Selam teyzeler
HahahahaGünaydın kızlarebru_can_ebru geçmiş olsun canım kızçene.
Gece ben bi uyudum ara ara uyandım pek hareketsizdi minnoşum. Hareketsiz olunca da tedirgin oluyoruz ya bu ne zor iş. Şimdi biraz hareketli ama az gibi hareketi yaaaadoğunca nefesini falan kontrol etcem ben kesin
Ben de öyle... Özellikle hamilelikte yemeğim hep hazır olsun istiyorum kokusunu alınca doyuyorum resmenKendim yaptığım bir şeyi yemekten keyif almıyorum sorun bu işte. Kendimi yaşlanmış hissediyorum
Çok güzel olmuş canım benimmmHellooo çikolatalarımız geldi, hediyelik atlıkarıncaları ben yapmıştım, kapı süsünü de instagramda bir sayfaya yaptırmıştım, uyumlu olsun diye benzer renkler seçmeye çalıştım, hastanede küçük bir köşe yapacağım sonra da eve koyarım gelenlere ikram edilir diye düşündüm. Nasıl olmuşşş
Canım ilk zamanlar demir hapını her gün kullandığımda ben de olmuştum, sonra 2 günde 1 almaya başladım, bol bol sebze salata yedim ve su içtim. Gün kurusunu ıslatıp sabah aç karna yiyordum kahvaltıdan önce. Zeytinyağlı yemekler de çok iyi çalıştırıyor bağırsakları. Dikkat ettim beslenmeme sonra kendiliğinden düzeldiDünden beri basur ağrısından ölüyorum kızlar
Başına gelen var mı bu dönemdedoktoruma da yazdım size de sorayım dedim başına gelenler ne yaptı nasıl yol izledi öyle kötüyüm ki ağlıyorum artık sıkıntısından çocuk da ben ağladıkça sıkışıp duruyor
Dünden beri nevrim döndü resmen
Hem de nasılTam manasiyla patavatsiz
Bi daha acilmamak üzere kapatılsınSen ciddi misin yaserumla çocuğa kilo aldırmak ne ay
Her şeyi ne çok biliyolar..
Bazı kadınlar kapatılsın
Çok güzel olmuşlar ,güle güle kullanın sağlıklaHellooo çikolatalarımız geldi, hediyelik atlıkarıncaları ben yapmıştım, kapı süsünü de instagramda bir sayfaya yaptırmıştım, uyumlu olsun diye benzer renkler seçmeye çalıştım, hastanede küçük bir köşe yapacağım sonra da eve koyarım gelenlere ikram edilir diye düşündüm. Nasıl olmuşşş
Geçmiş olsun canım krem verirse rahatlatır biraz bende de oluyorDünden beri basur ağrısından ölüyorum kızlar
Başına gelen var mı bu dönemdedoktoruma da yazdım size de sorayım dedim başına gelenler ne yaptı nasıl yol izledi öyle kötüyüm ki ağlıyorum artık sıkıntısından çocuk da ben ağladıkça sıkışıp duruyor
Bende kabızlık yok kuzum ya bayadırCanım ilk zamanlar demir hapını her gün kullandığımda ben de olmuştum, sonra 2 günde 1 almaya başladım, bol bol sebze salata yedim ve su içtim. Gün kurusunu ıslatıp sabah aç karna yiyordum kahvaltıdan önce. Zeytinyağlı yemekler de çok iyi çalıştırıyor bağırsakları. Dikkat ettim beslenmeme sonra kendiliğinden düzeldi
Sağ ol kuzum yazdım bakalım inşallah krem falan söyler müdahale etmeden kendisi geçmeyecek gibi çünküGeçmiş olsun canım krem verirse rahatlatır biraz bende de oluyor
Teşekkür ederim beğenmene sevindimHem de nasıl
Bi daha acilmamak üzere kapatılsın
Çok güzel olmuşlar ,güle güle kullanın sağlıkla
Atlikarincadan bende alıp yapmak istiyorum, toptancı bulamadım.6 li paket satılıyor genelde, öyle de pahalı oluyor biraz.
Ya canım çok kötü gerçekten ben de çektim, işten rapor falan aldım hatta çalışır raporundan sonra, bi de kabız bile değildimDünden beri basur ağrısından ölüyorum kızlar
İyi yapıyorsun boşverNormalde sevdiğim insan oluyor açıyorum pişman ediyor sonrada açmıyorum
Ay hadi maşAllah devamı bol olsunCanım kızlaaar biz bugün emzirmeye geçtiiikkkkAzcık aldı azcık bıraktı fena değildi ilk güne göre
CanımDünden beri basur ağrısından ölüyorum kızlar
Çok beğendimmmHellooo çikolatalarımız geldi, hediyelik atlıkarıncaları ben yapmıştım, kapı süsünü de instagramda bir sayfaya yaptırmıştım, uyumlu olsun diye benzer renkler seçmeye çalıştım, hastanede küçük bir köşe yapacağım sonra da eve koyarım gelenlere ikram edilir diye düşündüm. Nasıl olmuşşş
Sancının düzenli gelmesini önemsiyorlar onun dışında önemsemiyorlar yalancı diye geçiyorBu nst sancı çıkınca sizin doktorlar bir şey yaptı mı ?
Benimki giçbir şey yapmadı olur bögle yalancı kasılma diyoruz dedi. Ama bunu gittikçe daha çok gissedeceksin dedi
Muhtemelen sancın düzensizdi. Düzensiz olunca normal kabul ediyorlar ve bir şey yapmıyorlar canım. Benim de her nst de çıkıyor sancım düzensiz bir şekildeBu nst sancı çıkınca sizin doktorlar bir şey yaptı mı ?
Benimki giçbir şey yapmadı olur bögle yalancı kasılma diyoruz dedi. Ama bunu gittikçe daha çok gissedeceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?