- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim ben tam manasiyla 22de hissettim ve 3 gun hissetmedigim oldu o aralar normal yani endise etme 3.gunun aksamina hafif kiprasmalar hissettim 24lere geldiginde artik gece gunduz hissedeceksin merak etme22 hafta canım.geçen hafta bayağı hareketliydi.bu ara hiç hissetmiyorum.işte hep oturuyorum evde de çok dinlenmeye zamanım olmadı bu ara.Meyvede yiyiorum ama tık yok bizim kızda.
Sağol canım.İlk gebelikten bu yana uzun zaman geçti.Unutmuşum neyi nasıl yaşadığımı.Canim ben tam manasiyla 22de hissettim ve 3 gun hissetmedigim oldu o aralar normal yani endise etme 3.gunun aksamina hafif kiprasmalar hissettim 24lere geldiginde artik gece gunduz hissedeceksin merak etme
Canim icin rahat etsin bence git saglik ocağına dinle kalbini rahatlarsin evde durdukca evham yaparsin şimdi ben dinletmistim oyle bir kere.20.haftadan itibaren dinleniyor oradaki aletleSağol canım.İlk gebelikten bu yana uzun zaman geçti.Unutmuşum neyi nasıl yaşadığımı.
Senin diyet listen cok güzel cnm saglikli icin rahat olsun, bende doyamıyorum diye tam buğday ekmeği aldırdım eşime, arada tatlı ve kacamaklar olsa da bende dikkat etmeye çalışıyorum yoksa fena kilo alicam, doktorum hep der, istediğin kadar et sebze ye almazsin kiloYok canım takma kafana bende oyleydim hep bakmak istemiyorum aslında rakamlara doktor ters bisey olsa söyler diyorum işte ama anne yüreği beslenmiyor mu acaba diye üzülüyorum bu diyet muhabbetinden dolayı ama çok şükür bi sıkıntı yok
Tam size sormayı düşünüyodum reflu yatağı ve baby nest konusunda ne düşünüyorsunuz diye iyi denk geldiReflü yatağı aldın mı canım? Doğurmadan insanın aklına o pek gelmiyor ama resmen hayat kurtarıcı özellikle kusmaya meyilli bir bebekse. Kızımda e bebekten ince yatak şeklinde almıştım ama şimdi yeni modelin gördüm koltuğun üzerine mutfak masasının üzerine yatağının içine yada kendi yatağımda yanıma heryere koyup gönül rahatlığı ile uyuyabilirim. Almadıysan onlara bi bak canım bunu beğendim bende
Canım reflü yataklı babynestler var artık yani babynestin kendisi eğimliTam size sormayı düşünüyodum reflu yatağı ve baby nest konusunda ne düşünüyorsunuz diye iyi denk geldireflu yatağı alinca baby neste gerek var mı
Yani böyle olmak is görür o zaman demi cnm? Valla nette bi sürü bilgi var ikisini de alan var da ondan sorayım dedim size, hic bisey almadım oğluma ben, haftaya çıkıp alayım diyorum, kıyafet alınır kolay da beşik bebek arabası bakım ürünleri ıvır zıvırlar hem cok para tutucak hem insan bilmiyor ya bosa gitçek şeylere para vermek istemiyorumCanım reflü yataklı babynestler var artık yani babynestin kendisi eğimli
Sagol canım amin inşallah. Bol meyve yedim,sıkı beslendim,zencefilli çay içtim hergün. Fakat bunlar bi yere kadar bence aşı olmuş olmamın çok faydasını gördüğümü düşünüyorum. Vallahi stresi bile yetiyor insana bide hamileysen... Allah hiç birinize yaşatmasın dikkat edin kendinize.Hadi gelmiş geçmiş olsun canımçok şükür sıkıntı olmadan atlattınız. İnşallah yakalanan herkes böyle atlatır
Çok teşekkürlerHadi gelmiş geçmiş olsun canımçok şükür sıkıntı olmadan atlattınız. İnşallah yakalanan herkes böyle atlatır
Tugbakuguforbaby mutlaka bak canim.Kızlar bişey sorucam, Instagramda ya da trendyolda falan bildiğiniz veya satın aldığınız beşik için uyku seti yan koruyucular falan olan sayfalar ya da satıcılar var mı? Çok var da hangisi iyidir güzel çıkar bilemedim
Benim oglum icinde aramışlardi ama oglum olmak istemedi ebemiz red yapalim 1 sınıfta yaptirirsiniz cocuk suan istemiyor zorlamayalim dedi.Kızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?
Bana doktorum güzelce karnını doyur sonra sessiz bir odaya geç ve ellerini karnına koyup 1 2 saat uzan eğer yine hareket olmazsa gel demişti tabi meyve çikolata tarzı şeylerde yiyebilirsinizkızlar günaydın 3 gündür hiç bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.Varmı böyle yaşayanınız.
Sürekli oturur vaziyetteyim etkisi olabilir mi.
Benm de aynıydı o haftada canım. Hatta burayada yazmıstım noldu diye. Normalmiş bazen duraksıyorlar. Bir kaç kere hissediyorsan yeter. Bir de otururken hissedemezdin uzan meyve ye çikolata ye dinle kendini22 hafta canım.geçen hafta bayağı hareketliydi.bu ara hiç hissetmiyorum.işte hep oturuyorum evde de çok dinlenmeye zamanım olmadı bu ara.Meyvede yiyiorum ama tık yok bizim kızda.
Benm 23+2 iken gözleri açıktı UltrasondaKizlaaar hamileleik takviminde bebis gözlerini açacak artik diyorgözler açıkken usgde cok tatli oluyorlar şükürler olsun bu zamanlara geldik sağlıkla 37 38 leride görürüz insallah.
4 yaş öneçekildi canım. ilkokul aşısıydı önceden. bizimki de oldu haziranda. için rahat olsunKızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?
Sağol canım şişem var ama o bana ben ona bakıyordumGeçmiş olsun şişe ile bol bol su için sadece aç karnına yemeklerden hemen önce ve sonra içmeyin çünkü mide bulandırıyor
evde olsam hemen gideceğim işteyim canım.Canim icin rahat etsin bence git saglik ocağına dinle kalbini rahatlarsin evde durdukca evham yaparsin şimdi ben dinletmistim oyle bir kere.20.haftadan itibaren dinleniyor oradaki aletle
Anladum canim izin iste birsaat verirler sonucta hamilesin ozelde çalışıyordun diye hatırlıyorumevde olsam hemen gideceğim işteyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?