2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aman kuzum seninki çok fena dikkat et kendine

Ay ne güzel ben ilk kez yıkatıcam kaç günde kuruyo bunlar
2 günde kuruyo 3. Gün oturursun. Odanın camlarını aç rüzgar girsin içeri bol bol hızlı kurur bide mobilyadan mobilyayada değişiyo benim arkadaşlarım 2. Günü akşamı oturmuştuda

Kızlar diyelim sütü sağdık poşetledik koyduk sonra onu ilk ay biberon ağzına uyumlu biberonlar şa mı vercez kusura bakmayın böyle soruyorum ama cahillik işte
Buzlukta 3 ay saklanabiliyor. Çıkarınca kaynatma falan yapılmaması lazım yavaş yavaş çözülecek. Ilık suya koyabilirsiniz dediler. Sonra dediğin gibi biberona koyup veriyoruz. Sağılan sütler birbiri ile karıştırılmamalı ayrı ayrı koyuluyor ,her sağmada poşete tarih saat yazıp buzdolabına koyuyorum önce 2-3 saat buzdolabında soğuyor sonra buzluğa atıyorum. Hergün götürmemize rağmen donmuş istiyorlar hastanede.

Bugunun rdvulari

PPlaceboEEffect

Hayirli haberlerle gel insallah
Canım benim çok teşekkür ederim

Benim için berbat bir haftaydı, kasık+genital ağrısı hiç geçmedi, annemler şehir dışına taşınıyor onlara yardımcı olmam gerektiği için hep ayaktaydım bir de :/ üstüne üstlük saçma sapan bir şekilde el parmaklarım kenetlenmiş olarak uyanıyorum her sabah, ellerimin bir şeyler kavrayabilmesi için en az yarım saat geçmesi gerekiyor. Yani inanılmaz tuhaf bir haftaydı bakalım doktor ne diyecek... 14.00'den sonra haber edeceğim

Günaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-08-09-58-52-462_com.miui.notes-edit.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 86
Hiçbir fikrim yok kuzum ya neden oldu

Bence çok güzel bir açıklama olmuş canım, gerçekler zaten bunlar.. küçük adam iyice toparlanmadan kimse de gelmesin.. önümüz kış bu salgın belası yine gündemde.. en iyisi kimseyi kabul etmemek..

Bence çok güzel bir açıklama olmuş canım, gerçekler zaten bunlar.. küçük adam iyice toparlanmadan kimse de gelmesin.. önümüz kış bu salgın belası yine gündemde.. en iyisi kimseyi kabul etmemek..
Aynen canım aslında bu sene dediğin gibi yine salgın patlayacak zamanında doğan bebişlerimiz için bile pek ziyaretçi gelmese çok iyi olur

Günaydın, bel ağrısı ile güne merhaba dedim bende.. hepimizin bi tarafi ağrıyor ne güzel günler demek ki sona yaklaştık kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında inşallah
Bende sabaha kadar uyuyamadım, bel ağrısı, omuz ağrısı, sağım yastık, solum yastık, kafa altında 3 yastık. Bide üstüne sabaha karşı kramp sağ bacakta. Eşim uyandırmasa işe geç kalıyordum sabah, sızmışım.

Çok açık ve net, gayet güzel olmuş bence. AA ben görmemiştim diye gelenler de olabilir. :)

Çok açık ve net, gayet güzel olmuş bence. AA ben görmemiştim diye gelenler de olabilir. :)
Valla eşimin ailesi şehir dışında, onlar bile hemen gelmeyecek. Bu durumda gelen olursa eşim kapıdan kovar galiba benim anam babam bile gelmedi siz napıyorsunuz diye

Kızlar ne çok sayfa birikmiş dünden bugüne okuyamadım vallahi :) Benim bu aralar vajina bölgemde bir kasılma ve baskı var ağrı gibi de, ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum bu ne diye, doktoruma henüz söylemedim. Böyle olan var mı ya da nedir bu bilen? Umarım herkes iyidir bu arada.

Valla okuyorum yazdıklarınızı tam hamileliğin en zor dönemine girmeden doğurmuşum ben. Oğlum anasına kıyamamış Allah kolaylık versin , inşallah daha zorlaşmadan devam eder. Çalışmak da zor böyle uykusuz, ne zaman doluyor 36.hafta

Geçecek canım hepsi ortalama hepimizin 3 6 arası haftasi kaldı 33.ten sonra daha ağır geçiyormuş ben yeni yeni anladım vallahi

Aynen canım aslında bu sene dediğin gibi yine salgın patlayacak zamanında doğan bebişlerimiz için bile pek ziyaretçi gelmese çok iyi olur
Eşimin ailesi ablaları vs hep şehir dışında, üstüne okullarda başlıyor çocuğu olanlar zaten okul kreş hastalığı ile uğraşacak, elimde olsa onlara bile gelmeyin derimde işte olmuyor

Benim böyle canım, 34'üncü haftaya gireceğim. Bugün soracağım doktor kontrolünde, seni de bilgilendiririm bakalım nedenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…