Şimdi çıktım nst için yemek yiyip gitmiştim sancı çıkmadı.ama yememe de gerek yokmuş.doğum için gün verelim aç mısın dediler. Tahlilleri yapıp anestezi bölümüyle görüşmem gerekiyormuş.artık pazartesi aç gidip bunları halledicem doğum için gün verecekler
Kilosu haftasıyla uyumlu çıktı 3 4 haftada 500gram aldırsam 3 kilo olsa yeter ama boyu 2 hafta geride 45cm gözüküyor.inşallah yanlış ölçümdür.
Başka hastaneye gidince sorun çıkartırlar diye korkuyorum sürekli nerenin takipli hastasısın diye soruyorlar. 1 hafta olması problem sona yaklaşıyoruz artık ben 2 kiloyu geçmiştir diye düşündüm hatta ama 1700 ne
Canım zaten pazartesi gidecekmişsin eğer o zaman da yine böyle olursa bence başka bi cihazda ölçüm yaptırabilirsin. Kabızlık için de erik suyu iç canım. Burdan Bir arkadaş önermişti bana da çok iyi geldi. Evde erik marmelatı vardı sulandırıp içiyorum onu çok iyiyim
Istersen suan buranin fotosunu cekip atabilirim
Suan 17 derece ve sabahtan beri yagmur yagiyo
Sabah kalktigimda patik falan giydim usudum
Ama haftaya sicak hava geliyomus buraya
Korkma canim ya kisin dogan bebeleri dusun
Evi sicak tut, cok sicakda degil ama 23 max
Yatarken 20
Cok sicak iyi degil evin icinde
Ona gore giydirirsin
Şimdi çıktım nst için yemek yiyip gitmiştim sancı çıkmadı.ama yememe de gerek yokmuş.doğum için gün verelim aç mısın dediler. Tahlilleri yapıp anestezi bölümüyle görüşmem gerekiyormuş.artık pazartesi aç gidip bunları halledicem doğum için gün verecekler
Kilosu haftasıyla uyumlu çıktı 3 4 haftada 500gram aldırsam 3 kilo olsa yeter ama boyu 2 hafta geride 45cm gözüküyor.inşallah yanlış ölçümdür.
Benim bu ara iştahım çok açıldı kızlar yaaa ve canım hep çoook güzel şeyler istiyor.Kısaca gün menüsü deyim siz anlayın. Birkaç gündür de yiyorum valla şekerimi oynatıyor biraz sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum falan ama çok yemek istiyorum
Gerginbiri35
nerelerdesin ben seni göremiyorum bu ara sanki ?
Selamlar iyiyim canım hiç sorma evde ki işler, iş yerinde ki işler bir taraftanda bu yurt dışı ev kiralama vs işleri derken bitkin düştüm. Birde sanırım hormonlardan kaynaklı aşırı duygu patlamaları olmaya başladı saçma şeylere ağlıyorum gibi ondan hiç yazamadım arada ancak okuyabildim. Sizlerde ne var ne yok hazırlıklar tamam mı? Sağlıklar keyifler yerinde mi?