2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Öncelikle oğluşunun tipini yerim, maşallah. Bu ne tatlışlık. Bendede var böyle ultrason resmi , merak ediyorum nasıl olcak. Ama Kuzey Ata nın gözleri sana benziyor sanki. Resmini görmüştüm bi kere.
Eylül sonu itibariyle doluyor 36.haftamız.Gittiği yere kadar direneceğim.33. haftadan sonra özellikle koca karılar gibi hissetmeye başladım :)
Senin oğluş akıllı, annesini bu sıkıntılara sokmadan geldi :)

Galiba bana da böyle bir şey demişlerdi ama yine de cesaret edemedim. Hem hormonlarımız değişiyor etkili de olmaz diye düşündüm açıkçası.
Zor tabi, kuaförler sağolsun yoksa ne yapardı bu annneler

Hemşire de renkli olacak gibi dedi bakalım gözü bana benzesin diyordum zaten ☺ Ağız burun ultrason ile aynı , geçen aklıma geldi de öyle karşılaştırdım ☺ Biraz daha zamanın varmış canım Allah kolaylık versin

Yap kuzu hıcbısey Kuzeyden değerli değil ayrıca fotıye bıttım

Kadın kadına bunu daha çok yapıyo malesef. Unuttuysan problem yok
İlk defa gittiğim bir doktordu devlet hastanesi doktoru bir de daha yoğun hastası var o yüzden daha profesyonel davranmasını bekledim herhalde. Kadın felaket tellalından hallice geldi gözüme o an Tabiki unuttum, kendi doktorum da gördü ve herhangi bir şey dememişti. Hatta kaşıntıya vs hiç değinmedi bile çünkü tam göbüşlerin çatlama zamanı

Geçecek canım hepsi ortalama hepimizin 3 6 arası haftasi kaldı 33.ten sonra daha ağır geçiyormuş ben yeni yeni anladım vallahi
Ağrı olunca nasıl geçcek, nasıl bitecek modu geliyor, dayanamayacakmış gibi. Geçince her şey güllük gülistanlık.Gerçekten 33 sonrası daha zorluymuş. Bunada şükür :)

Bendede oluyor, özellikle yürürken. Bende kafa yukarda ,tam rahim ağzına ayağını dayamış. Ondan oluyormuş.

Çok güzel yazmışsın. Gelmek isteyenede bence direk pat diye söyle kabul edemem diye. Sizin minnoşun sağlığı herkesten önemli. Bunu düşünemeyen hayatında da olmasın bence

Bence çok iyi açıklaman en doğrusu bu arada resimede bittim maşAllah

Benim de çay fincanı ağzı kadar bir yer kızarmıştı göbeğimin sağ tarafında. Aşırı gerilmeden olmuştur diye düşündüm ve geçti zaten bir kaç güne. Orada sıcaklık artışı, ağrı ve yanma yoksa geçmesini bekleyebilirsin bir iki gün. Rengi hafifleyecek mi bir bakarsın.

Kızlar yemin ederim 1 saat uyuyup uyanıyorum sarhoş gibiyim diyorum ki 3 saat geçmiştir 1 saat geçmiş ağrım sızım yok otomatik olarak gözlerim açılıyor
Hahahah bende öyleyim gece özellikle oo baya uyumuşum heralde sabah olmaya yakındır diyorum saate bi bakıyorum 1.30 bu seferde geri dalamıyorum 3 e kadar yatakta bir sağa bir sola gündüzde ruh gibi dolanıyorum

Amin, inşallah. Hepimiz için kolaylıkla geçsin tüm süreçler. İnşallah benim bebişin gözleride bana çeker. Yeşil yada ela olur :)

Öylesine bende denk gelmiştim. Hamileliğimin ilk haftalarında ilaç yazdırmaya gitmiştim. Burda bebek göremiyorım sağlıklı bi gebeliğin yok düşük yaparsın demişlerdi nasıl böyle gaddar olabiliyolar şaşırıyorum daha nazik hassas yaklaşmaları gerekirken yaptıkları şimdi o doktora gidip bak doğurcam diyesim geliyo

Bence çok iyi olmuş alınan alınsın üzülen üzülsün erken doğumda senin ne yaşadığını çektiğini psikolojini oğlunun yaşadıklarını atlattığı riskleri kimse bilmiyor onlar yarım saat görüp sevecekler diye oğluşunu da riske atamazsın.
Bu arada profile bayıldım gerçekten de benziyor ya

Kızlar diyelim sütü sağdık poşetledik koyduk sonra onu ilk ay biberon ağzına uyumlu biberonlar şa mı vercez kusura bakmayın böyle soruyorum ama cahillik işte
Emzirme eğitimi veriliyor almadıysan daha zamanı gelmemiş olabilir, gebe eğitimlerini bir sor istersen.
Evet, ayına uygun biberon ile verebilirsin kullanacaksan.
Ben hala biberon almadım, bir süre direnicem sanırım. Dün de emzirme eğitimi aldım bilgiler tazelendi, azıcık aydınlandım. Çay kaşığı ile vericem ben, meme reddinden çok korkuyorum. Kimsede olmaz olmaz gelir beni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…