2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende de faranjit var canım 2 gecedir tıkanıyorum, sabah 4-6 arası nöbet tutuyorum sanki ve sabahta uyanmakta zorlanıyorum, korona testi yaptırmadım ama geçtiğimiz Kasım ayında olmuştum ve belirtilerini az çok biliyorum. Kurutulmuş zencefil iyi geliyor birde limon. Maşallah bu salgınları ben de hiç kaçırmıyorum

Canım bu uygulama 1 yıldır var bu sene başlamadı eşimin yeğeni oldu 4 yaşında kabakulak kızamık kızamıkçık aşısı youn göç olduğu için ülkeye öne almışlardı aşıları hatta kızımda ilkbaharda olacağına kış gelmeden oldu

Cumartesi doktordaydım kıpır kıpırdı eli ayağı durmuyordu hiç.Bu hafta sonu tekrar gideceğim sanırım.
Canım içini ferah tut, bebişlerimizin yeri henüz daralmadı ve bulunduğu pozisyonda da hissetmiyor olabilirsin. Özellikle çikolata yiyip öyle dinlen. Mutlaka hareketlenir

Gecmis olsun canım. Ben zaten normalde kışın ufacik üşürsem faranjit olurdum hemen. Korona ciktigindan beri olmamistim uzun bir sure mssallah artik tum salgınları yaşıyorum

Hayır canım endişelenme öyle bir şey yapamazlar covid deneyi falan. Benim kızım 4.5 yaşında biliyorsun, mayıs gibi oldu o aşıyı, bize 1.sınıfta yapılan aşıyı 4 yaşa çekmişler. Bak bildiriyi paylaşıyorum Hiç ağlamadı da kuzum, iki kolundan da yaptılar, cesur kızım benim aile hekiminde yaptırdık

Eklentiler

• 5218FB44-C921-44D2-91D7-DE3DF7AA04C6.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 28
Gecmis olsun canım. Ben zaten normalde kışın ufacik üşürsem faranjit olurdum hemen. Korona ciktigindan beri olmamistim uzun bir sure mssallah artik tum salgınları yaşıyorum
Allah yardımcımız olsun valla nefes alamamak çok zorluyor, korona olup bu zorluğu yaşayanlara rabbim şifa versin. Senin faranjit ilk başlarda koronadan çekinmiş herhal benim bağışıklığım iyiydi aslında ama hamile kaldığından beri 3. yada 4.hasta olmam. Mübarek bırakmıyor peşimi

Ya da korona var diye kendime cok dikkat ettim ondan da olabiliriste bende hamile kaldim 8.haftada akraba gripti ayni ortamda bulundum masallah hemen bulaştı benden esime bulaştı yine test yaptilar ama cok sukur cikmamisti.simdide enistem hastaydi ondan direk bana bulaştı hemen kapiyorum hamile olunca bagisiklik cidden dusuyor ya hamilelikte. Aynen o yuzden Allah kimseyi korona yapmasin hamilelikte ozellikle hic yapmasin ins amin

Kızlar çok acil bir şey sormam lazım ACİL NOLUR
hayatta asla başıma gelmez diyordum ama hatırlarsanız birkaç gün önce ev pirelendi ilaçlandi demiştim. ilaçlamanin üstüne evde temizlik yapıldı her şey temizlendi. Bugün kahvaltı ettim kahvaltıdan sonra ağzımda boğazımda dilimde diş etlerim dudaklarımda yanma başladı. Ama sanki ağzımın içine ütü basmışım gibi yanıyor.
Annemi aradım kayınvalidem çay makinesini çamaşır suyuyla yıkamış acaba iyi durulayamadi mı içtiğim çaydan mi oldu bir şey olur mu ya çok korkuyorum

Alla alla canım hemen yoğurt ye zehirlenme durumu olduysa yoğurtla önlemeye calıs. Değişik bişey hissedersen doktora koş

Doktorunuza danışın mutlaka

Kokusundan anlardınız öyle olsa. Bence hemen zehirlenme hattını arayın, sonra da doktorunuzu. İlaç temizlenmemiş olabilir mi?

Kızlar doktoruma ulaşamadım en yakın hastaneye gidiyorum şimdi, az önce sitenin Facebook sayfasında gördüm bugün bütün bina kokusuz ilaçlama ile ilaçlanmis acaba ondan mi etkilendim bilmiyorum
Doktorunuza danışın mutlaka
Alla alla canım hemen yoğurt ye zehirlenme durumu olduysa yoğurtla önlemeye calıs. Değişik bişey hissedersen doktora koş
Kokusundan anlardınız öyle olsa. Bence hemen zehirlenme hattını arayın, sonra da doktorunuzu. İlaç temizlenmemiş olabilir mi?

Kızlar doktoruma ulaşamadım en yakın hastaneye gidiyorum şimdi, az önce sitenin Facebook sayfasında gördüm bugün bütün bina kokusuz ilaçlama ile ilaçlanmis acaba ondan mi etkilendim bilmiyorum
Geçmiş olsun canim doktora gitmen iyi olmus biz ne dersek boş

Doktorunuza danışın bence ve çok da beklemeden. İlaç kalıntısı vs olabilir gerekli yönlendirmeleri yaparlar size. Haberdar edin bizleri de geçmiş olsun

Git canım iyi yapmıssın, allah korusun insallah birşey çıkmaz.

Canım bir kaç senedir uygulaniyor bu sanırım ilkokulda yapmıyorlar artık sağlık ocağı yapıyor var çevremde o sekilde yaptıran benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…