2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla canım öyle bi yaz geçirdik ve hala geçiriyoruz ki insan soğuğu yağmuru bile özlüyormus hakikaten

Her türlü sıkıntı valla evet dediğin gibi beslemek için uyanacaklar ama alt değişimi beslemekten daha çok uyku açar gibi kimisi uyku halinde bile emiyor bebeklerin
Bakalım bende uyku tulumu kullanma taraftarıyım ama ilk bir kaç gün tulumu düşünmüyorum sonrasında alırım diye düşünüyorum
Bir de bizim ev felan belli olmadığı için nasıl bir sıcaklık olur bilemiyorum tog değerini de kestiremiyorum haliyle
Bir de uyku tulumudayken altını kirletip tuluma taşarsa sonuçta içine sadece zıbon ile giydiriliyor o zaman da yedek tulum mu almak gerek?

Togg dediğiniz ne ben okadar uzağım ki konuya

İlk bir hafta falan ben de hemen kullanmam kundakla idare ederiz gibi boyuna kilosuna da bağlı tabii çok minik doğarsa hemen tulumun içine koyamam heralde
Ben yedek almadım canım kurutma var zaten yıkar atarım makineye hemen gece kirlettiyse de o geceyi kundakla geçiririz diye düşündüm benim uyku tulumu 0-3 ay zaten sonra yenisini alacağım daha büyük boy olanlara yedek alırım ama uzun süre kullanılacak olanlara

Evet kirletme durumu olursa o gece normal kundak ertesi gün hemen yıkama olur mantıklı

Togg dediğiniz ne ben okadar uzağım ki konuya
Canım uyku tulumlarının oda sıcaklığına göre kalınlık değerini gösteren bir parametre gibi düşün çok soğuk evlerde 3 üzeri soğuk evlerde 2-2.5 normalse 1 tog gibi kullanılıyor odanın sıcaklığına göre üretilmiş tulumlar zaten uyku tulumu satan markalarda tog değeri gösteren çizelgeler var

soyasosu little gusto gerçekten yenidoğan için benim çok hoşuma gidiyor da tog değeri hep 1 bende sanırım 2 alacağım o yüzden üzdü

Canım benim de 5inde

Ekliyorum cnm
5 Eylül Salı benim de
Kizlar hepimiz gercektende 5inde doktordayiz

Bende de 1 tog sare baby nin bir tulumu var, başta kolsuz kullanırım sonra büyüyünce kollarını eklerim içine de bir kat kıyafetle sıcak tutar diye düşündüm

Teşekkür ederim canım 2.5 tog için içine zıbın çorap giydirmen yeterli olabilir sanki

Acaba tulumun üzerine hafif battaniye ile kurtaramaz mıyız
Canım sen belki kurtarırsın da ben zor Kütahya İstanbul'dan çok daha soğuk oluyor
Ama daha evi tutmadık belki alttan merkezi ısıtma felan olursa o zaman çok sıcak oluyor evler belki bende little gusto alırım

Teşekkür ederim canım 2.5 tog için içine zıbın çorap giydirmen yeterli olabilir sanki
Evet kuzum içine bir şey giydirmeyeceğim sadece tulumuyla yatar 3. Ayından sonra değiştireceğim zaten o zaman 2 falan alırım yedeğini de 1.5 alırım
İçine giydirdiğimizi ayarlarız bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…