Amin canım sağ ol sen de rahatlarsın inşallah bana göre çok daha öndesin bir şey kalmadı sayılır senin artıkÇok geçmiş olsun.
Herkesin gebeliği kendine özel. Senin gerçekten en başından beri sıkıntılı gidiyor, Allah sabır ve şifa versin
Benim ise şu son bir aydır ne tadım ne tuzum var. Sürekli yeni bir şikayetim meydana geliyor ve gelen şikayette gitmiyor. Şu sıralar mide sorunu ile uğraşıyorum ve uyuyamaz oldum bende iyice.
Benim 100 üzeri çıktığı bile oluyor ama düzensiz olduğu için umursamıyorlar.
Düzenli olduğu da oldu ama bu defa da tekrar nts isteniyor bu defa düzensiz çıkarsa yine umursamıyorlar . Ben uzun zamandır çekiyorum maalesef.
Ancak başka gruplarda okudum, ntsde sancı çıkmayıp, akşamında açılması yüksek olan ve doğum yapan kişiler vs varmış. Nts olayı biraz karambole mi oluyor anlamadım.
Teşekkür ederim canım, baktım baya kalinlar gercektende.. kundak yapacak mısın ilk 3 ay? Sevi bebe nin kundagini buldum nette ama emin olamadım?Markalar kış sezonuna geçti canım LCW çıkarmış yeni sezon uyku tulumlarını ben ararken yoktu zuppers den almıştım yoksa LCW ye bakacaktım etrafımda kullanıp memnun olan var fiyatları owli ye göre falan uygun
Bugün daha iyiyim kuzum sağ ol tavsiyelerin için denedim Hindistan cevizi yağı ve kantaronu şiş hala duruyor ama acısını ağrısını aldı biraz çok şükürBearhug canim nasil oldun hafifledi mi biraz ?
Aksatmadan sur birde aloe vera bitkisi varsa onun jelini sur icindeki oda agriyi aliyor kombo yapBugün daha iyiyim kuzum sağ ol tavsiyelerin için denedim Hindistan cevizi yağı ve kantaronu şiş hala duruyor ama acısını ağrısını aldı biraz çok şükürdünkü gibi dayanılmayacak derecede değil hafif hafif vuruyor bugün de devam edeceğim
Doktorum genel cerraha yönlendirdi bir baksın diye yarın da randevu aldım doktora da bir göstereceğim bakalım ne diyecek
Yapacağım canım yarım kundak yapmayı düşünüyorum gündüzleri geceleri zaten uyku tulumunda olacakTeşekkür ederim canım, baktım baya kalinlar gercektende.. kundak yapacak mısın ilk 3 ay? Sevi bebe nin kundagini buldum nette ama emin olamadım?
Bitki yok canım ama yüzde yüz jelleri varmış dün baktım netten yarın çıkınca onlardan alacağım saf jeliniAksatmadan sur birde aloe vera bitkisi varsa onun jelini sur icindeki oda agriyi aliyor kombo yap
Sorma uyandım yarım saat dolandım sonra geri uyumuşumOooo nöbetçilerde değişme var
Aynen şimdi yine aralıklı da olsa uyuyoruz bakalım doğduklarında ne yapacağızGercekten uykusuz gecelr simdiden basladi
Aylaya oflaya esimide uyutmuyorum tum gecem oyle geciyoAynen şimdi yine aralıklı da olsa uyuyoruz bakalım doğduklarında ne yapacağız
Sen gerçekten şimdiden başlamışsınAylaya oflaya esimide uyutmuyorum tum gecem oyle geciyo
Aslinda bebde uyyyorum ama kalkiyorum surekli artik agrilarim oluyor ya dun gece o bahsedilen adet sancisi gibi bir iki kere olduSen gerçekten şimdiden başlamışsınben yine uyuyorum 12de 4-5e kadar yarım saat sonra tekrar dalıyorum
Benim sadece şifonyerinin bir çekmecesinde kuzumun eşyaları dolabı bile yok yaz gelse şurdan hayırlısıyla gitsek ye kuzuma alsam herseyiYanı sıfonuer uc kapılı dolap var bıde küçük gözlü çekmecelerin oldugu raflar var mınık extra
Kaç tog düşünüyorsun peki? Ben aldım 1 tog. 6 aya kadar kullanılıyor. Kundak için ayrı bir parçası var, kollarını içine alabiliyorsun.Teşekkür ederim canım, baktım baya kalinlar gercektende.. kundak yapacak mısın ilk 3 ay? Sevi bebe nin kundagini buldum nette ama emin olamadım?
Havalar çok soğuk olursa 1tog yeterli gelir mi acaba canım? Benimde aklımda bu soru var hep.. defacto 2.5 tog gördüm baya kalın gibi mağazada varsa ona bakmak istiyorum.. 350 civarı fiyatıda..Kaç tog düşünüyorsun peki? Ben aldım 1 tog. 6 aya kadar kullanılıyor. Kundak için ayrı bir parçası var, kollarını içine alabiliyorsun.
Çok soğuk olacak dedikleri için 1 tog da kararsız kalmıştım ama doğalgaza yüklenicez mecburevi yine 24-25 de tutarım ki hasta olmasın. Gelince memnun kalırsan paylaşayım canım ama little gusto markası. Kullanan tanıdığım var çok memnun
Battaniye kundaklarda var penyeden onlarda olabilir belki... ay kış sicak geçer diye düşünüyordum hiç almak aklıma gelmediYapacağım canım yarım kundak yapmayı düşünüyorum gündüzleri geceleri zaten uyku tulumunda olacak
Ayrıca kundak almadım henüz müslinler var onlara yaparım diyorum baktım onunla beceremiyorum o zaman hazır kundak alırım heralde şimdilik gerek görmedim
Benim minnoşunda iki çekmece , abisinin kıyafetleri ve ev eşyaları var dolapta onlar yer kaplıyorBenim sadece şifonyerinin bir çekmecesinde kuzumun eşyaları dolabı bile yok yaz gelse şurdan hayırlısıyla gitsek ye kuzuma alsam herseyi
Ev içi sıcaklığı sabit tuttuktan sonra sorun olmaz canım dışarı çıkarken de sarar sarmalarız iyice zatenBattaniye kundaklarda var penyeden onlarda olabilir belki... ay kış sicak geçer diye düşünüyordum hiç almak aklıma gelmedişimdi aman çok sert olacak donacagiz gibi yazılar okuyunca bi heyecan yaptım
Ya bana arkadasım owlı tulum verdı kolsuz kenarı boydan boya fermuarlı içinde de ayakları var hangi modeli bu acaba kac tog tog demeye bın şahit ıncecık ki 1 tog bile değil benceMarkalar kış sezonuna geçti canım LCW çıkarmış yeni sezon uyku tulumlarını ben ararken yoktu zuppers den almıştım yoksa LCW ye bakacaktım etrafımda kullanıp memnun olan var fiyatları owli ye göre falan uygun
Dışarısı için kalın astronot montu olacak zaten ama ev o kadar soğuk olmaz bence 2.5 çok fazla. 23-24 için 1 tog diyolar. Ben internetten sıcaklık tog değerline baktım da. Öyle öneriliyordu. Ama eviniz daha soğuk oluyorsa 1.5 2 tog bence. 2.5 tog için 12-13 derece yazıyor meselaHavalar çok soğuk olursa 1tog yeterli gelir mi acaba canım? Benimde aklımda bu soru var hep.. defacto 2.5 tog gördüm baya kalın gibi mağazada varsa ona bakmak istiyorum.. 350 civarı fiyatıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?