- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.841
- 53
Aynen saçma değil mi? Normal doğumda olabildiği kadar az müdahale oluyor, ayrıca sezaryendaki gibi koca bi ameliyathane ekibi de gerekmiyor ki.. Hastane politikalarını anlamak mümkün değilYa burda hastaneler sezaryenle normal doğuma aynı alıyor. Çok saçma geliyor bana.
Ben manevı olarakta inanıyorum 10 saat suda beklemesine rağmen cok az acıldı aynı benım rahmım gıbı yanı suda alelade açılan bı ot olsaydı açılırdı o kadar saateO zaman bilimsellikten uzak bir soru şu doğum sırasında suya konan sonra da açan bir ot var o ot hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben odaya tütsü mum vs götürmekle uğraşmam o tarz şeylere o telaşta sinirlenirim bile kesinama ot olayına daha yakınım şirin bir teori gibi geliyor
Ben özel muayenehaneye gidiyorum canım hastane doktoru değil, anlaşmalı olduğu hastane var doğumlarını ameliyatlarını o hastanede yapıyor. Hastane doktor ücreti almıyor sadece, geri kalan sabit ücretini, yatış yapılırsa kalma ücreti, verilen hizmetlerin vs ücretini de alıyorDoktoru hastaneye dışarıdan mı getiriyorsunuz canım?
Meryem Ana otu, ben aldım koydum hazır , denemekten bişey kaybetmeyiz. Ama inaniyorum.O zaman bilimsellikten uzak bir soru şu doğum sırasında suya konan sonra da açan bir ot var o ot hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben odaya tütsü mum vs götürmekle uğraşmam o tarz şeylere o telaşta sinirlenirim bile kesinama ot olayına daha yakınım şirin bir teori gibi geliyor
Çok sevindim valla yetişecek inşallahAy hadı gozun aydın bende kolonya sıparısı verdim pembiktocıkolatayı da yarın vercem inşallah havale ile çalışıyorlarmış yarın maaş günü bekliyorum
Borsada var ama dedım bekleyım babası versın
Kargoyu bugun gonderdım battanıyeyi bakayım o ne zaman gelecek
Ben max 30 kilo alan bi hamile tanıyorum. Hala kiloluAyy hadi bakalım.Sezaryen miydi canım senin?
Amanezbere konuşuyo millet yaa
Dün bi arkadaş geldi bize. Hamileliğinde 25 kilo almış. Anam dedim ne
Doktor bana diyet yazdı ben yarım ekmeğin arasına yeşillik koyup yiyodum diyo
Ama kız şimdi çıtı pıtı. Alınan veriliyor arkadaşlar
Ayet var daha etkili baska seylerle niye ugrasiuorsun kiO zaman bilimsellikten uzak bir soru şu doğum sırasında suya konan sonra da açan bir ot var o ot hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben odaya tütsü mum vs götürmekle uğraşmam o tarz şeylere o telaşta sinirlenirim bile kesinama ot olayına daha yakınım şirin bir teori gibi geliyor
O zaman bilimsellikten uzak bir soru şu doğum sırasında suya konan sonra da açan bir ot var o ot hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben odaya tütsü mum vs götürmekle uğraşmam o tarz şeylere o telaşta sinirlenirim bile kesinama ot olayına daha yakınım şirin bir teori gibi geliyor
Banada bi arkadasim verdi unutmazsam yaparimMeryem Ana otu, ben aldım koydum hazır , denemekten bişey kaybetmeyiz. Ama inaniyorum.
Ayyy çok sağol canımAyet var daha etkili baska seylerle niye ugrasiuorsun kiinnessebile yesserahü her agri geldiginde bunu oku
Banada bi arkadasim verdi unutmazsam yaparim
Bende bir video da gördüm çok duygulandım. An an resmen açıldı doğumla birlikte ondan baya merak ettim.Meryem Ana otu, ben aldım koydum hazır , denemekten bişey kaybetmeyiz. Ama inaniyorum.
manevi olan herşey şu dönemde ekstra önem kazandı hepimiz için gerçektenBen manevı olarakta inanıyorum 10 saat suda beklemesine rağmen cok az acıldı aynı benım rahmım gıbı yanı suda alelade açılan bı ot olsaydı açılırdı o kadar saate
Şeker konusunda söz dinledim diyebilirim. Diyet yaptım ah ne zormuş şeker içermeyen ekmek bile yok siyez unundan yapılan ekşi maya birşey buldum glütensiz şekersiz onu günde bir dilim olacak şekilde yiyorum reçel bak meyve çıkardım hayatımdan günde bir yeşil elma bir şeftali bir havuç yiyebilirsin dedi doktor süt yoğurt falan onları yiyorum sebze ve et yemekleri çorba vs yiyorum patates pirinç zaten yok kilo almam durdu toplam aldığım kilo hala 10 kgGerginbiri35 şeker olayını naptın canım ?
Ah aşkım bende battanıyede çok gergınım kargo takıp attım görmediler bıleÇok sevindim valla yetişecek inşallahOoo senin de kolonya iyi oldu çiklotuda ver tabi babası versin battaniye için dualardayım
Ben max 30 kilo alan bi hamile tanıyorum. Hala kiloluAllahım kolayca aldığımız kiloları kolayca vermeyi nasip et bize
Radara mı yakalandık?
İlk çocuk , yaş 40.
Ama hissettiğim ve ruhum 20
Çok geçmiş olsun canım. Allah a emanet inşallah sağlıkla dön evine hiç korkma stres yapma bebiş ve ailen için en güzelini en hayırlısını diliyorum.5 dk bire düstü hastaneye geldik yatirdilar sancılrm var canım
Benimde her hamilelikte sivri oldu karnım herkes hep erkek dediBanada bugun bır hızmetlı okulda çocuklarla ılgılenen söylüyor baya kız olursa soyle olur erkek olursa boyle olur dedım soyle bakayım benım bebemın cinsiyeti nedirek erkek dedi karnım cok sıvrıymıs dedim evet sivri oğlumda da sivriydi benim vucut yapıp karnımın ıcının durumu bu demekkı dedım kız bebeğim dedim bilemedin hımmm ama boyle olanlar erkek doğuruyor dedi inanmak istemedi
Hem süt arttırıyor hem de doktoru izin verirse günde 1 2 çay kaşığı gaz sancısı için bebeğe verilebiliyor. Kızımda ben hem kendim içtim hemde ona verdim baya rahat ettim diyebilirimÇok güzel olmuş, eline sağlık
Bugüne kadar doğum tetiklenmesin diye uğraşıp ,şimdi doğumu tetiklesin (kolaylassin) diye uğraşan masum hamisler olduk
Biryerde kimyonun süt arttirdigini okumuştum, bir arkadaş da kuru börülce yemenin arttırdığını söylemişti.Arastirin isterseniz
Ben yiyorum arada hurma canım istedikçe, çok seviyorum bende
Nasil yapicaz kuzum onuMeryem Ana otu, ben aldım koydum hazır , denemekten bişey kaybetmeyiz. Ama inaniyorum.
Mycey diye bir markaydı diye hatırlıyorum hepsiburada da var ben favorilemişim çünküatatalya canim sen kullandigin gogus kalkani atmismiydin ya
Simdi siparis vericem emin olmak istedim
Bence de ama ben iksinde de çirkinleşmedim söylenenlere göre kendime göre kilo alınca kendimi pek beğenmiyorum o yüzden bişey diyemiyciiiimAman herkes konuşuyor ya bosverseneçirkinleşmem de lazımdı ona bakarsan maşallah yüzüm cok iyi yani oğlumda sıvılce tarlasıydı ızlerı hala var
AhahahhaBenimde her hamilelikte sivri oldu karnım herkes hep erkek dediama bir erkek iki kız.hatta rahmetli anneminde karnı sivri olurmuş o zaman USG yok tabii herkes erkek deyince benim bütün bebeklik fotoğraflarım mavi kıyafetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?