2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sizin hastanede varmı yenidoğan. Burda kestelde niye yok ay Bursa’daki hastane sistemi beni verem ediyor şeytan diyor git İstanbul’a doğur ananın yanında miss gibi
Var var hatta çok iyi yoğun bakımı eltimin iki çocuğuda yoğun bakımda kaldı Burda , anneye de oda verıyolar hatta

Yanımdaki kadın bagirirsa ben stres olurum

Belkide tek olursun canım kimsecikler olmaz devlet iki gün kalınıyor dimi sezeryanda ama bende geçen videoda karşıma çıktı hastaneniz gğzel

Belkide tek olursun canım kimsecikler olmaz devlet iki gün kalınıyor dimi sezeryanda ama bende geçen videoda karşıma çıktı hastaneniz gğzel
48 saat dolmadan bırakmıyorlarmış kuzum devletlerde genel olarak , özelde de Perşembe yi Cuma’ya bağlayan gece doğum yaptım cumartesı 10 da çıktım özeldi
Ay şans artık kuzum bakalım göreceğiz

Ayy hiç sondayı sordunuz mu en merak ettiğim kısım o o hastaneyle ilgili uyuşmadan öncemi takıyorlar sonramı
Sormadım. Önce suni sancı verdiler 36 haftalıkken suyu az diye en fazla 4 cm açılma olunca sezaryene almışlar spinal anestezi yapmışlar ama o panik yapmış panik yapınca genel anestezi yapmışlar

Peki benim hastanede suit odalar var ücretli sizce gerek var mı
Bu sana ve çevrene baglı , gerek var mı dıye
Bizim gelin tutmuştu cok kalabalıktı misafirler ve ıkramlar bır odada takılıyordu o da kapısını cekıp rahatına bakıyordu birde refakatcı annem ve kendı annesı kaldı ertesı gun kardesım ve annesı kaldı tamamen extra konfor satın almak yanı

Yüzde 10 bence ama evet en azından oradakı kuru tabakayı nemlendırmıs guclendırmıs olur ben süreceğim daha öncede sürdüm duştan duşa
Ben dustan dusa kendi karisimimi suruyorum
S sadeetelvee
50ml sisenin icine tatli badem yagi, argan yagi ve hindisan cevizi yagi esit bisekilde koyuyorum
Dustan dusa genel olarak vucut ozellikle gogus uclarima suruyorum

O kadar kalabalık olmaz annem eşim kayinvalidem olur diye düşünüyorum ikramlikta yapmayacağım kirkinda hayırlı olsuna gelen olursa yaparım evimizde . Benim tek korkum acılı gebe arkadaşları izlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…