Bebişleri soğuk değil sıcak daha çok hasta eder diyor doktorlar canım evin içini 24 derece civarı tuttuktan sonra sorun olmaz bence dışarı çıkarken de giydiririz iyice napalımAy ben de çok severim soğuk hava insanıyımdır ama bu sefer de bebişleri üşütmekten korkacağız
Eveeeeet bayılıyorum ben oraların havasına tam benim ruhuma uygun melankolik soğuk yağmurluBen ilkbahari seviyorum
Sen tam burada yasamalisin
Gyneferon en rahat akşam içiliyor yemekten sonra kızlar hatta yatmadan önce aklınızda olsun Bende bulantı yaptı diğer türlüBana da günde 2 tane alacaksın dedi bende içemiyorum kötü oluyorum
Erik suyu bende işe yaramadı yaCanım zaten pazartesi gidecekmişsin eğer o zaman da yine böyle olursa bence başka bi cihazda ölçüm yaptırabilirsin. Kabızlık için de erik suyu iç canım. Burdan Bir arkadaş önermişti bana da çok iyi geldi. Evde erik marmelatı vardı sulandırıp içiyorum onu çok iyiyim
Bende ilkbahar ve sonbahar seviyorum ne çok sıcak ne çok soğuk sevmemBen ilkbahari seviyorum
Sen tam burada yasamalisin
Olmadı akşam yatmadan önce deneyeyim bakalım saol canımGyneferon en rahat akşam içiliyor yemekten sonra kızlar hatta yatmadan önce aklınızda olsun Bende bulantı yaptı diğer türlü
İyi olmana sevindim ah bu hormonlarSelamlar iyiyim canım hiç sorma evde ki işler, iş yerinde ki işler bir taraftanda bu yurt dışı ev kiralama vs işleri derken bitkin düştüm. Birde sanırım hormonlardan kaynaklı aşırı duygu patlamaları olmaya başladı saçma şeylere ağlıyorum gibiondan hiç yazamadım arada ancak okuyabildim. Sizlerde ne var ne yok hazırlıklar tamam mı? Sağlıklar keyifler yerinde mi?
Max 1 hafta içinde geliyor, kargoya verilmiş benimki, elit çikolata kullanılıyormuş, fiyatı da uygun geldi canım 100 çikolata yaklaşık 300 tl. Soru cevap bölümünden istediğin değişiklikleri yazıyorsun yardımcı oluyorlarÇok sevinirim canım, kaç gün teslimat ?
İnşallah canım sağol hepimize kolay doğumlar diliyorumHayirlisiyla kolay dogumun olsun insallah cnm
İnşallahAyy ne zaman doğuracağını bilmek nasıl Bi duygu acabaalır canım alır kilo da alır boyu da uzar 3 4 haftadan bahsediyorsun
Yalnız bu ne büyük şanstır
Ayyy ben buna çok güldüm ama stresten
Kombiye derece termostatı takılıyor evin ısısını sabit derece de tutalım dedik.Bebişleri soğuk değil sıcak daha çok hasta eder diyor doktorlar canım evin içini 24 derece civarı tuttuktan sonra sorun olmaz bence dışarı çıkarken de giydiririz iyice napalım
Eveeeeet bayılıyorum ben oraların havasına tam benim ruhuma uygun melankolik soğuk yağmurlu
Bakalım birkaç sene içinde netleşecek ama yüksek ihtimal taşınacağız biz oralara canım muhtemelen Hollanda olacak ama
Bak benim de 32. Haftada 1690 çıkmıştı sonra 34 te 2 kilonun üzerine çıktı 2200 oldu, doktor da dedi cılız gibiydi ama toparladı diye. Merak etme toparlayacaktır bebiş kendini2 kilonun üstü olsaydı üzülmezdim 1700 çok az bi sayı 33+1 e göre
KeşkeeeeeeYalnız bu ne büyük şanstır
Kontrol diye gidip 8 9 cm açılma
Bize de nasip et şöyle kolay doğumlar ya Rabbi
Ahahahaha bunu bende görmüştüm ya
Ayyy ben buna çok güldüm ama stresten
Bana demir olarak orzax ocean microfer verdi başından beri 2 günde bir kullanıyorum kabızlık haticinde yan etkisi yok canım her gün kullanınca kabızlık yapıyor bende. Ama son ayda her gün kullanmaya başlasam iyi olacak diye de düşünmüyor değilim. Gynoferon kullanamamıştım ben de bulantıdan ötürüOlmadı akşam yatmadan önce deneyeyim bakalım saol canım
Benim arkadasimin oyle olmustuu bebek hareketleri azaldi diye gitti bi bakmis acilma varYalnız bu ne büyük şanstır
Evet fiyat çok uygunmus canım, sağlıklı güzel günlerde inşallahMax 1 hafta içinde geliyor, kargoya verilmiş benimki, elit çikolata kullanılıyormuş, fiyatı da uygun geldi canım 100 çikolata yaklaşık 300 tl. Soru cevap bölümünden istediğin değişiklikleri yazıyorsun yardımcı oluyorlar
İçtiğim gibi midemi bulandırıyo ve afedersin bi bardak suyla içiyorum onu bile çıkartıyorumCanim neden kusuyosun tiksiniyomusun yoksa baska bisemi
Portakal suyuyla icmeyi dene
Bitane de dile dökülen formda bişey yazdı onu alıcam o da aynı yaparsa dicem artık serum yazsın kusmaktan bıktım şu 8 aydaBana da günde 2 tane alacaksın dedi bende içemiyorum kötü oluyorum
Ben karsta ilçe hastanesinde çalışıyordum.Yalnız bu ne büyük şanstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?