Haklısın bencede öyle bende öyle gebe çok gördüm ıkınamayıp çocuğun kalp atışı felan düşenYa bazı doktorları dinliyorum gebelerin çoğu ıkınmayı bilmiyor diyorlarBu yüzden doğum eğitimleri falan önemli bence. Diyafram nefesini ayarlayabilmek ay ama o kadar sancı içinde bunlar aklımıza gelir mi o da meçhul
Aynen öyle benim elimde olmayan bir şey olursa vicdanım rahat olur ama işte çatalda ıkınamazsam bebeğim sıkıntıya girerse vicdan azabı yaşarım gibiAynen o kadar sancı çekiyorsun mesela doğumun ilerliyor bebek kaka yapıyor pat sezeryana alıyorlar böyle şeylerde olabiliyor o yüzden hepimize hayırlı doğum versin Allah
Ben dün akşam kızıma patladım bağırıp çağırmadım ama bisküvi yiyordu dökeceksin dikkat et derken döktü ve ben ne dedim diye ağlamaya başladım sonra susmak bilmedim eşimin de morali bozuldu. Uyuyakalmışım 3 gibi uyandım 6 da tekrar uyuyakalmışım. Sabah kalktım kaldığım yerden ağlamaya devam ettim ha ağla de ağla kızım da gelip gelip neyin var niye ağlıyorsun diyince baktım olacak gibi değil kendine gel dedim temizliğe sardım haşatım çıktı ağlaya ağlaya temizlik yaptımIste ben aglamiyorumda sorunda orda
Cocuklar etkilenmesin diye kendimi sıkıyorum
Normal dogumsa 3 sezeryansa 5gun kalicam ama valizde bana ait hic bise yok
Artik koysak iyi olur
Evet cnm bebegin kemiklerine zarar verebilir
Annenin ic organlarda kanama yapabilir
Yirtilma olabilir
Allah korusun
Ben umay bebe den aldım 390 tl ye canımReflü yatağı alcam babay nest le beraber pahalı oluyor beşik olayını halledip içine 200 tl civarında reflü yatağı koymayı düşüyorum nasıl sizce
Az evvel ona baktım kullanışlı gibi mi canımBen umay bebe den aldım 390 tl ye canım Eki Görüntüle 3298749
Haklısın canım ama işte 16-18 saate kadar sancı çekip sezeryana dönen varOyle dusunme bak onca guzel sancıyı çekersen yuzdelık olarak zaten doğar , sancı az olur acılma olmaz sunu bile hıssetmezsın ille acı cekıcem dıye dusunme, bak ben kendım 13 saat bekledim 5 cm açılmayla girdim sezeryane ama öyle aman aman sancı çekmedim ağrı hissetmedim pişman değilim , yine bana aynı şansı verseler yaşadıklarıma rağmen yine denemek isterim
Babynest kullanışlı bişey çok bakıyorum almadım bir türlü takip ettiklerimde görüyorum çanta gibi tüm odalarda yatağı hazır oluyor reflü yatağı içine koyabilirsin 200 tl pahalı değilAy bana da babynest hediye geldi diye reflü yatağı almadım. Umarım ihtiyacım olmaz yaaa
Artık hormonlar iyice coştu böyle duygu durum değişiklikleri çok normal ama kendini de yıpratma canın hele çamaşır suyu neden kullanıyorsun yazık kendine bebeğineBen dün akşam kızıma patladım bağırıp çağırmadım ama bisküvi yiyordu dökeceksin dikkat et derken döktü ve ben ne dedim diye ağlamaya başladım sonra susmak bilmedim eşimin de morali bozuldu. Uyuyakalmışım 3 gibi uyandım 6 da tekrar uyuyakalmışım. Sabah kalktım kaldığım yerden ağlamaya devam ettim ha ağla de ağla kızım da gelip gelip neyin var niye ağlıyorsun diyince baktım olacak gibi değil kendine gel dedim temizliğe sardım haşatım çıktı ağlaya ağlaya temizlik yaptımartık koymamız lazım gerçekten çünkü vakit daralıyor son dakika elimiz ayağımıza dolaşır unuturuz Allah korusun uğraş dur sonra
Valla kalitesi güzel kullanışlı ilk defa İnternet alışverişinde memnun kaldım diyebilirimAz evvel ona baktım kullanışlı gibi mi canım
Karıncalarla başım belada çünkü kuzum(oturup ona ağlamışlığımda varArtık hormonlar iyice coştu böyle duygu durum değişiklikleri çok normal ama kendini de yıpratma canın hele çamaşır suyu neden kullanıyorsun yazık kendine bebeğine
Helal olsun gerçektenBirinci en iyi alısverısım kanguruikinci sırada maxı cosi tobı oto koltuğu 220 tlye almıştım onuda hani ikinci el diyince ilk aklıma gelen buyuk ve uyguna aldığım şeyler
Kız ben bildiğim şeyi tekrar yaşayacağım tekrar amelıyat olacağım ama gel gör endişelerimi tedirginliklerimiHaklısın canım ama işte 16-18 saate kadar sancı çekip sezeryana dönen var
Neyse iyi düşünelim iyi olsun diyorum
Dediğin gibi ben iki çocuk düşünüyorum ve birini normal doğurmak isterim o duyguyu tatmak isterim gerçekten onu da ilk doğumda yapamazsam sonrası zor
Sadece endişelerim oluyor ne kadar izlesek görsek de insan kendi yaşayacağı için tedirgin olması normal olsa gerek
Amin canımAynen öyle benim elimde olmayan bir şey olursa vicdanım rahat olur ama işte çatalda ıkınamazsam bebeğim sıkıntıya girerse vicdan azabı yaşarım gibi
O yüzden rabbim hepimize en hayırlı şekilde doğum yapmayı nasip etsin
Değil mi bir de doğum gerçekten sürpriz yumurta gibi ne olacağı belli olmuyor hele normal doğum tam sürpriz yumurtaKız ben bildiğim şeyi tekrar yaşayacağım tekrar amelıyat olacağım ama gel gör endişelerimi tedirginliklerimi
Öyle balım valla bu süreç için istediğin kadar düşün yaşayınca göreceksin göreceğizDeğil mi bir de doğum gerçekten sürpriz yumurta gibi ne olacağı belli olmuyor hele normal doğum tam sürpriz yumurta
Reflü yatağının olayı eğimli olması ya hani ben de diyorumki babynesti eğimli bir şekilde koyarımBabynest kullanışlı bişey çok bakıyorum almadım bir türlü takip ettiklerimde görüyorum çanta gibi tüm odalarda yatağı hazır oluyor reflü yatağı içine koyabilirsin 200 tl pahalı değil
Ben 2 tane normal doğum yaptım ilki ikinciye göre daha kolaydı bence .. bu 3 olacak ama çok korkuyorum bundan inşallah kolaylıkla hepimiz sağ sağlım alırız bebeklerimizi kucağımıza .. gerçekten her gebelik ve her doğum birbirinden bambaşka kaçıncı olursa olsunDeğil mi bir de doğum gerçekten sürpriz yumurta gibi ne olacağı belli olmuyor hele normal doğum tam sürpriz yumurta
Ben ilk normal doğum yaptım ikinci de şimdilik normal görünüyor ama ne zaman olacak ne zaman sancılanacam herşey muamma korkunun ecele faydası yok demişlerKız ben bildiğim şeyi tekrar yaşayacağım tekrar amelıyat olacağım ama gel gör endişelerimi tedirginliklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?