2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben dustan dusa kendi karisimimi suruyorum
S sadeetelvee
50ml sisenin icine tatli badem yagi, argan yagi ve hindisan cevizi yagi esit bisekilde koyuyorum
Dustan dusa genel olarak vucut ozellikle gogus uclarima suruyorum
Çok teşekkür ederim ben de göğsüme çatlar korkusuyla sürmüştüm devam etmeyi düşünüyorum çok bastırmadan

Ya ben çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hep yattım hiç tadını alamadım ki daha da açabilirim arayı bende 26 yaşındayım
Cok acma arayi bence
Benim kiz 2,5 yasindaydi hamile kaldim doguma kadar 3 yas 2 3 ay olmus olacak
Arasi cok oluncada beraber takilmiyolar ilerde max 4 deniliyo ama benim bi arkadasimin cocuklari arasinda tam 4 yas var cok gec dedigi icin 3e indirdim

Bende devlete gidiyorum ama hiç memnun değilim
Nesınden mesela
Benimde sevmediğim durumlar var beklemek fln gıbı ama totalde ort 20 25 gıbı bı rakamı odemedıgımı düşünürsek memnunum , beklentımı mın ındırdım o yuzden
İlkim özelde olunca bide düşün
Doktoru sevıyorum henuz bana terso yapan biriyle çakışmadım o yüzden güzel gıdıyor şimdilik

O kadar kalabalık olmaz annem eşim kayinvalidem olur diye düşünüyorum ikramlikta yapmayacağım kirkinda hayırlı olsuna gelen olursa yaparım evimizde . Benim tek korkum acılı gebe arkadaşları izlemek
Onlarla nerde denk geleceksin yavrum devlette bıle artık mahremıyet ile gecıyor bu surec ozellerde haylı haylı tek olursun bu tuttuğun odayla da alakalı degılkı suıt tutarsan iki odalı sana ait bir alanın oluyo doğum sonrasını ilgilendiren bir durum bu , hastanene sorabılırsın doğum esnasında nasıl oluyor dıye özeller de genelde servıs odasında cekıyorsun , yeterlı konumda olunca doğum haneye çıkartılıyorsun
Devlette dırek dogumhanenın ıcınde takılıyorsun

Henuz krem almadim dogumdan sonra kullanmak icin krem almaliyim cunku Yag surunce emziremem hemen
Tabii ben de öyle yapacağım iyi ki krem konusunu açtın bak aklıma geldi pişik kremleri ile ilgili bir gönderi görmüştüm çoğunun içinde aslında zararlı maddeler bulunuyormuş iki üç tane doğal vardı ne yapalım ? Ben bı bakayım o gönderiye bulabilirsem aylar oldu eğer elde yıkanır bez alır ve bunu devam ettirebilirsem ki sanmıyorum doğal krem kullanmak isterim ay kafam çok karışık ben kremine kadar düşüneyim o kalksın kola içsin ne gerek var bu kadar düşünmeye diyorum ama işte elimde değil

Çok çok teşekkür ederim gerçekten Allah binlerceee kez razı olsun bana bilgi veriyorsunuz her biriniz çok mutluyum

Üç yıl sonra senle ben burdayız yine insallah

Bebişin popişini gecırmedıkten sonra yerım onun organıgını mınık bır sudocrem al temiz değil içeriği mis gibi essahlı pişikleri geçiriyor ama birtanede daha ince yapılı pışık olmasa bıle gunluk bakımında kullanacağın bır krem al
Pişik daha ilerlerse doktor flnda bildiğin hametan vs muadıllerı merhem verıyor ılac kategorısınden

Doktora her gidişte kapının orada duran ikramlık küçücük pişik kremini aşırıyor kv Bepanthol gerek yok şimdilik almaya üç tane oldu yüz Gr yada elli Gr tanesi

Krem olarak ben dermocrem kullaniyorum dogdugundan beri cokda memnunum. Turkiyede sudokrem deniliyo sanirim. Ay uykum geldigi icin genis capli yazamiyorum gozlerim kapniuo resmen

Üç yıl sonra senle ben burdayız yine insallah
Ahahaha ben belki 4.yi pas gecerim
Bacim benim 3 oldu bu
Esiminde var bi tane ekstra toplam 4
Bitane daha yaparsam 5
Tabiki ben benden cikani sayarsam 4
Bilmiyorum 4 dusunuyodum ama bu biraz zorladi oburunu dusunmem lazim

Ahahaha ben belki 4.yi pas gecerim
Bacim benim 3 oldu bu
Esiminde var bi tane ekstra toplam 4
Bitane daha yaparsam 5
Tabiki ben benden cikani sayarsam 4
Bilmiyorum 4 dusunuyodum ama bu biraz zorladi oburunu dusunmem lazim
Allah sana bağışlasın bakmaya maddi manevi yetersem ben de doğurmak isterim Allah nasip ederse çünkü ben tekim çok kötü bence tek çocuk olmak

Ya o da böyle geçer diye korkuyorum gerçekten hep sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum

Dr kağan Kocatepe bir videosunda çok saçma öyle bir şey mümkün değil ayrıca kremi sürerken uyarmak tehlikeli olabilir diyor
Evet çok tehlikeli, bende yabancı bir sitede denk geldim açılmayı doğal yoldan başlatmak için göğüslere masaj yapmanın etkinliği çalışmalarla kanıtlanmış.

Bizi doktor muayene etmiyor öğrenciler ediyor dolayısıyla net bir şey söyleyemiyorlsr. Içimde bir şeyler hep şüphede kalıyor. Perinatolojiye gittim 3 kere oradan çok memnundum mesela. Bir de aynı doktora randevu asla alamıyorum çünkü sürekli değişiyor bazen gebelere bakıyorlar bazen gebe olmayanlara. Şansıma kim denk gelirse artık

Allah sana bağışlasın bakmaya maddi manevi yetersem ben de doğurmak isterim Allah nasip ederse çünkü ben tekim çok kötü bence tek çocuk olmak
Ben tek kizim iyiki 2 kizim olmus
Kalabalik cocuklu aileleri seviyorum tabikide bakilirsa dogurup dogurup sokaga salmaktan bahsetmiyorum.
Gucum yeterse hep 4 cocuk istiyodum suan 3e geldik kaldi 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…