2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Su anlattiklarinizin hepsini yapiyorum faydasida var hem oğluma hem bana bir tavsiyede ben vereyim
Robot supurge aldim 2 ay olucak hergun evi ona supurtuyorum Tum mobilyalarib altina giriyor ve inanirmisiniz tvdeki tiz , sehpalardaki toz bile azaldi onun sayesinde. Imkan varsa alinmali diye düşünüyorum alerjiyi toz cok tetikliyor.

Her gün kendimiz süpürelim desek, kendi adıma söyleyim hergün süpüremiyorum, böyle bir şey iyi olur bencede.hangi marka model aldınız

Evet öyleymiş sanırım canım, internette de öyle yazıyor, başka yerde yaptırcaz artık mecbur. Ben hamile değilken 6 ayda bir bi ampul d vitamini kırıp içiyordum kafama göre, hep değerim normal kalıyordu o zaman, ama şimdi ampul doz olarak bi seferde çok yüksek olduğu için bebeğe zararı olur diye korktum içemedim kafama göre, en iyisi doktoruma sorayım o beni yönlendirsin

Ben de katılıyorum. 2 gün evi süpürmesem öksürüğm boğazımda ki gıcık farenjit baslıyordu. Robot süpürge aldım alalı rahat ettim. En azından ben yorulmuyorum sürekli. Bel ağrım bile azaldı süpürgeyi çalıştırmadığım için . 2 haftada bir açıyorum süpürgeyi

Canım bu defa tadı o kadar kötü değildi İçecek gibi kutulu falan verdiler bende ilkinde bildiğin Pet bardakta şekerli su içmiştim bu limonlu falandı daha hafifti ki ben bulantim varken yapmalarına rağmen icebilmistim oyle düşün

Cok sevindim canım bende hemen yarın ikinci dozun vakti geldi gidip olacağım inşallah bidaha uğramasın kimseye bu hastalık

Ben regenesis max ve ocean d vitamini kullanıyorum 1 ay önceden magrom magnezyum ve demir hapi da verdi ama henüz baslayamamistim onlara bundan sonra başlamak istiyorum

Ben regenesis max ve ocean d vitamini kullanıyorum 1 ay önceden magrom magnezyum ve demir hapi da verdi ama henüz baslayamamistim onlara bundan sonra başlamak istiyorum
Demir önemli canım benm doktorum 4. Ayda artık baslaman lazım demişti. Kan seviyem iyi çıktı ama ferritin düşük çıktı depolarımızın dolu olması gerekiyormus. Birde hap ın emilimi daha zor. Şurubunu tavsiye ederim

Evet canım bencede çok önemli ilkinde kabızlık yapıyor diye içmedim 8 ay halsiz kaldım sürekli uyku hali sonradan aklıma geldi ondan olduğu ki doğumdan sonra iki defa tahlil yaptılar ben dikkate almadım ama dusundugumden cok etkilemişti beni bunda da mide bulantısından kaldı 1 aydır ama iyiyim artık hapını bitireyim de az zaten eğer midem kötü olmazsa şurup isterim

Maltofer fol şurubun tadı çok güzel. Karamel tadı var hiçmi hiç mideyi kötü yapmıyor ve tadı da iyi. En son doktorum ferplex fol yazmış onun tadı acı geldi bana öksürük şurubu gibi. Ama içiliyor yinede fena değil. 3 demirin karışımıymış ondan acı oldugunu düşünüyorum onun da.

Evet evet mutlaka doktorunuz ayarlasın, benimde şuan normal mesela, multivitamin icindede olduğu için, sprey d vit verdi oda dışarı çıkmadığın zaman kullan dedi

Sleepy den aldığım ıslak mendiller geldi kızlar. Çok kaliteli kalınmış ikinci ürün 1 tl idi . 24 paket ıslak mendil 80 tl ye geldi. Kokusuda rahatsız etmiyor. Tekrar indirime girerse almanızı öneririm

kurumda 2 bayana verip diger kişiye vermezse buda uygun olmaz heralde demi vermeyecek olsa kimseye vermemesi gerek
Haksızlık olur. Üstelik Allah korusun covid olursanız vicdani yükü var.
Kendi kafasına göre ayrılırsa göreve üst üste habersiz gelmemekten işlem yapıp memuriyetten bile atabilirler niyetlerine göre.
Sakince konuşun bence. Bebeğin ve kendinizin sağlığı iÇin önemli olduğunu anlatın. Durum yokluyor da olabilir. Başkasından duymuşsunuz çünkü.
kamuda mühendisim canım önemli de değil sadece yatan çok ya calısan adamı elinde tutmaya calısma diyelim rapor alsam sıkıntı olur mu ki onu düşündüm bnde
Hep öyle olur, çok çalışan çok ezilir. Rapor alsanız en kötü ihtimalle hakem heyete gönderilir. Orada da iptal edileceğini sanmam.
Benim de çok alerjim var. Burnum tıkalı şu an da. Biontech oldum. Alerji ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Çoklu alerjiler ve ilaç alerjileri için daha çok korkuluyor.
Güle güle kullanın. Bunlar saf sulu olan mendillerden mi yoksa normal ıslak mendil mi?

Ona dikkat etmedim şimdi baktım, üstünde hassas ciltler için oldugu ve katkısız oldugu yazıyor. Saf su yazmıyor.

Ona dikkat etmedim şimdi baktım, üstünde hassas ciltler için oldugu ve katkısız oldugu yazıyor. Saf su yazmıyor.
İlk bebeğimde prima yenidoğan kullanmıştım. Saf sulu ve katkı maddesizdi. Alerji de olmuyor bu durumda kimyasal olmadığı iÇin. Sonra kızım büyüdüğünde içerik değişmiş, kimyasal bir madde eklenmiş. Henüz araştırmadım ama bu bebeğimde de saf sulu bir mendil kullanmak istiyorum.

Kızlr bugün karnımı tezgaha vurdum yanlışlıkla. 1 saat sonra 1 damla kan geldi bişi olmamıştır demi çok korkuyorm

Kızlr bugün karnımı tezgaha vurdum yanlışlıkla. 1 saat sonra 1 damla kan geldi bişi olmamıştır demi çok korkuyorm
İnşallah, çok mu sert vurdunuz ki?
Bir görünseniz aslında bence de iyi olur ben de biraz paniğim bu durumlarda

Ben de dün ve bugün hareketlerini düzgün hissemedim bebişin. Karnımda titreme oluyor arada ama cuma gününe kadar bayağı net vuruşlar oluyordu. Yarın ayrıntılım var kendimi onla avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…