2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hepsi harika gözüküyor canım

Cok guzel olmuşlar bende ufak ufak tamamlamaya çalışıyorum cıkolataları daha sıparıs vermedım

Kızlar merhaba, Kasım anneleri grubundayım normalde ama bizim tontik Ekim'de gelecek diye planlıyoruz şuan :) Size sormak istediğim bir durum var. Doktorum suyu 5 cm ölçtü ama normal dedi. İnternette alt sınır 5 cm olarak görünüyor? Endişe etmem gerekir mi sizce? Başına gelen var mı hiç?

Doktorun normal dediyse internette araştırma canım benim bosyere kafanı bulandırırsın

Yaaa sen bensin gözüm o an hiç bi şey görmüyordu pijamayla çıktım geldim eve baya lohusa pijaması hemde sizin çantalara bakayım dedim hazırlıklara benim gözüm korkuyor ne koycam hiç bilgim yok bebeğe 3 takım koysam yeterli olurmu isimli tulumdan hariç

Sorma canım ya ölüp ölüp diriliyorum yani tuvaletin önünden geçmeye hareket etmeye korkuyorum yatsam olmuyor otursam olmuyor ne biçim şeymiş ben de kabız değilim iki gün falan oldu bi o ara oldu ne olduysa daha da gitmiyor yapıştı yakama resmen
Oturma banyosunu annem de söyledi ama cesaret edemiyorum onlara yine en mantıklısı krem falan sürmek gibi geliyor bana da doktorum ne diyecek bakalım sağ ol kuzum inşallah geçici bir şeydir
Gerçekten bu neymiş hamile kaldım kalalı derdim bitmedi ya habire bir şey çıkıyor

Sağ ol kuzum
İdrar enfeksiyonundan korkuma bol su içiyorum zaten genelde 3 lt den aşağı olmuyor
Kantaron yağı falan da aldırayım bugün eşime o zaman onu da deneyeyim bakalım

Annemde aynı dertten müzdaripti burda Devakus da aynı şekilde kantaron yağı iyi gelmişti anneme birde krem almış ama hamileler için olanı hangisi bilmiyorum. Çok geçmiş olsun canım bir an önce geçer inşallah

Allah korusun canım öyle deme doğrudur çok canın yanıyordur annemde 2 3 gün oluyor rahatlayalı ama Allah beterinden saklasın

Aşkım ben bı cıtcıtlı poşete dırek ebeye doğum sonrası verılecek sekılde bı takım koydum , harıcınde 4 takım 3 patıklı alt ve 4 zıbın koydum ağız mendılı corap vs o kadar penye battanıye ıkı müslin bırde cıkarken kullanmak ıcın nohut battanıye kendime iki pıjama takımı bi el çantasına sığdı
İşte bez emzık ıslak mendil gıbı şeylerde var

Eklentiler

• 5D190900-E34F-4730-BF31-38BC83F2678E.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 56
  • C65D6559-923B-4B4C-8762-F9C58A86942F.webp
    32 KB · Görüntüleme: 58
  • B23B9CFE-8327-444F-8992-DFCBEC543DD9.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 7DE112C8-4539-49D7-90A1-C0C1FFAF12F4.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 54
Sağ ol kuzum
İdrar enfeksiyonundan korkuma bol su içiyorum zaten genelde 3 lt den aşağı olmuyor
Kantaron yağı falan da aldırayım bugün eşime o zaman onu da deneyeyim bakalım
Merhaba, hamilelikten önce benim de olmuştu o zaman 1 hafta çektim geçmeyince pıhtıyı kesip çıkarmıştı doktor ancak öyle rahatladım, hamilelikle birlikte tekrarlar demişti gerçekten de tekrarladı ama şükür daha kolay geçti, susam yağı iyi geliyor evde eski tahin varsa onun üzerinde biriken yağ olur, bir de oturma banyosu artık önerilmiyor duşta 10 15 dk ılık su tut demişti bana doktor. Geçmiş olsun

Kestikten sonra iyileşmen nasıl oldu? Ben doğumda falan sıkıntı olur diye kestirmek istemedim ama şişlik hala dışarda Ara ara ağrısı oluyor. Ay bana yaşlı bi genel cerrah dedi oturma banyosu yap diye, gerçi adam muayene etmesine rağmen hamile olduğumu da fark etmemişti çok bir şey beklememek lazım

ayyy cok sevindim canım benim evet seninde evlatlar arasinda yas farki vardı benimki simdi 3.sınıf kardesi buyuyup kleuterschoola baslayana kadar oda büyur o kadar ayyy sizinde okul maraton başlamıs ilk okul günu nasıl gecti.Evde Nederlands konustunuz mu biraz kücükle..
Doktor sabırlı ol dedi persembeye gel bir bakalim suni sancı veririz dedi. Ama bu sabah kahverengi akınti ve hafif kanama oldu galibaaa geliyoooo

Canım benim suyumda azalma var. Doktorum havuç suyu içmemi armut yememi önerdi. Ve cidden işe yaradı. 5 evet sınır bol su iç bol sıvı al. Yani yoğurtu bile ayran şeklimde tüket dedi dr bana
O zaman korkmamalıyım dimi ama evde de hissediyprum o sertleşmeyi
Tabi ki korkma normal artık kasılmalar doğuma hazırlık gibi düşün. O sertleşme o kadar sık sık oluyor ki Bende. O da normal diyorlar artık bebekde kemikleniyor ya daha sert hissediyoruz

Teşekkür ederim çok
Oturma banyosu evet oradaki kasları da gevşetebileceği için sıkıntı duşu ve yağı deneyeceğim diğer arkadaşlardan da yağ önerenler çok oldu
İnşallah bir yerden şifasını bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…