2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay ben 9 ay bekledim 40 gün daha beklerim yaaa.
Canım Duru’nun da 10 çıktı doktorumuz sadece anne sütü dedi sık sık emzir dedi. Zorla uyandırmaya çalışıyoruz genelde 2 saatte bir bazen 1,5 saat uyandırmaya çalışıyorum. Bir de normalde göbek bağı düşmeden yıkamayın derler ya bizim dr 5. Gün yıkattı bize. Yüzü yere bakacak şekilde ters tuttuk bebeği elimizle kordonu kapattık su kaçmasın diye. Sırtından aşağı su döktük. Bir kez köpükledik hemen suya değdirip çıkardık yani. Adam akıllı bi yıkama değildi. O kadar iyi geldi ki eli yüzü açıldı. Rengi yerine geldi. Yarın kontrolü var bakalım düştü mü göreceğiz.
Bu beni çok üzer ya saçma sapan ter başladı iki gündür her yerim sırılsıklam bir de mesanemin dolduğunu hissedemeyip boşaltamıyorum Hamilelik iyi gidiyordu benim ya lohusalık olmadı
Lohusa terlemesi bende de var. Geceleri defalarca kıyafet değişiyorum ay ben de zorlanıyorum ya şu acemiliği bi atsaydık üstümüzden.
Ben de ellerini ıslak mendille siliyorum huzursuzlanıyor öyle uyanıyor. Sanırım aise8818 almıştı fototerapi. Biz de sınırdayız inşallah gerek kalmaz yaaa.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Suan nstdeyim
Allahim hicmi sanci olmaz ya sen artik 38+5 oldun yavrum azicik gayret goster
Suan 7 sancim
38+3 sadece bir tane sancım çıktı

Evet 1 haftalık anneden inciler
  • reflü yatağı alın
  • iç zıbın sık sık değişiyor. Eğer azsa çoğaltın.
  • ilays marka kundak örtüsünden çok memnun kaldım. O kadar esnek yapıda ki bebeği çok güzel sarıp sarmalıyor hafif ve sıcak tutuyor
  • bestlak damla + rezene+ tahinpekmez + bol su kombinasyonu ile sütüm gayet yeterli. Çok değil ama az da değil bence.
  • süt sağma makinesi kadar mochi de iş görüyor bence. Mochiden bu kadar performans beklemiyordum açıkçası. Bebek emerken diğer memeye takıyorum mesela şip şip akıyor acısız ağrısız makine almayanlar şans verebilirsiniz fiyat performans açısından çok iyi

Ayy anne olmuş da öneri veriyor göz yaşım pıt
Bak kundak örtüsü iyi dedin müsline sararım diyordum ama o daha kullanışlı olabilir bakabilirim

Ayy anne olmuş da öneri veriyor göz yaşım pıt
Bak kundak örtüsü iyi dedin müsline sararım diyordum ama o daha kullanışlı olabilir bakabilirim
Müslinlerden çok farklı yapısı onun. Müslinleri örtü şeklinde kullanıyorum altına üstüne. O ama gerçekten çok başarılı slingini de alacağım aynı markanın

Müslinlerden çok farklı yapısı onun. Müslinleri örtü şeklinde kullanıyorum altına üstüne. O ama gerçekten çok başarılı slingini de alacağım aynı markanın
Ben slingini almıştım ama kundak örtüsüne bakmadım slingi de yumuşacık çok güzel

Kızlar ıslak mendil indirime girmiş burda daha denemedim aldığımı doğurmadığım için ama ıslak mendilin yaramama gibi bi durumu olabılır mı ki ?stok yapayım mı bu %99 sulu olanlardan

Ne 40 günmüş arkadaş ya

Valla kaşık, şırınga, biberon ne varsa dayıyoruz sütü yavruma iyi besleniyor gibi inşallah olmaz öyle bir şey, çok sağol
Daha ne olsun o anne sütü sariligidir geçer evin güneş aliyirsa bi iki dakika bacaklarını kollarını güneşlendjr oda iyi gelir . Bir de çok tutma sakın 3 dk geçmesin

Kızlar ıslak mendil indirime girmiş burda daha denemedim aldığımı doğurmadığım için ama ıslak mendilin yaramama gibi bi durumu olabılır mı ki ?stok yapayım mı bu %99 sulu olanlardan
Islak mendil her yerde kullanılıyor canım bebeğe pişik yapabilme ihtimali de var ama kullanılır çok abartmadan al

Kalın lastikli alın bence kuzum

Kızlar sizlere bir sorum var özellikle tecrübeli annelere danışıyorum.
Biliyorsunuz Kütahya'dayız soğuk bir yerde yaşıyoruz şimdiden evimiz 21 derece dışarısı şu an gün içinde 18-20 derece oluyor bebeğim doğduğunda hava daha da soğumuş olacak.
Biliyorsunuz ki 1 köpeğimiz var onun günlük yürüyüşleri oluyor şu an kayınvalidem var yanımda sorun olmuyor ama doğumumu bekliyor doğumdan bir iki hafta sonra Hataya 1 aylığına gitmesi gerekiyor.
Şimdi asıl konuya geliyorum doğumdan 10 gün-2 hafta sonrası için bebeğimle ve köpeğimle beraber yürüyüşlere başlamam gerekiyor ve bu tahmini tarih Kasım başı demek havalar burda buz gibi olur ben çocuğu nasıl giydirmeliyim dış giyim için peluş tulumlar sıcak tutar mı üstüne battaniye ile beraber o şekilde çıkarabilir miyim? Ya da peluş giydirip üstüne kundaklar var onunla mı arabaya koyayım nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum aklımda hep bu soru var bu ara

Ben ilk iki ay peluş kundağa saracağım canım başına da şapka falan kalın
Sonrası için astronot tulum aldım 3-6 aya göre iyice soğuklar bastırınca onu giydireceğim

Ben ilk iki ay peluş kundağa saracağım canım başına da şapka falan kalın
Sonrası için astronot tulum aldım 3-6 aya göre iyice soğuklar bastırınca onu giydireceğim
Peluş kundak var içine nasıl giydirmek gerekir ki yani zıbın tulum veya takım üstüne de yine dış peluş giydirip öyle mi koymalıyım kundağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…