- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.841
- 53
Nişan genelde sarımsı sümüksü olur ama hafif pembe yada kanlı da olabilir. Tabi bu doğum başladı hemen doğuracaksın demek değil. 2 - 3 gün önce bile gelebiliyor nişan.ebru_can_ebru canım nişan gelmesi nasıl bir olay bende wcden sonra parmak ucu kadar sarı sümüksü birşey geldi ama akıntı desem böyle uzuyor yumurtlama zamanı gibi
Veya bilen varmı kızlar
Ben artik kendimi asiri bitkin hissediyorum ya. Yattigim yerden bisey icin kalkip yurumek bile istemiyorumBugün 33 haftaya girdik. Saat 2den beri karın kaslarımda aralıklarla gerginlik gibi kasılma gibi değişik hareketler hissediyorum ağrısız şekilde. Bi an ay noluyo noluyo dedimBraxton Hicks kasılmalarım başladı herhalde hayırlı olsun
Birde benim ellerimin icinde degilde disinda parmaklara kadar olan kisimda bi kizariklik olusuyo nedendir acaba yaBugün 33 haftaya girdik. Saat 2den beri karın kaslarımda aralıklarla gerginlik gibi kasılma gibi değişik hareketler hissediyorum ağrısız şekilde. Bi an ay noluyo noluyo dedimBraxton Hicks kasılmalarım başladı herhalde hayırlı olsun
Şuan dilim damağım kurudu ama aynen bende tek adım atmak istemiyorumBen artik kendimi asiri bitkin hissediyorum ya. Yattigim yerden bisey icin kalkip yurumek bile istemiyorum
Benim ayaklardaki odemlerden basinca aciyor zaten penguen misali kisa araliklarla ancaŞuan dilim damağım kurudu ama aynen bende tek adım atmak istemiyorumjetgiller çizgi filmindeki gibi yerde yürüyen bantlar olsa anca onlarla hareket ederim, o derece bitkinim bir kaç gündür
Bu aralar benimde cildim o kadar çok kızardı bozardı ki ne neden oldu ayırt edemiyorumBirde benim ellerimin icinde degilde disinda parmaklara kadar olan kisimda bi kizariklik olusuyo nedendir acaba ya
Hiç ödem olmadı bende ama ayak altlarım ağrıyor sadece ilginç bir şekilde çok yürümediğim halde. Eşime ovduruyorum yakaladıkca, anca o iyi geliyorBenim ayaklardaki odemlerden basinca aciyor zaten penguen misali kisa araliklarla anca
O kadar az gelmez yüzde 90 da kahverengi kirmizimsi renk olur canım sanırım enfeksiyon senin kiebru_can_ebru canım nişan gelmesi nasıl bir olay bende wcden sonra parmak ucu kadar sarı sümüksü birşey geldi ama akıntı desem böyle uzuyor yumurtlama zamanı gibi
Veya bilen varmı kızlar
Askım genelde ıcınde renk aranır dedıgın gıbı sarı olsa bıle kırmızılık pembelık yada kahvelık , benım nısan sudan sonra geldı baya kırmızıydı
Randevun yakın dımı
Bence tam güzel almışsın bedeninidolaptan ikinci el astronot tulum aldım ama büyük olur mu acaba kızlar ne dersiniz? 68 cm 4-6 ay yazıyor ocakta giydirmeye başlasam marta kadar giyer diye düşündüm
Aramıza hoş geldinBugün 33 haftaya girdik. Saat 2den beri karın kaslarımda aralıklarla gerginlik gibi kasılma gibi değişik hareketler hissediyorum ağrısız şekilde. Bi an ay noluyo noluyo dedimBraxton Hicks kasılmalarım başladı herhalde hayırlı olsun
Hoş buldukkAramıza hoş geldin
Oooo nöbetçilerde değişme varUyuyamayanlara selam olsunAnnelik
Bebiş gelince muhtemelen pek giremicem gibi geliyor zaten bana ☺ Oğlum çok şükür iyi ya şakalaşmalar başladı kuzenler kızım doğum yaptın geziyorsun çocuğa baktırıyorsun ünlüler gibisin diye takılıyorCanim dogum yapmis olanlari cok sık bogaz etmiyorum yukarda birakiyorum
Sonucta dogum yapinca buraya surekli giremeyen oluyo veya akli baska seylerle mesgul oluyo ☺oyuzden seni cok rahatsiz etmedim
Bilgiler icin tesekkur ediyorum cnm ekliyorum
O bende de olmuştu bi ara. Relaksin hormonu varmış yine doğumu kolaylaştırma ile ilgili bişeydi. O arttığı için ayak altlarında ağrı oluyormuş diye okumuştumHiç ödem olmadı bende ama ayak altlarım ağrıyor sadece ilginç bir şekilde çok yürümediğim halde. Eşime ovduruyorum yakaladıkca, anca o iyi geliyor
Bende de var o egzama canım. Sık sık ellerini yıkıyorsan ya da benim gibi cildin suya, sabuna çok gelmiyorsa olur. Çok sık tuvalete gitmek ve el yıkamak bile yeniden sıkıntı yaratmaya başladı bende geçmişti. ☹Birde benim ellerimin icinde degilde disinda parmaklara kadar olan kisimda bi kizariklik olusuyo nedendir acaba ya
Hic bilmiyorum ki canim yaBu aralar benimde cildim o kadar çok kızardı bozardı ki ne neden oldu ayırt edemiyorumçok güneş aldıysan güneş alerjisi olabilir mi acaba? Eşimde böyle oluyor çünkü. Ya da kimyasal bir şey mi dokundu ki
Bende o sekildede degil ya parmaklarima kadar kizariklik oluyo sonra geciyor. AnlamadimBende de var o egzama canım. Sık sık ellerini yıkıyorsan ya da benim gibi cildin suya, sabuna çok gelmiyorsa olur. Çok sık tuvalete gitmek ve el yıkamak bile yeniden sıkıntı yaratmaya başladı bende geçmişti. ☹
Gercekten uykusuz gecelr simdiden basladiUyuyamayanlara selam olsunAnnelik
Markalar kış sezonuna geçti canım LCW çıkarmış yeni sezon uyku tulumlarını ben ararken yoktu zuppers den almıştım yoksa LCW ye bakacaktım etrafımda kullanıp memnun olan var fiyatları owli ye göre falan uygunGünaydın kızlar, bu sene kış çok soğuk geçecek diye bir yazı okudum..ben uyku tulumu yada kundak almadım.. bütçe dostu aldığınız onereceginiz,uyku tulumu ve kundak modeli var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?