2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Haklısın bencede öyle bende öyle gebe çok gördüm ıkınamayıp çocuğun kalp atışı felan düşen
Ben şimdi nefes egzersizi felan yapmaya çalışıyorum ama işte o an o stres ile nasıl olur bilmiyorum
Ebe arkadaşlar da o ıkınma içgüdüsü geliyor zaten diyor
Bakalım yaşayıp göreceğiz ya akışa bıraktım nasıl gelecekse öyle gelecek içimde kalacak hali yok ya

Aynen o kadar sancı çekiyorsun mesela doğumun ilerliyor bebek kaka yapıyor pat sezeryana alıyorlar böyle şeylerde olabiliyor o yüzden hepimize hayırlı doğum versin Allah
Aynen öyle benim elimde olmayan bir şey olursa vicdanım rahat olur ama işte çatalda ıkınamazsam bebeğim sıkıntıya girerse vicdan azabı yaşarım gibi
O yüzden rabbim hepimize en hayırlı şekilde doğum yapmayı nasip etsin

Ben dün akşam kızıma patladım bağırıp çağırmadım ama bisküvi yiyordu dökeceksin dikkat et derken döktü ve ben ne dedim diye ağlamaya başladım sonra susmak bilmedim eşimin de morali bozuldu. Uyuyakalmışım 3 gibi uyandım 6 da tekrar uyuyakalmışım. Sabah kalktım kaldığım yerden ağlamaya devam ettim ha ağla de ağla kızım da gelip gelip neyin var niye ağlıyorsun diyince baktım olacak gibi değil kendine gel dedim temizliğe sardım haşatım çıktı ağlaya ağlaya temizlik yaptım artık koymamız lazım gerçekten çünkü vakit daralıyor son dakika elimiz ayağımıza dolaşır unuturuz Allah korusun uğraş dur sonra

Haklısın canım ama işte 16-18 saate kadar sancı çekip sezeryana dönen var
Neyse iyi düşünelim iyi olsun diyorum
Dediğin gibi ben iki çocuk düşünüyorum ve birini normal doğurmak isterim o duyguyu tatmak isterim gerçekten onu da ilk doğumda yapamazsam sonrası zor
Sadece endişelerim oluyor ne kadar izlesek görsek de insan kendi yaşayacağı için tedirgin olması normal olsa gerek

Ay bana da babynest hediye geldi diye reflü yatağı almadım. Umarım ihtiyacım olmaz yaaa
Babynest kullanışlı bişey çok bakıyorum almadım bir türlü takip ettiklerimde görüyorum çanta gibi tüm odalarda yatağı hazır oluyor reflü yatağı içine koyabilirsin 200 tl pahalı değil

Artık hormonlar iyice coştu böyle duygu durum değişiklikleri çok normal ama kendini de yıpratma canın hele çamaşır suyu neden kullanıyorsun yazık kendine bebeğine

Artık hormonlar iyice coştu böyle duygu durum değişiklikleri çok normal ama kendini de yıpratma canın hele çamaşır suyu neden kullanıyorsun yazık kendine bebeğine
Karıncalarla başım belada çünkü kuzum(oturup ona ağlamışlığımda var) kullanmadık ilaç bırakmadık ama hala çıkıyor bir yerlerden evim 9.kat birde sadece domestos la silince 2 3 gün görünmüyor içim rahat ediyor

Kız ben bildiğim şeyi tekrar yaşayacağım tekrar amelıyat olacağım ama gel gör endişelerimi tedirginliklerimi

Amin canım

Kız ben bildiğim şeyi tekrar yaşayacağım tekrar amelıyat olacağım ama gel gör endişelerimi tedirginliklerimi
Değil mi bir de doğum gerçekten sürpriz yumurta gibi ne olacağı belli olmuyor hele normal doğum tam sürpriz yumurta

Babynest kullanışlı bişey çok bakıyorum almadım bir türlü takip ettiklerimde görüyorum çanta gibi tüm odalarda yatağı hazır oluyor reflü yatağı içine koyabilirsin 200 tl pahalı değil
Reflü yatağının olayı eğimli olması ya hani ben de diyorumki babynesti eğimli bir şekilde koyarım

Değil mi bir de doğum gerçekten sürpriz yumurta gibi ne olacağı belli olmuyor hele normal doğum tam sürpriz yumurta
Ben 2 tane normal doğum yaptım ilki ikinciye göre daha kolaydı bence .. bu 3 olacak ama çok korkuyorum bundan inşallah kolaylıkla hepimiz sağ sağlım alırız bebeklerimizi kucağımıza .. gerçekten her gebelik ve her doğum birbirinden bambaşka kaçıncı olursa olsun

Ben ilk normal doğum yaptım ikinci de şimdilik normal görünüyor ama ne zaman olacak ne zaman sancılanacam herşey muamma korkunun ecele faydası yok demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…