- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
en iyisini yapmıssın canım en azından aklında şüphe kalmaz. yapılacak şeyleri yaparlar. çok geçmiş olsun bizi de haber et lütfen.Kızlar doktoruma ulaşamadım en yakın hastaneye gidiyorum şimdi, az önce sitenin Facebook sayfasında gördüm bugün bütün bina kokusuz ilaçlama ile ilaçlanmis acaba ondan mi etkilendim bilmiyorum
kızımdan reflu yatagı var canım ama bu tarz baby nest gibi degil. ama nerde ya bulamıyorumReflü yatağı aldın mı canım? Doğurmadan insanın aklına o pek gelmiyor ama resmen hayat kurtarıcı özellikle kusmaya meyilli bir bebekse. Kızımda e bebekten ince yatak şeklinde almıştım ama şimdi yeni modelin gördüm koltuğun üzerine mutfak masasının üzerine yatağının içine yada kendi yatağımda yanıma heryere koyup gönül rahatlığı ile uyuyabilirim. Almadıysan onlara bi bak canım bunu beğendim bende
Geçmiş gitmiş olsun cnm sağlıkla atlattin şükür minik kizinda iyidir inşllah cnmVee an itibariyle karantina biter, covitı atlattik minik kızımla çok şükür. Yarına hemen randevu aldım umarım gelişiminde bi sıkıntı olmamıştır.
T Toprakliyagmuraa sagol canım korbelli aldım 20 tl indirimli. bir de bebek temizleme pamugunu 25 tl indirimli.
canım cahilliğime ver korbelli nedir.aa sagol canım korbelli aldım 20 tl indirimli. bir de bebek temizleme pamugunu 25 tl indirimli.
Geçmiş olsun canım bol c vitamini al . Salgın valla heryerde. Özellkle cocuklardaKizlar küçük kızım bana grip bulastir di
gözüm ,burunum akıyor .hapsurmaktan bir hal oldum insllah ilerlemeden geçer grip
Evet onu takip ediyorum zaten canımcım çok güzel şeyler var, ismi kesinleştirsek isimli takım yaptırcam ordanTugbakuguforbaby mutlaka bak canim.
Teşekkür ederim cnm aynen ya salgin var zaten benim gribim çok zor geciyor hamileliktede daha zor oluyormuşGeçmiş olsun canım bol c vitamini al . Salgın valla heryerde. Özellkle cocuklarda
Yok canım korkma bizim son asimizda dediler bunu 2 yasindaydi ve o zaman korona yoktu daha kızamık vs okullarda salgın olmaya başlamış aşılama yaptirilmadigjndan o yüzden diye ta o zaman söylemişti hemşire bende bekliyorum ama galiba yaza cagiracaklar biziKızlar 4 yaşında çocuğu olanlar birşey soracağım acil. Sağlık ocağından aradılar 4 yaş aşısına çağırdılar kızımı ama 4 yaş aşısı yok. Bunu belirttiğimde ilkokulda olacakları aşıları öne çektiklerini artık 4 yaşında vuracaklarını söylediler. Benim içine bi kurt düştü neden bunca sene sonra bu sene aşıları 4 yaşa çektiler ki? Acaba kızamık vs ayağına çocuklarımıza covid aşısı falan da vururlar mı ya deney gibi. Vallahi aklım çıkıyor neden senelerin düzeni bu yıl değişti de benim çocuğum şimdi aşıya çağırılıyor bunu düşüneniniz var mı?
Benim gördüğüm de oydu sanırım canim alırsan resmini atabilirmisin sana zahmetBebek yastığının boyutunda biraz daha kalınıydı, anneme diktirtmiştim, ama şimdi bel destekli minder çıkmış ondan almayı düşünüyorum,
Evet canım görüyorum bende ikinci el alınabilir ama bakalım eşim itiraz etmezse ses etmek istemiyorum demiştim çünkü daha önce alalim artar fiyati diye beni dinlemedi her zamanki gibi başka biseyde almayacağım zaten en kötü onu satarım ikinci elde diye düşünceyle alıyordum . birde şöyle bisey var 3. Aklımda yoktu her şeyi verecektim satacaktim evde yer yok diye inan depo tutasim var bunlara Allah korusun kazayla olur eder 3. Tekrar o riski alamam menopoza kadar saklayayım bariYa sorma canım fiyatlarda böylesine bir artış ve yükseklik görmemiştim ben ya cidden herşey çok uçmuş Allah yardımcımız olsun . Bir arkadaşım bazı şeyleri dolaptan almış az kullanılmış bebek arabası , ana kucağı orijinal marka alıp temiz kullananların ürünleriymiş, eve gelip ütün bakıyormuşsun beğenip onaylarsan satıcının gönderdiğini senin paran sonra ona aktarılıyormuş , baktın gördüğün gibi değil beğenmedin ürünü iade edip paranı dolap hesabından kendi kartına aktarabiliyormuşsun . Hiç düşünmedim ama bbnh yapan arkadaşta durumu olmasına rağmen temiz yüksek kalite markaları uyguna almış şaşırdım
bebek bezi çöp kovası canım kokıyu hapsediyo. evim balkonsuz o yuzden aldım.canım cahilliğime ver korbelli nedir.
Temizleme pamugu ne aldin canim
Bende isim kesinlesse ordan takim yaptirim diyorum ama isim net degil hala.Evet onu takip ediyorum zaten canımcım çok güzel şeyler var, ismi kesinleştirsek isimli takım yaptırcam ordan
Evet canım hala kafam tam rahat değil sinovac çok koruyucu değil diye ama doğumdan hemen sonra 3. Dozumu biontech olacağım inşallah tam korur o zamana kadar yine dikkat etmeye çalışacağım zaten gerçekten çok iyi oldu çok stresliydim ben sürekli eşimi kontrol ediyordum kendime eziyet ediyordum dusunerekBol bol antikor olsun aşı olarak doğrusunu yaptık bence en azından kafamız rahat, gerçi aşı olanlarda covid oluyor ama genelde daha hafif gecirdiler
Canım çooook geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar çok acil bir şey sormam lazım ACİL NOLUR
hayatta asla başıma gelmez diyordum ama hatırlarsanız birkaç gün önce ev pirelendi ilaçlandi demiştim. ilaçlamanin üstüne evde temizlik yapıldı her şey temizlendi. Bugün kahvaltı ettim kahvaltıdan sonra ağzımda boğazımda dilimde diş etlerim dudaklarımda yanma başladı. Ama sanki ağzımın içine ütü basmışım gibi yanıyor.
Annemi aradım kayınvalidem çay makinesini çamaşır suyuyla yıkamış acaba iyi durulayamadi mı içtiğim çaydan mi oldu bir şey olur mu ya çok korkuyorum
Gecmis olsun kuzum valla ben cekiyorum ılık balli sut, nane limon,portakal suyu iciyorum surekli mandilana yiyorum ama boğazım ağrımıyor artik ama burnum tikali 3 kere stemer deniz suyu sıktım ustuste burnuma yok açılmadı dinlenmek lazim kuzum o yuzden dikkat et zamani gelmeden gecmiyor bu illetKizlar küçük kızım bana grip bulastir di
gözüm ,burunum akıyor .hapsurmaktan bir hal oldum insllah ilerlemeden geçer grip
Geçmiş olsun cnm, bende grip olucam sanırım kac sabahtır boğaz ağrısıyla uyanıyorum su sıraKizlar küçük kızım bana grip bulastir di
Cok geçmiş olsun cnm inşallah ciddi bişey yokturKızlar çok acil bir şey sormam lazım ACİL NOLUR
hayatta asla başıma gelmez diyordum ama hatırlarsanız birkaç gün önce ev pirelendi ilaçlandi demiştim. ilaçlamanin üstüne evde temizlik yapıldı her şey temizlendi. Bugün kahvaltı ettim kahvaltıdan sonra ağzımda boğazımda dilimde diş etlerim dudaklarımda yanma başladı. Ama sanki ağzımın içine ütü basmışım gibi yanıyor.
Annemi aradım kayınvalidem çay makinesini çamaşır suyuyla yıkamış acaba iyi durulayamadi mı içtiğim çaydan mi oldu bir şey olur mu ya çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?