2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizimki henüz kardeşini 4 gözle bekliyor görünüyor ama ben farkındayım büyük kıyamet yakındır bacım hırçınlık desen var inat desen var güzellikle konuştum anlaşamadım babası denedi o da anlaşamadı bizimki etrafa zarar vererek görünür olmaya çalışıyor sanırsam ama sürekli ilgi onun üstünde. Biraz bana benziyor temas bağımlısı havalar sıcak olunca ben uzun süre sarılamıyorum o da abartısız her 5 dk da bir annee sarılalım diye geliyor

Ay deme öyle canım benim sonu güzel biticek minnoşla
İnşallah canım valla doğum yaklaştıkça heyecan sevinç endişe hepsi hat safhada bir de eşimin okul işleri ben tek başıma nasıl ilgileneceğim endişesi
Umarım güzel bir şekilde büyütebilirim oğlumu

Bizim salon sabah akşam güneş alıyor hep sıcaktan şikayet ediyoruz bu konuda işe yarayabilir

Bu son ay neymiş yaa gönül rahatlığıyla yemek bile yiyemez olduk
Merak etme az kaldı göbek aşağıya inince mide falan rahatlayacak yiyeceğiz ama bu seferde tuvaletten beri gelemeyeceğiz

Kızlar bugün akşam randevum var ya doğuracağım ya evime döneceğim çok heyecanlı
Ay hadi hayırlı haberlerle gel kuzum
Günaydın kızlar sabahın köründe bacak ve ayak ağrısından uyandım uyuyamıyorum Allah sabır versin gerçekten çok sinir eden bir ağrı

Artık bunlara alışacağız gibi duruyor benim de günlerdir bel ağrım geçmiyor. Şimdi sol tarafı ağrıyor sadece. Geçer diye umuyorum ama ı ıh..
Kuzum muhtemelen yeteri kadar dinlenemiyosun.. uyku durumu benim de aynı yaa normalde çok severim uyumayı sabah en geç 8de gözlerim fal taşı gibi açılıyor
2 günde kuruyo 3. Gün oturursun. Odanın camlarını aç rüzgar girsin içeri bol bol hızlı kurur bide mobilyadan mobilyayada değişiyo benim arkadaşlarım 2. Günü akşamı oturmuştuda
Kuzum bu sabah gelip yıkadılar adam 8 saate kurur dedi ben de şaşkınım bakalım. Öyleyse akşama otururuz
Günaydın, bel ağrısı ile güne merhaba dedim bende.. hepimizin bi tarafi ağrıyor ne güzel günler demek ki sona yaklaştık kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında inşallah
Vallahi hepimiz bir yamulduk he
Kuzum çok iyi olmuş. Gayet açık ve net. Umarım buna rağmen gelmek isteyenler olmaz
Hafta ilerledikçe yer çekiminin etkisiyle vajinaya daha çok baskı oluyor. Hele ki biraz ayakta kalırsak benim bir süredir var.
Ultrason fotomuzla aynıyız
Yaaa maşallah yerim yer
Cam silmeye iyi cesaret etmişsin kuzu. Bana ağır gelir.. zaten çok çabuk yoruluyoruz dikkat et kendine

Sağol teyzoş
Zor olsada üstesinden geleceğiz annelik içgüdüsüyle inşAllah eşinin çok işi olmaz sana daha çok destek olur

Dediğin gibi 3-4 gündür böyleyim geceleri uyuyamıyorum ağrıdan

Sağol canım önemli bilgiler için kaplar var bide poşetler alıp koysam mıki elektrikli pompa kar almış başını gitmiş

Merak etme az kaldı göbek aşağıya inince mide falan rahatlayacak yiyeceğiz ama bu seferde tuvaletten beri gelemeyeceğiz
Yok aşkım benim derdim yemek sonrası nabzımın çok yükselmesi. Normalde benim biraz aşağı indi mide yanmam falan kalmadı şükür. ama güm güm atıyo kalbim yemek sonrası
Tuvalete çok sık çıkma güncellemesi henüz gelmedi ama yakındır

10 numara 5 yıldız hayatım umarım etrafında bu uyarıdan anlayacak 3, 5, 15 kişi vardır anlamayanları da kapıdan kovarsın küçük beyin sağlığından daha önemli değiller ya

Hiçbir fikrim yok kuzum ya neden oldu
Annem de gerilmekten oldu diyor sanki hafiflemeye başladı. Bugün izleyim olmazsa giderim doktora

Benimde göğsüm titriyor başlangıç bu şekilde sonra elimden ayağımdan can kesiliyor sonrası malum

Kuzum muhtemelen yeteri kadar dinlenemiyosun.. uyku durumu benim de aynı yaa normalde çok severim uyumayı sabah en geç 8de gözlerim fal taşı gibi açılıyor
Muhtemelen canım bakalım son bir kaç hafta nasıl geçecek
33.haftaya kadar sıfır sorunla geçen gebeliğime hooppp dur bakalım rahat rahat bu dönem bitecek mi sandın diyerek veto kondu
Her gün bir öncekinden daha ağır ve zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…