2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gerçekten ikinci kolay mıydı biraz ümide ihtiyacım var gibi şaka şaka her hamilelik kendine has bunun bilincindeyim maksat gönlüm ferahlasın

Kızlar ya ellerimin üstünde minik minik kabarcıklar var anlamadımda çok hafif kaşınıyor ama kuruluktandır dedim anlamadım bu kabarcıklar neler sonlara doğru böyle şeyler yaşayanınız var mı

Kızlar ya ellerimin üstünde minik minik kabarcıklar var anlamadımda çok hafif kaşınıyor ama kuruluktandır dedim anlamadım bu kabarcıklar neler sonlara doğru böyle şeyler yaşayanınız var mı
Yok ben oyle bisey yasamadim ama parmaklarimda cok agri var. Sinir sikismasi mi odem mi cozemedim

Iste canim ben buyuk kizimi tek buyuttum hep guclu durmak onun icin ayakta kalmak icin hiç onunde aglamadim cunku hassas bi yapisi vardi zaten. O uyuyunca aglardim mesela. O benim ustumde kalmis atamiyorum. Hamileligimde bir kez aglamistim cok uzuldu oda benle agladi ben dahada yikiliyorum. Oyuzden tutuyorum kendime

Ya kendime 2 pijama dis macunu fircasi sampuan harici ne olacak sanki diyip salliyorum onuda en kotu ihtimal esim getirir evden diyorum yanlis dusunuyorum tabikide
2 lohusa pijamasi siparis verdim o gelsinde koyayim bari valizi hazir etmemiz sart artik

Bencede öyle her gebelik her doğum farklı, kendine özel ve bence hiç bir kadın kaç kez doğum yaparsa yapsın doğuma hazır hissetmiyor

Bence de . Doktorum 17 ekime kadar beklicez dedi. Eger gelmezse 42 yi zorlucak misiniz diye sorucam kontrolde
Bende Eskişehir'e gidince doktora ilk kez muayene olacağım muayenede de bunu soracağım İnsan o kadar bekledim beklediğime değsin normal olsun diye düşünebilir yani ben düşünürüm şahsen

Bende Eskişehir'e gidince doktora ilk kez muayene olacağım muayenede de bunu soracağım İnsan o kadar bekledim beklediğime değsin normal olsun diye düşünebilir yani ben düşünürüm şahsen
Bende canim. Ama 40 tan sonra kordon dolanmasi kaka yutma vs riskler olabiliyormus. Onu riske atmam sezeryana cevirin derim sanirim

Bende canim. Ama 40 tan sonra kordon dolanmasi kaka yutma vs riskler olabiliyormus. Onu riske atmam sezeryana cevirin derim sanirim
Evet böyle durumlar da çok oluyor Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah başka bir şey istemiyorum

Bencede öyle her gebelik her doğum farklı, kendine özel ve bence hiç bir kadın kaç kez doğum yaparsa yapsın doğuma hazır hissetmiyor
Benim gibi bi durum yaşamasın da kimse, ben gerçekten acayip sakin bir sezeryan geçirdim şokun etkisiyle Ameliyathanede ilk defa bu kadar sakin hamile görüyoruz dediler, bilmiyorlar ki o an ne yaşadığının farkında değil kadın Gününü beklerken stres olurdum gibi geliyor

Güçlü olmaya çalışmak gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun canım ben de hafta içi gidip alıcam daha resmen rahatlıkta dünya markasıyız

Gerçekten ikinci kolay mıydı biraz ümide ihtiyacım var gibi şaka şaka her hamilelik kendine has bunun bilincindeyim maksat gönlüm ferahlasın
Maalesef canım benim ilki daha kolaydı ilk gebelik diye kendimi 24 saat sancıya falan hazırlamıştım herhalde 6. Saatte çatala alınınca şaşırmıştım ikinci daha zor oldu benim inşallah seninki kolay olur

Kızlwr e bebek te baby me süt saklama poşeti uygun bide emzik ve biberon temizleyici aldım 430 tl eşim bayılacaktı bu kadarcık şeye 430

Evet eşimde bu ne diyor benim bu kadar eşyam yok valla bitmiyor ne yapalım bak ben ne kirli sepeti aldım ne bez kovası
Süt saklama poşetine ihtiyaç olursa medikallerden bakın bence. Çok daha uygun oluyor

Nerdeyse 24 saat olacaktı benimki az daha zorlasaydı her hamilelik kendine özel canım ilki ikincisine benzemeyebiliyor herkese sağlıklı kolay doğum diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…