- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
Her ihtimale karşı doktora görünün bence.Kızlr bugün karnımı tezgaha vurdum yanlışlıkla. 1 saat sonra 1 damla kan geldi bişi olmamıştır demi çok korkuyorm
Cnm inan hamilelikden once hergun ev süpürüyordum mafoluyordu belim.Her gün kendimiz süpürelim desek, kendi adıma söyleyim hergün süpüremiyorum, böyle bir şey iyi olur bencede.hangi marka model aldınız
Memnun kalmana sevindim cnm bende gecenlerde buyuk supurge ile.temizlik yaptim o kadae cok kasik agrim olduki dedim iyiki robot varmis.Ben de katılıyorum. 2 gün evi süpürmesem öksürüğm boğazımda ki gıcık farenjit baslıyordu. Robot süpürge aldım alalı rahat ettim. En azından ben yorulmuyorum sürekli. Bel ağrım bile azaldı süpürgeyi çalıştırmadığım için . 2 haftada bir açıyorum süpürgeyi
Bende aldım evde cok kullanilan birsey islak mendil bebekde kullanmam ilk zamanlar pamuklu temizleme mendili kullanirim ama etrafa kusunca filan silmek icin kullanirEki Görüntüle 2931412 Sleepy den aldığım ıslak mendiller geldi kızlar. Çok kaliteli kalınmış ikinci ürün 1 tl idi . 24 paket ıslak mendil 80 tl ye geldi. Kokusuda rahatsız etmiyor. Tekrar indirime girerse almanızı öneririm
Evet haklısınız. Bakalım insallah bu bebişte alerjik yapmaz. Yorumlar iyiydi. Nasıl alışırsa öyle gider diyor bazıları da. Bebek bezini iade ettim mesela çok kokuyordu. Alerji yapardı %100 kokusu beni bile öksürttü. Bionatural alacağım o yüzden sleepy ninİlk bebeğimde prima yenidoğan kullanmıştım. Saf sulu ve katkı maddesizdi. Alerji de olmuyor bu durumda kimyasal olmadığı iÇin. Sonra kızım büyüdüğünde içerik değişmiş, kimyasal bir madde eklenmiş. Henüz araştırmadım ama bu bebeğimde de saf sulu bir mendil kullanmak istiyorum.
Bu zamana kadar kanama yokmuydu hiç? Kan geldiyse korkarım ben. Doktora gitmenizde fayda var ne olur ne olmaz. Tezgaha vurmaktan birşey olmaz ama kanama olunca..Kızlr bugün karnımı tezgaha vurdum yanlışlıkla. 1 saat sonra 1 damla kan geldi bişi olmamıştır demi çok korkuyorm
Evet canım ben de evde çok kullanıyorum. Yere bişey dökülse masada toz olsa falan hemen ıslak mendille işimi görüyorum. Bebişin poposu için aldım ama alerji yapmaz heralde diye düşünüyorum. Deneyip göreceğizCnm inan hamilelikden once hergun ev süpürüyordum mafoluyordu belim.
Şimdi o kadar rahatım ki esime surekli tesekkur ediyorum aldığı icinxiaomi mop pro aldim cnm
Memnun kalmana sevindim cnm bende gecenlerde buyuk supurge ile.temizlik yaptim o kadae cok kasik agrim olduki dedim iyiki robot varmis.
Bende aldım evde cok kullanilan birsey islak mendil bebekde kullanmam ilk zamanlar pamuklu temizleme mendili kullanirim ama etrafa kusunca filan silmek icin kullanir
Yoktu zatn çok az 1 damla bile değildiBu zamana kadar kanama yokmuydu hiç? Kan geldiyse korkarım ben. Doktora gitmenizde fayda var ne olur ne olmaz. Tezgaha vurmaktan birşey olmaz ama kanama olunca..
cok tesekkur ederim konuştum galiba beni yokladılar 24 üm doluyor dilekçemi vereceğim ne yapmam gerek deyince evet dedi insanlar çok garip gercekten ne kazanıyorlar böyle yapınca hiç anlamıuorumHaksızlık olur. Üstelik Allah korusun covid olursanız vicdani yükü var.
Kendi kafasına göre ayrılırsa göreve üst üste habersiz gelmemekten işlem yapıp memuriyetten bile atabilirler niyetlerine göre.
Sakince konuşun bence. Bebeğin ve kendinizin sağlığı iÇin önemli olduğunu anlatın. Durum yokluyor da olabilir. Başkasından duymuşsunuz çünkü.
Hep öyle olur, çok çalışan çok ezilir. Rapor alsanız en kötü ihtimalle hakem heyete gönderilir. Orada da iptal edileceğini sanmam.
Benim de çok alerjim var. Burnum tıkalı şu an da. Biontech oldum. Alerji ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Çoklu alerjiler ve ilaç alerjileri için daha çok korkuluyor.
Güle güle kullanın. Bunlar saf sulu olan mendillerden mi yoksa normal ıslak mendil mi?
İnşallah bende icebilirim bide boş mideye iciriyorlar oda zorluyor biraz inan şimdiden stres bastı ama tadı daha iyi diyorsun biraz umutlandim açıkçasıCanım bu defa tadı o kadar kötü değildi İçecek gibi kutulu falan verdiler bende ilkinde bildiğin Pet bardakta şekerli su içmiştim bu limonlu falandı daha hafifti ki ben bulantim varken yapmalarına rağmen icebilmistim oyle düşün
Allah allah. Tezgaha vurdunuz diye gelmemiştir o zaman. Takip edin kanama durumunu ve hareketleriniYoktu zatn çok az 1 damla bile değildi
Haksızlık olur. Üstelik Allah korusun covid olursanız vicdani yükü var.
Kendi kafasına göre ayrılırsa göreve üst üste habersiz gelmemekten işlem yapıp memuriyetten bile atabilirler niyetlerine göre.
Sakince konuşun bence. Bebeğin ve kendinizin sağlığı iÇin önemli olduğunu anlatın. Durum yokluyor da olabilir. Başkasından duymuşsunuz çünkü.
Hep öyle olur, çok çalışan çok ezilir. Rapor alsanız en kötü ihtimalle hakem heyete gönderilir. Orada da iptal edileceğini sanmam.
Benim de çok alerjim var. Burnum tıkalı şu an da. Biontech oldum. Alerji ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Çoklu alerjiler ve ilaç alerjileri için daha çok korkuluyor.
Güle güle kullanın. Bunlar saf sulu olan mendillerden mi yoksa normal ıslak mendil mi?
Ona dikkat etmedim şimdi baktım, üstünde hassas ciltler için oldugu ve katkısız oldugu yazıyor. Saf su yazmıyor.
İlk bebeğimde prima yenidoğan kullanmıştım. Saf sulu ve katkı maddesizdi. Alerji de olmuyor bu durumda kimyasal olmadığı iÇin. Sonra kızım büyüdüğünde içerik değişmiş, kimyasal bir madde eklenmiş. Henüz araştırmadım ama bu bebeğimde de saf sulu bir mendil kullanmak istiyorum.
Bende mide bulantısı yüzünden demire ve d vitamine daha yeni başlayabildim halbuki tam 1 aydır çantamda bekliyorlar.Evet canım bencede çok önemli ilkinde kabızlık yapıyor diye içmedim 8 ay halsiz kaldım sürekli uyku hali sonradan aklıma geldi ondan olduğu ki doğumdan sonra iki defa tahlil yaptılar ben dikkate almadım ama dusundugumden cok etkilemişti beni bunda da mide bulantısından kaldı 1 aydır ama iyiyim artık hapını bitireyim de az zaten eğer midem kötü olmazsa şurup isterim
13 yıllık memurum, neler gördüm, şaşırmıyorum artıkcok tesekkur ederim konuştum galiba beni yokladılar 24 üm doluyor dilekçemi vereceğim ne yapmam gerek deyince evet dedi insanlar çok garip gercekten ne kazanıyorlar böyle yapınca hiç anlamıuorum
İşte bunun içeriği değişmiş diyorlar. Ben de çok memnun kalmıştımKızlar ben kızımda 5 sene önce hep bunu kullanmıştım, diğer mendillere göre biraz daha pahalı ama kampanyalardan falan yakalarsanız çok iyi olur. Kullandığım için tavsiye ederim, kısmetse oğlumda da bunu kullanacağım, içeriği pamuk ve saf sudan oluşuyor mendil formunda ve herhangi bir katkı maddesi yok
Gazoz gibiydi tadı öyle hatırlıyorum yani çok ısrar ediyorsa yaptırın dediğim gibi 2 dilim baklavaya eşdeğer korkacak birşeyi yok bunun. Ama tabiki bende yaptırmasam daha iyi diye düşünüyordum şekerim biraz çıkınca doktorum yapacağız ben işimi şansa bırakamam dedi bende peki o zaman dedim bakalım artıkBenim doktorumda iki hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız dedi korkumdan yaptırmak istemiyorum diyemedim oda acayip ısrarcı ve pimpirikli istemiyorum desem irdeleyip duracaktı niye yaptirmiyorsun diye en iyisi sessiz kalıp gittiğim gün şansımı deneyeyim bı istemiyorum diyeyim bakayım napacakyine ısrar ederse doktor sonuçta vardır bir bildiği deyip yaptırırım ilk oğlumda yaptırmıştım ikincide yaptırmadım çünkü o icirdikleri şey hala ağzımda sanki resmen suda eritilen herşeyden nefret ettirdi beni
Bende bunu kullandım ama öncesinde bebekler için pamuk aldım bir koli, suyla ıslatıp o pamukla siliyordum poposunu. Sonradan ıslak mendile geçmiştim. Şimdi unı babyin içeriği değişti birde cilde zararlı parabenler çıkmıştı içinden okumuştum. Ama genede diğerlerine oranla daha masum tabiki. Ben gene başta pamuk kullanıp sonra ıslak mendile geçerim diye düşünüyorumKızlar ben kızımda 5 sene önce hep bunu kullanmıştım, diğer mendillere göre biraz daha pahalı ama kampanyalardan falan yakalarsanız çok iyi olur. Kullandığım için tavsiye ederim, kısmetse oğlumda da bunu kullanacağım, içeriği pamuk ve saf sudan oluşuyor mendil formunda ve herhangi bir katkı maddesi yok
Güle güle kullanın canım, iyi yapmışsın siyah alarak sonradan kardeşi olursa da cinsiyet farketmeksizin kullanabilir rahatlıkla.Kızlar az once bebise bunu aldım bir yildaki en uygun fiyatina indigi icin.ablamlar bunum air degil bir alt modelini kullaniyorlar ve cok memnunlar. Bebek arabasi almayan arkadaslar icin atıyorum bi inceleyin isterseniz yorumlari da cok iyi. Hepsiburadadan aldim satici minicadde mi ne. Ziraatin kredi kartina da ayni fiyata 9 a verdi direk kacirmadan aldım bilginiz olsun
Ben de halsiz uyandım bugün hatta istifra ettim. 2 limon sıkıp sıcak su ile içtim birde tarhana çorbası içtim. Eşimde dışarı çık hava al dedi gerçekten de işe yaradı şimdi daha iyiyim çok geçmiş olsunKızlar geniz akıntım var bir süredir , ballı zencefil süt yaptım, nane limon yaptım geçmedisizce ne iyi gelir ? 2 gece hiç uyuyamadım resmen..
Sagol canim aynen onu düşünerek aldımGüle güle kullanın canım, iyi yapmışsın siyah alarak sonradan kardeşi olursa da cinsiyet farketmeksizin kullanabilir rahatlıkla.
Bende bunu cok kullandim cnm sonradan sleppy natural bebek havlusu vardi oda güzeldi daha araştıramadim bakalim bu bebise ne alicaz.Kızlar ben kızımda 5 sene önce hep bunu kullanmıştım, diğer mendillere göre biraz daha pahalı ama kampanyalardan falan yakalarsanız çok iyi olur. Kullandığım için tavsiye ederim, kısmetse oğlumda da bunu kullanacağım, içeriği pamuk ve saf sudan oluşuyor mendil formunda ve herhangi bir katkı maddesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?