Hepsi harika gözüküyor canımHellooo çikolatalarımız geldi, hediyelik atlıkarıncaları ben yapmıştım, kapı süsünü de instagramda bir sayfaya yaptırmıştım, uyumlu olsun diye benzer renkler seçmeye çalıştım, hastanede küçük bir köşe yapacağım sonra da eve koyarım gelenlere ikram edilir diye düşündüm. Nasıl olmuşşş
Cok guzel olmuşlar bende ufak ufak tamamlamaya çalışıyorum cıkolataları daha sıparıs vermedımHellooo çikolatalarımız geldi, hediyelik atlıkarıncaları ben yapmıştım, kapı süsünü de instagramda bir sayfaya yaptırmıştım, uyumlu olsun diye benzer renkler seçmeye çalıştım, hastanede küçük bir köşe yapacağım sonra da eve koyarım gelenlere ikram edilir diye düşündüm. Nasıl olmuşşş
Doktorun normal dediyse internette araştırma canım benim bosyere kafanı bulandırırsınKızlar merhaba, Kasım anneleri grubundayım normalde ama bizim tontik Ekim'de gelecek diye planlıyoruz şuan :) Size sormak istediğim bir durum var. Doktorum suyu 5 cm ölçtü ama normal dedi. İnternette alt sınır 5 cm olarak görünüyor? Endişe etmem gerekir mi sizce? Başına gelen var mı hiç?
Yaaa sen bensin gözüm o an hiç bi şey görmüyordu pijamayla çıktım geldim eve baya lohusa pijaması hemdeYanı arabayla gırıp arabayla cıkıcaz aman dıyorumoğlumda pijamayla çıktım hastaneden yanıma dısar kıyafetıymıs bılmemneymıs aldım ama cıkmadı bıle bavuldan bı kot ceket alırım üstüme havaya göre trençkot falan yeter bende poşet koyucam bı aklıma geldı kırlıler ıcın belkı kahve fln koyarım yada dısardan bırı getırır dırekt otomattan uğraşamam onla
Sorma canım ya ölüp ölüp diriliyorum yani tuvaletin önünden geçmeye hareket etmeye korkuyorum yatsam olmuyor otursam olmuyor ne biçim şeymişYa canım çok kötü gerçekten ben de çektim, işten rapor falan aldım hatta çalışır raporundan sonra, bi de kabız bile değildimBiraz ishal olmuştum ondan oldu galiba. İlaç kullandım ben, doktor keselim pıhtısını akıtalım çok gebeme yaptım dedi ama cesaret edemedim Devakus un önerisiyle kantaron, hindistancevizi yağı, aloe vera, anestol ne bulduysam sürdüm. Bi de ılık suya oturma banyosu tavsiye ediyorlar ama onu çok yapmadım ne olur ne olmaz. Üç-dört günde falan ağrısı geçti gibi ama şişlikler duruyor Arada yine acıyor geçiyor ama o ilk zamanki gibi değil en azından. İnşallah kurtulursun sen de geçici bir şeydir.
Sağ ol kuzumCanımDevakus çok çekti bundan. Kantaron yağı iyi geliyor bendede çatlak vardı. Birde devakus aleoveralı krem demişti sanki doktoruda 2 krem yazmıştı. Bol su iç bu ara ayaklarını dik yat dolaşımın rahatlasın
O zaman korkmamalıyım dimi ama evde de hissediyprum o sertleşmeyiMuhtemelen sancın düzensizdi. Düzensiz olunca normal kabul ediyorlar ve bir şey yapmıyorlar canım. Benim de her nst de çıkıyor sancım düzensiz bir şekilde
Yaaa gözün aydın canım daha da iyi olacak günden güne maşallahCanım kızlaaar biz bugün emzirmeye geçtiiikkkkAzcık aldı azcık bıraktı fena değildi ilk güne göre
Annemde aynı dertten müzdaripti burdaDünden beri basur ağrısından ölüyorum kızlar
Başına gelen var mı bu dönemdedoktoruma da yazdım size de sorayım dedim başına gelenler ne yaptı nasıl yol izledi öyle kötüyüm ki ağlıyorum artık sıkıntısından çocuk da ben ağladıkça sıkışıp duruyor
Dünden beri nevrim döndü resmen
Devakusta kullanıyordu kantaron yağını onada iyi gelmişti inşAllah sanada iyi gelirSağ ol kuzum
İdrar enfeksiyonundan korkuma bol su içiyorum zaten genelde 3 lt den aşağı olmuyor
Kantaron yağı falan da aldırayım bugün eşime o zamanonu da deneyeyim bakalım
Allah korusun canım öyle deme doğrudur çok canın yanıyordur annemde 2 3 gün oluyor rahatlayalı ama Allah beterinden saklasınSorma canım ya ölüp ölüp diriliyorum yani tuvaletin önünden geçmeye hareket etmeye korkuyorum yatsam olmuyor otursam olmuyor ne biçim şeymişben de kabız değilim iki gün falan oldu bi o ara oldu ne olduysa daha da gitmiyor yapıştı yakama resmen
Oturma banyosunu annem de söyledi ama cesaret edemiyorum onlara yine en mantıklısı krem falan sürmek gibi geliyor bana da doktorum ne diyecek bakalım sağ ol kuzum inşallah geçici bir şeydir
Gerçekten bu neymiş hamile kaldım kalalı derdim bitmedi ya habire bir şey çıkıyor
Aşkım ben bı cıtcıtlı poşete dırek ebeye doğum sonrası verılecek sekılde bı takım koydum , harıcınde 4 takım 3 patıklı alt ve 4 zıbın koydum ağız mendılı corap vs o kadar penye battanıye ıkı müslin bırde cıkarken kullanmak ıcın nohut battanıye kendime iki pıjama takımı bi el çantasına sığdıYaaa sen bensin gözüm o an hiç bi şey görmüyordu pijamayla çıktım geldim eve baya lohusa pijaması hemdesizin çantalara bakayım dedim hazırlıklara benim gözüm korkuyor ne koycam hiç bilgim yok bebeğe 3 takım koysam yeterli olurmu isimli tulumdan hariç
Merhaba, hamilelikten önce benim de olmuştu o zaman 1 hafta çektim geçmeyince pıhtıyı kesip çıkarmıştı doktor ancak öyle rahatladım, hamilelikle birlikte tekrarlar demişti gerçekten de tekrarladı ama şükür daha kolay geçti, susam yağı iyi geliyor evde eski tahin varsa onun üzerinde biriken yağ olur, bir de oturma banyosu artık önerilmiyor duşta 10 15 dk ılık su tut demişti bana doktor. Geçmiş olsunSağ ol kuzum
İdrar enfeksiyonundan korkuma bol su içiyorum zaten genelde 3 lt den aşağı olmuyor
Kantaron yağı falan da aldırayım bugün eşime o zamanonu da deneyeyim bakalım
Kestikten sonra iyileşmen nasıl oldu? Ben doğumda falan sıkıntı olur diye kestirmek istemedim ama şişlik hala dışardaMerhaba, hamilelikten önce benim de olmuştu o zaman 1 hafta çektim geçmeyince pıhtıyı kesip çıkarmıştı doktor ancak öyle rahatladım, hamilelikle birlikte tekrarlar demişti gerçekten de tekrarladı ama şükür daha kolay geçti, susam yağı iyi geliyor evde eski tahin varsa onun üzerinde biriken yağ olur, bir de oturma banyosu artık önerilmiyor duşta 10 15 dk ılık su tut demişti bana doktor. Geçmiş olsun
ayyy cok sevindim canım benimCok uzgunum canim kusura bakma
Rabbim tez zamanda gonlundekini nasip etsin insallah
2 kiz vardi biliyosun buda erkek
En son 32 haftalikken 2 kiloydu sali gunu randevum var bakalim kac cikacak
Masallah seninkide erkek kizin sevindimi. Sen 4.0 haftaya gectin mudehale etmeyi dusunmuyolarmi
Benim kucuk 1erst kleuterschool buyuk 2de secundaire aralarinda 10 yas biliyosun
Bununla kucugun arasinda 3 yas olmus olacak
Canım benim suyumda azalma var. Doktorum havuç suyu içmemi armut yememi önerdi. Ve cidden işe yaradı. 5 evet sınır bol su iç bol sıvı al. Yani yoğurtu bile ayran şeklimde tüket dedi dr banaKızlar merhaba, Kasım anneleri grubundayım normalde ama bizim tontik Ekim'de gelecek diye planlıyoruz şuan :) Size sormak istediğim bir durum var. Doktorum suyu 5 cm ölçtü ama normal dedi. İnternette alt sınır 5 cm olarak görünüyor? Endişe etmem gerekir mi sizce? Başına gelen var mı hiç?
Tabi ki korkma normal artık kasılmalar doğuma hazırlık gibi düşün. O sertleşme o kadar sık sık oluyor ki Bende. O da normal diyorlar artık bebekde kemikleniyor ya daha sert hissediyoruzO zaman korkmamalıyım dimi ama evde de hissediyprum o sertleşmeyi
Teşekkür ederim çokMerhaba, hamilelikten önce benim de olmuştu o zaman 1 hafta çektim geçmeyince pıhtıyı kesip çıkarmıştı doktor ancak öyle rahatladım, hamilelikle birlikte tekrarlar demişti gerçekten de tekrarladı ama şükür daha kolay geçti, susam yağı iyi geliyor evde eski tahin varsa onun üzerinde biriken yağ olur, bir de oturma banyosu artık önerilmiyor duşta 10 15 dk ılık su tut demişti bana doktor. Geçmiş olsun
Devakusta kullanıyordu kantaron yağını onada iyi gelmişti inşAllah sanada iyi gelir
Allah korusun canım öyle deme doğrudur çok canın yanıyordur annemde 2 3 gün oluyor rahatlayalı ama Allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?