2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
22 hafta canım.geçen hafta bayağı hareketliydi.bu ara hiç hissetmiyorum.işte hep oturuyorum evde de çok dinlenmeye zamanım olmadı bu ara.Meyvede yiyiorum ama tık yok bizim kızda.
Canim ben tam manasiyla 22de hissettim ve 3 gun hissetmedigim oldu o aralar normal yani endise etme 3.gunun aksamina hafif kiprasmalar hissettim 24lere geldiginde artik gece gunduz hissedeceksin merak etme

Canim ben tam manasiyla 22de hissettim ve 3 gun hissetmedigim oldu o aralar normal yani endise etme 3.gunun aksamina hafif kiprasmalar hissettim 24lere geldiginde artik gece gunduz hissedeceksin merak etme
Sağol canım.İlk gebelikten bu yana uzun zaman geçti.Unutmuşum neyi nasıl yaşadığımı.

Sağol canım.İlk gebelikten bu yana uzun zaman geçti.Unutmuşum neyi nasıl yaşadığımı.
Canim icin rahat etsin bence git saglik ocağına dinle kalbini rahatlarsin evde durdukca evham yaparsin şimdi ben dinletmistim oyle bir kere.20.haftadan itibaren dinleniyor oradaki aletle

Senin diyet listen cok güzel cnm saglikli icin rahat olsun, bende doyamıyorum diye tam buğday ekmeği aldırdım eşime, arada tatlı ve kacamaklar olsa da bende dikkat etmeye çalışıyorum yoksa fena kilo alicam, doktorum hep der, istediğin kadar et sebze ye almazsin kilo

Tam size sormayı düşünüyodum reflu yatağı ve baby nest konusunda ne düşünüyorsunuz diye iyi denk geldireflu yatağı alinca baby neste gerek var mı

Tam size sormayı düşünüyodum reflu yatağı ve baby nest konusunda ne düşünüyorsunuz diye iyi denk geldireflu yatağı alinca baby neste gerek var mı
Canım reflü yataklı babynestler var artık yani babynestin kendisi eğimli

Canım reflü yataklı babynestler var artık yani babynestin kendisi eğimli
Yani böyle olmak is görür o zaman demi cnm? Valla nette bi sürü bilgi var ikisini de alan var da ondan sorayım dedim size, hic bisey almadım oğluma ben, haftaya çıkıp alayım diyorum, kıyafet alınır kolay da beşik bebek arabası bakım ürünleri ıvır zıvırlar hem cok para tutucak hem insan bilmiyor ya bosa gitçek şeylere para vermek istemiyorum

Hadi gelmiş geçmiş olsun canım çok şükür sıkıntı olmadan atlattınız. İnşallah yakalanan herkes böyle atlatır
Sagol canım amin inşallah. Bol meyve yedim,sıkı beslendim,zencefilli çay içtim hergün. Fakat bunlar bi yere kadar bence aşı olmuş olmamın çok faydasını gördüğümü düşünüyorum. Vallahi stresi bile yetiyor insana bide hamileysen... Allah hiç birinize yaşatmasın dikkat edin kendinize.

Herkeselere Gunaydin anneler n11 uygulamasini indirenlere 25 tl hediye var.
Bir cok defada kuponlar veriyirlar hem eşlerinize hem kendinize indirun takip edin.
Esime 100 tlye 40
Bana 100 tlye 30 tl vermisti baya uyguna alisverisler yaptik.
Devir artik kupon , kampanya pesinde koşma devri oldu malesef.

Tugbakuguforbaby mutlaka bak canim.
Benim oglum icinde aramışlardi ama oglum olmak istemedi ebemiz red yapalim 1 sınıfta yaptirirsiniz cocuk suan istemiyor zorlamayalim dedi.

kızlar günaydın 3 gündür hiç bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.Varmı böyle yaşayanınız.
Sürekli oturur vaziyetteyim etkisi olabilir mi.
Bana doktorum güzelce karnını doyur sonra sessiz bir odaya geç ve ellerini karnına koyup 1 2 saat uzan eğer yine hareket olmazsa gel demişti tabi meyve çikolata tarzı şeylerde yiyebilirsiniz

22 hafta canım.geçen hafta bayağı hareketliydi.bu ara hiç hissetmiyorum.işte hep oturuyorum evde de çok dinlenmeye zamanım olmadı bu ara.Meyvede yiyiorum ama tık yok bizim kızda.
Benm de aynıydı o haftada canım. Hatta burayada yazmıstım noldu diye. Normalmiş bazen duraksıyorlar. Bir kaç kere hissediyorsan yeter. Bir de otururken hissedemezdin uzan meyve ye çikolata ye dinle kendini

Kizlaaar hamileleik takviminde bebis gözlerini açacak artik diyor gözler açıkken usgde cok tatli oluyorlar şükürler olsun bu zamanlara geldik sağlıkla 37 38 leride görürüz insallah.
Benm 23+2 iken gözleri açıktı Ultrasonda göz lensini gördük çook tatlıydı maşallah insallah görürürz canım

4 yaş öneçekildi canım. ilkokul aşısıydı önceden. bizimki de oldu haziranda. için rahat olsun
asmnin heryerinde panolarda asılı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…