Kanala indikten sonra bile bir süre geçiyor rahim ağzı kısalmaya başlıyor sonrasında silinme başlıyor.Kızlar bebeğin ayakları göğsümün altındaydı 28. Haftadan beri doğum pozisyonunda şimdi tarif edemeyeceğim bir şey oldu hafif sancı ve aşağıya baskı sonra ayaklari kaburgamdan göğüs altimdan indi bu erken gelir mi demek korkuyorum daha yeni 35 e girdik
Çatlak konusu benim de kafama takılıyor olursa zaten hep bu haftalardan sonra oluyormuş sen yine nemlendirici sür ihmal etme dha fazla çatlamazsın umarımBir de kızlar ben uyuşukluk hissediyordum kalcamda yani açıkça söyleyeyim popomda bugün bir baktım kiii çatlak bahçesi olmuş iğrenç duruyorderi catlarken ağrı ya da uyuşma hissi olurmuş Allah'ım ya çok üzüldüm karnında da olursa bu kadar çok naparim biraz kafayı taktım çirkin geldi bana çaresi var mı estetiği bu çatlakların hoş sanki mankenlik yapcam amaan bana da kafayı takacak yeni mevzu olsun
Ah senin bu kasılmalarÇok uykum var ama uyuyamıyorum. Çünkü her zamanki gibi bebek aşırı hareketli ve kasılmalar var.
Peki bu haftalarda mide bulantısı normal mi ya yeniden başladı ağzım su dolu sanki midem bulanıyorKanala indikten sonra bile bir süre geçiyor rahim ağzı kısalmaya başlıyor sonrasında silinme başlıyor.
Her şeyin hazır olsun ama endişelenme bebelerimiz büyüdü kritik haftaları atlattılar çok şükür doğarlarsa da gelişimine bağlı küvezde kalabilir de kalmayabilir de
Arkadaşım 35+5te doğum yapmış 2750 gr doğmuş oğlu maşallah hiç solunum sıkıntısı başka sorunu olmadı ertesi gün eve taburcu olmuşlar
Normal sanırım bebek büyüdüğü için artık midene daha fazla baskı oluyor reflü bulantı gibi durumlar bu haftalardan sonra olabilir endişelenme bencePeki bu haftalarda mide bulantısı normal mi ya yeniden başladı ağzım su dolu sanki midem bulanıyor
Teşekkür ederim Allah razı olsunNormal sanırım bebek aşağıya indiği için artık midene daha fazla baskı oluyor reflü bulantı gibi durumlar bu haftalardan sonra olabilir endişelenme bence
Bende yemeği fazla yiyeyim hemen midem şişiyor bulanıyor az az sık sık yemek lazım
Başı pelvise oturmuştur belki ya da başka pozisyon almıştır, hemen erken doğuma yorma bence canım. Cumartesi kontrole gideceksin zaten doktor görür söyler eğer bişey varsa. Ama zaten göğüs altındaki çıkıntıya kadar bile gelmemesi lazım daha hafta olarak küçük çünkü.Kızlar bebeğin ayakları göğsümün altındaydı 28. Haftadan beri doğum pozisyonunda şimdi tarif edemeyeceğim bir şey oldu hafif sancı ve aşağıya baskı sonra ayaklari kaburgamdan göğüs altimdan indi bu erken gelir mi demek korkuyorum daha yeni 35 e girdik
Çatlak üzerinde vakumlu birşeylerle kan dolaşımını artırıp kanlandırıp hücre yenilemesi sağlıyorlar, bir kaç uygulama var lazer falan ama bence gerek yok. Bende de oldu biraz aman yapacak bir şey yok bebeğimden hatıra derimBir de kızlar ben uyuşukluk hissediyordum kalcamda yani açıkça söyleyeyim popomda bugün bir baktım kiii çatlak bahçesi olmuş iğrenç duruyorderi catlarken ağrı ya da uyuşma hissi olurmuş Allah'ım ya çok üzüldüm karnında da olursa bu kadar çok naparim biraz kafayı taktım çirkin geldi bana çaresi var mı estetiği bu çatlakların hoş sanki mankenlik yapcam amaan bana da kafayı takacak yeni mevzu olsun
Sonra hareket edince azaliyor ama bisey acicammfalan acamiyorum hicSabah bir arkadaşımız daha aynısını yazmıi ellerimde parmaklarında ağrı olduğunu senin gibi
Parmakların şiş mi canım şişse ödemden öyle olmuştur bana da bir kez oldu yürüyüşten döndüm 1 saat kadar yürütmüştür kollar aşağı sarkınca parmaklarım şişmiş avcumu kapatamadım bir süre bir iki saate geçmişti.Sonra hareket edince azaliyor ama bisey acicammfalan acamiyorum hic
Ayaklsrim yatinca geciyorda ellerde tik yokParmakların şiş mi canım şişse ödemden öyle olmuştur bana da bir kez oldu yürüyüşten döndüm 1 saat kadar yürütmüştür kollar aşağı sarkınca parmaklarım şişmiş avcumu kapatamadım bir süre bir iki saate geçmişti.
Eğer ödemlerin arttıysa o yüzden olmuş olabilir
Soğuk suya felan koy biraz bir de çok aşağıda tutma hep kaldır kollarını bakalım geçecek mi?Ayaklsrim yatinca geciyorda ellerde tik yok
Bi denicem kuzum. Birde 1 hafta sonra artik evdeyim ya bakalim belki odemlerim azalirSoğuk suya felan koy biraz bir de çok aşağıda tutma hep kaldır kollarını bakalım geçecek mi?
Oy yerim onun kuş ağzınıKızlar teyzoşlar nasılsınız bakalımbugün minik oglusumla nekadar emdigini hesap etti hemşiresi acken tarttı birde yedikten sonra 50 cc yemiş maşallah zaten 60 alıyordu zorla 60 a cıkarmiar daha yeni 55 ti gayet güzel emmiş dedi hemşiremiz anne otelinde kal dediler ama minik kizim beni özler dedim kalamam hem sagmasam mastit olurum orada yapamam yemesi güzel olirsa oksijen sorunu yasamaz isek yakinda yaburcuyuz ama hala solunumda sorunlar oluyor arada duanizi bekliyoruz minik yavrumla benimde hala sezeryan yerim sert. Asil duzelicem bilmiyorum bugün tüm gün hastanede bekledim ogluş için minik agziyla bir emişi var amaninnn yerler onu
Canım bazen iniyor bazen geri çıkıyor yukarıKızlar bebeğin ayakları göğsümün altındaydı 28. Haftadan beri doğum pozisyonunda şimdi tarif edemeyeceğim bir şey oldu hafif sancı ve aşağıya baskı sonra ayaklari kaburgamdan göğüs altimdan indi bu erken gelir mi demek korkuyorum daha yeni 35 e girdik
İnşallah ya çalışmak son haftalarda zor gerçektenBi denicem kuzum. Birde 1 hafta sonra artik evdeyim ya bakalim belki odemlerim azalir
Canim en kotu ayril yani yapicak birsey yok. Dogun izni bittikten sonra 1 ay rapor alabilme sansin yok mu 1 ayda oyle idare edersin olmadi. Beni o kadar cok yordular ki haftaya son oldugunu bildigimden hafifledim cidden. Kendime ne cok dert etmisimİnşallah ya çalışmak son haftalarda zor gerçekten
Benim de muhtemelen bu iki hafta yoğun çalışmaktan vücut direncim düştü resmen grip oldum bir tek boğaz ağrısı değil burun akıntısı öksürük de var bakalım hemen geçer umarım
Kuzum bende zaten bu iki hafta rapor alacağım sonra ver elini 37.haftaCanim en kotu ayril yani yapicak birsey yok. Dogun izni bittikten sonra 1 ay rapor alabilme sansin yok mu 1 ayda oyle idare edersin olmadi. Beni o kadar cok yordular ki haftaya son oldugunu bildigimden hafifledim cidden. Kendime ne cok dert etmisim
Umarim guzellikler getirir sizeKuzum bende zaten bu iki hafta rapor alacağım sonra ver elini 37.haftaYeni bir ilde olacağız ya bakalım rapor nasıl olacak hiç bilmiyorum
UmarımUmarim guzellikler getirir size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?