2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
aynen canım ben yokken benim hakkımda plan yapıyorlar vermeyceksen hiçkimseye vermeyeceksin yada herkese vereceksin inan elim uyustu sabah duydugumdan beri gidip konuşmadım müdürle baskası dedi bana sadece mantıklı hareket edip hakkımı yedirmek istemiyorum sadece patlarsqam birden çok kötü olacak çünkü

Başkasını boşver eğer sana öyle bişey derse buna hakkıniz yok elemana ihtiyac varsa digerlerini çağırın risk varsa herkese var de.onlara kac hafta kullandiriyorsa sana da yapmak zorunda baktin anlamiyor anlayacağı dilden konus.bende müdürle konustun sandim.

canım bu kişi müdürle konuşmadan böyle birsey diyemez o yüzden böyle dedim kafasına göre hareket edemez çok emin konuşuyordu dedi arkadaş bende sakinleşmeyi bekliyorum müdürle konuşmak için açıkcası

Sen 24. Hafta yazını aldin mi canim.galeyana gelme eger aldiysan sanki hic duymamis gibi ben 24. Hafta yazimi getirdim de sana nerden biliyorum sana izin verecegimi derse benimle ayni konumda olanlara verdiniz beni ayirmazsiniz herhalde de ona göre konuşma devam eder zaten akışına. Yazi aldiysan ne calisma yani

Merhabalar herkes Elevit tarzı bir multivitamin kullanıyor mu acaba
Ben baştan beri Regenesis Max kullanıyorum, iki aydır falan da Ocean microfer demir hapı kullanıyorum canım, ama d vitaminime falan hiç bakılmadı, kontrole gitmeden sağlık ocağında bi tahlil yaptırıp gitmek istiyorum belki verir bu sefer. Kalsiyum da vermedi onu da sorucam
Bakıyım hemen .tşk ederim
Canım kullanabileceğin bitkisel şeylere bakarken hamilelikte kullanılıp kullanılamıycana da bak mutlaka

canım görevin neki o kadar önemli gelmek zorundasın falan diyor müdürün, bu insanların adamına göre muamele etmesinden tiksinti geldi artık.Zorlarsa rapor alırsın canım.

canım görevin neki o kadar önemli gelmek zorundasın falan diyor müdürün, bu insanların adamına göre muamele etmesinden tiksinti geldi artık.Zorlarsa rapor alırsın canım.
kamuda mühendisim canım önemli de değil sadece yatan çok ya calısan adamı elinde tutmaya calısma diyelim rapor alsam sıkıntı olur mu ki onu düşündüm bnde

Haksızlık ama valla hiç susma gerekirse cimer den şikayet et. ihtiyaçsa onlarda dönebilir yazık insanı insana kırdırıyorlar bir de bu şekilde.

kamuda mühendisim canım önemli de değil sadece yatan çok ya calısan adamı elinde tutmaya calısma diyelim rapor alsam sıkıntı olur mu ki onu düşündüm bnde
sanmıyorum olacağını bir yaptırım yapamaz doktoruna durumu anlat ona göre rapor versin sana.Ama seni işe kendisi çağırmadan şimdilik bişey yapma bence.

Kızlar geniz akıntım var bir süredir , ballı zencefil süt yaptım, nane limon yaptım geçmedi sizce ne iyi gelir ? 2 gece hiç uyuyamadım resmen..

Kızlar geniz akıntım var bir süredir , ballı zencefil süt yaptım, nane limon yaptım geçmedi sizce ne iyi gelir ? 2 gece hiç uyuyamadım resmen..

oğluma cevizin iç zarını kaynatıp verdim onu biraz rahatlattı sen de dene istersen.

yıllardır süren kronik burun alerjim var, koku ve tat kaybım var yoğun şekilde bi hap var ona bağımlıydım
hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum devlette ki kbb gittim onun daha hafifini verd işe yaramadı
son 1 aydır burnum aşırı kapalı, sabahları şiddetli boğaz ağrısı ile uyanıyorum
adam gibi 2-3 saat uyuyamıyorum şu an çalışmam lazım ama kafam kalkmıyor, sinirden ağlıcam

Canım eğer uygulama Türkiyenin heryerinde aynı ise ve değişiklik yapılmadıysa sağlık ocağında d vit. testi yapmıyorlar, kontrol öncesinde yaptırmak istiyorsan bilgin olsun.istersen sağlık ocağını ara ona göre bi şey yaparsın

Cnm sen aşı oldunmu? Bnmde alerjik yapim.var bahar gelince ilacla yaşıyorum ilk oglumda bahara denk gelmişti hamiellik baya zorlanmistim bunda şükür suan sadece kaşıntı bas agrisi bazen burun tikanijligi yaşıyorum. Sinovac olayim diyorun alrrjiden korkuyorum.

hayır aşı olmadım, şimdilikte niyetim yok ama sonrasında olur muyum bilmiyorum canım
benim ki mevsimlik değil daimi olan bir şey, dün gece o kadar şiddetli oldu ki gözlerim ağrıdan mahvoldu..
ankarada özel kbb araştırıyorum sıfır uykuyla doğuma girip sonra sıfır uykuyla yaşama devam etmek istemiyorum

Geçmiş olsun cnm
Odani nemli tut cnm birde bal,zencefil,limon yap sicak suya ic iyi gelir insllah yatagin başına kuru soğanı ikiye böl bir kactane karanfil tak uyurken rahatlayacaksin

Geçmiş olsun.Aynı alerji bende de var, hatta o alerji yüzünden sinüslerim doldu ameliyat dediler, koku tat bi ara bendede gitti korona sandım, doktor baktı alerji den burun içi dokun şişmiş nefes alacak yer yok ne kokusu dedi, o zaman iğne vurdularda kendime geldim..hamileliğimin başından beri benim burnumda tıkalı sürekli ağzım açık uyuduğumdan boğazım kuruyor, ama tabi önceki halime göre yine iyiyim.belki bildiğin uyguladığın şeylerdir ama doktor tavsiyesi ile yaptığım ve bana iyi gelen şeyleri söyleyim. Vücudun o kadar tepki vermemesi için d vit ve b12 çok önemliymiş benim d vit ölçtüklerinde yerlerdeydi, d vit arttıkça kendindeki değişikliği farkediyosun zaten.hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum ama 6 ay sabah aç 1 çay kaşığı çörekotu yağ içtim, kefiri düzenliiçtim , paketli şeyler abur cubur hayatımdan çıkardım. En çok yediğim çikolatalar yok artık, sadece bitter tablet..en önemlisi ve doktorun en çok uyardığı, o meşhur çamaşır suyunu asla eve sokmuyorum. Nevresimler ve pijamaları kokusuz deterjanla yıkıyorum, yumuşatıcı almıyorum.yatak odasında komodin vb üzerinde süs çerçeve kaldırdım toz toplamasın, özellikle yattığın odada toz olmasada hergin toz al, havalandır.Eczanede deniz tuzu var onla burnunu yap, kışın peteğin üzerine bir kase suyun içine pembe himalaya tuzu atıp koy gece iyi geliyor.şimdi yiyebiliyor muyuz bilmiyorum ama sabah ağzına tere atıp ezip ağzını açmadan burnundan nefes verirsen oda iyi geliyor düzenli yapınca, saraçoğlunda dinlemiştim.son olarak sabah boğazın için ılık su içine bal zencefil limon iyi geliyor

günaydın arkadaşlar çok acil bilen cevaplarsa cok sevinirim 24. haftada devlet kurumunda hamileyi ayırmama gibi bi hakkı var mı kurum amirinin sinir oldum sabah sabah
Ben öğretmenim canım bizde okul idaresi eğer ihtiyaç var derse ayrırttimama hakkına sahip sanırım da diğer kurumları bilemiyorum

Allah yardimcin olsun insallah cnm cok zor yaşadığın sey umarım iyi bir doktor bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…