Ya hic belli olmazYa o da böyle geçer diye korkuyorum gerçekten hep sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum
Allah bağışlasın. Ben de öyle düşünüyorum maddi manevi mental olarak anneliği onlara bakmayı sevmeyi sevilmeyi hak edersem Rabbim nasip etsinBen tek kizim iyiki 2 kizim olmus
Kalabalik cocuklu aileleri seviyorum tabikide bakilirsa dogurup dogurup sokaga salmaktan bahsetmiyorum.
Gucum yeterse hep 4 cocuk istiyodum suan 3e geldik kaldi 1
Katılıyorum bir Boğa burcu olarak boğazım hiç boş durmuyor yemek yemek için doğmuşum ben diyorumKilo alımı kimi gebe de son ayalarda duruyormuş bende ilk 6 ay 11 kilo almış son 2 ayda 1 kilo almış bir gebeyim mesela. Senin de öyle olur belkiaçıkçası ben de yedim ne istediysem yedim bir boğa burcu böyle yapardı çünkü
Allah nasip ederse ben bununla malkoçoğlu fotosu çekmeyi düşünüyorumResimdeki iç zibinlar kullaniliyor mu? Yoksa alttan çıtçıtlı zibinlar mi kullanilir ?
Ya benimde az önce wcde giderken baya bir ıslandı iç çamaşırım acaba idrarım mı ben mi anlamadım diyorum su gelse devamı gelir herhalde değil mi kızlar fikri olan var mı
Canım ben doktora gittiğim gün bir şey geldiğini hissetmemiştim tuvalete gidince gördüm çamaşırımdaki ıslaklığı. Su gibi akıntım da oluyor ama o akıntı miktarından fazlaydı ben de ter mi falan diye düşündüm ama doktorum da baktı bir kısmı akıntı olabilir ama bu yüksek ihtimalle idrar dediİdrarı nasıl anlamaz bir insan ya iyice saf oldum ben
Aşkım ben o kadar su içiyorum ki bu sıcaklarda idrarın rengi de su gibi artık hiç sarımsı değil ve gerçekten kokmuyor daBende ozellıkle beyaz camasır gıymeye calısıyorum idrar olunca bellı oluyor zaten yaaakaçtıgınıda hissediyorum tabı ama tutamıyorum
Benimki de öyle yaDoğru vallahi
Bende olmuyo. Çok sık da tuvalete çıkmıyorum hala. Bebişin kafası aşağıda ama sağ tarafta. Nadiren idrar torbamı yumrukluyor
Oy kuzum senin daha zor olmuş ya.
Benim ikinci trimester hakikaten balayı gibiydiağırlaşmak çok zor geldi hele ki ben bir yay olarak rahatıma çok düşkünüm kısıtlanmak beni boğuyor
Benim kız bir de sağolsun çok hareketli. Kıçı sağda ayaklar solda bütüün gün fıkır fıkır
O kadar sertleşiyo, kıçını öyle bir dayıyo ki düzgün oturamıyorumooy oy
Biz bi doğuraydık
Benim hala olmadı aklıma gelince krem sürüyorum ama genetik olabilir anneminde hiç yok ama ergenlikte kalcamda bacak yanında çatlak oldu anneminde orda var benim deGüzel anneler çatlağı olan var mı? Ne zaman olur acaba? Şimdiye kadar olsa olurdu herhalde diye teselli ediyorum kendimi. Çok zayıftım 164 boy 48 kilo ile hamile kaldım, şuan 56 kiloyum. Ödüm kopuyor çatlaklardan ama krem falan birşey de kullanmadım şimdiye kadar tüylenme olur diye korkumdan. Ne yapsam bilmiyorum
OyiiiBir komşumuz dedi ki ilk gebelikte insan anlamıyor kıpır kıpır oluyor ama ikinci gebelik daha ağır geçiyor vs
Kız tek bırakma kız bana benzerOyiii
Bu benim daha ilk ve zaten ikinciyi göresim hiç yok
Sağ Salim bunu doğursaydım yetecekyarışmacı arkadaşlara başarılar artık
Hamilelik haberini yeni alanlara bile yüreğim sıkışarak bakıyorum Allahım onca haftayı nasıl geçirecek şimdi yardım et diye
Maşaallah maşaallah. Annemin minik ince iki çizgisi vardı göbekte inşaallah benim onlar da olmaz yaa hiç istemiyorumBenim hala olmadı aklıma gelince krem sürüyorum ama genetik olabilir anneminde hiç yok ama ergenlikte kalcamda bacak yanında çatlak oldu anneminde orda var benim de
Lierac aldım bir de hindistan cevizi yağı ben de Sari tüylenme oldu ama sen daha iyi bilirsin doktorlarda diyor bu tüyler dökülecek endişelenmeyin diyeMaşaallah maşaallah. Annemin minik ince iki çizgisi vardı göbekte inşaallah benim onlar da olmaz yaa hiç istemiyorumBende ehlers danlos sendromu var aslında bağ dokularım fazla gevşek çatlak olmaz diye düşünüyorum ama bir yandan da acaba diyorum. Kıl tüy yapmayan bir krem de bulamadım on kişi memnunsa birinde tüylenme yapmış, kesin bende o on birinci kişi olurum diye almadım krem falan.
Benim çantam hazır size resim atayım mi
Kız tek bırakma kız bana benzer
İnşAllah benimde ikinci rahat olur canımYa hic belli olmaz
Ben kizlarda prensesmisim bu biraz benide sarsti
Amiiin amiinyaa sen tek kardeş misin?
Kardeşi olması güzel insanın ama işte tüm bunları baştan yaşamaya da cesaretim yok
Ayrıca ben istesem bile ki imkansız yani büyük konuşmayayım ama öyle bir şey isteyeceğimi hiç sanmıyorum, eşim istemiyor zaten
Bir tane yeter diyor
Kardeşi gibi olacak dostları kuzenleri falan olur inşallah diyelim eksikliğini çekmez
Ben tek kardeşim gerçektem zor eşim 4 kardeş birbirlerini destekliyorlar hep Allah nasip ederse 2. Yi istiyorumyaa sen tek kardeş misin?
Kardeşi olması güzel insanın ama işte tüm bunları baştan yaşamaya da cesaretim yok
Ayrıca ben istesem bile ki imkansız yani büyük konuşmayayım ama öyle bir şey isteyeceğimi hiç sanmıyorum, eşim istemiyor zaten
Bir tane yeter diyor
Kardeşi gibi olacak dostları kuzenleri falan olur inşallah diyelim eksikliğini çekmez
Havayı mi kurutuyor acaba biz 26 derece yapıp sleep moduna alıyoruz senin var mı bir bak 18 derecede yattım sabah ishal oldum o günden beri 26 derecede ve başlığını tavana dek kaldırıyoruz kapatmadan ama yatağa yere vurmuyor hava. Başlığı kaldır dereceyi arttır eğer kapatınca durulmayacak kadar sıcak ise bu yöntem iyi gelebilir.Kizlar benim yine bogazim pert. Ama yine halsizlik ates vs yok. Sanirim beni klima yapiyor. Bebege bisey olur diye korkuyorum cok ya
Eğer idrarda ilk defa kaçırdım hemde tam wc otururken daha neler göreceğimCanım ben doktora gittiğim gün bir şey geldiğini hissetmemiştim tuvalete gidince gördüm çamaşırımdaki ıslaklığı. Su gibi akıntım da oluyor ama o akıntı miktarından fazlaydı ben de ter mi falan diye düşündüm ama doktorum da baktı bir kısmı akıntı olabilir ama bu yüksek ihtimalle idrar dedi
Kaçırıyorsun ve anlamayabiliyorsun evet
Aşkım ben o kadar su içiyorum ki bu sıcaklarda idrarın rengi de su gibi artık hiç sarımsı değil ve gerçekten kokmuyor daayırt etmek bazen zor olabiliyor su gibi akıntı gelmiş sanıyorum ben ama bazıları idrarmış doktor deyince yok ya ben tutuyorum dedim güldü sen öyle san diye
Benimki de öyle yagerdirmeyi seviyor çocuğum sürekli bir hallerde içeride saat kaç olmuş bak uyumaya hiç niyeti yok sağa mı versem totomu sola mı versem
Anneme şuradan mı tekme geçirsem buradan mı diyor hala
Doğunca da böyle olmamasını bu saatlerde mışıl mışıl uyumasını diliyorum
Sabahları benimde kuruyor sonra geçiyor canımKizlar benim yine bogazim pert. Ama yine halsizlik ates vs yok. Sanirim beni klima yapiyor. Bebege bisey olur diye korkuyorum cok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?