2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen bensin ne zaman nst çekilse 0 sancı resmen bizim oğluşlar gelmemek için direniyor
Aynen canim gelmeye niyeti yok bu bebelerin
Bakalim ne zaman gelecekler
Benimki de gelmesin işte 38+5 e kadar tam o gün sezaryan günü istemese de gelecek zaten yapacak bir şey yok hihi
Gelmez annesi seninkide 38+5e kadar bekler
Beni guya 38+5de dogurtacaklardi kilolu bebek diye
simdi normal dogum olmadigi icin sezeryani son ana kadar bekletiyolar
bana sorarlarsa 39+6 isticem
Diş çıkarcaklar içimizde ya hele bizim tosunları direkt kreşe mi kaydettirsek napsak
Aynen ben dusunmuyo degilim yani sahsen

Aldım gitti

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-05-15-35-31-359_com.pozitron.hepsiburada.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2023-10-05-15-35-24-260_com.pozitron.hepsiburada.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
Canım e bebek de de var kızımdan çok almıştım kış bebekleri ya hem karnını iyice sarıyor bunlar ya bol geliyor ya iz yapıyor
Çok iyi canım bakayım oraya da
Kız maşallah kilosu da toplamış boş vet seninki atak dönemine girdi kalsın bir hafta daha da iyice toplasın annesi
Artık minyon bebek grupta bir benim oğluş kaldı

Çok iyi canım bakayım oraya da

Kız maşallah kilosu da toplamış boş vet seninki atak dönemine girdi kalsın bir hafta daha da iyice toplasın annesi
Artık minyon bebek grupta bir benim oğluş kaldı
3200 küsür ölçtü ama en fazla bu kadardır dedi. Hurma yeme çok kilo almasın dedi bide

Bu june ne kadar uygunmuş Direkt alışveriş yaptım indirimler var hiç bilmiyordum ben
Aynen kuzum çok uygun güzel indirim de oluyor çok çeşit yok ama kullanışlı şeyler var bende bi alayım ne olacak olmazsa iade ederim dedım beğendim yani tam fp ürün
Şimdi de yürüyüş dönüşü a101e uğramıştım 101 ganimeti hepsi pamuklu

Eklentiler

• 16965115095934197813417261343877.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 73
Evet kardeşim demişti A101 e bebek kıyafetleri gelecek diye de bakmadım az durayım diye ama eve geldim june siparişi verdim güle güle giysin

Ya benimkinin de göbeği dün düştü bugün sağlık ocağında gösterdim biraz akıntı var gibiydi yıkamayın dediler, benimki de bi yıkansa rahatlar belki
Mochiden ben de çok memnunum valla aynı şekilde kullanıyorum.
Daha ne olsun o anne sütü sariligidir geçer evin güneş aliyirsa bi iki dakika bacaklarını kollarını güneşlendjr oda iyi gelir . Bir de çok tutma sakın 3 dk geçmesin
İnşallah canım ya güneşe de tuttum biraz şimdi bakalım

Dün eşim bugün görümcem karnın inmiş dedi bebeğim geceden beri bi orda top oluyor bi burda hadi rastgele diyorum

Kızlar özellikle sezeryan olan anneler, hastane çantasını hazırlıyoruz annemle, iç çamaşırı ne koyayım bu karin paneli iç çamaşırı mi yoksa eski düşük bel iç camasirimi mi koyayım? Depent muadili can bebe vardı evde 5 tane de ondan koydum, orkid yada mesane pedi de alıp koyacağım

Başka eksik bisi var mi?

Arkadaşlar hastane çantamı hazırlayayım dedim ama ben patladım ya kabin boy valize sığamadım her şey kaldı ortada
Diğer bavul da Battal boy 85 cm neredeyse eşim bununla gidersek herkes bize güler diyor
Napacayuk siz hangi boy valize sığdınız ben mi fazla şey aldım niye böyle oldu ki ya
Instagramdaki herkes minicik valize sığıyordu halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…