Canım benim sırt üstü yattığımda çok hareketleniyor cok faydalı değil ama deneyebilirsinCumartesi doktordaydım kıpır kıpırdı eli ayağı durmuyordu hiç.Bu hafta sonu tekrar gideceğim sanırım.
Ay cok iyi ya sen yazdığında cok şaşırmıştım bu duyguyu hissetmeye cok sevindim senin adınaçok enteresan ben bu cocugu hissediyorum
ailecek şaşkınız, daha kilolu olmama rağmen bu bebek burdayım diyor
Evet canım sürekli sebze et yapmaya çalışıyorum başka ihtimal yok zaten allahtan eti seviyorum hatta tavuğu cok sevmiyorum bisey olmaz o kadar kaçmaktan inşallah canım verilir kilo cok almadığın sürece birde az buyuseler yürüyüş vs yaparsak oda durdurur belki kilolarimiziSenin diyet listen cok güzel cnm saglikli icin rahat olsun, bende doyamıyorum diye tam buğday ekmeği aldırdım eşime, arada tatlı ve kacamaklar olsa da bende dikkat etmeye çalışıyorum yoksa fena kilo alicam, doktorum hep der, istediğin kadar et sebze ye almazsin kilo
baby me nin koliyle olanını aldım 15*60 olandan. ben kızımda da baby me kullandım bazen eczaneden başka markalar almak zorunda kaldım ama onlar hep poposunda parça kaldı bildiğimi alayım dedim.Temizleme pamugu ne aldin canim
Ay evet ya birde sesleri ayırt ediyorlar artık diyor ben daha çok konuşmaya çalışıyorum düşündükçe içim eriyor ya hala dunki ultrasonunda etkisinden çıkamadımKizlaaar hamileleik takviminde bebis gözlerini açacak artik diyorgözler açıkken usgde cok tatli oluyorlar şükürler olsun bu zamanlara geldik sağlıkla 37 38 leride görürüz insallah.
Benim doktorum hep renkliden bakiyor ama bi turlu yakalayamadik yüzünü bu defa elleriyle kapattı bi anda kafasını çevirdi yüzüne gelince çok merak ediyorum yüzünü benziyor mu oğluma diye rüyamda hep farklı bebek görüyorum çünkü oğlumda genelde oğluma benzer bebek görürdüm hep bakalım bu nasıl çıkacakBenm 23+2 iken gözleri açıktı Ultrasondagöz lensini gördük çook tatlıydı maşallah insallah görürürz canım
Eheheh çok heyecanlı yaa evet kime benziceği falanBenim doktorum hep renkliden bakiyor ama bi turlu yakalayamadik yüzünü bu defa elleriyle kapattı bi anda kafasını çevirdi yüzüne gelince çok merak ediyorum yüzünü benziyor mu oğluma diye rüyamda hep farklı bebek görüyorum çünkü oğlumda genelde oğluma benzer bebek görürdüm hep bakalım bu nasıl çıkacak
Hayırlısı olsun ya eşim iki doz biontech oldu ben cesaret edemedim onaEvet canım hala kafam tam rahat değil sinovac çok koruyucu değil diye ama doğumdan hemen sonra 3. Dozumu biontech olacağım inşallah tam korur o zamana kadar yine dikkat etmeye çalışacağım zaten gerçekten çok iyi oldu çok stresliydim ben sürekli eşimi kontrol ediyordum kendime eziyet ediyordum dusunerek
Genelde benziyorlar o fotolara bizimki 20. Haftada vardi ilkinde aynisi hala o resminEheheh çok heyecanlı yaa evet kime benziceği falanbiz 17. Haftada renkli baktığında yüzü çok net göründü. Eşim gibi çekik gözlü olcak onu kesin anladık ama annem bana da cok benzetti. Bence neye benziceğini 25. Haftadan sonra ki ultrasonlarda anlarız artık tabii yüzlerini gösterirlerse
Bende bebek olunca cesaret edemedim canım bakalımHayırlısı olsun ya eşim iki doz biontech oldu ben cesaret edemedim ona
Teşekkür ederim cnm aynen nasil bir illetse geçmiyor şimdi kendime tavuk corbasi yaptim baharatlı insllah iyi gelirGecmis olsun kuzum valla ben cekiyorum ılık balli sut, nane limon,portakal suyu iciyorum surekli mandilana yiyorum ama boğazım ağrımıyor artik ama burnum tikali 3 kere stemer deniz suyu sıktım ustuste burnuma yok açılmadı dinlenmek lazim kuzum o yuzden dikkat et zamani gelmeden gecmiyor bu illet
Teşekkürler canım aman dikkat et cnm ilac icmedigimiz icin cok agir atlatiyoruzGeçmiş olsun cnm, bende grip olucam sanırım kac sabahtır boğaz ağrısıyla uyanıyorum su sıra
Ben pazartesi günü kontroldeydim, eşim yurtdışında olduğu için kayınvalideyle gittik. ilk torunu dedim, o da tatsın görsün dedim, doktor renkli usg de gösterdi, kızım da izin verdi sağolsun yüzünü esirgemedi bizdenEheheh çok heyecanlı yaa evet kime benziceği falanbiz 17. Haftada renkli baktığında yüzü çok net göründü. Eşim gibi çekik gözlü olcak onu kesin anladık ama annem bana da cok benzetti. Bence neye benziceğini 25. Haftadan sonra ki ultrasonlarda anlarız artık tabii yüzlerini gösterirlerse
Çok geçmiş olsun herkese,Benim de boğazım ağrıyor 2 gündür, sadece boğaz ağrısı var nezle grip öksürük yok çok şükür. Ama bişey yiyip içemiyorum çok acıyor. Karbonat tuzlu suyla gargara yapıyorum biraz hafifletiyor sonra tekrar başlıyor. Sanırım doktora gideceğim yarın, siz ne gibi çözümler buldunuz, evde kendi geçiren var mı kızlarGeçmiş olsun cnm, bende grip olucam sanırım kac sabahtır boğaz ağrısıyla uyanıyorum su sıra
Otururken biraz zor ayırt ediliyor, bal ya da çikolata yiyip uzanıp bak bi de, bazen oluyor öyle endişelenme, bu aralar uyku düzenlerini oturtmaya çalışıyorlar. Bir de gün içinde bizim hareketlerimizle kese içindeki sıvı da hareket ettiği için beşik gibi sallanıp uyurlarmış, gece uyuduğumuzda hareketsiz kesede uyanırlarmış. Sen uyurken o uyanıktır ve hareket ediyordur merak etme22 hafta canım.geçen hafta bayağı hareketliydi.bu ara hiç hissetmiyorum.işte hep oturuyorum evde de çok dinlenmeye zamanım olmadı bu ara.Meyvede yiyiorum ama tık yok bizim kızda.
Kac haftaliksin canım? Ben ilk hissetmete başladığımda oluyordu ama artik hergun hissediyorum cok şükür.ozellikle mandalina yiyeyim hemen hareketleniyor bizim kızsen de bi dene belki hareket eder canım.bazen pozisyonundan hissedilmeye biliyor
Bu haftalarda normal, takma kafanı 1 gün hissedersin 3 gün hissedemezsin. Baktın 5-6 gün oldu, o zaman bi gidersin doktora
Bana doktorum güzelce karnını doyur sonra sessiz bir odaya geç ve ellerini karnına koyup 1 2 saat uzan eğer yine hareket olmazsa gel demişti tabi meyve çikolata tarzı şeylerde yiyebilirsiniz
Canım karanlık bir ortamda karnına telefonun fenerini tut, öyle olunca da hareket ediyorlarmış. Işıkları açmadan banyoda deneyebilirsin nette okumuştum inşallah işe yarar
Canım benim sırt üstü yattığımda çok hareketleniyor cok faydalı değil ama deneyebilirsin
hepinize teşekkür ederim kızlar.eve gidince uzanayım.şu an gözlerim resmen kapanıyor o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi..evde olanlar benim yerime uyuyabilir mi lütfen:)Otururken biraz zor ayırt ediliyor, bal ya da çikolata yiyip uzanıp bak bi de, bazen oluyor öyle endişelenme, bu aralar uyku düzenlerini oturtmaya çalışıyorlar. Bir de gün içinde bizim hareketlerimizle kese içindeki sıvı da hareket ettiği için beşik gibi sallanıp uyurlarmış, gece uyuduğumuzda hareketsiz kesede uyanırlarmış. Sen uyurken o uyanıktır ve hareket ediyordur merak etme
Hahahaa ayyBen pazartesi günü kontroldeydim, eşim yurtdışında olduğu için kayınvalideyle gittik. ilk torunu dedim, o da tatsın görsün dedim, doktor renkli usg de gösterdi, kızım da izin verdi sağolsun yüzünü esirgemedi bizdençıkışta kv ye sordum kime benzettin anne dedim, ne bilim senin yeğenine benziyor dedi fotoları görümceme gönderdi, o da kendine benzetti. Yani anlayacağınız çocuk anne babadan başka herkese benziyor onlara kalsa
Yaaa kıyamamGenelde benziyorlar o fotolara bizimki 20. Haftada vardi ilkinde aynisi hala o resminbabamda görür görmez aynı eşime benzetmisti
Abinin sese tepki veriyor gibi..bird ehergun cüz okuyorum sesli takip yapiyorum sesini baya aciyorum her acmamda kıpır kıpır kuzum ❤Ay evet ya birde sesleri ayırt ediyorlar artık diyor ben daha çok konuşmaya çalışıyorum düşündükçe içim eriyor ya hala dunki ultrasonunda etkisinden çıkamadım
Ben pazartesi günü kontroldeydim, eşim yurtdışında olduğu için kayınvalideyle gittik. ilk torunu dedim, o da tatsın görsün dedim, doktor renkli usg de gösterdi, kızım da izin verdi sağolsun yüzünü esirgemedi bizdençıkışta kv ye sordum kime benzettin anne dedim, ne bilim senin yeğenine benziyor dedi fotoları görümceme gönderdi, o da kendine benzetti. Yani anlayacağınız çocuk anne babadan başka herkese benziyor onlara kalsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?