- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
2 günde kuruyo 3. Gün oturursun. Odanın camlarını aç rüzgar girsin içeri bol bol hızlı kurur bide mobilyadan mobilyayada değişiyo benim arkadaşlarım 2. Günü akşamı oturmuştudaAman kuzum seninki çok fena dikkat et kendine
Ay ne güzelben ilk kez yıkatıcam kaç günde kuruyo bunlar
Benimde öyle ayak tabanlarım yanıyo uykudan uyandırması çok kötüBende sabah uyanıyorum ayağa kalkınca ayaklarım sanki gece boyu çalışmışım gibi öyle ağrıyor resmen basarken zorlanıyorum
3.trimester çok zorrBenimde öyle ayak tabanlarım yanıyo uykudan uyandırması çok kötü
Bikmiyorum ki kuzumDemekki hesapta bi yanlislik yapiyolar onu bi arastirsinlar
Buzlukta 3 ay saklanabiliyor. Çıkarınca kaynatma falan yapılmaması lazım yavaş yavaş çözülecek. Ilık suya koyabilirsiniz dediler. Sonra dediğin gibi biberona koyup veriyoruz. Sağılan sütler birbiri ile karıştırılmamalı ayrı ayrı koyuluyor ,her sağmada poşete tarih saat yazıp buzdolabına koyuyorum önce 2-3 saat buzdolabında soğuyor sonra buzluğa atıyorum. Hergün götürmemize rağmen donmuş istiyorlar hastanede.Kızlar diyelim sütü sağdık poşetledik koyduk sonra onu ilk ay biberon ağzına uyumlu biberonlar şa mı vercez kusura bakmayın böyle soruyorum ama cahillik işte
Canım benim çok teşekkür ederim
Hiçbir fikrim yok kuzum ya neden olduGünaydın kızlar
Karnımda renk farklılığı var. Aşırı gergin karnım ve kızarıp monarmışçasına. Sanki karnıma tabak koyup yuvarlak çizmişsin içini de boyamışsınbaya net bi çizgi şeklinde belli yani ton farklılığı. Bu gölgede çatlama yok. @ebru_can_ebru Papatyamaviss duydunuz gördünüz ay böyle bir şey
Bence çok güzel bir açıklama olmuş canım, gerçekler zaten bunlar.. küçük adam iyice toparlanmadan kimse de gelmesin.. önümüz kış bu salgın belası yine gündemde.. en iyisi kimseyi kabul etmemek..Günaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?
Aynen canım aslında bu sene dediğin gibi yine salgın patlayacak zamanında doğan bebişlerimiz için bile pek ziyaretçi gelmese çok iyi olurBence çok güzel bir açıklama olmuş canım, gerçekler zaten bunlar.. küçük adam iyice toparlanmadan kimse de gelmesin.. önümüz kış bu salgın belası yine gündemde.. en iyisi kimseyi kabul etmemek..
Bende sabaha kadar uyuyamadım, bel ağrısı, omuz ağrısı, sağım yastık, solum yastık, kafa altında 3 yastık. Bide üstüne sabaha karşı kramp sağ bacakta. Eşim uyandırmasa işe geç kalıyordum sabah, sızmışım.Günaydın, bel ağrısı ile güne merhaba dedim bende.. hepimizin bi tarafi ağrıyorne güzel günler demek ki sona yaklaştık kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında inşallah
Çok açık ve net, gayet güzel olmuş bence. AA ben görmemiştim diye gelenler de olabilir. :)Günaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?
Valla eşimin ailesi şehir dışında, onlar bile hemen gelmeyecek. Bu durumda gelen olursa eşim kapıdan kovar galiba benim anam babam bile gelmedi siz napıyorsunuz diyeÇok açık ve net, gayet güzel olmuş bence. AA ben görmemiştim diye gelenler de olabilir. :)
Valla okuyorum yazdıklarınızı tam hamileliğin en zor dönemine girmeden doğurmuşum ben. Oğlum anasına kıyamamışBende sabaha kadar uyuyamadım, bel ağrısı, omuz ağrısı, sağım yastık, solum yastık, kafa altında 3 yastık. Bide üstüne sabaha karşı kramp sağ bacakta. Eşim uyandırmasa işe geç kalıyordum sabah, sızmışım.
Geçecek canım hepsi ortalama hepimizin 3 6 arası haftasi kaldıBende sabaha kadar uyuyamadım, bel ağrısı, omuz ağrısı, sağım yastık, solum yastık, kafa altında 3 yastık. Bide üstüne sabaha karşı kramp sağ bacakta. Eşim uyandırmasa işe geç kalıyordum sabah, sızmışım.
Eşimin ailesi ablaları vs hep şehir dışında, üstüne okullarda başlıyor çocuğu olanlar zaten okul kreş hastalığı ile uğraşacak, elimde olsa onlara bile gelmeyin derimde işte olmuyorAynen canım aslında bu sene dediğin gibi yine salgın patlayacak zamanında doğan bebişlerimiz için bile pek ziyaretçi gelmese çok iyi olur
Benim böyle canım, 34'üncü haftaya gireceğim. Bugün soracağım doktor kontrolünde, seni de bilgilendiririm bakalım nedenmişKızlar ne çok sayfa birikmiş dünden bugüne okuyamadım vallahi :) Benim bu aralar vajina bölgemde bir kasılma ve baskı var ağrı gibi de, ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum bu ne diye, doktoruma henüz söylemedim. Böyle olan var mı ya da nedir bu bilen? Umarım herkes iyidir bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?