2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cumartesi doktordaydım kıpır kıpırdı eli ayağı durmuyordu hiç.Bu hafta sonu tekrar gideceğim sanırım.
Canım benim sırt üstü yattığımda çok hareketleniyor cok faydalı değil ama deneyebilirsin

çok enteresan ben bu cocugu hissediyorum
ailecek şaşkınız, daha kilolu olmama rağmen bu bebek burdayım diyor
Ay cok iyi ya sen yazdığında cok şaşırmıştım bu duyguyu hissetmeye cok sevindim senin adına

Evet canım sürekli sebze et yapmaya çalışıyorum başka ihtimal yok zaten allahtan eti seviyorum hatta tavuğu cok sevmiyorum bisey olmaz o kadar kaçmaktan inşallah canım verilir kilo cok almadığın sürece birde az buyuseler yürüyüş vs yaparsak oda durdurur belki kilolarimizi

Kizlaaar hamileleik takviminde bebis gözlerini açacak artik diyor gözler açıkken usgde cok tatli oluyorlar şükürler olsun bu zamanlara geldik sağlıkla 37 38 leride görürüz insallah.
Ay evet ya birde sesleri ayırt ediyorlar artık diyor ben daha çok konuşmaya çalışıyorum düşündükçe içim eriyor ya hala dunki ultrasonunda etkisinden çıkamadım

Benm 23+2 iken gözleri açıktı Ultrasonda göz lensini gördük çook tatlıydı maşallah insallah görürürz canım
Benim doktorum hep renkliden bakiyor ama bi turlu yakalayamadik yüzünü bu defa elleriyle kapattı bi anda kafasını çevirdi yüzüne gelince çok merak ediyorum yüzünü benziyor mu oğluma diye rüyamda hep farklı bebek görüyorum çünkü oğlumda genelde oğluma benzer bebek görürdüm hep bakalım bu nasıl çıkacak

Eheheh çok heyecanlı yaa evet kime benziceği falan biz 17. Haftada renkli baktığında yüzü çok net göründü. Eşim gibi çekik gözlü olcak onu kesin anladık ama annem bana da cok benzetti. Bence neye benziceğini 25. Haftadan sonra ki ultrasonlarda anlarız artık tabii yüzlerini gösterirlerse

Hayırlısı olsun ya eşim iki doz biontech oldu ben cesaret edemedim ona

Genelde benziyorlar o fotolara bizimki 20. Haftada vardi ilkinde aynisi hala o resmin babamda görür görmez aynı eşime benzetmisti

Teşekkür ederim cnm aynen nasil bir illetse geçmiyor şimdi kendime tavuk corbasi yaptim baharatlı insllah iyi gelir
Gece rahat yattim şükür yanima soganin içine karanfil koydum cok iyi geldi
Geçmiş olsun cnm, bende grip olucam sanırım kac sabahtır boğaz ağrısıyla uyanıyorum su sıra
Teşekkürler canım aman dikkat et cnm ilac icmedigimiz icin cok agir atlatiyoruz

Ben pazartesi günü kontroldeydim, eşim yurtdışında olduğu için kayınvalideyle gittik. ilk torunu dedim, o da tatsın görsün dedim, doktor renkli usg de gösterdi, kızım da izin verdi sağolsun yüzünü esirgemedi bizden çıkışta kv ye sordum kime benzettin anne dedim, ne bilim senin yeğenine benziyor dedi fotoları görümceme gönderdi, o da kendine benzetti. Yani anlayacağınız çocuk anne babadan başka herkese benziyor onlara kalsa

Geçmiş olsun cnm, bende grip olucam sanırım kac sabahtır boğaz ağrısıyla uyanıyorum su sıra
Çok geçmiş olsun herkese,Benim de boğazım ağrıyor 2 gündür, sadece boğaz ağrısı var nezle grip öksürük yok çok şükür. Ama bişey yiyip içemiyorum çok acıyor. Karbonat tuzlu suyla gargara yapıyorum biraz hafifletiyor sonra tekrar başlıyor. Sanırım doktora gideceğim yarın, siz ne gibi çözümler buldunuz, evde kendi geçiren var mı kızlarnazarlara geldik grupça, noldu bize böyle

22 hafta canım.geçen hafta bayağı hareketliydi.bu ara hiç hissetmiyorum.işte hep oturuyorum evde de çok dinlenmeye zamanım olmadı bu ara.Meyvede yiyiorum ama tık yok bizim kızda.
Otururken biraz zor ayırt ediliyor, bal ya da çikolata yiyip uzanıp bak bi de, bazen oluyor öyle endişelenme, bu aralar uyku düzenlerini oturtmaya çalışıyorlar. Bir de gün içinde bizim hareketlerimizle kese içindeki sıvı da hareket ettiği için beşik gibi sallanıp uyurlarmış, gece uyuduğumuzda hareketsiz kesede uyanırlarmış. Sen uyurken o uyanıktır ve hareket ediyordur merak etme

Bu haftalarda normal, takma kafanı 1 gün hissedersin 3 gün hissedemezsin. Baktın 5-6 gün oldu, o zaman bi gidersin doktora

Bana doktorum güzelce karnını doyur sonra sessiz bir odaya geç ve ellerini karnına koyup 1 2 saat uzan eğer yine hareket olmazsa gel demişti tabi meyve çikolata tarzı şeylerde yiyebilirsiniz

Canım karanlık bir ortamda karnına telefonun fenerini tut, öyle olunca da hareket ediyorlarmış. Işıkları açmadan banyoda deneyebilirsin nette okumuştum inşallah işe yarar

Canım benim sırt üstü yattığımda çok hareketleniyor cok faydalı değil ama deneyebilirsin

hepinize teşekkür ederim kızlar.eve gidince uzanayım.şu an gözlerim resmen kapanıyor o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi..evde olanlar benim yerime uyuyabilir mi lütfen:)

Hahahaa ayy daha dur 40 ı çıkana kadar hergün birine benzer görümce kv ye kalsa onlara benzer tabii

Genelde benziyorlar o fotolara bizimki 20. Haftada vardi ilkinde aynisi hala o resmin babamda görür görmez aynı eşime benzetmisti
Yaaa kıyamam instagramda görüyorum ultraosn resimiyle birleştirmişler aynen değişmiyor birazdaha büyüsün ultrason resmini merak ediyorum

Ay evet ya birde sesleri ayırt ediyorlar artık diyor ben daha çok konuşmaya çalışıyorum düşündükçe içim eriyor ya hala dunki ultrasonunda etkisinden çıkamadım
Abinin sese tepki veriyor gibi..bird ehergun cüz okuyorum sesli takip yapiyorum sesini baya aciyorum her acmamda kıpır kıpır kuzum ❤

Aynı durum bizde de yaşanıyor yalnız değilsin

Kizlar nasilsinizz iyisiniz insallah okuyorum ama herseylere yetisemiyorun masallah cok aktif bu grupta sizden tavsiye almaya geldim ben cumartesi detayliya gircem de oncesinde sunu ye bunu ic diceginiz seyler var mi cocugum kendini gostersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…