- 12 Şubat 2023
- 2.225
- 3.750
- 63
- 30
Anlayabiliyorum canım dün akşamdan beri ağlamaktan gözüm çıktı ortada hiç bir sebep yok kafamda kurduğum senaryolara ağlayıp duruyorum. En son bu iş böyle olmayacak dedim temizlik yapmaya başladım her yeri domestosla sildim ama hala dokunsan ağlayacak gibiyimSezeryan olacakmi oda belli degilki
Belirsizlik daha cok dusunduruyo insani ya
Ya ben her hamilelik sonu boyle dusuncelere kapiliyorum eminki tekde degilim
Ters bebek cevirme egzersizleride korkutuyo beni yanlis bi hareketle cocuga yada anneye zarar verilebilir oyuzden ebe teklif ettiginde kabul etmicem
Sakin kalmaya calisiyorum ama iste nebilim bazen efkarlaniyorum
ben biraz seyimdir boyle korkularimi endiselerimi kolay kolay dile getirmem hep guclu gorunmeye calismisim oda yapismis ustume
insallah hersey guzel olacak
iyice bunaldik yaw
benimkide ekimin 5i dedi
aynen
ev aldik tasinicaz iste nebilim heycanini yasayamiyorum
hersey dugumlendi kursagimda sanki
Valize bebek kiyafetlerini koydum ama kendime ait hicbise koymadim dusun
Nedense icimden hic donmucek diye bi his geliyo
Kizlar destekleriniz icin tesekkur ederim hepinize
Sanirim sonlara dogru boyle bi psikolojige kapilmak her hamilenin yasadigi bisey
Tabikide hersey Allaha emanet kotu dusunmemek gerek biraz metanetli olmaliyim
Aslinda asla kimseye dile getirmediklerimi yazdim buraya
Hic kimse endiselendigimi falan anlamaz cok cool gorunurum ama burada sizinle paylasmak istedim anliyorumki hepimiz birazda olsa endiseliyiz buda gayet normal bise
Insallah hepimiz saglikla kolay dogum yasariz biraz silkelenmem gerek benim
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın bende sanırım hamilelik bitmeye yakın grip oldum
Gece burnum tıkalı gözler kızarık boğazım acımaya başlamış tıkanmış bir durumda uyandım
Boğaz ağrısı için tuzlu gargara yapacağım bir de sumak çayı yapmıştınız değil mi? O iyi geliyor mu?
YaaaKızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi❤
Ay en kuzum ya korbel mi ne çok pahalı boklu bezler içinsezen0782 ben çöp kovası aldım ilkinde gerek olmaz dıye dusundum ama zorlandım bu sebeple
Ayrı bir küçük plastık bişey almıştım abisinde banyoya onu kullanacağım yıne
Nerden aldın kuzum link var mı bu veya benzer bir şey için380 e almıştım ben canım ama baya büyük bir şey bu kirli sepeti olmazsa oyuncak konur her türlü kullanılır odasında
Kirli sepeti hangisi almalı çöp kovasını küçük aşırım banyoya koyarım zaten. Kirli sepetinde tek kişilik aldım mı tamamBöyle bez olandan da aldım ama bazen elde cıtıleyıp beyaz bodyleri mesela içine atıyorsun falan ya nemleniyordu küf yaptı sonradan plastık aldımBearhug dikkat et o konuya kuzum benımkının her kakasında bulaşırdı mutlaka onu cıtılemezsen yada bısıler sıkıp bekletmezsen cıkmıyor mesela
Ben ikisini de aldım canım, kirlilerini bizimkiler ile yıkamayı düşünmüyorum. Ayıklamak yerine böylesi daha kolay geldi bana. Çöp kovasını deneyimleme şansım olmadı ama herkes mutlaka al dedi, denemek istedim açıkçası.Kızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
Tam mevsim geçişi sıcak şeyler iç bol bol çok geçmiş olsunÖyle canımboğazım da sabahtan beri çok fena 1 yıldır böyle grip olmuyordum
Allah huzurla sağlıkla evlatlarınızla oturmanızı nasip eylesin inşAllah ne güzel işte bakSezeryan olacakmi oda belli degilki
Belirsizlik daha cok dusunduruyo insani ya
Ya ben her hamilelik sonu boyle dusuncelere kapiliyorum eminki tekde degilim
Ters bebek cevirme egzersizleride korkutuyo beni yanlis bi hareketle cocuga yada anneye zarar verilebilir oyuzden ebe teklif ettiginde kabul etmicem
Sakin kalmaya calisiyorum ama iste nebilim bazen efkarlaniyorum
ben biraz seyimdir boyle korkularimi endiselerimi kolay kolay dile getirmem hep guclu gorunmeye calismisim oda yapismis ustume
insallah hersey guzel olacak
iyice bunaldik yaw
benimkide ekimin 5i dedi
aynen
ev aldik tasinicaz iste nebilim heycanini yasayamiyorum
hersey dugumlendi kursagimda sanki
Valize bebek kiyafetlerini koydum ama kendime ait hicbise koymadim dusun
Nedense icimden hic donmucek diye bi his geliyo
Kizlar destekleriniz icin tesekkur ederim hepinize
Sanirim sonlara dogru boyle bi psikolojige kapilmak her hamilenin yasadigi bisey
Tabikide hersey Allaha emanet kotu dusunmemek gerek biraz metanetli olmaliyim
Aslinda asla kimseye dile getirmediklerimi yazdim buraya
Hic kimse endiselendigimi falan anlamaz cok cool gorunurum ama burada sizinle paylasmak istedim anliyorumki hepimiz birazda olsa endiseliyiz buda gayet normal bise
Insallah hepimiz saglikla kolay dogum yasariz biraz silkelenmem gerek benim
Kirli sepeti alcam bende ayrı yıkarım zaten sabun tozu kullwncam ayrı onun herseyiBen ikisini de aldım canım, kirlilerini bizimkiler ile yıkamayı düşünmüyorum. Ayıklamak yerine böylesi daha kolay geldi bana. Çöp kovasını deneyimleme şansım olmadı ama herkes mutlaka al dedi, denemek istedim açıkçası.
Evet eşimde bu ne diyor benim bu kadar eşyam yokKızlwr e bebek te baby me süt saklama poşeti uygun bide emzik ve biberon temizleyici aldım 430 tl eşim bayılacaktı bu kadarcık şeye 430
Aynen canım bundan sonra hep dinliyorum böyle vücudumu, ölçüyorum hep.Çok geçmiş olsun canımGebelik zehirlenmesi önemli sen yine de düzenli tansiyon bak ihmal etme
Haftan da geldi riskli bir durum kalmadı 36dan sonra her an gelebilir artık bebişler
Evet bundan sonra yatışşşş bi daha ne zaman yatacağızBu minik prenses ler için her endişe neyseki iyimiş bu saatten sonra çok yorulmamak lazım geçmiş olsun canım
Ben de aslında aynı performansı bekliyorum kendimden ciddenYa yerim onu ben yaşöyle yumuşak yumuşak sessiz sedasız doğup sağlıklı sıhhatli gelip telaş ettirmeseler olmaz illa herkese bir ufak panik bi tatlı süpriz Instagram’da takip ettiğim bir anne vardı fitanne sanırım sayfa ismi kız diyet spor uyku düzeni bakımlar vs vs herşeye öyle dikkat etti ki müthiş gözüküyordu zaten 40. Hafta oldu bebek gelmiyor En son dün sezeryan şoku kıza hepimizin bebesi ayrı alem Benim ki mesela bu sıralar sağ böbreğim veya göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor sırtını yada poposunu derime yaslayıp olanca gücüyle itiyor eşimde onu geri içeri itiyor evde son 1 haftadır böyle saçma bir mücadele var
Ay hiç sormaaaa o çok kötü oluyor. Allah korusun ödüm kopuyor benimdeBu bebisler neden bize boyle yapiyor ya. Dun benimkide cok hareketsizdi durtuyorum yok. Sonra basladi oynamaya ama omrumden omur aldi resmen
Galiba o yorgunluk çıktı canım haklısın.yoook bitti artık gitmiyorum canımGünaydın,geçmiş olsun canım bu haftan biraz daha Yorucu geçti ondandır belki. Daha gitmeyeceksin dimi
Yaaaa bilmiyordum göz tansiyonu böyle bir şeymişmişGünaydınnn geçmiş olsun canımO gözünün önünden geçen şeyler bende de oluyor göz tansiyonu olabilir demişti doktor 3 5 dk ya geçiyor diye aldırış etmedim bende
Ayyyyy çok güzel bir haber buKızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi❤
Sağ olasın canımGeçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim
Valla Leyla gibiyim kafa olarak kuzumsanki dağıldım tamamen evde birileri bir şeyler yapıyor bebişin son eksikleri tamamlanıyor hep bir şeyler var etrafımda ama ben donup kaldım sanki kendimi dışarıdan izliyorum garip bir ruh hali içindeyim elime telefonu almayı saate bakmayı falan unutuyorum
Ama tüm bu hazırlıklar sanki başka biri için ben doğurmayacağım sanki içimdeki bebek değil öyle ağrı yapan bişi ve hep onunla kalacağım gibi
Doktor dün nasıl doğum yapmayı planlıyorsun karar ver bir ay içinde normal doğumdan yana olsam da yapacak olan sensin sen ne istersen o dedi başımdan Aşağı kaynar sular döküldü sankihiç beklemiyordum öyle bir şey şu an neye karar vereceğimi de bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyim
Kocaman bir belirsizlik var önümdebakalım ne olacak
Evet en güzeli al raporunu kullan hakkını canım artık kendimizi yormamamız lazım dün azıcık dolandım diye belim kopuyor şimdi Allah çalışan hamilelerin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun kuzum
Yaaaa ne güzel haber bumaşallah Kuzey beye
Ay ödümüz koptu valla ama çok şükür iyiyiz canımAy çok geçmiş olsun gerçekten belirtilerin benzemiş kötü birşey çıkmamasına çok sevindim
Bende dediğin gibi düşünüyorum aslında gidişat normal giderse normal sorun olursa sezeryana dönsün diyorum ama işte sancıyı çekip son anda sezeryana dönmesi çok can sıkıcı ve ben en çok ondan korkuyorum, bir de doğumda ıkınamayıp bebeğimi strese sokmaktan çok korkuyorumBebişlerim ben olsam 39 artılara kadar beklerım hani en azından denedim derim an içerisinde sez donerse de üzülmem , en azından bebiş geleceği günü kendi karar vermiş olurBearhug
Canım benin yanacak iznim vardı planım aslında bu iki hafta onu kullanmaktı ama il sağlık müdürlüğü ile konuştum çalışır raporu aldıktan sonra kullanılan her izin ve rapor doğum izninden kesiliyormuşİznin varsa ondan kullan kuzum olabiliyormus o
Evet banada insan kaynakları şirketimde bu şekilde bilgi verdi 32.hafta sonrası aldığın izin ne olursa olsun rapordan düşmeye başlıyormuş. Benimde yıllık iznim var doğum izni bitip geri dönme zamanı geldiğinde bir kaç gün çalışıp bir kaç gün yıllık izin kullanırsam bir süre idare eder beni bari bebeğin alışma döneminde hemen tamamen uzaklaşmam başka türlü olmuyor zatenCanım benin yanacak iznim vardı planım aslında bu iki hafta onu kullanmaktı ama il sağlık müdürlüğü ile konuştum çalışır raporu aldıktan sonra kullanılan her izin ve rapor doğum izninden kesiliyormuşBende o 2 haftayı 30.haftada aldım 32.haftada işe döndüm
Ya bazı doktorları dinliyorum gebelerin çoğu ıkınmayı bilmiyor diyorlarBende dediğin gibi düşünüyorum aslında gidişat normal giderse normal sorun olursa sezeryana dönsün diyorum ama işte sancıyı çekip son anda sezeryana dönmesi çok can sıkıcı ve ben en çok ondan korkuyorum, bir de doğumda ıkınamayıp bebeğimi strese sokmaktan çok korkuyorum
Bakalım ilk doğumumuz hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden
Aynen o kadar sancı çekiyorsun mesela doğumun ilerliyor bebek kaka yapıyor pat sezeryana alıyorlar böyle şeylerde olabiliyor o yüzden hepimize hayırlı doğum versin AllahBende dediğin gibi düşünüyorum aslında gidişat normal giderse normal sorun olursa sezeryana dönsün diyorum ama işte sancıyı çekip son anda sezeryana dönmesi çok can sıkıcı ve ben en çok ondan korkuyorum, bir de doğumda ıkınamayıp bebeğimi strese sokmaktan çok korkuyorum
Bakalım ilk doğumumuz hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden
Hm den aldım canımNerden aldın kuzum link var mı bu veya benzer bir şey için
Hiç bilmiyordum zararlı olabileceğiniYa ben her hamilelik sonu boyle dusuncelere kapiliyorum eminki tekde degilim
Ay buna benzer bi şey bimden almıştım yıllar önce sonra ne yapacağımı bilememiştim evde boş boş takılıyo çocuğa nasipmişHm den aldım canım
Benim aldığım bu ama zam gelmiş yaw
Pamuklu Gabardin Sepet - Kahverengi/Ayı - Home All | H&M TR
Daha küçüğü de varmış bak o da bu ama bunun ağzı açık benim aldığım büzgülü kapanabiliyor
Baskılı Sepet - Kahverengi/Ayı - Home All | H&M TR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?