- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsunBen de halsiz uyandım bugün hatta istifra ettim. 2 limon sıkıp sıcak su ile içtim birde tarhana çorbası içtim. Eşimde dışarı çık hava al dedi gerçekten de işe yaradı şimdi daha iyiyim çok geçmiş olsun
Valla üzerinde katkı maddesi paraben vs yok diyor ama. Görümcem kimya mühendisi , içeriğini ona gösteririm, kozmetik firmasında mühendis, ne zararlı ne değil bilir, sizi de buradan bilgilendiririmİşte bunun içeriği değişmiş diyorlar. Ben de çok memnun kalmıştım
Yani dönem başında müdüre söylemiştim devam ederse olur demişti.Benim de Kasım ayında olacak bakalım bir aksilik çıkmazsa inşallahsen konustun mu canım ayıracaklar mı seni
Canım benim merak ettiğim şu,bazılarının arka tekerlekleri çok büyük oluyor bu da öyle mi?katlanınca arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor muKızlar az once bebise bunu aldım bir yildaki en uygun fiyatina indigi icin.ablamlar bunum air degil bir alt modelini kullaniyorlar ve cok memnunlar. Bebek arabasi almayan arkadaslar icin atıyorum bi inceleyin isterseniz yorumlari da cok iyi. Hepsiburadadan aldim satici minicadde mi ne. Ziraatin kredi kartina da ayni fiyata 9 a verdi direk kacirmadan aldım bilginiz olsun
Islak mendili her zaman yıkayıp kullanıyorum o yüzden benim için fark etmiyor bence çok sorun etmeyin sizdeBende bunu cok kullandim cnm sonradan sleppy natural bebek havlusu vardi oda güzeldi daha araştıramadim bakalim bu bebise ne alicaz.
Bende temizleme pamuğu aldım. Ama poposunu onunla temizlemeye baslarsam ıslak mendile geçişte problem yaratırmı diye düşünüyorum.Bende bunu kullandım ama öncesinde bebekler için pamuk aldım bir koli, suyla ıslatıp o pamukla siliyordum poposunu. Sonradan ıslak mendile geçmiştim. Şimdi unı babyin içeriği değişti birde cilde zararlı parabenler çıkmıştı içinden okumuştum. Ama genede diğerlerine oranla daha masum tabiki. Ben gene başta pamuk kullanıp sonra ıslak mendile geçerim diye düşünüyorum
Görümcemde hep öyle yapıyor. En iyi mendil bile olsa sudan geçirip temizliyor. Ben de öyle yapmayı düşünüyorumIslak mendili her zaman yıkayıp kullanıyorum o yüzden benim için fark etmiyor bence çok sorun etmeyin sizde
Evet ara ara benim de regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Yine de isterseniz doktorunuza danısın. Sizinle günlerimiz çok yakın. Ben iki gündür bebeği eski yerinde hissetmiyorum ve karnımda göğsümde sıkışma hissediyorum. Sanki bebek yukarı çıktı da sıkıştırıyor gibi. Bu 22-23 haftalarında olup benzer durumda olan var mı?Herkeste bir sorun var bugün nedense bende saatlerdir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ama hareketler falan gayet normal cok şükür yinede tedirgin oldum sizce normalmi bu ağrı
Ben de pamuk tavsiye edecektim. Mendillere ilk etapta para yığmaya hiç getrk yok. En sağlıklısı pamuk. Ben sabahtan cam bir kapaklı kabın içine kaynar su ile ıslatıp gün içinde o kaptan alarak siliyordum. Aylarca öyle kullandım. Sonra da içeriği temiz ıslak memdile geçtim. Hiç sorun olmadı geçişte.Bende temizleme pamuğu aldım. Ama poposunu onunla temizlemeye baslarsam ıslak mendile geçişte problem yaratırmı diye düşünüyorum.
Tamam cok sagolEvet ara ara benim de regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Yine de isterseniz doktorunuza danısın. Sizinle günlerimiz çok yakın. Ben iki gündür bebeği eski yerinde hissetmiyorum ve karnımda göğsümde sıkışma hissediyorum. Sanki bebek yukarı çıktı da sıkıştırıyor gibi. Bu 22-23 haftalarında olup benzer durumda olan var mı?
Ben de pamuk tavsiye edecektim. Mendillere ilk etapta para yığmaya hiç getrk yok. En sağlıklısı pamuk. Ben sabahtan cam bir kapaklı kabın içine kaynar su ile ıslatıp gün içinde o kaptan alarak siliyordum. Aylarca öyle kullandım. Sonra da içeriği temiz ıslak memdile geçtim. Hiç sorun olmadı geçişte.
Çok iyi olurValla üzerinde katkı maddesi paraben vs yok diyor ama. Görümcem kimya mühendisi , içeriğini ona gösteririm, kozmetik firmasında mühendis, ne zararlı ne değil bilir, sizi de buradan bilgilendiririm
Yıkayınca kimyasallar gidiyor mu acaba?Islak mendili her zaman yıkayıp kullanıyorum o yüzden benim için fark etmiyor bence çok sorun etmeyin sizde
Evde hep temizleme pamuğu kullandım, çıkarken de büyüdüğünde ıslak mendil kullanıyordum. Bir sorun olmadı.Bende temizleme pamuğu aldım. Ama poposunu onunla temizlemeye baslarsam ıslak mendile geçişte problem yaratırmı diye düşünüyorum.
Canim arka tekerlek buyuk ama kolayca çıkıyormuş ayrica bakajada rahat sığıyor ablamlara sordum da şimdi. Mesela fluence arabanin bagajina bir buyuk valiz ve bebek arabasi sığıyormuşCanım benim merak ettiğim şu,bazılarının arka tekerlekleri çok büyük oluyor bu da öyle mi?katlanınca arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor mu
Yani fluence büyük bir araba sanırım bizim araba küçüklerden de o yüzden hangisi katlanınca küçük olur açıkçası ona dikkat etmeye çalışıyoruzCanim arka tekerlek buyuk ama kolayca çıkıyormuş ayrica bakajada rahat sığıyor ablamlara sordum da şimdi. Mesela fluence arabanin bagajina bir buyuk valiz ve bebek arabasi sığıyormuş
Aaa bak bunu hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim, tecrübesizlik zorBende bunu kullandım ama öncesinde bebekler için pamuk aldım bir koli, suyla ıslatıp o pamukla siliyordum poposunu. Sonradan ıslak mendile geçmiştim. Şimdi unı babyin içeriği değişti birde cilde zararlı parabenler çıkmıştı içinden okumuştum. Ama genede diğerlerine oranla daha masum tabiki. Ben gene başta pamuk kullanıp sonra ıslak mendile geçerim diye düşünüyorum
Bugünlerde aynen ben de öyleyim canım, regl olmak üzereymişim gibi bir karın ve bel ağrısı var, arada baya vuruyo hakkaten. Demek normal bu dönemdeHerkeste bir sorun var bugün nedense bende saatlerdir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ama hareketler falan gayet normal cok şükür yinede tedirgin oldum sizce normalmi bu ağrı
Ya benim şu yönden iyi oldu aslında ben açlık tokluk bakılacak sandım bi gittim yanlış anlamışım yükleme imis sok oldum ama bilmesem gitmeden önce baya stres olurdum tek ac olarak hastaneye gitmek bile çok korkuttu beni hastane cok uzaktı eveİnşallah bende icebilirim bide boş mideye iciriyorlar oda zorluyor biraz inan şimdiden stres bastı ama tadı daha iyi diyorsun biraz umutlandim açıkçası
Polo golfden buyuk canım onlara sıkıntı olabilir bilemiyorum onuYani fluence büyük bir araba sanırım bizim araba küçüklerden de o yüzden hangisi katlanınca küçük olur açıkçası ona dikkat etmeye çalışıyoruz
Benimde evde çekmece bile yaptım onlara her açtığımda el sallıyor bana çok niyetliyim hepsini kullanmaya ama daha yeni tam toparlıyorumBende mide bulantısı yüzünden demire ve d vitamine daha yeni başlayabildim halbuki tam 1 aydır çantamda bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?