Çok iyi olur en azından ben de önemli bir şeyse erkenden giderim doktoraBenim böyle canım, 34'üncü haftaya gireceğim. Bugün soracağım doktor kontrolünde, seni de bilgilendiririm bakalım nedenmiş
Öncelikle oğluşunun tipini yerim, maşallah. Bu ne tatlışlık. Bendede var böyle ultrason resmi , merak ediyorum nasıl olcak. Ama Kuzey Ata nın gözleri sana benziyor sanki. Resmini görmüştüm bi kere.Valla okuyorum yazdıklarınızı tam hamileliğin en zor dönemine girmeden doğurmuşum ben. Oğlum anasına kıyamamışAllah kolaylık versin , inşallah daha zorlaşmadan devam eder. Çalışmak da zor böyle uykusuz, ne zaman doluyor 36.hafta
Galiba bana da böyle bir şey demişlerdi ama yine de cesaret edemedim. Hem hormonlarımız değişiyor etkili de olmaz diye düşündüm açıkçası.Bende normalde gebelik düşününce bıraktım. Bikini bölgesi haricinde kol bacak sorun olmuyor yapıyoruz demişlerdi banada ama bende cesaret edemedim şimdi bikini bölgesi temizliği çok zor oluyor ama ya keşke daha kolay bir çözümü olsaymış
Hemşire de renkli olacak gibi dedi bakalım gözü bana benzesin diyordum zaten ☺ Ağız burun ultrason ile aynı , geçen aklıma geldi de öyle karşılaştırdım ☺ Biraz daha zamanın varmış canım Allah kolaylık versinÖncelikle oğluşunun tipini yerim, maşallah. Bu ne tatlışlık. Bendede var böyle ultrason resmi , merak ediyorum nasıl olcak. Ama Kuzey Ata nın gözleri sana benziyor sanki. Resmini görmüştüm bi kere.
Eylül sonu itibariyle doluyor 36.haftamız.Gittiği yere kadar direneceğim.33. haftadan sonra özellikle koca karılar gibi hissetmeye başladım :)
Senin oğluş akıllı, annesini bu sıkıntılara sokmadan geldi :)
Yap kuzu hıcbısey Kuzeyden değerli değilGünaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?
İlk defa gittiğim bir doktordu devlet hastanesi doktoru bir de daha yoğun hastası var o yüzden daha profesyonel davranmasını bekledim herhalde. Kadın felaket tellalından hallice geldi gözüme o anKadın kadına bunu daha çok yapıyo malesef. Unuttuysan problem yok
Evet ya sende ayrıl rahatla dicem taşınman var bide3.trimester çok zorr
Bende 33 haftadan sonra eror vermeye başladım artık
Ağrı olunca nasıl geçcek, nasıl bitecek modu geliyor, dayanamayacakmış gibi. Geçince her şey güllük gülistanlık.Gerçekten 33 sonrası daha zorluymuş. Bunada şükür :)Geçecek canım hepsi ortalama hepimizin 3 6 arası haftasi kaldı33.ten sonra daha ağır geçiyormuş ben yeni yeni anladım vallahi
Bendede oluyor, özellikle yürürken. Bende kafa yukarda ,tam rahim ağzına ayağını dayamış. Ondan oluyormuş.Kızlar ne çok sayfa birikmiş dünden bugüne okuyamadım vallahi :) Benim bu aralar vajina bölgemde bir kasılma ve baskı var ağrı gibi de, ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum bu ne diye, doktoruma henüz söylemedim. Böyle olan var mı ya da nedir bu bilen? Umarım herkes iyidir bu arada.
Çok güzel yazmışsın. Gelmek isteyenede bence direk pat diye söyle kabul edemem diye. Sizin minnoşun sağlığı herkesten önemli. Bunu düşünemeyen hayatında da olmasın benceGünaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?
Bence çok iyi açıklaman en doğrusu bu aradaGünaydın ❤
Benimki de daha dönmemişti geçen hafta kontrolde, acaba ondan mı olmuştur kiBendede oluyor, özellikle yürürken. Bende kafa yukarda ,tam rahim ağzına ayağını dayamış. Ondan oluyormuş.
Benim de çay fincanı ağzı kadar bir yer kızarmıştı göbeğimin sağ tarafında. Aşırı gerilmeden olmuştur diye düşündüm ve geçti zaten bir kaç güne. Orada sıcaklık artışı, ağrı ve yanma yoksa geçmesini bekleyebilirsin bir iki gün. Rengi hafifleyecek mi bir bakarsın.Günaydın kızlar
Karnımda renk farklılığı var. Aşırı gergin karnım ve kızarıp monarmışçasına. Sanki karnıma tabak koyup yuvarlak çizmişsin içini de boyamışsınbaya net bi çizgi şeklinde belli yani ton farklılığı. Bu gölgede çatlama yok. @ebru_can_ebru Papatyamaviss duydunuz gördünüz ay böyle bir şey
Hahahah bende öyleyim gece özellikle oo baya uyumuşum heralde sabah olmaya yakındır diyorum saate bi bakıyorum 1.30 bu seferde geri dalamıyorum 3 e kadar yatakta bir sağa bir sola gündüzde ruh gibi dolanıyorumKızlar yemin ederim 1 saat uyuyup uyanıyorum sarhoş gibiyim diyorum ki 3 saat geçmiştir 1 saat geçmiş ağrım sızım yok otomatik olarak gözlerim açılıyor
Amin, inşallah. Hepimiz için kolaylıkla geçsin tüm süreçler. İnşallah benim bebişin gözleride bana çeker. Yeşil yada ela olur :)Hemşire de renkli olacak gibi dedi bakalım gözü bana benzesin diyordum zaten ☺ Ağız burun ultrason ile aynı , geçen aklıma geldi de öyle karşılaştırdım ☺ Biraz daha zamanın varmış canım Allah kolaylık versin
Öylesine bende denk gelmiştim. Hamileliğimin ilk haftalarında ilaç yazdırmaya gitmiştim. Burda bebek göremiyorım sağlıklı bi gebeliğin yok düşük yaparsın demişlerdiİlk defa gittiğim bir doktordu devlet hastanesi doktoru bir de daha yoğun hastası var o yüzden daha profesyonel davranmasını bekledim herhalde. Kadın felaket tellalından hallice geldi gözüme o anTabiki unuttum, kendi doktorum da gördü ve herhangi bir şey dememişti. Hatta kaşıntıya vs hiç değinmedi bile çünkü tam göbüşlerin çatlama zamanı
Bence çok iyi olmuş alınan alınsın üzülen üzülsün erken doğumda senin ne yaşadığını çektiğini psikolojini oğlunun yaşadıklarını atlattığı riskleri kimse bilmiyor onlar yarım saat görüp sevecekler diye oğluşunu da riske atamazsın.Günaydın ❤
Emzirme eğitimi veriliyor almadıysan daha zamanı gelmemiş olabilir, gebe eğitimlerini bir sor istersen.Kızlar diyelim sütü sağdık poşetledik koyduk sonra onu ilk ay biberon ağzına uyumlu biberonlar şa mı vercez kusura bakmayın böyle soruyorum ama cahillik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?