2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ebru_can_ebru canım nişan gelmesi nasıl bir olay bende wcden sonra parmak ucu kadar sarı sümüksü birşey geldi ama akıntı desem böyle uzuyor yumurtlama zamanı gibi
Veya bilen varmı kızlar
Nişan genelde sarımsı sümüksü olur ama hafif pembe yada kanlı da olabilir. Tabi bu doğum başladı hemen doğuracaksın demek değil. 2 - 3 gün önce bile gelebiliyor nişan.

Son düzenleme:
Ben artik kendimi asiri bitkin hissediyorum ya. Yattigim yerden bisey icin kalkip yurumek bile istemiyorum

Birde benim ellerimin icinde degilde disinda parmaklara kadar olan kisimda bi kizariklik olusuyo nedendir acaba ya

Ben artik kendimi asiri bitkin hissediyorum ya. Yattigim yerden bisey icin kalkip yurumek bile istemiyorum
Şuan dilim damağım kurudu ama aynen bende tek adım atmak istemiyorum jetgiller çizgi filmindeki gibi yerde yürüyen bantlar olsa anca onlarla hareket ederim, o derece bitkinim bir kaç gündür

Birde benim ellerimin icinde degilde disinda parmaklara kadar olan kisimda bi kizariklik olusuyo nedendir acaba ya
Bu aralar benimde cildim o kadar çok kızardı bozardı ki ne neden oldu ayırt edemiyorum çok güneş aldıysan güneş alerjisi olabilir mi acaba? Eşimde böyle oluyor çünkü. Ya da kimyasal bir şey mi dokundu ki

ebru_can_ebru canım nişan gelmesi nasıl bir olay bende wcden sonra parmak ucu kadar sarı sümüksü birşey geldi ama akıntı desem böyle uzuyor yumurtlama zamanı gibi
Veya bilen varmı kızlar
O kadar az gelmez yüzde 90 da kahverengi kirmizimsi renk olur canım sanırım enfeksiyon senin ki
Askım genelde ıcınde renk aranır dedıgın gıbı sarı olsa bıle kırmızılık pembelık yada kahvelık , benım nısan sudan sonra geldı baya kırmızıydı
Randevun yakın dımı

dolaptan ikinci el astronot tulum aldım ama büyük olur mu acaba kızlar ne dersiniz? 68 cm 4-6 ay yazıyor ocakta giydirmeye başlasam marta kadar giyer diye düşündüm
Bence tam güzel almışsın bedenini
Aramıza hoş geldin

Bebiş gelince muhtemelen pek giremicem gibi geliyor zaten bana ☺ Oğlum çok şükür iyi ya şakalaşmalar başladı kuzenler kızım doğum yaptın geziyorsun çocuğa baktırıyorsun ünlüler gibisin diye takılıyor

Hiç ödem olmadı bende ama ayak altlarım ağrıyor sadece ilginç bir şekilde çok yürümediğim halde. Eşime ovduruyorum yakaladıkca, anca o iyi geliyor
O bende de olmuştu bi ara. Relaksin hormonu varmış yine doğumu kolaylaştırma ile ilgili bişeydi. O arttığı için ayak altlarında ağrı oluyormuş diye okumuştum

Bende de var o egzama canım. Sık sık ellerini yıkıyorsan ya da benim gibi cildin suya, sabuna çok gelmiyorsa olur. Çok sık tuvalete gitmek ve el yıkamak bile yeniden sıkıntı yaratmaya başladı bende geçmişti. ☹

Bende o sekildede degil ya parmaklarima kadar kizariklik oluyo sonra geciyor. Anlamadim

Günaydın kızlar, bu sene kış çok soğuk geçecek diye bir yazı okudum.. ben uyku tulumu yada kundak almadım.. bütçe dostu aldığınız onereceginiz,uyku tulumu ve kundak modeli var mı?

Günaydın kızlar, bu sene kış çok soğuk geçecek diye bir yazı okudum.. ben uyku tulumu yada kundak almadım.. bütçe dostu aldığınız onereceginiz,uyku tulumu ve kundak modeli var mı?
Markalar kış sezonuna geçti canım LCW çıkarmış yeni sezon uyku tulumlarını ben ararken yoktu zuppers den almıştım yoksa LCW ye bakacaktım etrafımda kullanıp memnun olan var fiyatları owli ye göre falan uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…