- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Ah o tartılar ve genelimizi şoke eden rakamlarKızlar az önce tartıldım ve hayatımın şokunu yaşadım resmen 87 kilo olmuşum inanamıyorum. Hayatımda ilkkk kez bu kiloya çıktım ayy napicam ben imdattttt.
Bebis kafa aşağı durduğu için spor yürüyüş yasak yapamıyorumkansızlık sınırında olduğum içinde et pekmez muz vs yiyorum
Sorma sorma o küçücük el kadar badıy bile olmuş 20 TL ve kaç tane alacağız kim bilirKızlar merhaba, atlet yerine giydireceğimiz düz beyaz çıtçıtlı zıbınlar bile çok pahalı değil mi ya? Tanesi 15 liradan aşağı yokFazladan alıcağımızı düşününce bir de
İnşallah birleyin yoktur sıradan bi nezle yada üşütmedir canım , bakıldın mi bir daha son durum ne?Kızlar benim burnum da akmata başladı faranjit var acaba grip mi covid mi kafam bulandi eger sıra yoksa hastaneye gidince bir de covid testi vermeyi düşünüyorum içim rahatlasin diye heryerim ağrıyor hos bir saate yakın kan verme sırası beklemistim ondan mi oldu bilmem
Çok güzel bir duygu değil mi Allah’a şükür ya . Baya artık uyuduğu zamanları uyanık olduğu zamanları ayırt edebiliyoruzArtık dalgalanma şeklinde hissediyorum kızımın hareketlerini. Dışardan da belli oluyor , dalga dalga... yaa bayılıyorum bu hisse
Canlarım o kuş çarpıntısı gibi olan kalpteki çarpıntı eğer tansiyonunuz çok düşerse de oluyor , şeker düşüklüğü de yapıyor . Bende oluyorum arada tansiyonumu çöktüğünde 9-6 civarı çıkıyor, tansiyon aleti varsa ölçün bi kez.Tamam canim neden oluyormus acaba
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah eşin evlatların ve tüm sevdiklerinle uzun ömürle ferahla kullanmanı nasip etsin eviniBen işk çpcugumda kendim babynest dikmiştim, o zaman çok az yerde satılıyordu. Onu uzunca bir süre yemek masasının üzerinde alt değiştirmek için kullandık. Koltukta, yatakta falan alt değiştirirken çok eğiliniyor, benim bel ağrım var daha çok arttırıyor. O nedenle yüksek yerde alt değiştirmek daha kolay oluyor. Şimdi de bir tane yastık alacağım, masa üstnde durur, alt değiştiririm diye düşünüyorum.
Ateş ölçeri temassız almıştık. Çok şükür 5 yıldır çok az kullandık. Zaten annenin ateş ölçere ihtyacı olmuyor, hissediyorsun çocugunun atesı var yok. Mesela 2 yaş civarı bir kez ateşölçer ateş yok gösteriyordu ama ben çocugumu sıcak hissediyordum. Doktora böyle söyledim, doktor annesi ateşi var diyorsa çocugun ateşi vardır o zaman ateş ölçerin ne dediği mühim değil demişti.
Bebeğimiz bize uğurlu geldi, ev aldık, aralıkta taşınıcaz inşallah. Ama tüm para evin ön ödemesine gidiyor. Şu an istediğimiz beşiği alamıyoruz. Bebek arabasını zaten ne alacağımı bilmiyorum ama şu an alacak paramız da yok. Sanırım aralık ayına kadar çpcugumuza bir şey alamayacağız. İnşallah aralıktan sonra elimize para kalır da şubattan ömce çocugun alışverişini yaparız rahatça.
Benimde daba önceki doğumlarım kışa gelmişti canım sen uzun kollu al yeni doğan yada 0-3 . Uzun kollu incecik body o üzerine de takımın uzun kollusu olacak sadece içini korumamız lazım onların canı ne kadar ki . Bizimle aynıymış üşümezlerdi destekte onlar daha çok küçücükler sıcacık bi dünyadan gelecekler . Uzun kollu al pişman olmazsınBende uzun kollu alacaktım bana uzun kollu üzerine tekrar uzun kollu zor oluyor kısa kollu ve sıfır al dediler kararsız kalmıştım bak siz yazınca ben hiç almadım hata mı ettim acaba
Allah içine sindirsin canım tabi ki çok haklısın o ilk heyecan yıllarca bekleyiş gönlündekinin olması çöl güzel birşey varsa durumun imkanın indirimlerden mağazalardan baka baka al , bebeğe alınan ve kullanılmayan bir şey duymadım bend aha özellikle kuyafet olarak . Yeri geliyor yeni doğanlar günde 5-7 takım kirletiyor o kakaları ilk haftalar meşhurdur . Makinede olurda hepsi kurusu lazım oluyor . Allah sağ Salim kucağımıza versin de kullanalım inşallahValla senelerdir tedaviler dualar beklemeler hele de kalbimdeki kız olunca biraz heyecanlıyım alasım geliyorAbartı değil heyecan diyorum ben 3 aylık aldım hep en küçük iri de doğarsa doğunca giyer diye düşündüm bizim hiç birşeylerimiz de olmadığından bir kere de yığılmasın diye parça parça almak istiyorum senelerdir bebek mağazaları gezeceğim günü bekledim indirim iyi yakalarsam netten ama genel de geze geze alıyorum ağırlaşmadan
Biberon da olurda Meme hemen emmezse lazım olur diye bir büyük bir küçük iki boy düşündüm başka almayacağım
Ama dolap yatak araba oto koltuğu ıvır zıvır derken baya masraf bir kere de gidip alıp geleyim diyemiyorum hele de uzun tüp bebek masrafları yeni aşmışken
Cok sagol canımEvet canım arabanın puseti, ona da anakucağı deniyor ya aklım ona gitti, ben de hem anakucağı 3 pozisyon olan var, hem de puset ama puseti daha çok kullandık, altına bi minder koymuştum. Orada kucaktaki pozisyon gibi ana kucağına göre daha rahat uyuyordu. Ben çok memnun kaldım
Geçmiş olsun şişe ile bol bol su için sadece aç karnına yemeklerden hemen önce ve sonra içmeyin çünkü mide bulandırıyorÇok sağol canım bilgi verdiğin için, son 2 haftadır pek su içmemeye başlamıştım, detaylıda bişey demediler ama 1 hafta sonra devletteki doktorum suyu çoğalt dedi. Havuç suyu armut suyu iç dedi, çok çok önemli bir durum olsa 1 hafta sonra veya 2 hafta sonra gel derdi sanırımşeker testi için 26.haftanda bekliyorum dedi. Bakalım bişey olmaz inşallah
Sanırım bünye ile alakalı benim eşim iki dozda da hasta oldu ateşi çıktı yattı devamlıben de 2 doz biontech oldum hiç etkilenemdim neye göre dğişiyor bilmiyorum
Bol bol antikor olsun aşı olarak doğrusunu yaptık bence en azından kafamız rahat, gerçi aşı olanlarda covid oluyor ama genelde daha hafif gecirdilerBenim doktorumda sonrada sorun yok o bile yeterli dedi ama galiba biontech olsam baya etkilenecekmisim kol ağrım bile çok oldu bunda da baya halsizlik oldu
İnsallah canım. Bi markette bebemnaturalin numunesini koymuşlardı o da cok güzeldi dokusunu vs çok beğendim kalınlığını.ben de küçük bir paket baby turco aldım. bakalım inşallah cildi sever bu bezi de uygun fiyatlı bezden devam ederiz.
Canim üşüttüm, faranjit var bende hic affetmez azıcık üşütunce.covid testim de negatif ama ben rahatsizim acikcasi zannimca grip oldum.burun akintisi falan var zaten salgin varmis.zaten bir önceki salginda da hamileligimin 8.haftasiydi ilk salgini gecirenlerdim grupta da zannimca tekrar salgin cikti ve yine ilk gecirenlerdeniz o yuzden cok dikkat edin ya halsiz surekli burun akintisi tıkanıklığı zor oluyor gercekten.İnşallah birleyin yoktur sıradan bi nezle yada üşütmedir canım , bakıldın mi bir daha son durum ne?
Canim yanlışlıkla vurduklarini gördük duyduk haberlerde ama deney yapmak icin gizliden oyle bisey kimse yapamaz kanunen yapilamaz yani o konularda için rahat olsunKızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?
Kac haftaliksin canım? Ben ilk hissetmete başladığımda oluyordu ama artik hergun hissediyorum cok şükür.ozellikle mandalina yiyeyim hemen hareketleniyor bizim kızkızlar günaydın 3 gündür hiç bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.Varmı böyle yaşayanınız.
Sürekli oturur vaziyetteyim etkisi olabilir mi.
Bu haftalarda normal, takma kafanı 1 gün hissedersin 3 gün hissedemezsin. Baktın 5-6 gün oldu, o zaman bi gidersin doktorakızlar günaydın 3 gündür hiç bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.Varmı böyle yaşayanınız.
Sürekli oturur vaziyetteyim etkisi olabilir mi.
22 hafta canım.geçen hafta bayağı hareketliydi.bu ara hiç hissetmiyorum.işte hep oturuyorum evde de çok dinlenmeye zamanım olmadı bu ara.Meyvede yiyiorum ama tık yok bizim kızda.Kac haftaliksin canım? Ben ilk hissetmete başladığımda oluyordu ama artik hergun hissediyorum cok şükür.ozellikle mandalina yiyeyim hemen hareketleniyor bizim kızsen de bi dene belki hareket eder canım.bazen pozisyonundan hissedilmeye biliyor
Cumartesi doktordaydım kıpır kıpırdı eli ayağı durmuyordu hiç.Bu hafta sonu tekrar gideceğim sanırım.Bu haftalarda normal, takma kafanı 1 gün hissedersin 3 gün hissedemezsin. Baktın 5-6 gün oldu, o zaman bi gidersin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?