- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
ben de 2 doz biontech oldum hiç etkilenemdim neye göre dğişiyor bilmiyorumBen sinovactan hiç etkilenmedim kol ağrım bile olmadı şükür zaten etkisi az diye tercih ettim yoksa doktorum biontech ol dedi
Ya inşallah 37 yi görsem oh diyeceğim bakalım hayırlısı.canım aklına kötü şeyler getirme erken doğum riski olup dikiş atılan arkadaşım 39 oldu dikişler 2 hafta önce açılmasına ragmen hala doğum başlamadı. hiç belli olmuyo o.
çok şükür canım. neler yaptın bu süreçte. inşallah ihtiyacımız olmaz ama aklımızda bulunsunVee an itibariyle karantina biter, covitı atlattik minik kızımla çok şükür. Yarına hemen randevu aldım umarım gelişiminde bi sıkıntı olmamıştır.
N11 dedi canım ama kimdi unuttum bide kodu da unuttum bende bakacaktimmkızlar geçen gün biri korbellı indirimli almıstı. nerden almıstı acaba?
Valla benim eşim 20 kasımda ameliyat olacak onun iyileşmesi etmesi hop 8. AyBen bi 10 lu bide 5 li hastane çıkışı dışında hiç bişey almadım . Bi arkadaşım emzirme yastığı almış sagolsunHani bi tabir var ''hamamda oturur gibi oturuyor''hah tam onun karsiligiyim son aylara da bırakmamak lazım gerçekten bu ara halletmek lazım galiba
Reflü yatağı aldın mı canım? Doğurmadan insanın aklına o pek gelmiyor ama resmen hayat kurtarıcı özellikle kusmaya meyilli bir bebekse. Kızımda e bebekten ince yatak şeklinde almıştım ama şimdi yeni modelin gördüm koltuğun üzerine mutfak masasının üzerine yatağının içine yada kendi yatağımda yanıma heryere koyup gönül rahatlığı ile uyuyabilirim. Almadıysan onlara bi bak canım bunu beğendim bendeben bunları sipariş verdim. sevibebenin örtüsü ve minderi. diğer örtüler yere sürünüyor bu lastikli oldugu için çok kullanışlı yazmıs herkes. umarım rahat eder kızım.
bu arada ben yüzde 90 alışverişimi bitirdim dün itibariyle. fiyatklar artmadan bitimek istiyordum iyi oldu. bikaç şey kaldı onların indirimini bekliyorum.
Çok ilginç, benim de kocaman bir çikolata kistim var myomlardan çok daha can sıkıcı bi tür ama doktorum erken doğum riski oluşturur vs demedi ki çok pimpirikli bir profösör kendisi. Hatta özellikle sordum çünkü normalde hamile bile kalamazsın demişlerdi bana diğer doktorlar. Normal doğuma engel olur diyenlerde çok oldu ama doktorum hepsinin yorumuna güldüCanım bende 4tane myom var ama biri büyük, 7cm . O risk oluşturuyor demişti. Geçen haftaki kontrolde de dedi ki, ben sana biraz yumuşatmıştım. Bayağı riskli bi hamilelik seninkisi, bebek büyüdükçe riskimiz azalıcak . Sabah akşam progestan alıyorum, şükür şuan iyi. İnşallah zamanında gelir bebişko, hepinizden dua bekliyorum hamişlerin duası kabul olur derler
Doktor da böyle söyledi ama ben kullanamıyormuşum o ilacıÇocuklarda olması normal. Ailecek bir ilaç var onu kullanmanız gerekiyor. Ama hamilelikte kullanılırmı doktora sormak gerek. Herseyi 60 derecede yıkayın iç çamaşrları ütüleyin. Mümkünse 2 wc varsa kimsenin kullanmadığı wc ye girin
Yok kuzum geçen sene benim oğlana da yaptılar yeni bişey değil merak etme, ben de araştırdım sağlık ocağındaki ebemize çok güveniyorum 1. Sınıf aşısı demişti ozaman da.Kızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?
Evet canım arabanın puseti, ona da anakucağı deniyor ya aklım ona gitti, ben de hem anakucağı 3 pozisyon olan var, hem de puset ama puseti daha çok kullandık, altına bi minder koymuştum. Orada kucaktaki pozisyon gibi ana kucağına göre daha rahat uyuyordu. Ben çok memnun kaldımBebek arabanın ana kucağı derken pusetten mi bahsediyorsun? Ben de evde puseti kullanırım diyorum sallanma pozisyonuda var ama ana kucağı gibi olurmu ekstra alsammı bilemedim
Çok sağol canım bilgi verdiğin için, son 2 haftadır pek su içmemeye başlamıştım, detaylıda bişey demediler ama 1 hafta sonra devletteki doktorum suyu çoğalt dedi. Havuç suyu armut suyu iç dedi, çok çok önemli bir durum olsa 1 hafta sonra veya 2 hafta sonra gel derdi sanırımBenimde suyumun az olduğunu söylediler canım. Yaklaşık 2 hafta sabah akşam havuç suyu içtim günde 2 defa armut yedim ve tabiki günde yer geldi 4 litreye yakın su içtim. Tekrar kontrole gittiğimde doktorum tekrar suyumun az olduğunu söyledi. Aynı gün başka bir doktora gittim tekrar detaylı yapıldı orada ise bebeğin duruş acısı ile bazen öyle gozuktugunu söyledi tek tek ölçüm yaptı ve 125 ml dedi. Sabah ise 50 ml demişlerdi. Valla sanırım makinenin kalitesinden bile değişiyor. Ben havuç suyunu bıraktım ama pilava bile havuç koymaya başladım. Armut ve suya devam
Bebek yastığının boyutunda biraz daha kalınıydı, anneme diktirtmiştim, ama şimdi bel destekli minder çıkmış ondan almayı düşünüyorum,Ya benimde dolabın üzerinde kumaşı eskimistir diye düşünüyorum galiba kumaş üzerine kılıf alacağım canım Minder puset ici minderi gibimiydi senin nasıldi
Hadi gelmiş geçmiş olsun canımVee an itibariyle karantina biter, covitı atlattik minik kızımla çok şükür. Yarına hemen randevu aldım umarım gelişiminde bi sıkıntı olmamıştır.
Amin canımmm inşallah yaÇok şükür canımm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimoğluşlarımızı ,(prenses anneleri de) kızçelerini sağsalim sorunsuz bir şekilde Şubat ayında alırız kucağımıza inşallah
Amin canım sağ Salim aşkkuzumuza kavuşuruz inşallah hepimizSağlıkla giysin paşa insllah annesievet cnm ya herşey çok pahali yavas yavas alacagiz artik yapacak birsey yok
Ya ne güzel bezi falan almaya baslamissin
Ya o ablalari severim ben tabi kuzum bizden daha heycanli bekliyorlar kardeşlerini
Rabbim yardimcisi olsun kuzunun insllah kardesinin gelmesiyle iki sevinci yaşarsınız ablasida lgs kazanir inşllah
Evet cnm.cok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin pembelerden sonra maviş maviş çok güzel geliyor
Bizde sizi öpüyoruz canlarim
Ya sorma canım fiyatlarda böylesine bir artış ve yükseklik görmemiştim ben ya cidden herşey çok uçmuş Allah yardımcımız olsun . Bir arkadaşım bazı şeyleri dolaptan almış az kullanılmış bebek arabası , ana kucağı orijinal marka alıp temiz kullananların ürünleriymiş, eve gelip ütün bakıyormuşsun beğenip onaylarsan satıcının gönderdiğini senin paran sonra ona aktarılıyormuş , baktın gördüğün gibi değil beğenmedin ürünü iade edip paranı dolap hesabından kendi kartına aktarabiliyormuşsun . Hiç düşünmedim ama bbnh yapan arkadaşta durumu olmasına rağmen temiz yüksek kalite markaları uyguna almış şaşırdımDun e bebege gittim ve hayatimin şokunu yaşadım 2 ay önce baktığım 399tl olan puset bir anda 599 olmuş hayretler icindeyim gerçekten öyle içime oturdu ki alalim aman dursun sonra alırız diye acele etmiyorduk ilk bebeği olacaklar ne dusunuyorsaniz o anda alın bu işin başka yolu yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?