2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşAllah öyledir canım hadi bakalım yavaş yavaş hazırlanıyoruz

Hadi baslasin geri sayim cnm
Doguma kadar biraz daha uzar cnm dert etme, yanilma payida olur
Senin sezeryandi demi
Evet kızım sezeryandi bu da öyle olacak.başta başka ilçeye gidip ssvd mı olsa diyordum sonradan normal doğumunda zorluğunu duydum vazgeçtim

Canım zaten pazartesi gidecekmişsin eğer o zaman da yine böyle olursa bence başka bi cihazda ölçüm yaptırabilirsin. Kabızlık için de erik suyu iç canım. Burdan Bir arkadaş önermişti bana da çok iyi geldi. Evde erik marmelatı vardı sulandırıp içiyorum onu çok iyiyim

Ayy ne zaman doğuracağını bilmek nasıl Bi duygu acaba alır canım alır kilo da alır boyu da uzar 3 4 haftadan bahsediyorsun

Selamlar iyiyim canım hiç sorma evde ki işler, iş yerinde ki işler bir taraftanda bu yurt dışı ev kiralama vs işleri derken bitkin düştüm. Birde sanırım hormonlardan kaynaklı aşırı duygu patlamaları olmaya başladı saçma şeylere ağlıyorum gibi ondan hiç yazamadım arada ancak okuyabildim. Sizlerde ne var ne yok hazırlıklar tamam mı? Sağlıklar keyifler yerinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…