2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Simdi iyiyim ama kasilmalarim artti sanirim surec azaldigi icin diye dusunuyorum

Ben 33+0 oldum bugün, sonra bu bir ayı aramayayım dedim . Çalışamaz alsam evde yatıcam onu biliyorum, en azından gidebildiği kadar gideyim, çok rahatsız olunca bırakırım zaten. Sen benden daha ileridesin ondan sordum ileriyi görmek için Ay allah korusun, zamanında gelsinler

Hay Allah'ım niye bakamayasın. Ben şimdi bakamayacak mıyım bebeğim prematüre çok küçük diye, bakma milletin lafına sağlıklı olsun da kilosu her türlü toparlar
Büyük diye kırıcı konuşmak istemiyorum ama insanlar kırmayı çok iyi biliyor. Kendi gelini de hamile ona da böyle bir şey diyor mu acaba.

Benim de yarın 35+0 oluyor 2 hafta varmış aramızda. Aynen gittiği yere kadar. Hayırlısı olsun canım. Ay evet hepsi zamanında gelsin inşallah

Simdi iyiyim ama kasilmalarim artti sanirim surec azaldigi icin diye dusunuyorum
Ay geçmiş olsun, artık herkes kasılma, sancı konuşmaya başladı, çatı muayeneleri nstler derken doğuruvericez Ya ben galiba kasılmaları ayırt edemiyorum, hala bana bir şey yokmuş gibi geliyor. Sadece karnım dümdüz öne gittiği için alttan destek istiyor

Bebeğe kilo aldırmayı beceremedim diye bir şey yok canım niye böyle düşünüyorsun? Sen yiyip içtiklerini bu bebeğe bu bana diye ayırmıyosun ya sonuçta. Biz ne yaparsak yapalım bebekler alabildiği kadar kilo alıyor bence. Kendini eksik hissetme. Çevreye de hiiç kulak asma. İnsanlar hep konuşur he de geç. Ne anlıyolar insana kendini kötü hissettirince hiç bilmiyorum ya.
Ne olursa olsun mis gibi de bakarsın bebeğine

Ben de hiç anlamıyodum dün nstde sancı çıkarken ne hissettiğime baktım
Hani bebiş popoyu bir yere bastırıp gerdiriyor ya, onu tüm karnında hissettiğinde sancı oluyor

Benim karnimda sivrildi, öne doğru gidiyor.Her gören oglun mu olcak diyor.Kız diyorum.
Yok oğlun olacak, karnın sivrilmis, yüzün de güzel.Oglu olacak olanların yüzü guzellesirmis.Kiz annenin güzelliğini alır ,annenin yüzü cirkinlesirmis.Bi suru yorum.He deyip geçiyorum herkese.
Dün işyerinden biri de (pek muattap olmadığım biri) karşılaştık, klasik sorular, kaç kilo dedi.1700 Gr dı en son dedim.Aaa azmıs dedi.Haftasina göre normal dedim. kendi hamileligi zamanında bilmiyormuş şimdi olsa yaptırirmis.Serum kilo aldiriyormus bebeğe, git serum taktir, aklında bulunsun diyor.
Gerçekten çok mantıklı bı yontem dedim.Nasil kafa var insanlarda anlamıyorum.

Ben normalde yumurta yemeyi hiç sevmem sadece bebek için zorla yiyorum. Paketli gıdaları çok nadir yiyorum. Disarda yemek yerken vicdan azabı çekiyorum. Ama bunu başkasına söylesem ne var ki bunda der sadece bir günlük bir şey gibi küçümser. Gece uyuyamıyorum sıcaktan gündüz uyuyorum diye yine mi uyuyorsun diyen bile var. Evden çıkmıyorum bir de telefonla moral bozuyorlar

Kuzum sarap icenler var. Sen paketli gida disardan yemek diyorsun

Ay tam yolmalık tipler.
Sen elinden geleni yapıyosun vicdanın rahat olsun canım.
Gene mi uyuyosun diyene uyku saatlerimi sen belirle istersen de gitsin sen hamilesin senin psikolojin çok kıymetli. Bırak kırılan kırılsın sen canını sıkma yeter ki

Okurken beni bile bunalttılar açma bacım telefonu sürekli ne biçim destek oluyorlar hamile kadına

Tam manasiyla patavatsiz

Sagol kuzum. Benimde.karnim fena buyudu. Artik tasiyamiyorum

Sen ciddi misin ya serumla çocuğa kilo aldırmak ne ay
Her şeyi ne çok biliyolar..
Bazı kadınlar kapatılsın

Keşke diyebilsem de bende rahatlasam. Büyük olunca diyemiyorum ama diğerlerine o an demesemde sonra diyorum

Işte sonradan pişman olmak istemiyorum keşke demek istemiyorum o yüzden dikkat etmek istiyorum ama artık çok zorlaniyorum 8 ay oldu rahat rahat bir şey yiyememekten fenalık geldi
Benimde oyle ama bisey olmaz canim ya temizve iyi pistigi surece. Ben her hafta disardsn muhakkak yiyorum yemek zorunda kaliyorum . İsyerinde yemek kotu cikabiliyor ya da evde yemek yapmaya mecalim olmuyor. Ya da canim cekiyor ama sukur bebisin kilosu flaannherseyi iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…