2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay kuzum çok üzüldüm ya acısı nasıl bısey bılmıyorum ama esımde oluyor o cok zorlanıyor hamileyken de bebegın baskısı hormonlar bıle yatıyormuş olmasına geçer ınsallah bır an evvel
İnşallah kuzum ay inşallah hiç de bilmezsin acısını valla beter bir şey
Evet son haftalarda özellikle bebek baskıyı arttırdıkça oluyormuş bende önceden de ara ara olduğu için korkuyordum zaten başıma geldi
Doktorlar klasik merhemleri veriyorlar kuzum ya hicbir isede yaramitor acikcasi kabiz olmamaya calia bu evrede. Baharatli yagli seyler yeme. Domatestende uzak dur
Tamam kuzum zaten yağlı baharatlı yemiyorum ama sabah kahvaltıda domatesi biraz fazla yiyorum onu bırakayım bari hepten

Cig domates basuru daha cok azdiriyormus gecene kadar yeme kuzum.bol su ic yine. Procto gyvenol du gliba bunu ya da kortos bunu veriyor doktorlar. Bazi doktorlar daflon var onuda veriyor ama bilemiyorum. Verirse daflon en iyisi ama o hap. Orayi birde kurula islaik tutmamaya calis

Bu çanta hazırlamak benimde kafamı kurcalıyor sanki çanta alcam ama çekçekli bişey yapayım dedim eşim valiz abartı dedi ama normal çantaya sığmaz ki bilmiyorum
Dıklemesıne karşıma koyup dızdım sonra yatırdım ben bu sekılde hazırlıyorum hep sehır dışına gıderkende daha duzenlı ve cok sığıyor , valız kabın boy olursa küçüklerden olur

Eklentiler

• A486C733-463B-4E36-8D53-59D1CA92F9D4.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 85
  • F888310F-B2FE-4043-94BA-99A538D5977C.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 71
Bana şu ilacı vermişti doktorum anal fissür için

Eklentiler

• image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 78
Canım otururken de dik oturmamaya çalış.yani tam üstüne oturma.geriye yaslanır gibi yada kalça yanaklarına ağırlık vererek yan oturmaya çalış

Merhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi?

Tamam kuzum ilaçları da not aldım isimle sorarım olmadı bir de
Bana şu ilacı vermişti doktorum anal fissür için
İşe yaradı mı peki?
Canım otururken de dik oturmamaya çalış.yani tam üstüne oturma.geriye yaslanır gibi yada kalça yanaklarına ağırlık vererek yan oturmaya çalış
Kuzum istesem de oturtamıyorum zaten bildiğin popomun üzerine oturamıyorum yatamıyorum yana dönük şekilde yatıyorum bir sağa bir sola o halde bile sancı yapıyor meret
Yağ krem falan bütün önerileri deneyeceğim kurtulurum inşallah

İnşallah çok geçmiş olsun
Yarın testi tekrarlarsanız daha iyi olur.beta artmış olabilir

Evet hamileliğimin 4. Haftasındaydım ve ameliyatlıların dedi, ilk 3 ay daha riskli 2. Trimesterde çok gerekiyorsa ameliyat bile yapıyoruz ama sana yapamayız sen bu merhemi kullan dedi. Ilık suya otur dedi bi de ilaç kadar etkili dedi. Günde 2 defa kullandım. 3 günde rahatlattı, 1 hafta sonra azaldı, 2 hafta sonraya hiçbişeyim kalmamıştı ılık suya 2 kereden fazla oturmadım çünkü tüp bebek yaptım ve korktum bişey olur diye. Sadece bu ilaç işe yaradı diyebilirim yani. İnşallah sana da şifa olsun

Ameliyatlıksın* dedi

İnşallah canım çok sağ ol bunu da aldım ekran görüntüsü doktora atacağım birazdan
İnşallah bir yerden bir şifa bulacağım ben de

Procto gyvenolde lidokain var ya biraz uyuşturuyor iyi geliyor, gerçi bende kanama da oldu biraz belki ondan da ağrısı geçmiştir.

İnşallah canım çok sağ ol bunu da aldım ekran görüntüsü doktora atacağım birazdan
İnşallah. Haber ver bana da merak ettim doktorun ne diyecek benimki ishalden olmuştu bi kere daha olursa yine kullanırım diye sakladım

Bende daflon kullanmıştım günde 2 tane rahatlayana kadar kantoron yağı ile oraya masaj yapmıştım. Senin için kabızlık iyi değl ufak bir ıkınma bile zorlar 2 dakikadan fazla oturma tuvalette taharetlenirken sıcak su kullanmanı öneririm

Procto gyvenolde lidokain var ya biraz uyuşturuyor iyi geliyor, gerçi bende kanama da oldu biraz belki ondan da ağrısı geçmiştir.
Procto yu annem de söyledi canım annemle babam da oluyor sık sık biz bunu kullanıyoruz çok iyi geliyor dedi onu da attım doktora ama bugün yoğun heralde hala görmedi ameliyatta falan sanırım yoksa en geç 1 saate cevap veriyor hep bekliyorum bakalım ne yorum yapacak
İnşallah. Haber ver bana da merak ettim doktorun ne diyecek benimki ishalden olmuştu bi kere daha olursa yine kullanırım diye sakladım
Çok şükür ya şifasını bulmak ne güzel
Tamam canım haber veririm mutlaka

Ay cok guzellll bebek dıyınce aklıma Satilucky geldi önerdiğime pişman olucam ya geldı mı cevap verdımı kadın benımkını hemen yapıp gönderdi
Yaaa ben o kadına yazdım. Ben de sana sormuştum. Bana yeni doğum yaptım yapamam yazdı bu kadın hemen iki günde bitirdi. Satilucky eğer almadıysan bunu öneririm. İsteğin bebeği mesaj atıyorsun hemen yapıyor

Ben alırkende hemen karşıladı uc gun ıcınde o yuzden paylaştım valla
Senınkıde cok guzel olmus

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…