2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Küçük bedeni varmı kuzum june bılıyorum :)

Peluş kundak var içine nasıl giydirmek gerekir ki yani zıbın tulum veya takım üstüne de yine dış peluş giydirip öyle mi koymalıyım kundağa
Önemli olan o soguk havayı cok solumaması kuzum yanı bebek arabasında durursa cok sorun olmaz mutlaka bebek arabasının üstünü de ortmelısın

Peluş kundak var içine nasıl giydirmek gerekir ki yani zıbın tulum veya takım üstüne de yine dış peluş giydirip öyle mi koymalıyım kundağa
Ben normal tulumla ya da alt üst takımla koyarım diye düşünüyorum canım o kundaklar baya kalın çünkü belki üstüne bir kat ince hırka falan olur çok da sıcağa alıştırmak istemiyorum bebetoyu

İşte buranın ayazı soğuğu çok kötü yani bende sen gibi düşünüyorum ama benim bile kemiklerim donuyor genelde
Önemli olan o soguk havayı cok solumaması kuzum yanı bebek arabasında durursa cok sorun olmaz mutlaka bebek arabasının üstünü de ortmelısın
Araba için örtü rüzgar kesen tiplerden mi yoksa zuppersdaki gibi penye kumaşlar mı iyi olur acaba?

Anam babam usulü balım

Eklentiler

• D97DC4B5-4EA2-4B56-AC76-6EAEC33181E0.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 57
Ece'nin de 10 çıkmıştı bizim doktorumuz anne sütü + mama dedi sık besleme ile sarılık değerimiz düştü rengi iyice yerine geldi aşkımın.
Terleme bende hala var ne zaman geçecek bilmiyorum.
Zamanla açlıklarını hissediyorlar galiba artık aranmaya başladık ama bazen benim uyandirmam gerekiyor

Evet 3 gün sonra baya baya hafifliyor kendine gelmeye başlıyorsun, kızımın 10 çıkmıştı 3 gün sonra ve bir hafta sonra yeniden gidip kan verdik. Sık beslenin canım

Kızlar ıslak mendil indirime girmiş burda daha denemedim aldığımı doğurmadığım için ama ıslak mendilin yaramama gibi bi durumu olabılır mı ki ?stok yapayım mı bu %99 sulu olanlardan
Ben sleepy ve uni baby yenidoğan stoklamıştım şuan sleepy kullanıyoruz bir sıkıntımız yok bence al canım indirimdeyken

Maşallah canım benim gelmiş minik kuşun Allah analı babalı büyütsün

Benim sancim falan yok
Zaten dogum anina kadarda olmuyo sanci bende
Digerleride oyle olmustu
bende yalanci sanci falan olmuyo oldumu gercekci oluyo
Canim biz 4.gunu yikamistik bebegi
Burda oyle gobegin dusmesi beklenmiyo

Kızlar çıktım şimdi doktor dedi haftaya kadar da gelmez nstde bir sancı çıktı baş seviyesi geçen haftaya göre aşağıda ama çokta aşağıda değil dedi yürüyüş pilates topu biraz daha yüklen dedi.
Kilosu 3000-3200 arasında dedi valla bilmiyorum ne olacak haftaya tekrardan aşağıdan bakıp ona göre suni sancı olayını konuşuruz dedi

Oh maşallah canım çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…