2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağol kuzum bilmeyince sormak istedim

Çok güzel olmuş

Haklısın canım onun rahatlığını alıyorlr mış emzirme eğitimi sağlık ocağında hızlı anlatıldı buzdolabında ne kadar buzlukta ne kadar diye ama sormak istedim

Ben halıları yıkamaya verdim, koltukları yarın yıkamaya gelecekler. Haftasonu yeğenlerim gelecek onlarla da temizlik yapsamm mük olur
Bende dün koltukları yıkayıp halıları yıkamaya verdim.oglumun odasının camını ve oturma odasının camını zorda olsa sildim.perdeleri son haftaya bırakayım diyorum.cami silmekle kuşun pislemesi sinirlerimi bozsada temizlik yapınca mutlu oldum

O ne demek yaa. Allahın verdiği can hakkında bir de iddiaya girseydi bari tutar mı tutmaz mı diye.. Pozitif çıksa da ilk başlarda gebeliklerin hepsi belirsizlikler içerir, haftası büyüdükçe netleşir birşeyler. Onu da biz mi öğreticez kaç sene okumuş doktora.
Ben olsam kesin derdim herhalde

Benim halılar geldi ki gündür ancak serdim silmek bile zorluyor beni artık ta

Valla eşimin ailesi şehir dışında, onlar bile hemen gelmeyecek. Bu durumda gelen olursa eşim kapıdan kovar galiba benim anam babam bile gelmedi siz napıyorsunuz diye
Çok hassas bir durum bizim milletimiz daha minnacık bedeni gelip hamur gibi elden ele alıp salya aka aka öpmeyi sever ne anlıyorlar ya arkdş benim yeğenim olduğunda birkarsıdan pusette izledik yani az büyüsün sevin

Haklısın canım onun rahatlığını alıyorlr mış emzirme eğitimi sağlık ocağında hızlı anlatıldı buzdolabında ne kadar buzlukta ne kadar diye ama sormak istedim
Sağlık ocağından bende birşey anlamadım, Allahtan emzirmesemde teorik olarak öğrendik bazı şeyleri. Hastanelerinde gebe eğitimleri oluyor aslında gebe okulu adı altında. Takip etmek lazım.

Soruyu yanlış ya da eksik anladım herhalde
3 saat oda sıcaklığında, 3 gün buzdolabında kahvaltılık bölümünde (asla kapakta değil çünkü orasının ısısı farklı oluyormuş), 3 ay da dondurucu bölümünde saklanabiliyor.
Dondurucuya koyarken de önce alt rafta soğutup sonra dondurucuya koyuyoruz. Sonra onu alırken de önce buzdolabının içine indirip 4 derece civarına çıkana kadar bekle yani erisin, sonra benmari olarak sıcak su ile ılıtıp bebeğine verebilirsin.

Canim tasinmada yardim edecek en son kisi sensin kendini yardimci olacaksin diye zorlama.
Ben kendim tasinicam dogum sonrasi
Normalde 40imiz cikmis olacak oyuzden aktif olabilirim ama 40im cikmamissa hic biseye dokunmam kendim tasinacam diyorum bak

Bence cok yerinde olmus

Ben bunu paylasmasamda arayanlara direk derdim heralde gelmeyin diye
40miz cikmadan gelmek isteyen olmustu 40miz ciksin seve seve bekleriz demistim

Benim halılar geldi ki gündür ancak serdim silmek bile zorluyor beni artık ta
Halı kullanmadığım için kendimi şanslı hissediyorum şuan Ne kadar az iş o kadar iyi şu günlerde. Bacağıma ani kramlar giriyor, kasılıp kalıyor falan normal yürüken bile, bir de iş yapsam ohoo fizik tedavi şart olur.

Cok guzel olmuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…