Ay deme öyle canım benim sonu güzel biticek minnoşlaSorma bu dünyaya çile çekmeye gelmişim resmen
Bizimki henüz kardeşini 4 gözle bekliyor görünüyor ama ben farkındayım büyük kıyamet yakındır bacım hırçınlık desen var inat desen var güzellikle konuştum anlaşamadım babası denedi o da anlaşamadı bizimki etrafa zarar vererek görünür olmaya çalışıyor sanırsam ama sürekli ilgi onun üstünde. Biraz bana benziyor temas bağımlısı havalar sıcak olunca ben uzun süre sarılamıyorum o da abartısız her 5 dk da bir annee sarılalım diye geliyorYa ben çok zorlanıyorum şu son üç haftadır duygusal olarak çökmüş durumdayım , dönemsel birşey mi yoksa kardeşi gelecek diye mi bilmiyorum.Kendimizi çok çaresiz hissediyoruz sakin kalıyoruz olmuyor kızıyoruz olmuyor nerde nasıl bu noktaya geldık anlamadık çözüm bulamıyoruz benim ki 4 yaş 8 aylık şuan , sinir öfke krizleri inatlarla birlikte çok fazla hani anlatılmaz yaşanır. Konuşmaya çalışıyorum neden böyle öfkelisin sebebi ne biz seni seviyoruz anlamaya çalışıyoruz vs konuşmuyor da anlatmıyorda bişey neyse neyse susayım
Çok güzellerKızlar hastanede dağıtmak için ben böyle birşey yaptırdım anahtarlık zaten en yakınlarıma vereceğim kullanmak isterlerse kullanırlar
İnşallah canım valla doğum yaklaştıkça heyecan sevinç endişe hepsi hat safhada bir de eşimin okul işleri ben tek başıma nasıl ilgileneceğim endişesiAy deme öyle canım benim sonu güzel biticek minnoşla
Şimdi onlar düşünsünKizlar bugun haftaya ayrilacagimi soyledim. Kus gibi hafifledim
Merak etme az kaldı göbek aşağıya inince mide falan rahatlayacak yiyeceğiz ama bu seferde tuvaletten beri gelemeyeceğizBizim salon sabah akşam güneş alıyor hep sıcaktan şikayet ediyoruzbu konuda işe yarayabilir
Bu son ay neymiş yaa gönül rahatlığıyla yemek bile yiyemez olduk
Ay hadi hayırlı haberlerle gel kuzumKızlar bugün akşam randevum var ya doğuracağım ya evime döneceğim çok heyecanlı
Günaydın kızlar sabahın köründe bacak ve ayak ağrısından uyandım uyuyamıyorum Allah sabır versin gerçekten çok sinir eden bir ağrı
Kuzum muhtemelen yeteri kadar dinlenemiyosun.. uyku durumu benim de aynı yaa normalde çok severim uyumayı sabah en geç 8de gözlerim fal taşı gibi açılıyorKızlar günaydın bende son üç gündür felan resmen ayaklarım ağrımış halde uyanıyorum sanki gece boyu çalışmışım da ayaklarım şişmiş yorgun gibiyim.
Gece 1 kez uyanıyorum onda da yarım saat kadar sonra tekrar dalıyorum ama 24 saatte toplam 6 saat ancak uyuyorum acaba uykum mu yetmiyor ama daha fazla da uyuyamıyorum.
Resmen bir kısır döngü içerisindeyim
Kuzum bu sabah gelip yıkadılar adam 8 saate kurur dedi ben de şaşkınım bakalım. Öyleyse akşama otururuz2 günde kuruyo 3. Gün oturursun. Odanın camlarını aç rüzgar girsin içeri bol bol hızlı kurur bide mobilyadan mobilyayada değişiyo benim arkadaşlarım 2. Günü akşamı oturmuştuda
Vallahi hepimiz bir yamulduk heGünaydın, bel ağrısı ile güne merhaba dedim bende.. hepimizin bi tarafi ağrıyorne güzel günler demek ki sona yaklaştık kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında inşallah
Kuzum çok iyi olmuş. Gayet açık ve net. Umarım buna rağmen gelmek isteyenler olmazGünaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?
Hafta ilerledikçe yer çekiminin etkisiyle vajinaya daha çok baskı oluyor. Hele ki biraz ayakta kalırsakKızlar ne çok sayfa birikmiş dünden bugüne okuyamadım vallahi :) Benim bu aralar vajina bölgemde bir kasılma ve baskı var ağrı gibi de, ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum bu ne diye, doktoruma henüz söylemedim. Böyle olan var mı ya da nedir bu bilen? Umarım herkes iyidir bu arada.
Yaaa maşallahUltrason fotomuzla aynıyız
Cam silmeye iyi cesaret etmişsin kuzu. Bana ağır gelir.. zaten çok çabuk yoruluyoruz dikkat et kendineBende dün koltukları yıkayıp halıları yıkamaya verdim.oglumun odasının camını ve oturma odasının camını zorda olsa sildim.perdeleri son haftaya bırakayım diyorum.cami silmekle kuşun pislemesi sinirlerimi bozsada temizlik yapınca mutlu oldum
Sağol teyzoşÇok güzeller
Zor olsada üstesinden geleceğiz annelik içgüdüsüyle inşAllah eşinin çok işi olmaz sana daha çok destek olurİnşallah canım valla doğum yaklaştıkça heyecan sevinç endişe hepsi hat safhada bir de eşimin okul işleri ben tek başıma nasıl ilgileneceğim endişesi
Umarım güzel bir şekilde büyütebilirim oğlumu
Dediğin gibi 3-4 gündür böyleyim geceleri uyuyamıyorum ağrıdanAy hadi hayırlı haberlerle gel kuzum
Artık bunlara alışacağız gibi duruyor benim de günlerdir bel ağrım geçmiyor. Şimdi sol tarafı ağrıyor sadece. Geçer diye umuyorum ama ı ıh..
Kuzum muhtemelen yeteri kadar dinlenemiyosun.. uyku durumu benim de aynı yaa normalde çok severim uyumayı sabah en geç 8de gözlerim fal taşı gibi açılıyor
Kuzum bu sabah gelip yıkadılar adam 8 saate kurur dedi ben de şaşkınım bakalım. Öyleyse akşama otururuz
Vallahi hepimiz bir yamulduk he
Kuzum çok iyi olmuş. Gayet açık ve net. Umarım buna rağmen gelmek isteyenler olmaz
Hafta ilerledikçe yer çekiminin etkisiyle vajinaya daha çok baskı oluyor. Hele ki biraz ayakta kalırsakbenim bir süredir var.
Yaaa maşallahyerim yer
Cam silmeye iyi cesaret etmişsin kuzu. Bana ağır gelir.. zaten çok çabuk yoruluyoruz dikkat et kendine
Sağol canım önemli bilgiler için kaplar var bide poşetler alıp koysam mıki elektrikli pompa kar almış başını gitmişSağlık ocağından bende birşey anlamadım, Allahtan emzirmesemde teorik olarak öğrendik bazı şeyleri. Hastanelerinde gebe eğitimleri oluyor aslında gebe okulu adı altında. Takip etmek lazım.
Soruyu yanlış ya da eksik anladım herhalde
3 saat oda sıcaklığında, 3 gün buzdolabında kahvaltılık bölümünde (asla kapakta değil çünkü orasının ısısı farklı oluyormuş), 3 ay da dondurucu bölümünde saklanabiliyor.
Dondurucuya koyarken de önce alt rafta soğutup sonra dondurucuya koyuyoruz. Sonra onu alırken de önce buzdolabının içine indirip 4 derece civarına çıkana kadar bekle yani erisin, sonra benmari olarak sıcak su ile ılıtıp bebeğine verebilirsin.
Yok aşkım benim derdim yemek sonrası nabzımın çok yükselmesi. Normalde benim biraz aşağı indi mide yanmam falan kalmadı şükür.Merak etme az kaldı göbek aşağıya inince mide falan rahatlayacak yiyeceğiz ama bu seferde tuvaletten beri gelemeyeceğiz
Bir süre sonra bayılıcaz öyle uyuycaz bu gidişle..Dediğin gibi 3-4 gündür böyleyim geceleri uyuyamıyorum ağrıdan
Çok tatlış bir hatıra bende nişanımda dağıtmıştım zaten anahtarlık bende ayrı bir oly seviyorum biriktiririm bile güzel düşünmüşsünKızlar hastanede dağıtmak için ben böyle birşey yaptırdım anahtarlık zaten en yakınlarıma vereceğim kullanmak isterlerse kullanırlar
Ve bence 1 kere doğurmuyoruz 9 doğuruyoruzBelkide hamilelik 40 hafta degildir bunu arastirmalari gerek
10 numara 5 yıldız hayatımGünaydın ❤
Kızlar şimdi biz inşallah haftaya çıkacağız. Prematüre olduğumuz ve ciğer sorunu yaşadığımız için kimseyle görüşmememiz lazım bi süre. Gelelim diyenlerin önünü kesmek için sosyal medyada şöyle bir paylaşım yapayım diyorum. Nasıl olmuş?
Ah kalbimUltrason fotomuzla aynıyız
Hiçbir fikrim yok kuzum ya neden oldu
Annem de gerilmekten oldu diyor sanki hafiflemeye başladı. Bugün izleyim olmazsa giderim doktoraBenim de çay fincanı ağzı kadar bir yer kızarmıştı göbeğimin sağ tarafında. Aşırı gerilmeden olmuştur diye düşündüm ve geçti zaten bir kaç güne. Orada sıcaklık artışı, ağrı ve yanma yoksa geçmesini bekleyebilirsin bir iki gün. Rengi hafifleyecek mi bir bakarsın.
Benimde göğsüm titriyor başlangıç bu şekilde sonra elimden ayağımdan can kesiliyor sonrası malumYok aşkım benim derdim yemek sonrası nabzımın çok yükselmesi. Normalde benim biraz aşağı indi mide yanmam falan kalmadı şükür.ama güm güm atıyo kalbim yemek sonrası
Tuvalete çok sık çıkma güncellemesi henüz gelmedi ama yakındır
Muhtemelen canım bakalım son bir kaç hafta nasıl geçecekKuzum muhtemelen yeteri kadar dinlenemiyosun.. uyku durumu benim de aynı yaa normalde çok severim uyumayı sabah en geç 8de gözlerim fal taşı gibi açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?