2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya burda hastaneler sezaryenle normal doğuma aynı alıyor. Çok saçma geliyor bana.
Aynen saçma değil mi? Normal doğumda olabildiği kadar az müdahale oluyor, ayrıca sezaryendaki gibi koca bi ameliyathane ekibi de gerekmiyor ki.. Hastane politikalarını anlamak mümkün değil

Ben manevı olarakta inanıyorum 10 saat suda beklemesine rağmen cok az acıldı aynı benım rahmım gıbı yanı suda alelade açılan bı ot olsaydı açılırdı o kadar saate

Doktoru hastaneye dışarıdan mı getiriyorsunuz canım?
Ben özel muayenehaneye gidiyorum canım hastane doktoru değil, anlaşmalı olduğu hastane var doğumlarını ameliyatlarını o hastanede yapıyor. Hastane doktor ücreti almıyor sadece, geri kalan sabit ücretini, yatış yapılırsa kalma ücreti, verilen hizmetlerin vs ücretini de alıyor

Meryem Ana otu, ben aldım koydum hazır , denemekten bişey kaybetmeyiz. Ama inaniyorum.

Çok sevindim valla yetişecek inşallah Ooo senin de kolonya iyi oldu çiklotuda ver tabi babası versin battaniye için dualardayım
Ben max 30 kilo alan bi hamile tanıyorum. Hala kilolu Allahım kolayca aldığımız kiloları kolayca vermeyi nasip et bize

Ayet var daha etkili baska seylerle niye ugrasiuorsun ki innessebile yesserahü her agri geldiginde bunu oku

Meryem Ana otu, ben aldım koydum hazır , denemekten bişey kaybetmeyiz. Ama inaniyorum.
Banada bi arkadasim verdi unutmazsam yaparim

Ayet var daha etkili baska seylerle niye ugrasiuorsun ki innessebile yesserahü her agri geldiginde bunu oku
Ayyy çok sağol canımÇok dua ediyorum hatta çocukluğumdan alışkanlıktır sevdiklerime gece yatmadan mutlaka dua ederim eşim çok şaşırıyordu ilk evlendiğimizde şimdi alıştı
Banada bi arkadasim verdi unutmazsam yaparim
Bende bir video da gördüm çok duygulandım. An an resmen açıldı doğumla birlikte ondan baya merak ettim.
Ben manevı olarakta inanıyorum 10 saat suda beklemesine rağmen cok az acıldı aynı benım rahmım gıbı yanı suda alelade açılan bı ot olsaydı açılırdı o kadar saate
manevi olan herşey şu dönemde ekstra önem kazandı hepimiz için gerçekten

Gerginbiri35 şeker olayını naptın canım ?
Şeker konusunda söz dinledim diyebilirim. Diyet yaptım ah ne zormuş şeker içermeyen ekmek bile yok siyez unundan yapılan ekşi maya birşey buldum glütensiz şekersiz onu günde bir dilim olacak şekilde yiyorum reçel bak meyve çıkardım hayatımdan günde bir yeşil elma bir şeftali bir havuç yiyebilirsin dedi doktor süt yoğurt falan onları yiyorum sebze ve et yemekleri çorba vs yiyorum patates pirinç zaten yok kilo almam durdu toplam aldığım kilo hala 10 kg ama aklım fikrim ekmek arası ve tatlılarda yarın 3 aylık şeker açlık şekeri va baktırıcam sonucu doktoruma göndericem bakalım ne dicek

Ah aşkım bende battanıyede çok gergınım kargo takıp attım görmediler bıle

Benimde her hamilelikte sivri oldu karnım herkes hep erkek dedi ama bir erkek iki kız.hatta rahmetli anneminde karnı sivri olurmuş o zaman USG yok tabii herkes erkek deyince benim bütün bebeklik fotoğraflarım mavi kıyafetli

Hem süt arttırıyor hem de doktoru izin verirse günde 1 2 çay kaşığı gaz sancısı için bebeğe verilebiliyor. Kızımda ben hem kendim içtim hemde ona verdim baya rahat ettim diyebilirim

Aman herkes konuşuyor ya bosversene çirkinleşmem de lazımdı ona bakarsan maşallah yüzüm cok iyi yani oğlumda sıvılce tarlasıydı ızlerı hala var
Bence de ama ben iksinde de çirkinleşmedim söylenenlere göre kendime göre kilo alınca kendimi pek beğenmiyorum o yüzden bişey diyemiyciiiim amaaa balık yağı hapının çok faydası oldu çunkuuğğ cildi güzelleştiriyormuş cengiz beyciğim öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…