2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar doktoruma ulaşamadım en yakın hastaneye gidiyorum şimdi, az önce sitenin Facebook sayfasında gördüm bugün bütün bina kokusuz ilaçlama ile ilaçlanmis acaba ondan mi etkilendim bilmiyorum
en iyisini yapmıssın canım en azından aklında şüphe kalmaz. yapılacak şeyleri yaparlar. çok geçmiş olsun bizi de haber et lütfen.

kızımdan reflu yatagı var canım ama bu tarz baby nest gibi degil. ama nerde ya bulamıyorum inşallah birine vermemişimdir. bulamazsam bakarım bunlara. teşkür ettim

Vee an itibariyle karantina biter, covitı atlattik minik kızımla çok şükür. Yarına hemen randevu aldım umarım gelişiminde bi sıkıntı olmamıştır.
Geçmiş gitmiş olsun cnm sağlıkla atlattin şükür minik kizinda iyidir inşllah cnm

Kizlar küçük kızım bana grip bulastir di
gözüm ,burunum akıyor .hapsurmaktan bir hal oldum insllah ilerlemeden geçer grip
Geçmiş olsun canım bol c vitamini al . Salgın valla heryerde. Özellkle cocuklarda

Yok canım korkma bizim son asimizda dediler bunu 2 yasindaydi ve o zaman korona yoktu daha kızamık vs okullarda salgın olmaya başlamış aşılama yaptirilmadigjndan o yüzden diye ta o zaman söylemişti hemşire bende bekliyorum ama galiba yaza cagiracaklar bizi

Bebek yastığının boyutunda biraz daha kalınıydı, anneme diktirtmiştim, ama şimdi bel destekli minder çıkmış ondan almayı düşünüyorum,
Benim gördüğüm de oydu sanırım canim alırsan resmini atabilirmisin sana zahmet

Evet canım görüyorum bende ikinci el alınabilir ama bakalım eşim itiraz etmezse ses etmek istemiyorum demiştim çünkü daha önce alalim artar fiyati diye beni dinlemedi her zamanki gibi başka biseyde almayacağım zaten en kötü onu satarım ikinci elde diye düşünceyle alıyordum . birde şöyle bisey var 3. Aklımda yoktu her şeyi verecektim satacaktim evde yer yok diye inan depo tutasim var bunlara Allah korusun kazayla olur eder 3. Tekrar o riski alamam menopoza kadar saklayayım bari

Bol bol antikor olsun aşı olarak doğrusunu yaptık bence en azından kafamız rahat, gerçi aşı olanlarda covid oluyor ama genelde daha hafif gecirdiler
Evet canım hala kafam tam rahat değil sinovac çok koruyucu değil diye ama doğumdan hemen sonra 3. Dozumu biontech olacağım inşallah tam korur o zamana kadar yine dikkat etmeye çalışacağım zaten gerçekten çok iyi oldu çok stresliydim ben sürekli eşimi kontrol ediyordum kendime eziyet ediyordum dusunerek

Canım çooook geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma, güzel haberlerini bekliyoruz

gözüm ,burunum akıyor .hapsurmaktan bir hal oldum insllah ilerlemeden geçer grip
Gecmis olsun kuzum valla ben cekiyorum ılık balli sut, nane limon,portakal suyu iciyorum surekli mandilana yiyorum ama boğazım ağrımıyor artik ama burnum tikali 3 kere stemer deniz suyu sıktım ustuste burnuma yok açılmadı dinlenmek lazim kuzum o yuzden dikkat et zamani gelmeden gecmiyor bu illet

Geçmiş olsun cnm, bende grip olucam sanırım kac sabahtır boğaz ağrısıyla uyanıyorum su sıra

Cok geçmiş olsun cnm inşallah ciddi bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…