2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla benim eşim 20 kasımda ameliyat olacak onun iyileşmesi etmesi hop 8. Ay o yüzden benim oturmamam lazım ama oturuyorum şimdi netten kıyafet sipariş vermeye başladım 1 hafta sonra randevum var o zamanda e bebeğe girer küveti ıvırı zıvırı alır biraz hafifletirim ki ben hastane çıkışlarını en sona bırakıyorum. Eşim beşiktaşlı alacakmış bende nakışlı yaptıracağım evin içinde öyle bir çekişme

Reflü yatağı aldın mı canım? Doğurmadan insanın aklına o pek gelmiyor ama resmen hayat kurtarıcı özellikle kusmaya meyilli bir bebekse. Kızımda e bebekten ince yatak şeklinde almıştım ama şimdi yeni modelin gördüm koltuğun üzerine mutfak masasının üzerine yatağının içine yada kendi yatağımda yanıma heryere koyup gönül rahatlığı ile uyuyabilirim. Almadıysan onlara bi bak canım bunu beğendim bende

Eklentiler

• DFAEA2E0-AB0A-4CC3-B17F-A0EEF58C468F.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?

Çok ilginç, benim de kocaman bir çikolata kistim var myomlardan çok daha can sıkıcı bi tür ama doktorum erken doğum riski oluşturur vs demedi ki çok pimpirikli bir profösör kendisi. Hatta özellikle sordum çünkü normalde hamile bile kalamazsın demişlerdi bana diğer doktorlar. Normal doğuma engel olur diyenlerde çok oldu ama doktorum hepsinin yorumuna güldü

Doktor da böyle söyledi ama ben kullanamıyormuşum o ilacı dikkat etmen gerek dedi, ilaç uygulamasına geçtik 2 hafta arayla tek kullanımlıkİnşallah hemen biter gider

Yok kuzum geçen sene benim oğlana da yaptılar yeni bişey değil merak etme, ben de araştırdım sağlık ocağındaki ebemize çok güveniyorum 1. Sınıf aşısı demişti ozaman da.

Off bitmedi şu aşı muhabbeti. Biontechleri olduk tamam şimdi de grip aşıları çıkmış, burada bu yıl herkese ücretsiz yapılacakmış, hamileler risk grubundaymış mutlaka olmaları tavsiye ediliyormuş falan filan. Sıkıldım bu aşı dayatmasından. Geçen yıl hasta olmadığımız için bu yıl bağışıklığımız daha düşükmüş. Ben zaten kışları grip olmam çoğunlukla. Kış başında hafif bişi geçiririm o beni tüm kış korur ama şimdi yine hamilelikten vuruyorlar, karıştirıyırlar aklımı.

Bebek arabanın ana kucağı derken pusetten mi bahsediyorsun? Ben de evde puseti kullanırım diyorum sallanma pozisyonuda var ama ana kucağı gibi olurmu ekstra alsammı bilemedim
Evet canım arabanın puseti, ona da anakucağı deniyor ya aklım ona gitti, ben de hem anakucağı 3 pozisyon olan var, hem de puset ama puseti daha çok kullandık, altına bi minder koymuştum. Orada kucaktaki pozisyon gibi ana kucağına göre daha rahat uyuyordu. Ben çok memnun kaldım

Çok sağol canım bilgi verdiğin için, son 2 haftadır pek su içmemeye başlamıştım, detaylıda bişey demediler ama 1 hafta sonra devletteki doktorum suyu çoğalt dedi. Havuç suyu armut suyu iç dedi, çok çok önemli bir durum olsa 1 hafta sonra veya 2 hafta sonra gel derdi sanırım şeker testi için 26.haftanda bekliyorum dedi. Bakalım bişey olmaz inşallah

Ya benimde dolabın üzerinde kumaşı eskimistir diye düşünüyorum galiba kumaş üzerine kılıf alacağım canım Minder puset ici minderi gibimiydi senin nasıldi
Bebek yastığının boyutunda biraz daha kalınıydı, anneme diktirtmiştim, ama şimdi bel destekli minder çıkmış ondan almayı düşünüyorum,

Vee an itibariyle karantina biter, covitı atlattik minik kızımla çok şükür. Yarına hemen randevu aldım umarım gelişiminde bi sıkıntı olmamıştır.
Hadi gelmiş geçmiş olsun canım çok şükür sıkıntı olmadan atlattınız. İnşallah yakalanan herkes böyle atlatır

Amin canım sağ Salim aşkkuzumuza kavuşuruz inşallah hepimiz Ah teyzesi Lgs için aklınıza geldikçe dua ediverin inşallah rabbim göneneceğini hayırlısını nasip eylesin , başka memlekete gitmesi değilde bulunduğum yerdeki okullardan kazanmasını gönlümden geçiriyorum daha yeni lise olacak zaten üniversite de ayrılacaklar yanımızdan lise de bari bizle olsun istiyoruz Hepsinin haklarında hayırlısı olsun inşallah . Bez işi de burda alan arkadaşlardan görünce heveslenip aldım bende iyi ki varlar hayatın telaşında ilaç oluyor burası inan

Ya sorma canım fiyatlarda böylesine bir artış ve yükseklik görmemiştim ben ya cidden herşey çok uçmuş Allah yardımcımız olsun . Bir arkadaşım bazı şeyleri dolaptan almış az kullanılmış bebek arabası , ana kucağı orijinal marka alıp temiz kullananların ürünleriymiş, eve gelip ütün bakıyormuşsun beğenip onaylarsan satıcının gönderdiğini senin paran sonra ona aktarılıyormuş , baktın gördüğün gibi değil beğenmedin ürünü iade edip paranı dolap hesabından kendi kartına aktarabiliyormuşsun . Hiç düşünmedim ama bbnh yapan arkadaşta durumu olmasına rağmen temiz yüksek kalite markaları uyguna almış şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…