Merhabalar herkes Elevit tarzı bir multivitamin kullanıyor mu acaba?
Bitti mi bu kampanya nerdeydi?Kızlar sleepy bezlerim geldi 2 numara almıstım gayet iyi boyutu bence. İnce baya. Yalnız çok parfüm kokuyor. Belki toplu geldi diye kokuyordu. Tek bez o kadar çok kokmuyor ama paketler baya koktu bana. Limon kokusu var. Islak mendillerim henüz gelmedi onuda 24 lü paketi ikincisi 1 tl idi .
Ben şuan sadece Demir kullanıyorum, bugünde omega3 başladım eczaneden alıp yeteri kadar balık tüketmediğimiz için. D vitamini de verdi ama ben unutuyorum kullanmayı. Onun dışında kullandığım başka birşey yok canım multivitaminde vermedi doktorKızlar multivitaminleri yazmışsınız ya sadece bunları mı kullanıyorsunuz bunun yanında d vitamini ve Demir ilacı da kullanıyor musunuz?
Evet canım kullanıyorum onlarida şuan herkesin kullanıyor olması lazım zaten aynılarını ben kalsiyum ve balık yagida alıp başlayacağım hattaKızlar multivitaminleri yazmışsınız ya sadece bunları mı kullanıyorsunuz bunun yanında d vitamini ve Demir ilacı da kullanıyor musunuz?
Benim doktorumda iki hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız dedi korkumdan yaptırmak istemiyorum diyemedim oda acayip ısrarcı ve pimpirikli istemiyorum desem irdeleyip duracaktı niye yaptirmiyorsun diye en iyisi sessiz kalıp gittiğim gün şansımı deneyeyim bı istemiyorum diyeyim bakayım napacakBeni doktorum ekim sonunda şeker yüklemesine çağırdı aç karnına, dedim hocam ben yaptırmak istemiyorum bence gerekli doktorun olarak öneriyorum ama zorlayamam bi şekerini ölçtür bana sonuçları at dedi. Ölçtürdüm hep 90-95 çıkan şekerim 115 çıktı. Doktoruma gösterdim sonuçları şekerinde yükselme var riske atamam yapalım ekim sonu gel dedi. Kendisi çok pimpirikli bir doktor ve herşeyden önemlisi oda bir anne. Son gittiğimde doçentti şimdi profösör olmuş unvan almış. Yani olmak istemesem de doktoruma güvendiğim için hem doktorluğuna hem anneliğine onu dinleyip olacağım… İki adet baklava yendiğimiz olmadı mı hiç? İki dilim baklava ile eşdeğer yükledikleri şeker. O gün başka tatlı tüketmeyiz artık
Bende cuma gircem.bol bol gör bebeşini cnmKızlar günaydın. Bugün detaylı ultrason a gireceğim akşam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
Mesajları gorunce bende cevap yazmak istedim bende şuan elenetalm ultivitamin kullanıyorum, ferrum demir hapı ve coraspin kullanıyorum. Bu hafta sonuçları gösterirken OMEGA 3 isteyecegim çünkü hiç balık yemiyorum
Bitti evet, hepsiburada da vardı trendyolda vardı. Kendi siteside öyle satıyordu sanırsam. Gerçi ben iade ettim çok kokulu geldi bana ürün bionatural alacağım tekrar kampanyaya girerseBitti mi bu kampanya nerdeydi?
Bebeğinizi sağlıklı sıhhatli mutlu görün inşallahKızlar günaydın. Bugün detaylı ultrason a gireceğim akşam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
Mesajları gorunce bende cevap yazmak istedim bende şuan elenetalm ultivitamin kullanıyorum, ferrum demir hapı ve coraspin kullanıyorum. Bu hafta sonuçları gösterirken OMEGA 3 isteyecegim çünkü hiç balık yemiyorum
Genelgeye göre amir hizmet için çağırırsa çalışan dönmek zorunda. Bu durumda amir ayırmama yoluna da gidebilir diye düşünüyorum.günaydın arkadaşlar çok acil bilen cevaplarsa cok sevinirim 24. haftada devlet kurumunda hamileyi ayırmama gibi bi hakkı var mı kurum amirinin sinir oldum sabah sabah
Canım neden aldım bende bilmiyorum dediğin gibi çok popüler.Pamuklu battaniyelerimiz var.Omuz bezi, puset örtüsü vs olarak kullanırım belki.Benim bir numara haziran dogumluydu cok muslin kullandim. O zaman boyle populer de degildi. Ama simdi bunlar subat bebekleri. Pazen kullanmak daha mantikli gibi geliyor bana. Cok yogun bir muslin satis ve alisi var ama neden oldugunu anlayamiyorum. Muslin tercih edenler neden muslin tercih ettiginizi yazar misiniz.
Günaydın CnmKızlar günaydın. Bugün detaylı ultrason a gireceğim akşam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
12 .haftadan beri demir hapı, d vitamini ve multivitamin kullanıyorum.Kızlar multivitaminleri yazmışsınız ya sadece bunları mı kullanıyorsunuz bunun yanında d vitamini ve Demir ilacı da kullanıyor musunuz?
D vitamini önemli canım, covit içinde önemli, ihmal etmemeye çalış lütfen ❤Ben şuan sadece Demir kullanıyorum, bugünde omega3 başladım eczaneden alıp yeteri kadar balık tüketmediğimiz için. D vitamini de verdi ama ben unutuyorum kullanmayı. Onun dışında kullandığım başka birşey yok canım multivitaminde vermedi doktor
GUzel haberlerle gel inşallahKızlar günaydın. Bugün detaylı ultrason a gireceğim akşam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
kurumda 2 bayana verip diger kişiye vermezse buda uygun olmaz heralde demi vermeyecek olsa kimseye vermemesi gerekGenelgeye göre amir hizmet için çağırırsa çalışan dönmek zorunda. Bu durumda amir ayırmama yoluna da gidebilir diye düşünüyorum.
Benim bildiğim yok resmi yazıyı göstergünaydın arkadaşlar çok acil bilen cevaplarsa cok sevinirim 24. haftada devlet kurumunda hamileyi ayırmama gibi bi hakkı var mı kurum amirinin sinir oldum sabah sabah
Var canım eger ihtiyac duyulursa cagirir diyor.sen nerde calisiyorsun ki boyle bir riski almasi amirinin cok garip olmus. Daha önce senin durumunda olanlara izin verdiyse bence bi ustun varsa konuş sana genelgenin o kısmını atiyorum canim.günaydın arkadaşlar çok acil bilen cevaplarsa cok sevinirim 24. haftada devlet kurumunda hamileyi ayırmama gibi bi hakkı var mı kurum amirinin sinir oldum sabah sabah
Yuh ben senin yerinde olsam kagidi bırakırım o zaman onlarinda çalışması gerekirdi derim beb gelmiyorum istediginiz işlemi yapin de resti çek çik.hic bir halt yapamaz cunku o ayrimciliga girer sakin susma bir b... yapamaz ay cok sinir oldum.boylelerine dişini gosterceksin canim yoksa ezerlerkurumda 2 bayana verip diger kişiye vermezse buda uygun olmaz heralde demi vermeyecek olsa kimseye vermemesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?