2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bitti mi bu kampanya nerdeydi?

Kızlar multivitaminleri yazmışsınız ya sadece bunları mı kullanıyorsunuz bunun yanında d vitamini ve Demir ilacı da kullanıyor musunuz?
Ben şuan sadece Demir kullanıyorum, bugünde omega3 başladım eczaneden alıp yeteri kadar balık tüketmediğimiz için. D vitamini de verdi ama ben unutuyorum kullanmayı. Onun dışında kullandığım başka birşey yok canım multivitaminde vermedi doktor

Kızlar multivitaminleri yazmışsınız ya sadece bunları mı kullanıyorsunuz bunun yanında d vitamini ve Demir ilacı da kullanıyor musunuz?
Evet canım kullanıyorum onlarida şuan herkesin kullanıyor olması lazım zaten aynılarını ben kalsiyum ve balık yagida alıp başlayacağım hatta

Benim doktorumda iki hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız dedi korkumdan yaptırmak istemiyorum diyemedim oda acayip ısrarcı ve pimpirikli istemiyorum desem irdeleyip duracaktı niye yaptirmiyorsun diye en iyisi sessiz kalıp gittiğim gün şansımı deneyeyim bı istemiyorum diyeyim bakayım napacak yine ısrar ederse doktor sonuçta vardır bir bildiği deyip yaptırırım ilk oğlumda yaptırmıştım ikincide yaptırmadım çünkü o icirdikleri şey hala ağzımda sanki resmen suda eritilen herşeyden nefret ettirdi beni

Kızlar günaydın . Bugün detaylı ultrason a gireceğim akşam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
Mesajları gorunce bende cevap yazmak istedim bende şuan elenetalm ultivitamin kullanıyorum, ferrum demir hapı ve coraspin kullanıyorum. Bu hafta sonuçları gösterirken OMEGA 3 isteyecegim çünkü hiç balık yemiyorum

Bende cuma gircem.bol bol gör bebeşini cnm çikolata ve meyve suyunu unutma çok hareketlendiriyo

günaydın arkadaşlar çok acil bilen cevaplarsa cok sevinirim 24. haftada devlet kurumunda hamileyi ayırmama gibi bi hakkı var mı kurum amirinin sinir oldum sabah sabah

Bitti mi bu kampanya nerdeydi?
Bitti evet, hepsiburada da vardı trendyolda vardı. Kendi siteside öyle satıyordu sanırsam. Gerçi ben iade ettim çok kokulu geldi bana ürün bionatural alacağım tekrar kampanyaya girerse

Bebeğinizi sağlıklı sıhhatli mutlu görün inşallah

günaydın arkadaşlar çok acil bilen cevaplarsa cok sevinirim 24. haftada devlet kurumunda hamileyi ayırmama gibi bi hakkı var mı kurum amirinin sinir oldum sabah sabah
Genelgeye göre amir hizmet için çağırırsa çalışan dönmek zorunda. Bu durumda amir ayırmama yoluna da gidebilir diye düşünüyorum.

Canım neden aldım bende bilmiyorum dediğin gibi çok popüler.Pamuklu battaniyelerimiz var.Omuz bezi, puset örtüsü vs olarak kullanırım belki.

Günaydın Cnm
Hayirli güzel haberler alirsin inşllah

12 .haftadan beri demir hapı, d vitamini ve multivitamin kullanıyorum.
D vitamini önemli canım, covit içinde önemli, ihmal etmemeye çalış lütfen ❤
GUzel haberlerle gel inşallah

Genelgeye göre amir hizmet için çağırırsa çalışan dönmek zorunda. Bu durumda amir ayırmama yoluna da gidebilir diye düşünüyorum.
kurumda 2 bayana verip diger kişiye vermezse buda uygun olmaz heralde demi vermeyecek olsa kimseye vermemesi gerek

Benim bildiğim yok resmi yazıyı göster

Var canım eger ihtiyac duyulursa cagirir diyor.sen nerde calisiyorsun ki boyle bir riski almasi amirinin cok garip olmus. Daha önce senin durumunda olanlara izin verdiyse bence bi ustun varsa konuş sana genelgenin o kısmını atiyorum canim.

Eklentiler

• 20211011_100504.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın arkadaşlar.
Karantinamın 5. günündeyim ama belirtileri sayarsak bence en az 8. gün,neyse...
İlk günden beri nezleymis gibi geçirdim, şuan cok hafif öksürük dışında hiç şikayetim yok bunu aşıya borçlu olduğumu düşünüyorum. Belki içinizde kararsız olanlar vardır diye yazıyorum. Eğer acaba olsam mi diyorsanız lütfen ve tamamen izole olma şansınız yoksa nolur ihmal etmeyin. İlk öğrendiğimde o kadar panik oldum ki... psikolojisi yetiyor insana. Sonra doktorlar aşı olduğumu söyleyince beni rahatlattilar. Korkma aşina güven dediler ve dedikleri gibi oldu çok şükür. İnşallah geri kalan günlerimide herhangi bir şikayetim olmadan atlatacagim (sinovac olmuştum )

kurumda 2 bayana verip diger kişiye vermezse buda uygun olmaz heralde demi vermeyecek olsa kimseye vermemesi gerek
Yuh ben senin yerinde olsam kagidi bırakırım o zaman onlarinda çalışması gerekirdi derim beb gelmiyorum istediginiz işlemi yapin de resti çek çik.hic bir halt yapamaz cunku o ayrimciliga girer sakin susma bir b... yapamaz ay cok sinir oldum.boylelerine dişini gosterceksin canim yoksa ezerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…