2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar akşamları sırt ağrımdan ölüyorum bir de yanlarım ağrıyor. Otursam da sırtıma belime yastıkta koysam yatsam da geçmiyor. Sizinde arttımı bu tür şikayetleriniz. Karnımız büyüdüğü içinmi anlaamdım

Benimde bayağı bir arttı. Özellikle 1 saat vs oturduysam kalkınca ölüyorum erken mi ağırlaştkkk yA

Benimde bayağı bir arttı. Özellikle 1 saat vs oturduysam kalkınca ölüyorum erken mi ağırlaştkkk yA
Ben de erken oldugunu düşünüyorum. Sanki birileri çekiştiriyo sırtımı oyle bir ağrı kalsiyum magnezyum da kullanıyorum ama gelişim ağrısı sanırım

Kızlar multivitaminleri yazmışsınız ya sadece bunları mı kullanıyorsunuz bunun yanında d vitamini ve Demir ilacı da kullanıyor musunuz?

Yan ağrısını doktoruma sordum cnm bende cok yaşadım bi ara hatta korktum, bana normal dedi, bende rahatça oturamıyorum valla sürekli uzanma modundayim

Kızlar multivitaminleri yazmışsınız ya sadece bunları mı kullanıyorsunuz bunun yanında d vitamini ve Demir ilacı da kullanıyor musunuz?
D vitamini kullaniyodum 16.haftadan beri, kan ilaci magnezyum kalsiyum da başlattı bana doktorum bu kontrolde

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum.
Kulağımın arkasında çıban çıktı ama baya şişti ve acıyo.kremde süremiyorum sıkamıyorum da dr a da gitmek istemiyorum sıkcaklar çünkü korkuyorum var mı doğal yöntem bilen.belki anneniz kayınvalideniz biliyordur.
Geçen gün soğan bağladım azcık uçlandı ama patlamıyo.patlayıp akması lazım

Ebegümecinin iyi geldiğini duymuştum ama kullanmadım, internetten bakın isterseniz ebegümeci çıban diye,kullanım şekli vardır.Geçmiş olsun

Beni doktorum ekim sonunda şeker yüklemesine çağırdı aç karnına, dedim hocam ben yaptırmak istemiyorum bence gerekli doktorun olarak öneriyorum ama zorlayamam bi şekerini ölçtür bana sonuçları at dedi. Ölçtürdüm hep 90-95 çıkan şekerim 115 çıktı. Doktoruma gösterdim sonuçları şekerinde yükselme var riske atamam yapalım ekim sonu gel dedi. Kendisi çok pimpirikli bir doktor ve herşeyden önemlisi oda bir anne. Son gittiğimde doçentti şimdi profösör olmuş unvan almış. Yani olmak istemesem de doktoruma güvendiğim için hem doktorluğuna hem anneliğine onu dinleyip olacağım… İki adet baklava yendiğimiz olmadı mı hiç? İki dilim baklava ile eşdeğer yükledikleri şeker. O gün başka tatlı tüketmeyiz artık

Bende önce açlık tokluk baktırıp, doktorumla tekrar görüşmeyi düşünüyorum bakalım.teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…