2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Her gün kendimiz süpürelim desek, kendi adıma söyleyim hergün süpüremiyorum, böyle bir şey iyi olur bencede.hangi marka model aldınız
Cnm inan hamilelikden once hergun ev süpürüyordum mafoluyordu belim.
Şimdi o kadar rahatım ki esime surekli tesekkur ediyorum aldığı icin xiaomi mop pro aldim cnm
Memnun kalmana sevindim cnm bende gecenlerde buyuk supurge ile.temizlik yaptim o kadae cok kasik agrim olduki dedim iyiki robot varmis.
Bende aldım evde cok kullanilan birsey islak mendil bebekde kullanmam ilk zamanlar pamuklu temizleme mendili kullanirim ama etrafa kusunca filan silmek icin kullanir

Evet haklısınız. Bakalım insallah bu bebişte alerjik yapmaz. Yorumlar iyiydi. Nasıl alışırsa öyle gider diyor bazıları da. Bebek bezini iade ettim mesela çok kokuyordu. Alerji yapardı %100 kokusu beni bile öksürttü. Bionatural alacağım o yüzden sleepy nin

Kızlr bugün karnımı tezgaha vurdum yanlışlıkla. 1 saat sonra 1 damla kan geldi bişi olmamıştır demi çok korkuyorm
Bu zamana kadar kanama yokmuydu hiç? Kan geldiyse korkarım ben. Doktora gitmenizde fayda var ne olur ne olmaz. Tezgaha vurmaktan birşey olmaz ama kanama olunca..

Evet canım ben de evde çok kullanıyorum. Yere bişey dökülse masada toz olsa falan hemen ıslak mendille işimi görüyorum. Bebişin poposu için aldım ama alerji yapmaz heralde diye düşünüyorum. Deneyip göreceğiz

cok tesekkur ederim konuştum galiba beni yokladılar 24 üm doluyor dilekçemi vereceğim ne yapmam gerek deyince evet dedi insanlar çok garip gercekten ne kazanıyorlar böyle yapınca hiç anlamıuorum

İnşallah bende icebilirim bide boş mideye iciriyorlar oda zorluyor biraz inan şimdiden stres bastı ama tadı daha iyi diyorsun biraz umutlandim açıkçası

Kızlar ben kızımda 5 sene önce hep bunu kullanmıştım, diğer mendillere göre biraz daha pahalı ama kampanyalardan falan yakalarsanız çok iyi olur. Kullandığım için tavsiye ederim, kısmetse oğlumda da bunu kullanacağım, içeriği pamuk ve saf sudan oluşuyor mendil formunda ve herhangi bir katkı maddesi yok

Ona dikkat etmedim şimdi baktım, üstünde hassas ciltler için oldugu ve katkısız oldugu yazıyor. Saf su yazmıyor.

Eklentiler

• 66DAB181-E4CB-4723-A8D4-E21BDE6C7365.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 35
Bende mide bulantısı yüzünden demire ve d vitamine daha yeni başlayabildim halbuki tam 1 aydır çantamda bekliyorlar.

İşte bunun içeriği değişmiş diyorlar. Ben de çok memnun kalmıştım

Kızlar az once bebise bunu aldım bir yildaki en uygun fiyatina indigi icin.ablamlar bunum air degil bir alt modelini kullaniyorlar ve cok memnunlar. Bebek arabasi almayan arkadaslar icin atıyorum bi inceleyin isterseniz yorumlari da cok iyi. Hepsiburadadan aldim satici minicadde mi ne. Ziraatin kredi kartina da ayni fiyata 9 a verdi direk kacirmadan aldım bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20211011-170744_Hepsiburada.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 67
Gazoz gibiydi tadı öyle hatırlıyorum yani çok ısrar ediyorsa yaptırın dediğim gibi 2 dilim baklavaya eşdeğer korkacak birşeyi yok bunun. Ama tabiki bende yaptırmasam daha iyi diye düşünüyordum şekerim biraz çıkınca doktorum yapacağız ben işimi şansa bırakamam dedi bende peki o zaman dedim bakalım artık

Bende bunu kullandım ama öncesinde bebekler için pamuk aldım bir koli, suyla ıslatıp o pamukla siliyordum poposunu. Sonradan ıslak mendile geçmiştim. Şimdi unı babyin içeriği değişti birde cilde zararlı parabenler çıkmıştı içinden okumuştum. Ama genede diğerlerine oranla daha masum tabiki. Ben gene başta pamuk kullanıp sonra ıslak mendile geçerim diye düşünüyorum

Güle güle kullanın canım, iyi yapmışsın siyah alarak sonradan kardeşi olursa da cinsiyet farketmeksizin kullanabilir rahatlıkla.

Kızlar geniz akıntım var bir süredir , ballı zencefil süt yaptım, nane limon yaptım geçmedi sizce ne iyi gelir ? 2 gece hiç uyuyamadım resmen..
Ben de halsiz uyandım bugün hatta istifra ettim. 2 limon sıkıp sıcak su ile içtim birde tarhana çorbası içtim. Eşimde dışarı çık hava al dedi gerçekten de işe yaradı şimdi daha iyiyim çok geçmiş olsun

Bende bunu cok kullandim cnm sonradan sleppy natural bebek havlusu vardi oda güzeldi daha araştıramadim bakalim bu bebise ne alicaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…