2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bogazim bildigin sismis gibi yutkunamiyorum. Sumakla gargara yapiyorum simdi sabahta balli limonlu ilik su yapicam umarm iyi gelir

Ohh maşallah canım ne güzel gelişmiş bebeğin gözün aydın sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsun

Ben tek kardeşim gerçektem zor eşim 4 kardeş birbirlerini destekliyorlar hep Allah nasip ederse 2. Yi istiyorum
Allah gönlüne göre versin canım
Eğer idrarda ilk defa kaçırdım hemde tam wc otururken daha neler göreceğim
daha bir şey görmeyelim lütfen doğuma kadar ya tamam bu gördüklerimiz yeter bence

Lierac aldım bir de hindistan cevizi yağı ben de Sari tüylenme oldu ama sen daha iyi bilirsin doktorlarda diyor bu tüyler dökülecek endişelenmeyin diye
Mustelanın olandan alayım diyordu eşim tek çatlak göreyim hemen onu aldırırım artık ne kadar işe yararsa tabi Hormonal tüylenme geçer de kremle yağla bölgesel gelişenler kalıcı olabiliyor. Ama yapıdan yapıya da değişebilir kesin bir şey söyleyip üzmeyeyim geçer diyelim seninki hormonlardandır

Nasıl ki sen ona gitmek için can atıyorsun sabırsızlanıyorsun o da seni hissedince heyecan yapıyordur annesi maşallah çok güçlüsünüz ana oğul daha da iyi olacak günden güne toparlayacak emin ellerdesiniz

Klima acmadan baska odada yatiorum valla sicakama hasta olmamdan iyidir dedim. Gecse bari cok zor boyle
Ya klima çarpıyor ya sıcaktan uyunmuyor kırk katır mı kırk satır mı olayına döndü iş iyice
Saat iki buçuğa geliyor hala gram uyku yok sıcaktan uyuyamıyorum pencere önünde bile
Allahım serinlik verse şu memlekete de kurtulsak

Bende bide klimadan bogaz agrisi oluyor surekli sinirlerim bozulmaya basladi oturdum agladim az once

İnşallah öyledir

Canım benim de suyumda azalma var. Seviyesi ile alakalı bir rakam söylediler mi sana? Kaça düşmüş ? Bir de havuçsuyu iyi geliyor. Ben havuçsuyu içerek suyu arttırdım. Denemediysen öneririm.
Canım bence çok evham yapıyorsun kendine yazık. ilk dogumumda önce suyum geldi ebru_can_ebru nun dediği gibi sen kontrol edemiyorsun durduramıyorsun ve tazyikli bir şekilde geliyor yani suyun gelse bence anlarsın
Bazı gebelerde dediğin gibi geliyor su foş diye birden. Ama bazı gebelerde azar azar günden güne geliyor maalesef. Hatta atatalya nın suyu bu şekilde azalarak bitti. Benim de suyumda azalma var ve akıntı şeklinde idrar kaçağı gibi de anlaması çok zor hala anlamış değilim su mu idrar mı akıntı mı
Katılıyorum bir Boğa burcu olarak boğazım hiç boş durmuyor yemek yemek için doğmuşum ben diyorum umarım zayıflarızz
Asla durmuyor boğazım şişiyorum rahatsız oluyorum ama yine de yiyorum acılara yürüyor korkmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…