2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar teyzoşlar nasılsınız bakalım bugün minik oglusumla nekadar emdigini hesap etti hemşiresi acken tarttı birde yedikten sonra 50 cc yemiş maşallah zaten 60 alıyordu zorla 60 a cıkarmiar daha yeni 55 ti gayet güzel emmiş dedi hemşiremiz anne otelinde kal dediler ama minik kizim beni özler dedim kalamam hem sagmasam mastit olurum orada yapamam yemesi güzel olirsa oksijen sorunu yasamaz isek yakinda yaburcuyuz ama hala solunumda sorunlar oluyor arada duanizi bekliyoruz minik yavrumla benimde hala sezeryan yerim sert. Asil duzelicem bilmiyorum bugün tüm gün hastanede bekledim ogluş için minik agziyla bir emişi var amaninnn yerler onu

Anne oteli nedir cnm bebeğine maşallah bu arada

Ay ay maşallah minik oğluşa böyle devam etsin tez zamanda evine dönsün inşallahh.

Ay ay ay maşAllah oğluşa tez zamanda evinize gelsin minnoş

Kızlar bebeğin ayakları göğsümün altındaydı 28. Haftadan beri doğum pozisyonunda şimdi tarif edemeyeceğim bir şey oldu hafif sancı ve aşağıya baskı sonra ayaklari kaburgamdan göğüs altimdan indi bu erken gelir mi demek korkuyorum daha yeni 35 e girdik

Bebek kanala yönelmiş ola bilir ama hemen doğuracağın anlamına gelmez. Bebek kanala indikten 2-4 hafta sonra doğum ola biliyomuş

Bir de kızlar ben uyuşukluk hissediyordum kalcamda yani açıkça söyleyeyim popomda bugün bir baktım kiii çatlak bahçesi olmuş iğrenç duruyor deri catlarken ağrı ya da uyuşma hissi olurmuş Allah'ım ya çok üzüldüm karnında da olursa bu kadar çok naparim biraz kafayı taktım çirkin geldi bana çaresi var mı estetiği bu çatlakların hoş sanki mankenlik yapcam amaan bana da kafayı takacak yeni mevzu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…