- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Bende de faranjit var canım 2 gecedir tıkanıyorum, sabah 4-6 arası nöbet tutuyorum sanki ve sabahta uyanmakta zorlanıyorum, korona testi yaptırmadım ama geçtiğimiz Kasım ayında olmuştum ve belirtilerini az çok biliyorum. Kurutulmuş zencefil iyi geliyor birde limon. Maşallah bu salgınları ben de hiç kaçırmıyorumCanim üşüttüm, faranjit var bende hic affetmez azıcık üşütunce.covid testim de negatif ama ben rahatsizim acikcasi zannimca grip oldum.burun akintisi falan var zaten salgin varmis.zaten bir önceki salginda da hamileligimin 8.haftasiydi ilk salgini gecirenlerdim grupta da zannimca tekrar salgin cikti ve yine ilk gecirenlerdeniz o yuzden cok dikkat edin ya halsiz surekli burun akintisi tıkanıklığı zor oluyor gercekten.
Canım bu uygulama 1 yıldır var bu sene başlamadı eşimin yeğeni oldu 4 yaşında kabakulak kızamık kızamıkçık aşısı youn göç olduğu için ülkeye öne almışlardı aşıları hatta kızımda ilkbaharda olacağına kış gelmeden olduKızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?
Canım içini ferah tut, bebişlerimizin yeri henüz daralmadı ve bulunduğu pozisyonda da hissetmiyor olabilirsin. Özellikle çikolata yiyip öyle dinlen. Mutlaka hareketlenirCumartesi doktordaydım kıpır kıpırdı eli ayağı durmuyordu hiç.Bu hafta sonu tekrar gideceğim sanırım.
Hayırlısıyla o günleri görmek nasip olsun inşallahAmin canımmm inşallah yasonra doğum maceralarımızı anlatırız inşallah hayırlısıyla
Gecmis olsun canım. Ben zaten normalde kışın ufacik üşürsem faranjit olurdum hemen. Korona ciktigindan beri olmamistim uzun bir sure mssallah artik tum salgınları yaşıyorumBende de faranjit var canım 2 gecedir tıkanıyorum, sabah 4-6 arası nöbet tutuyorum sanki ve sabahta uyanmakta zorlanıyorum, korona testi yaptırmadım ama geçtiğimiz Kasım ayında olmuştum ve belirtilerini az çok biliyorum. Kurutulmuş zencefil iyi geliyor birde limon. Maşallah bu salgınları ben de hiç kaçırmıyorum
Hayır canım endişelenme öyle bir şey yapamazlar covid deneyi falan. Benim kızım 4.5 yaşında biliyorsun, mayıs gibi oldu o aşıyı, bize 1.sınıfta yapılan aşıyı 4 yaşa çekmişler. Bak bildiriyi paylaşıyorumKızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?
Allah yardımcımız olsun vallaGecmis olsun canım. Ben zaten normalde kışın ufacik üşürsem faranjit olurdum hemen. Korona ciktigindan beri olmamistim uzun bir sure mssallah artik tum salgınları yaşıyorum
Canım karanlık bir ortamda karnına telefonun fenerini tut, öyle olunca da hareket ediyorlarmış. Işıkları açmadan banyoda deneyebilirsin nette okumuştum inşallah işe yararevde olsam hemen gideceğim işteyim canım.
Ya da korona var diye kendime cok dikkat ettim ondan da olabilirAllah yardımcımız olsun vallanefes alamamak çok zorluyor, korona olup bu zorluğu yaşayanlara rabbim şifa versin. Senin faranjit ilk başlarda koronadan çekinmiş herhal benim bağışıklığım iyiydi aslında ama hamile kaldığından beri 3. yada 4.hasta olmam. Mübarek bırakmıyor peşimi
Alla alla canım hemen yoğurt ye zehirlenme durumu olduysa yoğurtla önlemeye calıs. Değişik bişey hissedersen doktora koşKızlar çok acil bir şey sormam lazım ACİL NOLUR
hayatta asla başıma gelmez diyordum ama hatırlarsanız birkaç gün önce ev pirelendi ilaçlandi demiştim. ilaçlamanin üstüne evde temizlik yapıldı her şey temizlendi. Bugün kahvaltı ettim kahvaltıdan sonra ağzımda boğazımda dilimde diş etlerim dudaklarımda yanma başladı. Ama sanki ağzımın içine ütü basmışım gibi yanıyor.
Annemi aradım kayınvalidem çay makinesini çamaşır suyuyla yıkamış acaba iyi durulayamadi mı içtiğim çaydan mi oldu bir şey olur mu ya çok korkuyorum
Doktorunuza danışın mutlakaKızlar çok acil bir şey sormam lazım ACİL NOLUR
hayatta asla başıma gelmez diyordum ama hatırlarsanız birkaç gün önce ev pirelendi ilaçlandi demiştim. ilaçlamanin üstüne evde temizlik yapıldı her şey temizlendi. Bugün kahvaltı ettim kahvaltıdan sonra ağzımda boğazımda dilimde diş etlerim dudaklarımda yanma başladı. Ama sanki ağzımın içine ütü basmışım gibi yanıyor.
Annemi aradım kayınvalidem çay makinesini çamaşır suyuyla yıkamış acaba iyi durulayamadi mı içtiğim çaydan mi oldu bir şey olur mu ya çok korkuyorum
Kokusundan anlardınız öyle olsa. Bence hemen zehirlenme hattını arayın, sonra da doktorunuzu. İlaç temizlenmemiş olabilir mi?Kızlar çok acil bir şey sormam lazım ACİL NOLUR
Doktorunuza danışın mutlaka
Alla alla canım hemen yoğurt ye zehirlenme durumu olduysa yoğurtla önlemeye calıs. Değişik bişey hissedersen doktora koş
Kokusundan anlardınız öyle olsa. Bence hemen zehirlenme hattını arayın, sonra da doktorunuzu. İlaç temizlenmemiş olabilir mi?
Geçmiş olsun canim doktora gitmen iyi olmus biz ne dersek boşKızlar doktoruma ulaşamadım en yakın hastaneye gidiyorum şimdi, az önce sitenin Facebook sayfasında gördüm bugün bütün bina kokusuz ilaçlama ile ilaçlanmis acaba ondan mi etkilendim bilmiyorum
Doktorunuza danışın bence ve çok da beklemeden. İlaç kalıntısı vs olabilir gerekli yönlendirmeleri yaparlar size. Haberdar edin bizleri de geçmiş olsunKızlar çok acil bir şey sormam lazım ACİL NOLUR
Git canım iyi yapmıssın, allah korusun insallah birşey çıkmaz.Kızlar doktoruma ulaşamadım en yakın hastaneye gidiyorum şimdi, az önce sitenin Facebook sayfasında gördüm bugün bütün bina kokusuz ilaçlama ile ilaçlanmis acaba ondan mi etkilendim bilmiyorum
Haberlerinizi bekliyoruz bir şey yoktur inşallah geçmiş olsunKızlar doktoruma ulaşamadım en yakın hastaneye gidiyorum şimdi, az önce sitenin Facebook sayfasında gördüm bugün bütün bina kokusuz ilaçlama ile ilaçlanmis acaba ondan mi etkilendim bilmiyorum
Canım bir kaç senedir uygulaniyor bu sanırım ilkokulda yapmıyorlar artık sağlık ocağı yapıyor var çevremde o sekilde yaptıran benimKızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?