- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Su anlattiklarinizin hepsini yapiyorum faydasida var hem oğluma hem bana bir tavsiyede ben vereyimGeçmiş olsun.Aynı alerji bende de var, hatta o alerji yüzünden sinüslerim doldu ameliyat dediler, koku tat bi ara bendede gitti korona sandım, doktor baktı alerji den burun içi dokun şişmiş nefes alacak yer yok ne kokusu dedi, o zaman iğne vurdularda kendime geldim..hamileliğimin başından beri benim burnumda tıkalı sürekli ağzım açık uyuduğumdan boğazım kuruyor, ama tabi önceki halime göre yine iyiyim.belki bildiğin uyguladığın şeylerdir ama doktor tavsiyesi ile yaptığım ve bana iyi gelen şeyleri söyleyim. Vücudun o kadar tepki vermemesi için d vit ve b12 çok önemliymiş benim d vit ölçtüklerinde yerlerdeydi, d vit arttıkça kendindeki değişikliği farkediyosun zaten.hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum ama 6 ay sabah aç 1 çay kaşığı çörekotu yağ içtim, kefiri düzenliiçtim , paketli şeyler abur cubur hayatımdan çıkardım. En çok yediğim çikolatalar yok artık, sadece bitter tablet..en önemlisi ve doktorun en çok uyardığı, o meşhur çamaşır suyunu asla eve sokmuyorum. Nevresimler ve pijamaları kokusuz deterjanla yıkıyorum, yumuşatıcı almıyorum.yatak odasında komodin vb üzerinde süs çerçeve kaldırdım toz toplamasın, özellikle yattığın odada toz olmasada hergin toz al, havalandır.Eczanede deniz tuzu var onla burnunu yap, kışın peteğin üzerine bir kase suyun içine pembe himalaya tuzu atıp koy gece iyi geliyor.şimdi yiyebiliyor muyuz bilmiyorum ama sabah ağzına tere atıp ezip ağzını açmadan burnundan nefes verirsen oda iyi geliyor düzenli yapınca, saraçoğlunda dinlemiştim.son olarak sabah boğazın için ılık su içine bal zencefil limon iyi geliyor
Her gün kendimiz süpürelim desek, kendi adıma söyleyim hergün süpüremiyorum, böyle bir şey iyi olur bencede.hangi marka model aldınızSu anlattiklarinizin hepsini yapiyorum faydasida var hem oğluma hem bana bir tavsiyede ben vereyim
Robot supurge aldim 2 ay olucak hergun evi ona supurtuyorum Tum mobilyalarib altina giriyor ve inanirmisiniz tvdeki tiz , sehpalardaki toz bile azaldi onun sayesinde. Imkan varsa alinmali diye düşünüyorum alerjiyi toz cok tetikliyor.
sen konustun mu canım ayıracaklar mı seniBen öğretmenim canım bizde okul idaresi eğer ihtiyaç var derse ayrırttimama hakkına sahip sanırım da diğer kurumları bilemiyorum
Evet öyleymiş sanırım canım, internette de öyle yazıyor, başka yerde yaptırcaz artık mecbur. Ben hamile değilken 6 ayda bir bi ampul d vitamini kırıp içiyordum kafama göre, hep değerim normal kalıyordu o zaman, ama şimdi ampul doz olarak bi seferde çok yüksek olduğu için bebeğe zararı olur diye korktum içemedim kafama göre, en iyisi doktoruma sorayım o beni yönlendirsinCanım eğer uygulama Türkiyenin heryerinde aynı ise ve değişiklik yapılmadıysa sağlık ocağında d vit. testi yapmıyorlar, kontrol öncesinde yaptırmak istiyorsan bilgin olsun.istersen sağlık ocağını ara ona göre bi şey yaparsın
Ben de katılıyorum. 2 gün evi süpürmesem öksürüğm boğazımda ki gıcık farenjit baslıyordu. Robot süpürge aldım alalı rahat ettim. En azından ben yorulmuyorum sürekli. Bel ağrım bile azaldı süpürgeyi çalıştırmadığım için . 2 haftada bir açıyorum süpürgeyiSu anlattiklarinizin hepsini yapiyorum faydasida var hem oğluma hem bana bir tavsiyede ben vereyim
Robot supurge aldim 2 ay olucak hergun evi ona supurtuyorum Tum mobilyalarib altina giriyor ve inanirmisiniz tvdeki tiz , sehpalardaki toz bile azaldi onun sayesinde. Imkan varsa alinmali diye düşünüyorum alerjiyi toz cok tetikliyor.
Canım bu defa tadı o kadar kötü değildi İçecek gibi kutulu falan verdiler bende ilkinde bildiğin Pet bardakta şekerli su içmiştim bu limonlu falandı daha hafifti ki ben bulantim varken yapmalarına rağmen icebilmistim oyle düşünBenim doktorumda iki hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız dedi korkumdan yaptırmak istemiyorum diyemedim oda acayip ısrarcı ve pimpirikli istemiyorum desem irdeleyip duracaktı niye yaptirmiyorsun diye en iyisi sessiz kalıp gittiğim gün şansımı deneyeyim bı istemiyorum diyeyim bakayım napacakyine ısrar ederse doktor sonuçta vardır bir bildiği deyip yaptırırım ilk oğlumda yaptırmıştım ikincide yaptırmadım çünkü o icirdikleri şey hala ağzımda sanki resmen suda eritilen herşeyden nefret ettirdi beni
Cok sevindim canım bende hemen yarın ikinci dozun vakti geldi gidip olacağım inşallah bidaha uğramasın kimseye bu hastalıkGünaydın arkadaşlar.
Karantinamın 5. günündeyim ama belirtileri sayarsak bence en az 8. gün,neyse...
İlk günden beri nezleymis gibi geçirdim, şuan cok hafif öksürük dışında hiç şikayetim yokbunu aşıya borçlu olduğumu düşünüyorum. Belki içinizde kararsız olanlar vardır diye yazıyorum. Eğer acaba olsam mi diyorsanız lütfen ve tamamen izole olma şansınız yoksa nolur ihmal etmeyin. İlk öğrendiğimde o kadar panik oldum ki... psikolojisi yetiyor insana. Sonra doktorlar aşı olduğumu söyleyince beni rahatlattilar. Korkma aşina güven dediler ve dedikleri gibi oldu çok şükür. İnşallah geri kalan günlerimide herhangi bir şikayetim olmadan atlatacagim (sinovac olmuştum )
Demir önemli canım benm doktorum 4. Ayda artık baslaman lazım demişti. Kan seviyem iyi çıktı ama ferritin düşük çıktı depolarımızın dolu olması gerekiyormus. Birde hap ın emilimi daha zor. Şurubunu tavsiye ederimBen regenesis max ve ocean d vitamini kullanıyorum 1 ay önceden magrom magnezyum ve demir hapi da verdi ama henüz baslayamamistim onlara bundan sonra başlamak istiyorum
Evet canım bencede çok önemli ilkinde kabızlık yapıyor diye içmedim 8 ay halsiz kaldım sürekli uyku hali sonradan aklıma geldi ondan olduğu ki doğumdan sonra iki defa tahlil yaptılar ben dikkate almadım ama dusundugumden cok etkilemişti beni bunda da mide bulantısından kaldı 1 aydır ama iyiyim artık hapını bitireyim de az zaten eğer midem kötü olmazsa şurup isterimDemir önemli canım benm doktorum 4. Ayda artık baslaman lazım demişti. Kan seviyem iyi çıktı ama ferritin düşük çıktı depolarımızın dolu olması gerekiyormus. Birde hap ın emilimi daha zor. Şurubunu tavsiye ederim
Maltofer fol şurubun tadı çok güzel. Karamel tadı var hiçmi hiç mideyi kötü yapmıyor ve tadı da iyi. En son doktorum ferplex fol yazmış onun tadı acı geldi bana öksürük şurubu gibi. Ama içiliyor yinede fena değil. 3 demirin karışımıymış ondan acı oldugunu düşünüyorum onun da.Evet canım bencede çok önemli ilkinde kabızlık yapıyor diye içmedim 8 ay halsiz kaldım sürekli uyku hali sonradan aklıma geldi ondan olduğu ki doğumdan sonra iki defa tahlil yaptılar ben dikkate almadım ama dusundugumden cok etkilemişti beni bunda da mide bulantısından kaldı 1 aydır ama iyiyim artık hapını bitireyim de az zaten eğer midem kötü olmazsa şurup isterim
Evet evet mutlaka doktorunuz ayarlasın, benimde şuan normal mesela, multivitamin icindede olduğu için, sprey d vit verdi oda dışarı çıkmadığın zaman kullan dediEvet öyleymiş sanırım canım, internette de öyle yazıyor, başka yerde yaptırcaz artık mecbur. Ben hamile değilken 6 ayda bir bi ampul d vitamini kırıp içiyordum kafama göre, hep değerim normal kalıyordu o zaman, ama şimdi ampul doz olarak bi seferde çok yüksek olduğu için bebeğe zararı olur diye korktum içemedim kafama göre, en iyisi doktoruma sorayım o beni yönlendirsin
Haksızlık olur. Üstelik Allah korusun covid olursanız vicdani yükü var.kurumda 2 bayana verip diger kişiye vermezse buda uygun olmaz heralde demi vermeyecek olsa kimseye vermemesi gerek
Kendi kafasına göre ayrılırsa göreve üst üste habersiz gelmemekten işlem yapıp memuriyetten bile atabilirler niyetlerine göre.Yuh ben senin yerinde olsam kagidi bırakırım o zaman onlarinda çalışması gerekirdi derim beb gelmiyorum istediginiz işlemi yapin de resti çek çik.hic bir halt yapamaz cunku o ayrimciliga girer sakin susma bir b... yapamaz ay cok sinir oldum.boylelerine dişini gosterceksin canim yoksa ezerler
Sakince konuşun bence. Bebeğin ve kendinizin sağlığı iÇin önemli olduğunu anlatın. Durum yokluyor da olabilir. Başkasından duymuşsunuz çünkü.canım bu kişi müdürle konuşmadan böyle birsey diyemez o yüzden böyle dedim kafasına göre hareket edemez çok emin konuşuyordu dedi arkadaş bende sakinleşmeyi bekliyorum müdürle konuşmak için açıkcası
Hep öyle olur, çok çalışan çok ezilir. Rapor alsanız en kötü ihtimalle hakem heyete gönderilir. Orada da iptal edileceğini sanmam.kamuda mühendisim canım önemli de değil sadece yatan çok ya calısan adamı elinde tutmaya calısma diyelim rapor alsam sıkıntı olur mu ki onu düşündüm bnde
Benim de çok alerjim var. Burnum tıkalı şu an da. Biontech oldum. Alerji ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Çoklu alerjiler ve ilaç alerjileri için daha çok korkuluyor.Cnm sen aşı oldunmu? Bnmde alerjik yapim.var bahar gelince ilacla yaşıyorum ilk oglumda bahara denk gelmişti hamiellik baya zorlanmistim bunda şükür suan sadece kaşıntı bas agrisi bazen burun tikanijligi yaşıyorum. Sinovac olayim diyorun alrrjiden korkuyorum.
Güle güle kullanın. Bunlar saf sulu olan mendillerden mi yoksa normal ıslak mendil mi?Eki Görüntüle 2931412 Sleepy den aldığım ıslak mendiller geldi kızlar. Çok kaliteli kalınmış ikinci ürün 1 tl idi . 24 paket ıslak mendil 80 tl ye geldi. Kokusuda rahatsız etmiyor. Tekrar indirime girerse almanızı öneririm
Ona dikkat etmedim şimdi baktım, üstünde hassas ciltler için oldugu ve katkısız oldugu yazıyor. Saf su yazmıyor.Haksızlık olur. Üstelik Allah korusun covid olursanız vicdani yükü var.
Kendi kafasına göre ayrılırsa göreve üst üste habersiz gelmemekten işlem yapıp memuriyetten bile atabilirler niyetlerine göre.
Sakince konuşun bence. Bebeğin ve kendinizin sağlığı iÇin önemli olduğunu anlatın. Durum yokluyor da olabilir. Başkasından duymuşsunuz çünkü.
Hep öyle olur, çok çalışan çok ezilir. Rapor alsanız en kötü ihtimalle hakem heyete gönderilir. Orada da iptal edileceğini sanmam.
Benim de çok alerjim var. Burnum tıkalı şu an da. Biontech oldum. Alerji ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Çoklu alerjiler ve ilaç alerjileri için daha çok korkuluyor.
Güle güle kullanın. Bunlar saf sulu olan mendillerden mi yoksa normal ıslak mendil mi?
İlk bebeğimde prima yenidoğan kullanmıştım. Saf sulu ve katkı maddesizdi. Alerji de olmuyor bu durumda kimyasal olmadığı iÇin. Sonra kızım büyüdüğünde içerik değişmiş, kimyasal bir madde eklenmiş. Henüz araştırmadım ama bu bebeğimde de saf sulu bir mendil kullanmak istiyorum.Ona dikkat etmedim şimdi baktım, üstünde hassas ciltler için oldugu ve katkısız oldugu yazıyor. Saf su yazmıyor.
Ins olmamistir canim içini ferah tut ama ben senin yerinde olsam doktora giderdim hemenKızlr bugün karnımı tezgaha vurdum yanlışlıkla. 1 saat sonra 1 damla kan geldi bişi olmamıştır demi çok korkuyorm
İnşallah, çok mu sert vurdunuz ki?Kızlr bugün karnımı tezgaha vurdum yanlışlıkla. 1 saat sonra 1 damla kan geldi bişi olmamıştır demi çok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?