Bu june ne kadar uygunmuşBen slingini almıştım ama kundak örtüsüne bakmadım slingi de yumuşacık çok güzel
Aynen canim gelmeye niyeti yok bu bebelerinSen bensin ne zaman nst çekilse 0 sancı resmen bizim oğluşlar gelmemek için direniyor
Gelmez annesi seninkide 38+5e kadar beklerBenimki de gelmesin işte 38+5 e kadartam o gün sezaryan günü istemese de gelecek zaten yapacak bir şey yok hihi
Aynen ben dusunmuyo degilim yani sahsenDiş çıkarcaklar içimizde yahele bizim tosunları direkt kreşe mi kaydettirsek napsak
Aldım gitti@Papatyamaviss kuzum ben bu çoraplı altlardan aldım fiyatına göre kumaşı da çok güzel
Hbnin june markasına ait benim aldıklarım ordan baya bir şeyler de aldım bakabilirsin.
Şunun gibi canım beden bulursan direk al sudan ucuz ve iş görür ben 4 takım felan aldım
Çok iyi canım bakayım oraya daCanım e bebek de de var kızımdan çok almıştım kış bebekleri ya hem karnını iyice sarıyor bunlar ya bol geliyor ya iz yapıyor
Kız maşallah kilosu da toplamış boş vet seninki atak dönemine girdi kalsın bir hafta daha da iyice toplasın annesiKızlar çıktım şimdi doktor dedi haftaya kadar da gelmeznstde bir sancı çıktı baş seviyesi geçen haftaya göre aşağıda ama çokta aşağıda değil dedi yürüyüş pilates topu biraz daha yüklen dedi.
Kilosu 3000-3200 arasında dedi valla bilmiyorum ne olacakhaftaya tekrardan aşağıdan bakıp ona göre suni sancı olayını konuşuruz dedi
Şu çizgili şorttan bende aldım çok tatlışAldım gitti
3200 küsür ölçtü ama en fazla bu kadardır dedi. Hurma yeme çok kilo almasın dedi bideÇok iyi canım bakayım oraya da
Kız maşallah kilosu da toplamış boş vet seninki atak dönemine girdi kalsın bir hafta daha da iyice toplasın annesi
Artık minyon bebek grupta bir benim oğluş kaldı
Aynen tek beden kalmış yazlık gibi olur mu bilmem ama aldım valla yaza küçük gelcek gibi olursa kilotlu çorapla giydiririm ben onu bahardaŞu çizgili şorttan bende aldım çok tatlış
Aynen kuzum çok uygun güzel indirim de oluyor çok çeşit yok ama kullanışlı şeyler var bende bi alayım ne olacak olmazsa iade ederim dedım beğendim yani tam fp ürünBu june ne kadar uygunmuşDirekt alışveriş yaptım indirimler var hiç bilmiyordum ben
Kumasida cok guzel yumusacikBu june ne kadar uygunmuşDirekt alışveriş yaptım indirimler var hiç bilmiyordum ben
Hurmayı günlük 1 kilo yemeliyim3200 küsür ölçtü ama en fazla bu kadardır dedi. Hurma yeme çok kilo almasın dedi bide
Bende aşkooooHurmayı günlük 1 kilo yemeliyim
Evet kardeşim demişti A101 e bebek kıyafetleri gelecek diye de bakmadım az durayım diye ama eve geldim june siparişi verdimAynen kuzum çok uygun güzel indirim de oluyor çok çeşit yok ama kullanışlı şeyler var bende bi alayım ne olacak olmazsa iade ederim dedım beğendim yani tam fp ürün
Şimdi de yürüyüş dönüşü a101e uğramıştım 101 ganimeti hepsi pamuklu
Çok iyi canım bakayım oraya da
Kız maşallah kilosu da toplamış boş vet seninki atak dönemine girdi kalsın bir hafta daha da iyice toplasın annesi
Artık minyon bebek grupta bir benim oğluş
Ben bir yaş almıştım galibaAynen tek beden kalmış yazlık gibi olur mu bilmem ama aldım valla yaza küçük gelcek gibi olursa kilotlu çorapla giydiririm ben onu baharda
Tecrübeli iki anne den onay aldım ,alıyorum hemen sağol canımBen sleepy ve uni baby yenidoğan stoklamıştım şuan sleepy kullanıyoruz bir sıkıntımız yok bence al canım indirimdeyken
Ya benimkinin de göbeği dün düştü bugün sağlık ocağında gösterdim biraz akıntı var gibiydi yıkamayın dediler, benimki de bi yıkansa rahatlar belkiAy ben 9 ay bekledim 40 gün daha beklerim yaaa.
Canım Duru’nun da 10 çıktıdoktorumuz sadece anne sütü dedi sık sık emzir dedi. Zorla uyandırmaya çalışıyoruz genelde 2 saatte bir bazen 1,5 saat uyandırmaya çalışıyorum. Bir de normalde göbek bağı düşmeden yıkamayın derler ya bizim dr 5. Gün yıkattı bize. Yüzü yere bakacak şekilde ters tuttuk bebeği elimizle kordonu kapattık su kaçmasın diye. Sırtından aşağı su döktük. Bir kez köpükledik hemen suya değdirip çıkardık yani. Adam akıllı bi yıkama değildi. O kadar iyi geldi ki eli yüzü açıldı. Rengi yerine geldi. Yarın kontrolü var bakalım düştü mü göreceğiz.
Lohusa terlemesi bende de var. Geceleri defalarca kıyafet değişiyorumay ben de zorlanıyorum ya şu acemiliği bi atsaydık üstümüzden.
Ben de ellerini ıslak mendille siliyorum huzursuzlanıyor öyle uyanıyor. Sanırım @aise8818 almıştı fototerapi. Biz de sınırdayız inşallah gerek kalmaz yaaa.
Mochiden ben de çok memnunum valla aynı şekilde kullanıyorum.Evet 1 haftalık anneden inciler
- reflü yatağı alın
- iç zıbın sık sık değişiyor. Eğer azsa çoğaltın.
- ilays marka kundak örtüsünden çok memnun kaldım. O kadar esnek yapıda ki bebeği çok güzel sarıp sarmalıyor hafif ve sıcak tutuyor
- bestlak damla + rezene+ tahinpekmez + bol su kombinasyonu ile sütüm gayet yeterli. Çok değil ama az da değil bence.
- süt sağma makinesi kadar mochi de iş görüyor bence. Mochiden bu kadar performans beklemiyordum açıkçası. Bebek emerken diğer memeye takıyorum mesela şip şip akıyor acısız ağrısız
makine almayanlar şans verebilirsiniz fiyat performans açısından çok iyi
İnşallah canım ya güneşe de tuttum biraz şimdi bakalımDaha ne olsun o anne sütü sariligidir geçer evin güneş aliyirsa bi iki dakika bacaklarını kollarını güneşlendjr oda iyi gelir . Bir de çok tutma sakın 3 dk geçmesin
Ben günde 5 tane yiyordum etkiledimi bilmiyorum işte 200 gr almış en kötü geçen haftaya göreHurmayı günlük 1 kilo yemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?