2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Anlayabiliyorum canım dün akşamdan beri ağlamaktan gözüm çıktı ortada hiç bir sebep yok kafamda kurduğum senaryolara ağlayıp duruyorum. En son bu iş böyle olmayacak dedim temizlik yapmaya başladım her yeri domestosla sildim ama hala dokunsan ağlayacak gibiyim bende kendime ait hiç bişey koymamışım sen söyleyince farkettim pijama bile almadım daha bende mi o psikolojideyim yoksa farkında mı değilim aman kafam allak bullak oldu

Geçmiş olsun canım
Kızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi
Yaaa çok çok güzel bir haber çok sevindim. Aferin Kuzey Ata güçlü bebişimiz sen de bu süreçte çok pozitiftin, enerjiye hep çok inanırım. Çok mutlu oldum sizin için

Kirli sepeti hangisi almalı çöp kovasını küçük aşırım banyoya koyarım zaten. Kirli sepetinde tek kişilik aldım mı tamam

Kızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
Ben ikisini de aldım canım, kirlilerini bizimkiler ile yıkamayı düşünmüyorum. Ayıklamak yerine böylesi daha kolay geldi bana. Çöp kovasını deneyimleme şansım olmadı ama herkes mutlaka al dedi, denemek istedim açıkçası.

Allah huzurla sağlıkla evlatlarınızla oturmanızı nasip eylesin inşAllah ne güzel işte bak

Kirli sepeti alcam bende ayrı yıkarım zaten sabun tozu kullwncam ayrı onun herseyi

Kızlwr e bebek te baby me süt saklama poşeti uygun bide emzik ve biberon temizleyici aldım 430 tl eşim bayılacaktı bu kadarcık şeye 430
Evet eşimde bu ne diyor benim bu kadar eşyam yok valla bitmiyor ne yapalım bak ben ne kirli sepeti aldım ne bez kovası

Çok geçmiş olsun canım Gebelik zehirlenmesi önemli sen yine de düzenli tansiyon bak ihmal etme
Haftan da geldi riskli bir durum kalmadı 36dan sonra her an gelebilir artık bebişler
Aynen canım bundan sonra hep dinliyorum böyle vücudumu, ölçüyorum hep.
Bu minik prenses ler için her endişe neyseki iyimiş bu saatten sonra çok yorulmamak lazım geçmiş olsun canım
Evet bundan sonra yatışşşş bi daha ne zaman yatacağız
Ben de aslında aynı performansı bekliyorum kendimden cidden o tümsek mücadelesi hala devam ediyor bende süresi uzayacak gittikçe
Bu bebisler neden bize boyle yapiyor ya. Dun benimkide cok hareketsizdi durtuyorum yok. Sonra basladi oynamaya ama omrumden omur aldi resmen
Ay hiç sormaaaa o çok kötü oluyor. Allah korusun ödüm kopuyor benimde
Günaydın,geçmiş olsun canım bu haftan biraz daha Yorucu geçti ondandır belki. Daha gitmeyeceksin dimi
Galiba o yorgunluk çıktı canım haklısın.yoook bitti artık gitmiyorum canım
Günaydınnn geçmiş olsun canım O gözünün önünden geçen şeyler bende de oluyor göz tansiyonu olabilir demişti doktor 3 5 dk ya geçiyor diye aldırış etmedim bende
Yaaaa bilmiyordum göz tansiyonu böyle bir şeymişmiş
Kızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi
Ayyyyy çok güzel bir haber bu
Sağ olasın canım kirli sepetine bayıldım bu arada
Ay çok geçmiş olsun gerçekten belirtilerin benzemiş kötü birşey çıkmamasına çok sevindim
Ay ödümüz koptu valla ama çok şükür iyiyiz canım

Bebişlerim ben olsam 39 artılara kadar beklerım hani en azından denedim derim an içerisinde sez donerse de üzülmem , en azından bebiş geleceği günü kendi karar vermiş olur Bearhug
Bende dediğin gibi düşünüyorum aslında gidişat normal giderse normal sorun olursa sezeryana dönsün diyorum ama işte sancıyı çekip son anda sezeryana dönmesi çok can sıkıcı ve ben en çok ondan korkuyorum, bir de doğumda ıkınamayıp bebeğimi strese sokmaktan çok korkuyorum
Bakalım ilk doğumumuz hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden

İznin varsa ondan kullan kuzum olabiliyormus o
Canım benin yanacak iznim vardı planım aslında bu iki hafta onu kullanmaktı ama il sağlık müdürlüğü ile konuştum çalışır raporu aldıktan sonra kullanılan her izin ve rapor doğum izninden kesiliyormuşBende o 2 haftayı 30.haftada aldım 32.haftada işe döndüm

Evet banada insan kaynakları şirketimde bu şekilde bilgi verdi 32.hafta sonrası aldığın izin ne olursa olsun rapordan düşmeye başlıyormuş. Benimde yıllık iznim var doğum izni bitip geri dönme zamanı geldiğinde bir kaç gün çalışıp bir kaç gün yıllık izin kullanırsam bir süre idare eder beni bari bebeğin alışma döneminde hemen tamamen uzaklaşmam başka türlü olmuyor zaten

Ya bazı doktorları dinliyorum gebelerin çoğu ıkınmayı bilmiyor diyorlar Bu yüzden doğum eğitimleri falan önemli bence. Diyafram nefesini ayarlayabilmek ay ama o kadar sancı içinde bunlar aklımıza gelir mi o da meçhul

Aynen o kadar sancı çekiyorsun mesela doğumun ilerliyor bebek kaka yapıyor pat sezeryana alıyorlar böyle şeylerde olabiliyor o yüzden hepimize hayırlı doğum versin Allah

Ya ben her hamilelik sonu boyle dusuncelere kapiliyorum eminki tekde degilim
Ters bebek cevirme egzersizleride korkutuyo beni yanlis bi hareketle cocuga yada anneye zarar verilebilir oyuzden ebe teklif ettiginde kabul etmicem
Hiç bilmiyordum zararlı olabileceğini Sen daha iyi bilirsin tabii, bir yerde hepimiz sezaryen adayıyız, hayırlısı olsun inşallah.

Ay buna benzer bi şey bimden almıştım yıllar önce sonra ne yapacağımı bilememiştim evde boş boş takılıyo çocuğa nasipmiş Pembe ama olsun artık kullanıcaz. Bim demişken ben gidemedim ama cuma günü çekmece içi düzenleyiciler gelicekti ya lazım olan varsa bilginiz olsun. Bana da lazımdı az önce önünden geçtim ama şimdi eve girince aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…