2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Baska dr bak askım malları cok devletlerde bılıyorsun Happy momsta onerıler cok sehır Hastanesı dıye yazdın mı

Birde kızlar şehir hastanesinde eşimin arkadaşınm hanımı oraya gitmesine rağmen doğumda yer yok diyip yollamışlar onlarda o an aceleyle Nilüfer doruğa gitmişler 18 bin tl almışlar doğumdan bide son dk ortada bırakma durumundan da korktum açıkçası

Hangisinde olmuş bunu da ilk kez duydum

Ah ah sakalımız yok ki dinleyenimiz olsun
Doğru vallahi
Kızlar göbek deliğinizde baskı ve idrarırınız çıktı çıkacak gibi bir his oluyor mu bazen acaba bebeğin kafası mi bunu yapan eli mi
Bende olmuyo. Çok sık da tuvalete çıkmıyorum hala. Bebişin kafası aşağıda ama sağ tarafta. Nadiren idrar torbamı yumrukluyor
Oy kuzum senin daha zor olmuş ya.
Benim ikinci trimester hakikaten balayı gibiydi ağırlaşmak çok zor geldi hele ki ben bir yay olarak rahatıma çok düşkünüm kısıtlanmak beni boğuyor
Benim kız bir de sağolsun çok hareketli. Kıçı sağda ayaklar solda bütüün gün fıkır fıkır
O kadar sertleşiyo, kıçını öyle bir dayıyo ki düzgün oturamıyorum ooy oy
Biz bi doğuraydık

Detaylı ultrasona bende sıra alamadım 13 haftalıkken istemesine rağmen drun. Özele gittim. Ben doç Dr Tayfur çift e gidiyordum mükemmel bir Dr. Çok ilgili özelden hiçbir farkı yoktu ama geçen ay ayrıldı çok üzüldüm sonra iki Dr a daha gittim ama beğenmedim. En son Murat Afşin Turhan a gittim onu da çok beğendim çok ilgili. Eğer onu da beğenmeseydim Tayfur beyin pesinden özele devam edecektim.

Baska dr bak askım malları cok devletlerde bılıyorsun Happy momsta onerıler cok sehır Hastanesı dıye yazdın mı
Kuzenim doğum yaptı o memnunum dedi serhat dı ismi ama asla randevu düşüremedim orda da bi kaç dr ismi gördüm de randevu cidden zor bulunuyor diyelim ki ben şimdi buldum ve 1 kez gittim kaç haftadan sonra randevusuz çağırıyorlarkş Şuan için cidden önemli bir konu benim için yenidoğan bakım

Şevket Yılmaz’a gıttın mı hıc peki
Gel aşkım burda doğur

Orada mı düşünüyorsun doğumu normal mi olacak doğum benim gittiğim de Yılmaz Çetinmiş ay deli etmişti beni

Evet serhat beyi de çok tavsiye eden var kuzenim ona gidiyordu

Ben artık randevusuz gıdebiliyorum sabah 8.30/9 arası burda ol dediler , ben şimdikine randevusuz gıdıcem bır sonrakı ıcın randevu aldım şimdiden her hafta ıstıyor görmek suan benı doktor

Gs gol atınca seviniyor içerden değişik bie oğlum var

Yok ya hiç sarılık yoktu açıkcası bak endişelendim şimdi ama suda içiyorum ondan mı acaba pff pazartesi kontrolüm
Canım bence çok evham yapıyorsun kendine yazık. ilk dogumumda önce suyum geldi ebru_can_ebru nun dediği gibi sen kontrol edemiyorsun durduramıyorsun ve tazyikli bir şekilde geliyor yani suyun gelse bence anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…