Aaa oylemiymisCanım benin yanacak iznim vardı planım aslında bu iki hafta onu kullanmaktı ama il sağlık müdürlüğü ile konuştum çalışır raporu aldıktan sonra kullanılan her izin ve rapor doğum izninden kesiliyormuşBende o 2 haftayı 30.haftada aldım 32.haftada işe döndüm
Bende oyuncak ıcın kullanıyorum suanKuru kıyafetleri için kuzum bu bende ayrıca bizim çamaşırlar için bambu sepet var ona bile azıcık nemli havlu atsam dediğin gibi koku ya da küf oluyor normal sepete de asla nemli bir şey bile atmıyorum o yüzden
Bir de kirli sepeti diye aldım bunu ama baya büyük belki ileride oyuncakları çoğalınca oyuncak sepeti yaparım
Aşkım zaten çok cocuk dusunmuyorsun bildiğim kadarıyla belki tek hatta , eğer öyleyse bide git ol sezeryan derim kendini bu kadar korkutma germe . Evet sezeryan da bir amelıyat sonucta ama cok abartılıyor bazen yaDoğru diyorsun kuzum ama ben sezaryen seçersem normal doğumun acısından korkuma seçeceğimhiç aklımda yoktu gerçekten en baştan beri hep normal diyordum ama o alttan muayene beni çok korkuttu ayrıca saatlerce sancı çekip sezaryene dönme olasılığı da canımı sıkıyor.
Ama sezaryenden de çok korkuyorum sonrasında toparlanma sürecinden hemen ayağa kalkamamaktan bebekle ilgilenememekten
Şu an iki doğum şekli de bana korkutucu geliyor ne yapacağım bilmiyorum ya
Sezaryenin gözümde şu an tek iyi yanı belirsizliği silecek olması günümü bileceğim her an acaba doğuruyor muyum stresi yaşayarak geçmeyecek diyorum bir de sancı çekmeyeceğim doğum acısı çekmeyeceğim ama onun da acısı sonra diyorlar me bileyim kadık olmak da ne zormuş
Bende gordum vardı suan ama almadımAy buna benzer bi şey bimden almıştım yıllar önce sonra ne yapacağımı bilememiştim evde boş boş takılıyo çocuğa nasipmişPembe ama olsun artık kullanıcaz. Bim demişken ben gidemedim ama cuma günü çekmece içi düzenleyiciler gelicekti ya lazım olan varsa bilginiz olsun. Bana da lazımdı az önce önünden geçtim ama şimdi eve girince aklıma geldi
Ben 200 e aldım ıkıncı el valla ben alırken de 400 tlydıAy en kuzum ya korbel mi ne çok pahalı boklu bezler için
Plastık al kesınlıkle iki kez iş yapma bak tecrübeyle sabıtKirli sepeti hangisi almalı çöp kovasını küçük aşırım banyoya koyarım zaten. Kirli sepetinde tek kişilik aldım mı tamam
Oyle dusunme bak onca guzel sancıyı çekersen yuzdelık olarak zaten doğar , sancı az olur acılma olmaz sunu bile hıssetmezsın ille acı cekıcem dıye dusunme, bak ben kendım 13 saat bekledim 5 cm açılmayla girdim sezeryane ama öyle aman aman sancı çekmedim ağrı hissetmedim pişman değilim , yine bana aynı şansı verseler yaşadıklarıma rağmen yine denemek isterimBende dediğin gibi düşünüyorum aslında gidişat normal giderse normal sorun olursa sezeryana dönsün diyorum ama işte sancıyı çekip son anda sezeryana dönmesi çok can sıkıcı ve ben en çok ondan korkuyorum, bir de doğumda ıkınamayıp bebeğimi strese sokmaktan çok korkuyorum
Bakalım ilk doğumumuz hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden
Bununokumadan paylaştımPlastık al kesınlıkle iki kez iş yapma bak tecrübeyle sabıt
Güzel gayet kuzumPapatyamaviss bu nasıl
Gibi bişey kuzumBununokumadan paylaştımtamam canım bakayım bebek diye aratınca bez çıkıyor
Ücretsiz izin bitince toplu alırsın yine aynı hesaba gelir canımAaa oylemiymisbende izin bittikten sonra kullanabilicem demekki benimde 35 gunum var
Teklilerde genelde bambu ve hasır var tek plastik bakıyorum teşekkür ederimPlastık al kesınlıkle iki kez iş yapma bak tecrübeyle sabıt
Plastik değil ama bakıyorum olmadı bambu alırım içi beZ çıkıyor yıkanıyorGüzel gayet kuzum
Iste ben aglamiyorumda sorunda ordaAnlayabiliyorum canım dün akşamdan beri ağlamaktan gözüm çıktı ortada hiç bir sebep yok kafamda kurduğum senaryolara ağlayıp duruyorum. En son bu iş böyle olmayacak dedim temizlik yapmaya başladım her yeri domestosla sildim ama hala dokunsan ağlayacak gibiyimbende kendime ait hiç bişey koymamışım sen söyleyince farkettim pijama bile almadım daha bende mi o psikolojideyim yoksa farkında mı değilim aman kafam allak bullak oldu
Evet cnm bebegin kemiklerine zarar verebilirHiç bilmiyordum zararlı olabileceğiniSen daha iyi bilirsin tabii, bir yerde hepimiz sezaryen adayıyız, hayırlısı olsun inşallah.
Sen bu ikinci el olayını çok iyi yapıyorsun gerçektenBen 200 e aldım ıkıncı el valla ben alırken de 400 tlydı
Birinci en iyi alısverısım kanguruSen bu ikinci el olayını çok iyi yapıyorsun gerçekten
Dediğin gibi bende öyle yapacağım, bebeğim tam 40.haftada doğarsa 11 hafta doğum sonrasına kalıyor o da ocağın ilk haftası bitiyor sonrasında da izin rapor ne kullanabilirsem artıkEvet banada insan kaynakları şirketimde bu şekilde bilgi verdi 32.hafta sonrası aldığın izin ne olursa olsun rapordan düşmeye başlıyormuş. Benimde yıllık iznim var doğum izni bitip geri dönme zamanı geldiğinde bir kaç gün çalışıp bir kaç gün yıllık izin kullanırsam bir süre idare eder beni bari bebeğin alışma döneminde hemen tamamen uzaklaşmam başka türlü olmuyor zaten
Kanguru bakmadım eşimle ana kucağına baktık bugün biraz ama sadece baktık bide park beşiklere baktıkBirinci en iyi alısverısım kanguruikinci sırada maxı cosi tobı oto koltuğu 220 tlye almıştım onuda hani ikinci el diyince ilk aklıma gelen buyuk ve uyguna aldığım şeyler
Babynest gereksız , reflü yatağı sadece alabılırsınReflü yatağı alcam babay nest le beraber pahalı oluyor beşik olayını halledip içine 200 tl civarında reflü yatağı koymayı düşüyorum nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?