2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
schüssler tuzu 3 ve 7 numara benim doktor önerdi 3 numara demir için 7 numara magnezyum icin kullanicam duyan var mi bu ilaci

Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsun

İşte bunun içeriği değişmiş diyorlar. Ben de çok memnun kalmıştım
Valla üzerinde katkı maddesi paraben vs yok diyor ama. Görümcem kimya mühendisi , içeriğini ona gösteririm, kozmetik firmasında mühendis, ne zararlı ne değil bilir, sizi de buradan bilgilendiririm

Canım benim merak ettiğim şu,bazılarının arka tekerlekleri çok büyük oluyor bu da öyle mi?katlanınca arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor mu

Herkeste bir sorun var bugün nedense bende saatlerdir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ama hareketler falan gayet normal cok şükür yinede tedirgin oldum sizce normalmi bu ağrı

Bende temizleme pamuğu aldım. Ama poposunu onunla temizlemeye baslarsam ıslak mendile geçişte problem yaratırmı diye düşünüyorum.

Islak mendili her zaman yıkayıp kullanıyorum o yüzden benim için fark etmiyor bence çok sorun etmeyin sizde
Görümcemde hep öyle yapıyor. En iyi mendil bile olsa sudan geçirip temizliyor. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum

Herkeste bir sorun var bugün nedense bende saatlerdir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ama hareketler falan gayet normal cok şükür yinede tedirgin oldum sizce normalmi bu ağrı
Evet ara ara benim de regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Yine de isterseniz doktorunuza danısın. Sizinle günlerimiz çok yakın. Ben iki gündür bebeği eski yerinde hissetmiyorum ve karnımda göğsümde sıkışma hissediyorum. Sanki bebek yukarı çıktı da sıkıştırıyor gibi. Bu 22-23 haftalarında olup benzer durumda olan var mı?
Bende temizleme pamuğu aldım. Ama poposunu onunla temizlemeye baslarsam ıslak mendile geçişte problem yaratırmı diye düşünüyorum.
Ben de pamuk tavsiye edecektim. Mendillere ilk etapta para yığmaya hiç getrk yok. En sağlıklısı pamuk. Ben sabahtan cam bir kapaklı kabın içine kaynar su ile ıslatıp gün içinde o kaptan alarak siliyordum. Aylarca öyle kullandım. Sonra da içeriği temiz ıslak memdile geçtim. Hiç sorun olmadı geçişte.

Tamam cok sagol pamuk stoğu yapmıştım biraz. Yapmaya devam edeyim o halde. Doğru yeni doğduğunda çok hassas oluyorlar . Belki banyo falanda yaptıramazsam pamukla temizlerim diye 3-4 paket almıstım. Daha da alayım en iyisi

Kızlar iyi akşamlar bugün doktor kontrolüne gittim doktor kek ye meyve suyu iç öyle kan ver şekerine bakalım dedi 110 çıkmış normal mi sizce

Valla üzerinde katkı maddesi paraben vs yok diyor ama. Görümcem kimya mühendisi , içeriğini ona gösteririm, kozmetik firmasında mühendis, ne zararlı ne değil bilir, sizi de buradan bilgilendiririm
Çok iyi olur
Islak mendili her zaman yıkayıp kullanıyorum o yüzden benim için fark etmiyor bence çok sorun etmeyin sizde
Yıkayınca kimyasallar gidiyor mu acaba?
Evde hep temizleme pamuğu kullandım, çıkarken de büyüdüğünde ıslak mendil kullanıyordum. Bir sorun olmadı.

Canım benim merak ettiğim şu,bazılarının arka tekerlekleri çok büyük oluyor bu da öyle mi?katlanınca arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor mu
Canim arka tekerlek buyuk ama kolayca çıkıyormuş ayrica bakajada rahat sığıyor ablamlara sordum da şimdi. Mesela fluence arabanin bagajina bir buyuk valiz ve bebek arabasi sığıyormuş

ben de kızımda hep baby me nin pamugunu kullandım bezi bırakana kadar hep pamukla devam ettik. bu kızımda da öyle yapıcam inşallah. ben kendim de ıslak mendille silemem tuvaletten sonra o da rahatsız olur gibi geldi hep. yine de 12li sleepy natural ıslak mendil aldım. o da bana baya gider çantada hep bulundururum evde falan da bişeylere lazım oluyo kesin.

Canim arka tekerlek buyuk ama kolayca çıkıyormuş ayrica bakajada rahat sığıyor ablamlara sordum da şimdi. Mesela fluence arabanin bagajina bir buyuk valiz ve bebek arabasi sığıyormuş
Yani fluence büyük bir araba sanırım bizim araba küçüklerden de o yüzden hangisi katlanınca küçük olur açıkçası ona dikkat etmeye çalışıyoruz

Aaa bak bunu hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim, tecrübesizlik zor yeni doğunca temiz içerikli bi ıslak mendil kullansak sıkıntı mı olur, mutlaka pamukla mı başlanmalı?
Bugünlerde aynen ben de öyleyim canım, regl olmak üzereymişim gibi bir karın ve bel ağrısı var, arada baya vuruyo hakkaten. Demek normal bu dönemde

İnşallah bende icebilirim bide boş mideye iciriyorlar oda zorluyor biraz inan şimdiden stres bastı ama tadı daha iyi diyorsun biraz umutlandim açıkçası
Ya benim şu yönden iyi oldu aslında ben açlık tokluk bakılacak sandım bi gittim yanlış anlamışım yükleme imis sok oldum ama bilmesem gitmeden önce baya stres olurdum tek ac olarak hastaneye gitmek bile çok korkuttu beni hastane cok uzaktı eve

Bende mide bulantısı yüzünden demire ve d vitamine daha yeni başlayabildim halbuki tam 1 aydır çantamda bekliyorlar.
Benimde evde çekmece bile yaptım onlara her açtığımda el sallıyor bana çok niyetliyim hepsini kullanmaya ama daha yeni tam toparlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…