Sağol kuzum bilmeyince sormak istedimBuzlukta 3 ay saklanabiliyor. Çıkarınca kaynatma falan yapılmaması lazım yavaş yavaş çözülecek. Ilık suya koyabilirsiniz dediler. Sonra dediğin gibi biberona koyup veriyoruz. Sağılan sütler birbiri ile karıştırılmamalı ayrı ayrı koyuluyor ,her sağmada poşete tarih saat yazıp buzdolabına koyuyorum önce 2-3 saat buzdolabında soğuyor sonra buzluğa atıyorum. Hergün götürmemize rağmen donmuş istiyorlar hastanede.
Çok güzel olmuşGünaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?
Haklısın canım onun rahatlığını alıyorlr mış emzirme eğitimi sağlık ocağında hızlı anlatıldı buzdolabında ne kadar buzlukta ne kadar diye ama sormak istedimEmzirme eğitimi veriliyor almadıysan daha zamanı gelmemiş olabilir, gebe eğitimlerini bir sor istersen.
Evet, ayına uygun biberon ile verebilirsin kullanacaksan.
Ben hala biberon almadım, bir süre direnicem sanırım. Dün de emzirme eğitimi aldım bilgiler tazelendi, azıcık aydınlandım. Çay kaşığı ile vericem ben, meme reddinden çok korkuyorum. Kimsede olmaz olmaz gelir beni bulur
Bende dün koltukları yıkayıp halıları yıkamaya verdim.oglumun odasının camını ve oturma odasının camını zorda olsa sildim.perdeleri son haftaya bırakayım diyorum.cami silmekle kuşun pislemesi sinirlerimi bozsada temizlik yapınca mutlu oldumBen halıları yıkamaya verdim, koltukları yarın yıkamaya gelecekler. Haftasonu yeğenlerim gelecek onlarla da temizlik yapsamm mük olur
O ne demek yaaÖylesine bende denk gelmiştim. Hamileliğimin ilk haftalarında ilaç yazdırmaya gitmiştim. Burda bebek göremiyorım sağlıklı bi gebeliğin yok düşük yaparsın demişlerdinasıl böyle gaddar olabiliyolar şaşırıyorum daha nazik hassas yaklaşmaları gerekirken yaptıkları şimdi o doktora gidip bak doğurcam diyesim geliyo
Hahah evet genelde öyle diyorlar bakalım benim minnoş nasıl çıkacak suratsızlık aynen babaUltrason fotomuzla aynıyız
Sorma bu dünyaya çile çekmeye gelmişim resmenEvet ya sende ayrıl rahatla dicem taşınman var bide
Benim halılar geldi ki gündür ancak serdim silmek bile zorluyor beni artık taBende dün koltukları yıkayıp halıları yıkamaya verdim.oglumun odasının camını ve oturma odasının camını zorda olsa sildim.perdeleri son haftaya bırakayım diyorum.cami silmekle kuşun pislemesi sinirlerimi bozsada temizlik yapınca mutlu oldum
Çok hassas bir durum bizim milletimiz daha minnacık bedeni gelip hamur gibi elden ele alıp salya aka aka öpmeyi sever ne anlıyorlar ya arkdş benim yeğenim olduğunda birkarsıdan pusette izledik yani az büyüsün sevinValla eşimin ailesi şehir dışında, onlar bile hemen gelmeyecek. Bu durumda gelen olursa eşim kapıdan kovar galiba benim anam babam bile gelmedi siz napıyorsunuz diye
Belkide hamilelik 40 hafta degildir bunu arastirmalari gerekBikmiyorum ki kuzum
Sağlık ocağından bende birşey anlamadım, Allahtan emzirmesemde teorik olarak öğrendik bazı şeyleri. Hastanelerinde gebe eğitimleri oluyor aslında gebe okulu adı altında. Takip etmek lazım.Haklısın canım onun rahatlığını alıyorlr mış emzirme eğitimi sağlık ocağında hızlı anlatıldı buzdolabında ne kadar buzlukta ne kadar diye ama sormak istedim
Canim tasinmada yardim edecek en son kisi sensin kendini yardimci olacaksin diye zorlama.Canım benim çok teşekkür ederim
Benim için berbat bir haftaydı, kasık+genital ağrısı hiç geçmedi, annemler şehir dışına taşınıyor onlara yardımcı olmam gerektiği için hep ayaktaydım bir de :/ üstüne üstlük saçma sapan bir şekilde el parmaklarım kenetlenmiş olarak uyanıyorum her sabah, ellerimin bir şeyler kavrayabilmesi için en az yarım saat geçmesi gerekiyor. Yani inanılmaz tuhaf bir haftaydı bakalım doktor ne diyecek... 14.00'den sonra haber edeceğim
Bence cok yerinde olmusGünaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?
Benim 2 numarada korona zamaninda dogmustu buda oyle olursa naparim acabaAynen canım aslında bu sene dediğin gibi yine salgın patlayacak zamanında doğan bebişlerimiz için bile pek ziyaretçi gelmese çok iyi olur
Benimkide oyle canim yaBendede oluyor, özellikle yürürken. Bende kafa yukarda ,tam rahim ağzına ayağını dayamış. Ondan oluyormuş.
Halı kullanmadığım için kendimi şanslı hissediyorum şuanBenim halılar geldi ki gündür ancak serdim silmek bile zorluyor beni artık ta
Cok guzel olmussGünaydın ❤
Yaa minnos cok tatli olmusHemşire de renkli olacak gibi dedi bakalım gözü bana benzesin diyordum zaten ☺ Ağız burun ultrason ile aynı , geçen aklıma geldi de öyle karşılaştırdım ☺ Biraz daha zamanın varmış canım Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?