- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
her yerde bir çok bilmiş var demek kiBenim karnimda sivrildi, öne doğru gidiyor.Her gören oglun mu olcak diyor.Kız diyorum.
Yok oğlun olacak, karnın sivrilmis, yüzün de güzel.Oglu olacak olanların yüzü guzellesirmis.Kiz annenin güzelliğini alır ,annenin yüzü cirkinlesirmis.Bi suru yorum.He deyip geçiyorum herkese.
Dün işyerinden biri de (pek muattap olmadığım biri) karşılaştık, klasik sorular, kaç kilo dedi.1700 Gr dı en son dedim.Aaa azmıs dedi.Haftasina göre normal dedim. kendi hamileligi zamanında bilmiyormuş şimdi olsa yaptırirmis.Serum kilo aldiriyormus bebeğe, git serum taktir, aklında bulunsun diyor.
Gerçekten çok mantıklı bı yontem dedim.Nasil kafa var insanlarda anlamıyorum.
Benim karnimda sivrildi, öne doğru gidiyor.Her gören oglun mu olcak diyor.Kız diyorum.
Yok oğlun olacak, karnın sivrilmis, yüzün de güzel.Oglu olacak olanların yüzü guzellesirmis.Kiz annenin güzelliğini alır ,annenin yüzü cirkinlesirmis.Bi suru yorum.He deyip geçiyorum herkese.
Dün işyerinden biri de (pek muattap olmadığım biri) karşılaştık, klasik sorular, kaç kilo dedi.1700 Gr dı en son dedim.Aaa azmıs dedi.Haftasina göre normal dedim. kendi hamileligi zamanında bilmiyormuş şimdi olsa yaptırirmis.Serum kilo aldiriyormus bebeğe, git serum taktir, aklında bulunsun diyor.
Gerçekten çok mantıklı bı yontem dedim.Nasil kafa var insanlarda anlamıyorum.
Ay millet böyle saçma saçma şeyleri nerden buluyor, ben de iş yerinde falan çok konuşan biri değilim, kendi birkaç arkadaşım var onun şansını yaşıyorum sanırımBen normalde yumurta yemeyi hiç sevmem sadece bebek için zorla yiyorum. Paketli gıdaları çok nadir yiyorum. Disarda yemek yerken vicdan azabı çekiyorum. Ama bunu başkasına söylesem ne var ki bunda der sadece bir günlük bir şey gibi küçümser. Gece uyuyamıyorum sıcaktan gündüz uyuyorum diye yine mi uyuyorsun diyen bile var. Evden çıkmıyorum bir de telefonla moral bozuyorlar
Temizliğinden emin olamıyorum sorun oBenimde oyle ama bisey olmaz canim ya temizve iyi pistigi surece. Ben her hafta disardsn muhakkak yiyorum yemek zorunda kaliyorum . İsyerinde yemek kotu cikabiliyor ya da evde yemek yapmaya mecalim olmuyor. Ya da canim cekiyorama sukur bebisin kilosu flaannherseyi iyi.
Evde yapsan ? Robotta yapan cok var bak gonul rahatligiyla yersin. Benim doktorum cig kofteyi yasaklamisti. O yuzden agzima koymadim hicTemizliğinden emin olamıyorum sorun obenim anlamsız şekilde çiğ köfte yiyesim geliyor onuda herkes çok kötü diyor yerken keyif bile alamıyorum
Ben artık sağlıklı beslenmek istemiyorum 8 aydır her yemek istediğimi ucundan yiyorumAy millet böyle saçma saçma şeyleri nerden buluyor, ben de iş yerinde falan çok konuşan biri değilim, kendi birkaç arkadaşım var onun şansını yaşıyorum sanırımSadece eşimin köyüne gitmiştim geçen haftalarda orda biraz moral bozucu şeyler yaşadım ama o hamileliğe özgü değil genel
Bence kilosunun az olması iyi kızlar ya doğum kolay olur, böyle düşünün kiloyu dışarıda da alırBiz kendimize bakalım, sağlıklı beslenelim sonuçta her şey olacağına varıyor. Bizim moralimizin iyi olması daha önemli
Çiğ köfte bende de oluyor yaa özellikle hamileliğin ortalarına doğru devamlı yiyesim geliyordu. İçeriklerinin iyi olmadığını öğrendiğimden beri evde yapıyorum mis gibi içim rahat yiyorum. Daha 3-4 gün önce yemişimdirTemizliğinden emin olamıyorum sorun obenim anlamsız şekilde çiğ köfte yiyesim geliyor onuda herkes çok kötü diyor yerken keyif bile alamıyorum
Evde bir şey yapıp yemek istemiyorum artık. Eşime diyorum ki kendimi 30 yıllık evli kadınlar gibi hissediyorum yemek yapmaktan bıktım. Biri yemek hazırlasa da rahat rahat yesem diyorum artık. Yoksa evde ne yaparsam yapayım yaparken yorulduğum için yemeye halim kalmıyorEvde yapsan ? Robotta yapan cok var bak gonul rahatligiyla yersin. Benim doktorum cig kofteyi yasaklamisti. O yuzden agzima koymadim hic
Kendim yaptığım bir şeyi yemekten keyif almıyorum sorun bu işte. Kendimi yaşlanmış hissediyorumÇiğ köfte bende de oluyor yaa özellikle hamileliğin ortalarına doğru devamlı yiyesim geliyordu. İçeriklerinin iyi olmadığını öğrendiğimden beri evde yapıyorum mis gibi içim rahat yiyorum. Daha 3-4 gün önce yemişimdirmutfak robotunda pıt pıt yapılıyor hemen. Youtubeda bir sürü video var
Ben de bi kendimi dinleyeyim ne oluyorBen de hiç anlamıyodum dün nstde sancı çıkarken ne hissettiğime baktım
Hani bebiş popoyu bir yere bastırıp gerdiriyor ya, onu tüm karnında hissettiğinde sancı oluyor
Hahahah ya ben de bu isyanı yaptım, şöyle oturup gönül rahatlığıyla kahve tatlı yapmak istiyorumBen artık sağlıklı beslenmek istemiyorum 8 aydır her yemek istediğimi ucundan yiyorumbu sene köye gitmedim rahatım o yönden. Geçen yıl eşimin köyündeki kadınlar sinir hastası edeceklerdi beni az kalsın
Ya bence çiğköfteciyle konuş taze bi paket hazırlasın sanaKendim yaptığım bir şeyi yemekten keyif almıyorum sorun bu işte. Kendimi yaşlanmış hissediyorum
Köydeki kadınları bende söyledim onlar bir şey kullanmıyor biz sürekli vitamin falan kullanıyoruz dedim eşimeBen de bi kendimi dinleyeyim ne oluyor
Hahahah ya ben de bu isyanı yaptım, şöyle oturup gönül rahatlığıyla kahve tatlı yapmak istiyorumGeçen oturup bi paket cips yedim ama insanın içine oturuyor yerken hep bi suçluluk Emzirirken de devam edecek mi bu? Bugün çok yedim ama yürüyüş de yaptım falan diye kendimi kandırıyorum Yemeyi sevenler için hamilelik bir işkenceee. Bi de bu köylerdeki kadınlar neden böyle, ben mi çok hassasım
Ay bazen bende de oluyor buKendim yaptığım bir şeyi yemekten keyif almıyorum sorun bu işte. Kendimi yaşlanmış hissediyorum
Keşke yapsalar varyaYa bence çiğköfteciyle konuş taze bi paket hazırlasın sanabulgur değil mi bu. Et falan olmadıkça, yeşillikler temiz yıkanmışsa sorun olmaz gibi dndnd
Benim bugun misafirim gelecek dusun.Evde bir şey yapıp yemek istemiyorum artık. Eşime diyorum ki kendimi 30 yıllık evli kadınlar gibi hissediyorum yemek yapmaktan bıktım. Biri yemek hazırlasa da rahat rahat yesem diyorum artık. Yoksa evde ne yaparsam yapayım yaparken yorulduğum için yemeye halim kalmıyor
Çok zor oluyor misafir ya evde rahat rahat dolaşıyorum misafir gelince bunalıma giriyorum. Hazırlık yaparken topuklarım ağrıyor hiç dayanılacak gibi değilBenim bugun misafirim gelecek dusun.
Bu ara bir enerji depolamasi var bende yoruluyorum ama obur turlusude icime sinmiyor kiÇok zor oluyor misafir ya evde rahat rahat dolaşıyorum misafir gelince bunalıma giriyorum. Hazırlık yaparken topuklarım ağrıyor hiç dayanılacak gibi değil
Dün benim de 2 kere 70 lerde çıktı ama ben bir şey hissetmedim. Acı eşiğin yükssk dedi hemşire. Tek hissettiğim idrarım gelmiş gibiydi.Ben de hiç anlamıyodum dün nstde sancı çıkarken ne hissettiğime baktım
Hani bebiş popoyu bir yere bastırıp gerdiriyor ya, onu tüm karnında hissettiğinde sancı oluyor
HarikasınızCanım kızlaaar biz bugün emzirmeye geçtiiikkkkAzcık aldı azcık bıraktı fena değildi ilk güne göre
Oyy maşallah ona zamanla tadına varınca bırakmak istemicek paşamCanım kızlaaar biz bugün emzirmeye geçtiiikkkkAzcık aldı azcık bıraktı fena değildi ilk güne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?