2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kanala indikten sonra bile bir süre geçiyor rahim ağzı kısalmaya başlıyor sonrasında silinme başlıyor.
Her şeyin hazır olsun ama endişelenme bebelerimiz büyüdü kritik haftaları atlattılar çok şükür doğarlarsa da gelişimine bağlı küvezde kalabilir de kalmayabilir de
Arkadaşım 35+5te doğum yapmış 2750 gr doğmuş oğlu maşallah hiç solunum sıkıntısı yaşamamış başka sorunu da olmamış ertesi gün eve taburcu olmuşlar

Son düzenleme:
Çatlak konusu benim de kafama takılıyor olursa zaten hep bu haftalardan sonra oluyormuş sen yine nemlendirici sür ihmal etme dha fazla çatlamazsın umarım

Çok uykum var ama uyuyamıyorum. Çünkü her zamanki gibi bebek aşırı hareketli ve kasılmalar var.
Ah senin bu kasılmalar Sezeryan günün ne zamandı o zamana kadar bir aksiyon yaşama da
Eşimin kuzeni de senin gibi hep kasılması ağrısı oluyordu yine o kasılmalardan sanıp hastaneye gitmiş açıklık fazlaymış 1 saat içinde doğurmuş

Peki bu haftalarda mide bulantısı normal mi ya yeniden başladı ağzım su dolu sanki midem bulanıyor

Peki bu haftalarda mide bulantısı normal mi ya yeniden başladı ağzım su dolu sanki midem bulanıyor
Normal sanırım bebek büyüdüğü için artık midene daha fazla baskı oluyor reflü bulantı gibi durumlar bu haftalardan sonra olabilir endişelenme bence
Bende yemeği fazla yiyeyim hemen midem şişiyor bulanıyor az az sık sık yemek lazım

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Başı pelvise oturmuştur belki ya da başka pozisyon almıştır, hemen erken doğuma yorma bence canım. Cumartesi kontrole gideceksin zaten doktor görür söyler eğer bişey varsa. Ama zaten göğüs altındaki çıkıntıya kadar bile gelmemesi lazım daha hafta olarak küçük çünkü.
Kemik çıkıntısında olduğu zaman yani göğüs altı civarı 38 haftalık olmuş oluyor. Gece gece korkutmuş oğluş

Çatlak üzerinde vakumlu birşeylerle kan dolaşımını artırıp kanlandırıp hücre yenilemesi sağlıyorlar, bir kaç uygulama var lazer falan ama bence gerek yok. Bende de oldu biraz aman yapacak bir şey yok bebeğimden hatıra derim

Bende gece gece burnum tıkalı gözler kızarık uyandım yine 2 yıldır böyle grip olmadım olmadım hamilelik sonunda oldum
Geceleri daha kötü oluyor inşallah bir an evvel geçer pazartesi muayene olacağım zaten umarım crp felan çok atmamışım da ab kullanmama gerek kalmaz
Viral bir şeyse zaten mecbur böyle atlatacağım

Sonra hareket edince azaliyor ama bisey acicammfalan acamiyorum hic
Parmakların şiş mi canım şişse ödemden öyle olmuştur bana da bir kez oldu yürüyüşten döndüm 1 saat kadar yürütmüştür kollar aşağı sarkınca parmaklarım şişmiş avcumu kapatamadım bir süre bir iki saate geçmişti.
Eğer ödemlerin arttıysa o yüzden olmuş olabilir

Ayaklsrim yatinca geciyorda ellerde tik yok

Oy yerim onun kuş ağzını inşallah az kaldı canım
Canım bazen iniyor bazen geri çıkıyor yukarı endişe etme

Bi denicem kuzum. Birde 1 hafta sonra artik evdeyim ya bakalim belki odemlerim azalir
İnşallah ya çalışmak son haftalarda zor gerçekten
Benim de muhtemelen bu iki hafta yoğun çalışmaktan vücut direncim düştü resmen grip oldum bir tek boğaz ağrısı değil burun akıntısı öksürük de var bakalım hemen geçer umarım

Canim en kotu ayril yani yapicak birsey yok. Dogun izni bittikten sonra 1 ay rapor alabilme sansin yok mu 1 ayda oyle idare edersin olmadi. Beni o kadar cok yordular ki haftaya son oldugunu bildigimden hafifledim cidden. Kendime ne cok dert etmisim

Canim en kotu ayril yani yapicak birsey yok. Dogun izni bittikten sonra 1 ay rapor alabilme sansin yok mu 1 ayda oyle idare edersin olmadi. Beni o kadar cok yordular ki haftaya son oldugunu bildigimden hafifledim cidden. Kendime ne cok dert etmisim
Kuzum bende zaten bu iki hafta rapor alacağım sonra ver elini 37.haftaYeni bir ilde olacağız ya bakalım rapor nasıl olacak hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…