Ah çok mantıklı en olmadı temizliğe kullanılır evde çok sağol canımIslak mendil her yerde kullanılıyor canım bebeğe pişik yapabilme ihtimali de var ama kullanılır çok abartmadan al
Küçük bedeni varmı kuzum june bılıyorum :)Papatyamaviss kuzum ben bu çoraplı altlardan aldım fiyatına göre kumaşı da çok güzel
Hbnin june markasına ait benim aldıklarım ordan baya bir şeyler de aldım bakabilirsin.
Şunun gibi canım beden bulursan direk al sudan ucuz ve iş görür ben 4 takım felan aldım
Önemli olan o soguk havayı cok solumaması kuzum yanı bebek arabasında durursa cok sorun olmaz mutlaka bebek arabasının üstünü de ortmelısınPeluş kundak var içine nasıl giydirmek gerekir ki yani zıbın tulum veya takım üstüne de yine dış peluş giydirip öyle mi koymalıyım kundağa
Ben normal tulumla ya da alt üst takımla koyarım diye düşünüyorum canım o kundaklar baya kalın çünkü belki üstüne bir kat ince hırka falan olur çok da sıcağa alıştırmak istemiyorum bebetoyuPeluş kundak var içine nasıl giydirmek gerekir ki yani zıbın tulum veya takım üstüne de yine dış peluş giydirip öyle mi koymalıyım kundağa
Ben 0-3 ve 3-6 aldım canımKüçük bedeni varmı kuzum june bılıyorum :)
İşte buranın ayazı soğuğu çok kötü yani bende sen gibi düşünüyorum ama benim bile kemiklerim donuyor geneldeBen normal tulumla ya da alt üst takımla koyarım diye düşünüyorum canım o kundaklar baya kalın çünkü belki üstüne bir kat ince hırka falan olur çok da sıcağa alıştırmak istemiyorum bebetoyu
Araba için örtü rüzgar kesen tiplerden mi yoksa zuppersdaki gibi penye kumaşlar mı iyi olur acaba?Önemli olan o soguk havayı cok solumaması kuzum yanı bebek arabasında durursa cok sorun olmaz mutlaka bebek arabasının üstünü de ortmelısın
Diş çıkarcaklar içimizde yaSancim bile 7 cikti okadarki doguramiyorum anla
Anam babam usulü balımİşte buranın ayazı soğuğu çok kötü yani bende sen gibi düşünüyorum ama benim bile kemiklerim donuyor genelde
Araba için örtü rüzgar kesen tiplerden mi yoksa zuppersdaki gibi penye kumaşlar mı iyi olur acaba?
Ece'nin de 10 çıkmıştı bizim doktorumuz anne sütü + mama dedi sık besleme ile sarılık değerimiz düştü rengi iyice yerine geldi aşkımın.Ay ben 9 ay bekledim 40 gün daha beklerim yaaa.
Canım Duru’nun da 10 çıktıdoktorumuz sadece anne sütü dedi sık sık emzir dedi. Zorla uyandırmaya çalışıyoruz genelde 2 saatte bir bazen 1,5 saat uyandırmaya çalışıyorum. Bir de normalde göbek bağı düşmeden yıkamayın derler ya bizim dr 5. Gün yıkattı bize. Yüzü yere bakacak şekilde ters tuttuk bebeği elimizle kordonu kapattık su kaçmasın diye. Sırtından aşağı su döktük. Bir kez köpükledik hemen suya değdirip çıkardık yani. Adam akıllı bi yıkama değildi. O kadar iyi geldi ki eli yüzü açıldı. Rengi yerine geldi. Yarın kontrolü var bakalım düştü mü göreceğiz.
Lohusa terlemesi bende de var. Geceleri defalarca kıyafet değişiyorumay ben de zorlanıyorum ya şu acemiliği bi atsaydık üstümüzden.
Ben de ellerini ıslak mendille siliyorum huzursuzlanıyor öyle uyanıyor. Sanırım @aise8818 almıştı fototerapi. Biz de sınırdayız inşallah gerek kalmaz yaaa.
Evet 3 gün sonra baya baya hafifliyor kendine gelmeye başlıyorsun, kızımın 10 çıkmıştı 3 gün sonra ve bir hafta sonra yeniden gidip kan verdik. Sık beslenin canımSelam kizlar giremiyorum cok sik , 2 ekimde dogum yapmistim sezeryan yerlerim hala agriyorbugun doktor kontrollerimiz vardi bebekte sarilik cikti 9 degeri.cumartesi yine vercez.benim kontrol guzel gecti agrilar 3 gun sonra hafiflicek dedi .
Siz de sarilik olmusmuydu.nasil dusuruyoruz varmi bi yontemi.
Bakayım madem bi tane hemenAnam babam usulü balım
Ben sleepy ve uni baby yenidoğan stoklamıştım şuan sleepy kullanıyoruz bir sıkıntımız yok bence al canım indirimdeykenKızlar ıslak mendil indirime girmiş burda daha denemedim aldığımı doğurmadığım için ama ıslak mendilin yaramama gibi bi durumu olabılır mı ki ?stok yapayım mıbu %99 sulu olanlardan
Maşallah canım benim gelmiş minik kuşun Allah analı babalı büyütsünKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Benim sancim falan yokBenim dünkü nst'de yine 50-60lardaydı sancılar ve ciddi hissediyordum bu kez kasılmayı. Doktor baktı, "Gayet iyi" dedi geçti. Sonra bana nasıl hissediyorsun diye sordu, "Ben artık anlamıyorum siz gayet iyi diyorsunuz ama benim çok kasılmam var bazen nefes aldırmıyor. Bu sancı değil mi yani?" diye sordum. Sancııı dediama doğum başlatan bir sancı değil dedi. Bebek doğmak üzere bu kadar sancilar olacak dedi kapattı konuyu hahahah
Şu an karnım yine önce dalgalanıyor sonra kasılıp kalıyor, bakalım bekliyoruz
Canim biz 4.gunu yikamistik bebegiCanım Duru’nun da 10 çıktıdoktorumuz sadece anne sütü dedi sık sık emzir dedi. Zorla uyandırmaya çalışıyoruz genelde 2 saatte bir bazen 1,5 saat uyandırmaya çalışıyorum. Bir de normalde göbek bağı düşmeden yıkamayın derler ya bizim dr 5. Gün yıkattı bize. Yüzü yere bakacak şekilde ters tuttuk bebeği elimizle kordonu kapattık su kaçmasın diye. Sırtından aşağı su döktük. Bir kez köpükledik hemen suya değdirip çıkardık yani. Adam akıllı bi yıkama değildi. O kadar iyi geldi ki eli yüzü açıldı. Rengi yerine geldi. Yarın kontrolü var bakalım düştü mü göreceğiz.
Canım e bebek de de var kızımdan çok almıştım kış bebekleri ya hem karnını iyice sarıyor bunlar ya bol geliyor ya iz yapıyorOnlardan almadım hmde görmüştüm ama haftasonu beden bulursam alacağım canım onlar çok kullanışlı oluyormuş
Maşallah canım benim kolay gelsin bizde aynı çok şükür uykusuz ama mecburen ayaktaKızlar ne yapıyorsunuz balımla uğraşmaktan vakit bulamıyorum hiç
Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı ilk aşı tarihimiz belirlendi, kilo alımımız normal sizde ne var ne yok
Oh maşallah canım çok güzelKızlar çıktım şimdi doktor dedi haftaya kadar da gelmeznstde bir sancı çıktı baş seviyesi geçen haftaya göre aşağıda ama çokta aşağıda değil dedi yürüyüş pilates topu biraz daha yüklen dedi.
Kilosu 3000-3200 arasında dedi valla bilmiyorum ne olacakhaftaya tekrardan aşağıdan bakıp ona göre suni sancı olayını konuşuruz dedi
Bak durdukduk çocuğu gelmek istemiyor şimdi görüyor musun dedi geçen ki gebeside erken doğum riski varmış 40 ı beklemişOh maşallah canım çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?