- 12 Şubat 2023
- 2.225
- 3.750
- 63
- 30
Gerçekten ikinci kolay mıydı biraz ümide ihtiyacım var gibiBen 2 tane normal doğum yaptım ilki ikinciye göre daha kolaydı bence .. bu 3 olacak ama çok korkuyorum bundan inşallah kolaylıkla hepimiz sağ sağlım alırız bebeklerimizi kucağımıza .. gerçekten her gebelik ve her doğum birbirinden bambaşka kaçıncı olursa olsun
Aynen canim. Aslinda niyetim onceden kullanabilmekti ama neyse artikÜcretsiz izin bitince toplu alırsın yine aynı hesaba gelir canım
Bence de . Doktorum 17 ekime kadar beklicez dedi. Eger gelmezse 42 yi zorlucak misiniz diye sorucam kontroldeDeğil mi bir de doğum gerçekten sürpriz yumurta gibi ne olacağı belli olmuyor hele normal doğum tam sürpriz yumurta
Yok ben oyle bisey yasamadim ama parmaklarimda cok agri var. Sinir sikismasi mi odem mi cozemedimKızlar ya ellerimin üstünde minik minik kabarcıklar var anlamadımda çok hafif kaşınıyor ama kuruluktandır dedim anlamadım bu kabarcıklar neler sonlara doğru böyle şeyler yaşayanınız var mı
Iste canim ben buyuk kizimi tek buyuttum hep guclu durmak onun icin ayakta kalmak icin hiç onunde aglamadim cunku hassas bi yapisi vardi zaten. O uyuyunca aglardim mesela. O benim ustumde kalmis atamiyorum. Hamileligimde bir kez aglamistim cok uzuldu oda benle agladi ben dahada yikiliyorum. Oyuzden tutuyorum kendimeBen dün akşam kızıma patladım bağırıp çağırmadım ama bisküvi yiyordu dökeceksin dikkat et derken döktü ve ben ne dedim diye ağlamaya başladım sonra susmak bilmedim eşimin de morali bozuldu. Uyuyakalmışım 3 gibi uyandım 6 da tekrar uyuyakalmışım. Sabah kalktım kaldığım yerden ağlamaya devam ettim ha ağla de ağla kızım da gelip gelip neyin var niye ağlıyorsun diyince baktım olacak gibi değil kendine gel dedim temizliğe sardım haşatım çıktı ağlaya ağlaya temizlik yaptımartık koymamız lazım gerçekten çünkü vakit daralıyor son dakika elimiz ayağımıza dolaşır unuturuz Allah korusun uğraş dur sonra
O yüzden boş verelim zaten içimizde kalacak değil ya bir şekilde doğuracağızÖyle balım valla bu süreç için istediğin kadar düşün yaşayınca göreceksin göreceğiz
Bencede öyle her gebelik her doğum farklı, kendine özel ve bence hiç bir kadın kaç kez doğum yaparsa yapsın doğuma hazır hissetmiyorBen 2 tane normal doğum yaptım ilki ikinciye göre daha kolaydı bence .. bu 3 olacak ama çok korkuyorum bundan inşallah kolaylıkla hepimiz sağ sağlım alırız bebeklerimizi kucağımıza .. gerçekten her gebelik ve her doğum birbirinden bambaşka kaçıncı olursa olsun
Bende Eskişehir'e gidince doktora ilk kez muayene olacağım muayenede de bunu soracağımBence de . Doktorum 17 ekime kadar beklicez dedi. Eger gelmezse 42 yi zorlucak misiniz diye sorucam kontrolde
Ödem ağrı yapıyordu bende de özellikle sabah uyanınca ellerim ağrıyorduYok ben oyle bisey yasamadim ama parmaklarimda cok agri var. Sinir sikismasi mi odem mi cozemedim
Bende canim. Ama 40 tan sonra kordon dolanmasi kaka yutma vs riskler olabiliyormus. Onu riske atmam sezeryana cevirin derim sanirimBende Eskişehir'e gidince doktora ilk kez muayene olacağım muayenede de bunu soracağımİnsan o kadar bekledim beklediğime değsin normal olsun diye düşünebilir yani ben düşünürüm şahsen
Bende de oyle kuzum. Ellerdeki odem gecmiyor ayaklar yatinca iniyor ama eller aslaÖdem ağrı yapıyordu bende de özellikle sabah uyanınca ellerim ağrıyordu
Evet böyle durumlar da çok oluyorBende canim. Ama 40 tan sonra kordon dolanmasi kaka yutma vs riskler olabiliyormus. Onu riske atmam sezeryana cevirin derim sanirim
Benim gibi bi durum yaşamasın da kimse, ben gerçekten acayip sakin bir sezeryan geçirdim şokun etkisiyleBencede öyle her gebelik her doğum farklı, kendine özel ve bence hiç bir kadın kaç kez doğum yaparsa yapsın doğuma hazır hissetmiyor
Güçlü olmaya çalışmak gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun canımIste canim ben buyuk kizimi tek buyuttum hep guclu durmak onun icin ayakta kalmak icin hiç onunde aglamadim cunku hassas bi yapisi vardi zaten. O uyuyunca aglardim mesela. O benim ustumde kalmis atamiyorum. Hamileligimde bir kez aglamistim cok uzuldu oda benle agladi ben dahada yikiliyorum. Oyuzden tutuyorum kendime
Ya kendime 2 pijama dis macunu fircasi sampuan harici ne olacak sanki diyip salliyorum onuda en kotu ihtimal esim getirir evden diyorum yanlis dusunuyorum tabikide
2 lohusa pijamasi siparis verdim o gelsinde koyayim barivalizi hazir etmemiz sart artik
Maalesef canım benim ilki daha kolaydı ilk gebelik diye kendimi 24 saat sancıya falan hazırlamıştım herhalde 6. Saatte çatala alınınca şaşırmıştımGerçekten ikinci kolay mıydı biraz ümide ihtiyacım var gibişaka şaka her hamilelik kendine has bunun bilincindeyim maksat gönlüm ferahlasın
Kızlwr e bebek te baby me süt saklama poşeti uygun bide emzik ve biberon temizleyici aldım 430 tl eşim bayılacaktı bu kadarcık şeye 430
Süt saklama poşetine ihtiyaç olursa medikallerden bakın bence. Çok daha uygun oluyorEvet eşimde bu ne diyor benim bu kadar eşyam yokvalla bitmiyor ne yapalım bak ben ne kirli sepeti aldım ne bez kovası
Usengeclikmi rahatlikmi umursamazlikmi valla bilemedimGüçlü olmaya çalışmak gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun canımben de hafta içi gidip alıcam daha resmen rahatlıkta dünya markasıyız
Nerdeyse 24 saat olacaktı benimki az daha zorlasaydıMaalesef canım benim ilki daha kolaydı ilk gebelik diye kendimi 24 saat sancıya falan hazırlamıştım herhalde 6. Saatte çatala alınınca şaşırmıştımikinci daha zor oldu benim inşallah seninki kolay olur
Sabah bir arkadaşımız daha aynısını yazmıi ellerimde parmaklarında ağrı olduğunu senin gibiYok ben oyle bisey yasamadim ama parmaklarimda cok agri var. Sinir sikismasi mi odem mi cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?