- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
Ben gülerken ve hapsirdim olduEğer idrarda ilk defa kaçırdım hemde tam wc otururken daha neler göreceğim
Baş aşağı mıydı bebekBen gülerken ve hapsirdim oldu
EvetBaş aşağı mıydı bebek
Benim bildigin sol tarafim yutkunamiyorum bileSabahları benimde kuruyor sonra geçiyor canım
Bogazim bildigin sismis gibi yutkunamiyorum. Sumakla gargara yapiyorum simdi sabahta balli limonlu ilik su yapicam umarm iyi gelirHavayı mi kurutuyor acaba biz 26 derece yapıp sleep moduna alıyoruz senin var mı bir bak 18 derecede yattım sabah ishal oldum o günden beri 26 derecede ve başlığını tavana dek kaldırıyoruz kapatmadan ama yatağa yere vurmuyor hava. Başlığı kaldır dereceyi arttır eğer kapatınca durulmayacak kadar sıcak ise bu yöntem iyi gelebilir.
Ohh maşallah canım ne güzel gelişmiş bebeğin gözün aydın sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsunDemin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok
Seni çarpmış olabilir çok geçmiş olsun bence dereceyi arttır ve hava başlığını kaldır bir battaniye al üstüne ben öyle yapıyorum :)Bogazim bildigin sismis gibi yutkunamiyorum. Sumakla gargara yapiyorum simdi sabahta balli limonlu ilik su yapicam umarm iyi gelir
Klima acmadan baska odada yatiorum valla sicakama hasta olmamdan iyidir dedim. Gecse bari cok zor boyleSeni çarpmış olabilir çok geçmiş olsun bence dereceyi arttır ve hava başlığını kaldır bir battaniye al üstüne ben öyle yapıyorum :)
Allah gönlüne göre versin canımBen tek kardeşim gerçektem zor eşim 4 kardeş birbirlerini destekliyorlar hep Allah nasip ederse 2. Yi istiyorum
Eğer idrarda ilk defa kaçırdım hemde tam wc otururken daha neler göreceğim
Mustelanın olandan alayım diyordu eşim tek çatlak göreyim hemen onu aldırırım artık ne kadar işe yararsa tabiLierac aldım bir de hindistan cevizi yağı ben de Sari tüylenme oldu ama sen daha iyi bilirsin doktorlarda diyor bu tüyler dökülecek endişelenmeyin diye
Nasıl ki sen ona gitmek için can atıyorsun sabırsızlanıyorsun o da seni hissedince heyecan yapıyordur annesi maşallah çok güçlüsünüz ana oğulOğluşum şu an oksijen fanusunda bu 3.aşama inşallah bi sıkıntı olmadan giderse muhtemelen haftaya kucağıma alırımSu bittiği için olan enfeksiyon akciğerde balgam yapmış büyük adam gibi balgamı var diyor doktor. Balgam sıkıntısı bitse iyice toparlayacak Biz ordayken dr geziyor sabah daha iyi nefes alıyordu anne gelince zorlanmaya başlıyor dedi, sıpam heyecan yapıyor sanırım ❤
Ya klima çarpıyor ya sıcaktan uyunmuyor kırk katır mı kırk satır mı olayına döndü iş iyiceKlima acmadan baska odada yatiorum valla sicakama hasta olmamdan iyidir dedim. Gecse bari cok zor boyle
Bende bide klimadan bogaz agrisi oluyor surekli sinirlerim bozulmaya basladi oturdum agladim az onceYa klima çarpıyor ya sıcaktan uyunmuyor kırk katır mı kırk satır mı olayına döndü iş iyice
Saat iki buçuğa geliyor hala gram uyku yok sıcaktan uyuyamıyorum pencere önünde bile
Allahım serinlik verse şu memlekete de kurtulsak
İnşallah öyledirMustelanın olandan alayım diyordu eşim tek çatlak göreyim hemen onu aldırırım artık ne kadar işe yararsa tabiHormonal tüylenme geçer de kremle yağla bölgesel gelişenler kalıcı olabiliyor. Ama yapıdan yapıya da değişebilir kesin bir şey söyleyip üzmeyeyim geçer diyelim seninki hormonlardandır
Oyy Allah yardımcımız olsunBende bide klimadan bogaz agrisi oluyor surekli sinirlerim bozulmaya basladi oturdum agladim az once
Canım benim de suyumda azalma var. Seviyesi ile alakalı bir rakam söylediler mi sana? Kaça düşmüş ? Bir de havuçsuyu iyi geliyor. Ben havuçsuyu içerek suyu arttırdım. Denemediysen öneririm.Evet canım doktordan çok memnunum eşimde o doktorla olsun doğum diyor ama iş yeriyle alakalı sıkıntılar çıktı ne olacağı belli değil henüz acaba diyorum çok zora koşmasam mı sonuçta sez olacak sadece sonda işi biraz beni ürkütüyor o kadar bakalım o an ne olacak durumlar. Birde bebeğin suyunda azalma var oğlum gibi erken olursa yenidoğan varmı hiç konuşmadım
Bazı gebelerde dediğin gibi geliyor su foş diye birden. Ama bazı gebelerde azar azar günden güne geliyor maalesef. HattaCanım bence çok evham yapıyorsun kendine yazık. ilk dogumumda önce suyum geldiebru_can_ebru nun dediği gibi sen kontrol edemiyorsun durduramıyorsun ve tazyikli bir şekilde geliyor yani suyun gelse bence anlarsın
Asla durmuyor boğazımKatılıyorum bir Boğa burcu olarak boğazım hiç boş durmuyor yemek yemek için doğmuşum ben diyorumumarım zayıflarızz
Acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?