2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnegöl’de yaşıyorum zaten bebişim İnegöl Devlet Hastanesi / Hasan Yılmaz Akın’a gidiyorum doktor Bursa’dan gelıyor ama
Sizin hastanede varmı yenidoğan. Burda kestelde niye yok ay Bursa’daki hastane sistemi beni verem ediyor şeytan diyor git İstanbul’a doğur ananın yanında miss gibi

Orda da odalar ıkı kışılık mi acaba
Normal doğum da sancı odası tek kişilik odada yanında refakatçiyle kalıyormuş ve tamamen doğum başlayana kadar yanındaki kişi duruyormuş doğum anında dışarı alıyorlarmış ve yatağını doğum çatalına çekiyorlarmış orda doğum olduktan sonra servise alınıyormuş bazı odalar iki bazı odalar tek kişilikmiş kuzenim yeni doğum yaptı keşke odalar tek olsa sancı odası gibi sanırım İnegöl’de tek kişilik

2 gün idare et bosver burda da tek ya da a2 kisilikmis eski devletler 4 ya da 6 olan odalar vardı
Hastane yenı cok sukur o yuzden temız guzel genel olarak , sıkıntılı bı durum olmadıkça burdan oraya sevk yapmazlar zaten şaka takılıyorum aman olmasın oyle bır durum da zaten
Dediğin gibi iki gün alt tarafı ıdare edılır , şansıma belki kimse olmaz yanımda belli mi olur

Yok yok tamamen aynı mantık burda da sancı odaları kocaman genıs ıkı bolmelı çatal kısmı ayrı arada perde var oda kısmı ayrı tv fln hersey var 8 tane falan var sanırım bızımkınde sonrada duruma gore odaya alıyolar genelde ıkı kısılık odalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…