Ay ben 9 ay bekledim 40 gün daha beklerim yaaa.Kızlar bilgisi olan yazsınlohusalıkta kanama bıttıkten sonra gusül alınsa bile ilişki için 40 ı beklıyor muyduk ay oğlumda da sormuştum bunu ama hıc hatırlamıyorum ya sankı bır aylık falanken olmuştu
Canım Duru’nun da 10 çıktıSelam kizlar giremiyorum cok sik , 2 ekimde dogum yapmistim sezeryan yerlerim hala agriyorbugun doktor kontrollerimiz vardi bebekte sarilik cikti 9 degeri.cumartesi yine vercez.benim kontrol guzel gecti agrilar 3 gun sonra hafiflicek dedi .
Siz de sarilik olmusmuydu.nasil dusuruyoruz varmi bi yontemi.
Lohusa terlemesi bende de var. Geceleri defalarca kıyafet değişiyorumBu beni çok üzer ya saçma sapan ter başladı iki gündür her yerim sırılsıklam bir de mesanemin dolduğunu hissedemeyip boşaltamıyorumHamilelik iyi gidiyordu benim ya lohusalık olmadı
Ben de ellerini ıslak mendille siliyorum huzursuzlanıyor öyle uyanıyor. SanırımZorla uyandırıp bol bol emzirmeksürekli suratına ıslak peçete falan değdiriyorum uyansın diye, geçen eşim diyor ki çok mu kötü davranıyoruz çocuğa ama geçen bir arkadaş da yazmıştı, acırsanız acınacak duruma düşersiniz diye. Çok yüksek değil sarılığı sanki iyi beslenirse düzelir gibi. Bizim grupta fototerapi alan bebek oldu mu? Bizimkinin de öyle bir ihtimali var ama hiç bırakmak istemiyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
38+3 sadece bir tane sancım çıktıSuan nstdeyim
Allahim hicmi sanci olmaz yasen artik 38+5 oldun yavrum azicik gayret goster
Suan 7 sancim
Sen bensin ne zaman nst çekilse 0 sancı resmen bizim oğluşlar gelmemek için direniyorSuan nstdeyim
Allahim hicmi sanci olmaz yasen artik 38+5 oldun yavrum azicik gayret goster
Suan 7 sancim
Ebebek canım eşim almış baya da küçük buEbebek mı bunların küçük bedenı yok dıye almamıştım ben , ama kışın net evde gıyılecek en ıyı sey hele bebısler corap çıkarmaya başlayınca
Ayy anne olmuş da öneri veriyor göz yaşım pıtEvet 1 haftalık anneden inciler
- reflü yatağı alın
- iç zıbın sık sık değişiyor. Eğer azsa çoğaltın.
- ilays marka kundak örtüsünden çok memnun kaldım. O kadar esnek yapıda ki bebeği çok güzel sarıp sarmalıyor hafif ve sıcak tutuyor
- bestlak damla + rezene+ tahinpekmez + bol su kombinasyonu ile sütüm gayet yeterli. Çok değil ama az da değil bence.
- süt sağma makinesi kadar mochi de iş görüyor bence. Mochiden bu kadar performans beklemiyordum açıkçası. Bebek emerken diğer memeye takıyorum mesela şip şip akıyor acısız ağrısız
makine almayanlar şans verebilirsiniz fiyat performans açısından çok iyi
Müslinlerden çok farklı yapısı onun. Müslinleri örtü şeklinde kullanıyorum altına üstüne. O ama gerçekten çok başarılı slingini de alacağım aynı markanınAyy anne olmuş da öneri veriyor göz yaşım pıt
Bak kundak örtüsü iyi dedin müsline sararım diyordum ama o daha kullanışlı olabilir bakabilirim
Ben slingini almıştım ama kundak örtüsüne bakmadım slingi de yumuşacık çok güzelMüslinlerden çok farklı yapısı onun. Müslinleri örtü şeklinde kullanıyorum altına üstüne. O ama gerçekten çok başarılı slingini de alacağım aynı markanın
Saol canımmGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
38+3 sadece bir tane sancım çıktı
Daha ne olsun o anne sütü sariligidir geçer evin güneş aliyirsa bi iki dakika bacaklarını kollarını güneşlendjr oda iyi gelir . Bir de çok tutma sakın 3 dk geçmesinNe 40 günmüş arkadaş ya
Valla kaşık, şırınga, biberon ne varsa dayıyoruz sütü yavruma iyi besleniyor gibi inşallah olmaz öyle bir şey, çok sağol
Islak mendil her yerde kullanılıyor canım bebeğe pişik yapabilme ihtimali de var ama kullanılır çok abartmadan alKızlar ıslak mendil indirime girmiş burda daha denemedim aldığımı doğurmadığım için ama ıslak mendilin yaramama gibi bi durumu olabılır mı ki ?stok yapayım mıbu %99 sulu olanlardan
Kalın lastikli alın bence kuzum@Papatyamaviss kuzum ben bu çoraplı altlardan aldım fiyatına göre kumaşı da çok güzel
Hbnin june markasına ait benim aldıklarım ordan baya bir şeyler de aldım bakabilirsin.
Şunun gibi canım beden bulursan direk al sudan ucuz ve iş görür ben 4 takım felan aldım
Bence Davutu ornek alma Barbaros yavrumAy darısı başıma
38+5 e kadar inşallah benim de hiç sancım çıkmaz
Bak oğlum Davut arkadaşını örnek al tamam mı
Sancim bile 7 cikti okadarki doguramiyorum anlaSelam kızlar bu gece de doğurmadım tık yok38+5 olduk
Ben ilk iki ay peluş kundağa saracağım canım başına da şapka falan kalınKızlar sizlere bir sorum var özellikle tecrübeli annelere danışıyorum.
Biliyorsunuz Kütahya'dayız soğuk bir yerde yaşıyoruz şimdiden evimiz 21 derece dışarısı şu an gün içinde 18-20 derece oluyor bebeğim doğduğunda hava daha da soğumuş olacak.
Biliyorsunuz ki 1 köpeğimiz var onun günlük yürüyüşleri oluyor şu an kayınvalidem var yanımda sorun olmuyor ama doğumumu bekliyor doğumdan bir iki hafta sonra Hataya 1 aylığına gitmesi gerekiyor.
Şimdi asıl konuya geliyorum doğumdan 10 gün-2 hafta sonrası için bebeğimle ve köpeğimle beraber yürüyüşlere başlamam gerekiyor ve bu tahmini tarih Kasım başı demek havalar burda buz gibi olur ben çocuğu nasıl giydirmeliyim dış giyim için peluş tulumlar sıcak tutar mı üstüne battaniye ile beraber o şekilde çıkarabilir miyim? Ya da peluş giydirip üstüne kundaklar var onunla mı arabaya koyayım nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum aklımda hep bu soru var bu ara
Benimki de gelmesin işte 38+5 e kadarBence Davutu ornek alma Barbaros yavrum
O inat
Donmedi
Simdide gelmiyo
Peluş kundak var içine nasıl giydirmek gerekir ki yani zıbın tulum veya takım üstüne de yine dış peluş giydirip öyle mi koymalıyım kundağaBen ilk iki ay peluş kundağa saracağım canım başına da şapka falan kalın
Sonrası için astronot tulum aldım 3-6 aya göre iyice soğuklar bastırınca onu giydireceğim
Onlardan almadım hmde görmüştüm ama haftasonu beden bulursam alacağım canım onlar çok kullanışlı oluyormuşKalın lastikli alın bence kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?