2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay ben de çok severim soğuk hava insanıyımdır ama bu sefer de bebişleri üşütmekten korkacağız
Bebişleri soğuk değil sıcak daha çok hasta eder diyor doktorlar canım evin içini 24 derece civarı tuttuktan sonra sorun olmaz bence dışarı çıkarken de giydiririz iyice napalım
Ben ilkbahari seviyorum
Sen tam burada yasamalisin
Eveeeeet bayılıyorum ben oraların havasına tam benim ruhuma uygun melankolik soğuk yağmurlu
Bakalım birkaç sene içinde netleşecek ama yüksek ihtimal taşınacağız biz oralara canım muhtemelen Hollanda olacak ama

Erik suyu bende işe yaramadı ya

İyi olmana sevindim ah bu hormonlar

Çok sevinirim canım, kaç gün teslimat ?
Max 1 hafta içinde geliyor, kargoya verilmiş benimki, elit çikolata kullanılıyormuş, fiyatı da uygun geldi canım 100 çikolata yaklaşık 300 tl. Soru cevap bölümünden istediğin değişiklikleri yazıyorsun yardımcı oluyorlar

Eklentiler

• 06A011EF-7641-4567-B1FF-EC33B6260E3C.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 56
Kombiye derece termostatı takılıyor evin ısısını sabit derece de tutalım dedik.
Ev değil de dışarısı beni korkutuyor Eskişehir ayazı diye bir gerçek var galiba artık ömrümüzün sonuna kadar endişelenecek birşeyler bulacağız

Olmadı akşam yatmadan önce deneyeyim bakalım saol canım
Bana demir olarak orzax ocean microfer verdi başından beri 2 günde bir kullanıyorum kabızlık haticinde yan etkisi yok canım her gün kullanınca kabızlık yapıyor bende. Ama son ayda her gün kullanmaya başlasam iyi olacak diye de düşünmüyor değilim. Gynoferon kullanamamıştım ben de bulantıdan ötürü

Evet fiyat çok uygunmus canım, sağlıklı güzel günlerde inşallah

Yalnız bu ne büyük şanstır
Kontrol diye gidip 8 9 cm açılma
Bize de nasip et şöyle kolay doğumlar ya Rabbi
Ben karsta ilçe hastanesinde çalışıyordum.
Orda da kadın doğumcu her zaman olmuyordu gebelerde sancısı, suyu vs. gelince evde bekleyip bekleyip geliyorlardı ki açıklık en az 7-8 cm oluyordu bu açıklık sonrası bebek her an gelebilir diye mecbur doğumları orda oluyordu onlar da doktor olmadığı için merkeze sevk olmak istemiyor orda doğum yapmak istiyorlardı böyle bir yol bulmuşlardı
Bazen bende kendi kendime diyorum sancı başlayınca evde bekleyeyim sıklaşınca hastaneye gideyim diye de o riski alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…