- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Baska dr bak askım malları cok devletlerde bılıyorsun Happy momsta onerıler cok sehır Hastanesı dıye yazdın mı1 kez gittim canım ama baya saçma sapan konuştu dr bey ki o zaman haftam küçük olması a rağmen bir sıkıntı olursa bakmam söylemem gibi saçma sapan şeyler söyledi sinirliydi bide valla gözlerim doldu çıkarken hatta çocuk gibi
Sarı oluyor bazen koku oluyor bence sen oranı buranı kurcalama evham yapıyorsun yine aynı benİdrar olunca nasıl oluyor
İdrar malum renkli bi sarılık oluyor kuzumİdrar olunca nasıl oluyor
Hangisinde olmuş bunu da ilk kez duydumBirde kızlar şehir hastanesinde eşimin arkadaşınm hanımı oraya gitmesine rağmen doğumda yer yok diyip yollamışlar onlarda o an aceleyle Nilüfer doruğa gitmişler 18 bin tl almışlar doğumdan bide son dk ortada bırakma durumundan da korktum açıkçası
Doğru vallahiAh ah sakalımız yok ki dinleyenimiz olsun
Bende olmuyo. Çok sık da tuvalete çıkmıyorum hala. Bebişin kafası aşağıda ama sağ tarafta. Nadiren idrar torbamı yumrukluyorKızlar göbek deliğinizde baskı ve idrarırınız çıktı çıkacak gibi bir his oluyor mu bazen acaba bebeğin kafası mi bunu yapan eli mi
Oy kuzum senin daha zor olmuş ya.Ben 30 a kadar da zor geldim ya o yüzden bünyem alışık
30 dan sonra geçmemesi sanırım öncesi biraz rahat geçtiyse bir anda ağırlaşmak yüzünden oluyor canım
Ben hep ağırdımdaha 16. Haftada her yerim ağrıyordu vs giderek seviye atladım sadece
Benim için daha ne kadar yavaşlayabilir bilmiyorum zaman zaten hiç geçmediama geçmiş de
Ölüm gibi bişey olmuş ama kimse ölmemiş gibi
Detaylı ultrasona bende sıra alamadım 13 haftalıkken istemesine rağmen drun. Özele gittim. Ben doç Dr Tayfur çift e gidiyordum mükemmel bir Dr. Çok ilgili özelden hiçbir farkı yoktu ama geçen ay ayrıldı çok üzüldüm sonra iki Dr a daha gittim ama beğenmedim. En son Murat Afşin Turhan a gittim onu da çok beğendim çok ilgili. Eğer onu da beğenmeseydim Tayfur beyin pesinden özele devam edecektim.Ben bir kez gittim canım adam bana bir sürü laf saydı çok moralim bozuldu gecikmişsin gelmekle. Bir sıkıntı olsada söylemem bişey yapamayız gibi bir şeyler saçmaladı ne bilgi verdi ne bişey söyledi detaylıyı orada yaptırabilmek içindi onada gğn vermedi zaten sonrada tövbe ettim çünkü çok uzak yani o surat için çekilmezdi belkide bana gelen dr öyleydi şu azalmam devam ederse Şuan elimdeki en iyi seçenek o yenidoğan yoğun bakımı yönünden
Kuzenim doğum yaptı o memnunum dedi serhat dı ismi ama asla randevu düşüremedim orda da bi kaç dr ismi gördüm de randevu cidden zor bulunuyor diyelim ki ben şimdi buldum ve 1 kez gittim kaç haftadan sonra randevusuz çağırıyorlarkş Şuan için cidden önemli bir konu benim için yenidoğan bakımBaska dr bak askım malları cok devletlerde bılıyorsun Happy momsta onerıler cok sehır Hastanesı dıye yazdın mı
Şevket Yılmaz’a gıttın mı hıc pekiBirde kızlar şehir hastanesinde eşimin arkadaşınm hanımı oraya gitmesine rağmen doğumda yer yok diyip yollamışlar onlarda o an aceleyle Nilüfer doruğa gitmişler 18 bin tl almışlar doğumdan bide son dk ortada bırakma durumundan da korktum açıkçası
Gs gol atınca seviniyor içerden değişik bie oğlum varMinnoşum benimmmm
Yok ya hiç sarılık yoktu açıkcası bak endişelendim şimdiİdrar malum renkli bi sarılık oluyor kuzum
Orada mı düşünüyorsun doğumu normal mi olacak doğum benim gittiğim de Yılmaz Çetinmiş ay deli etmişti beniDetaylı ultrasona bende sıra alamadım 13 haftalıkken istemesine rağmen drun. Özele gittim. Ben doç Dr Tayfur çift e gidiyordum mükemmel bir Dr. Çok ilgili özelden hiçbir farkı yoktu ama geçen ay ayrıldı çok üzüldüm sonra iki Dr a daha gittim ama beğenmedim. En son Murat Afşin Turhan a gittim onu da çok beğendim çok ilgili. Eğer onu da beğenmeseydim Tayfur beyin pesinden özele devam edecektim.
Valla sarı falan değil kokmuyordaSarı oluyor bazen koku oluyor bence sen oranı buranı kurcalama evham yapıyorsun yine aynı ben
Evet serhat beyi de çok tavsiye eden var kuzenim ona gidiyorduKuzenim doğum yaptı o memnunum dedi serhat dı ismi ama asla randevu düşüremedim orda da bi kaç dr ismi gördüm de randevu cidden zor bulunuyor diyelim ki ben şimdi buldum ve 1 kez gittim kaç haftadan sonra randevusuz çağırıyorlarkş Şuan için cidden önemli bir konu benim için yenidoğan bakım
Oğlumda sürekli orda yattım ben canım bize yakın ama doğumda kaçtımŞevket Yılmaz’a gıttın mı hıc peki
Gel aşkım burda doğur
Ben artık randevusuz gıdebiliyorum sabah 8.30/9 arası burda ol dediler , ben şimdikine randevusuz gıdıcem bır sonrakı ıcın randevu aldım şimdiden her hafta ıstıyor görmek suan benı doktorKuzenim doğum yaptı o memnunum dedi serhat dı ismi ama asla randevu düşüremedim orda da bi kaç dr ismi gördüm de randevu cidden zor bulunuyor diyelim ki ben şimdi buldum ve 1 kez gittim kaç haftadan sonra randevusuz çağırıyorlarkş Şuan için cidden önemli bir konu benim için yenidoğan bakım
İnegöl’de yaşıyorum zaten bebişimOğlumda sürekli orda yattım ben canım bize yakın ama doğumda kaçtımdoğum çok fena valla sen inegölemi gidiyorsun
Çok su icince oluyor ama ben artık korkuyorm bu tayfadan en erken bizim tayfa doğurduValla sarı falan değil kokmuyordasinirlerim bzldu
Canım bence çok evham yapıyorsun kendine yazık. ilk dogumumda önce suyum geldiGs gol atınca seviniyor içerden değişik bie oğlum var
Yok ya hiç sarılık yoktu açıkcası bak endişelendim şimdiama suda içiyorum ondan mı acaba pff pazartesi kontrolüm
Nerden çıktı sımdı aksam aksam su muGs gol atınca seviniyor içerden değişik bie oğlum var
Yok ya hiç sarılık yoktu açıkcası bak endişelendim şimdiama suda içiyorum ondan mı acaba pff pazartesi kontrolüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?