2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa oylemiymis bende izin bittikten sonra kullanabilicem demekki benimde 35 gunum var

Bende oyuncak ıcın kullanıyorum suan
Aşkım zaten çok cocuk dusunmuyorsun bildiğim kadarıyla belki tek hatta , eğer öyleyse bide git ol sezeryan derim kendini bu kadar korkutma germe . Evet sezeryan da bir amelıyat sonucta ama cok abartılıyor bazen ya
Bunu şey gibi düşün bir ürün var altında olumlu yorum da var olumsuz da , herkesın kendi acı eşiği ve yaşadığına göre yorum yapılıyor

Bende gordum vardı suan ama almadım

Oyle dusunme bak onca guzel sancıyı çekersen yuzdelık olarak zaten doğar , sancı az olur acılma olmaz sunu bile hıssetmezsın ille acı cekıcem dıye dusunme, bak ben kendım 13 saat bekledim 5 cm açılmayla girdim sezeryane ama öyle aman aman sancı çekmedim ağrı hissetmedim pişman değilim , yine bana aynı şansı verseler yaşadıklarıma rağmen yine denemek isterim

Iste ben aglamiyorumda sorunda orda
Cocuklar etkilenmesin diye kendimi sıkıyorum
Normal dogumsa 3 sezeryansa 5gun kalicam ama valizde bana ait hic bise yok
Artik koysak iyi olur
Hiç bilmiyordum zararlı olabileceğini Sen daha iyi bilirsin tabii, bir yerde hepimiz sezaryen adayıyız, hayırlısı olsun inşallah.
Evet cnm bebegin kemiklerine zarar verebilir
Annenin ic organlarda kanama yapabilir
Yirtilma olabilir
Allah korusun

Dediğin gibi bende öyle yapacağım, bebeğim tam 40.haftada doğarsa 11 hafta doğum sonrasına kalıyor o da ocağın ilk haftası bitiyor sonrasında da izin rapor ne kullanabilirsem artıkBebeğimi bi 6-7 aya kadar büyütebilirsem çok iyi olur

Birinci en iyi alısverısım kanguru ikinci sırada maxı cosi tobı oto koltuğu 220 tlye almıştım onuda hani ikinci el diyince ilk aklıma gelen buyuk ve uyguna aldığım şeyler
Kanguru bakmadım eşimle ana kucağına baktık bugün biraz ama sadece baktık bide park beşiklere baktık

Reflü yatağı alcam babay nest le beraber pahalı oluyor beşik olayını halledip içine 200 tl civarında reflü yatağı koymayı düşüyorum nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…