2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben orta boy valize sığdım ama yanıma anne bebek çantası felan almadım sadece orta boy Valiz var
Kimisi kocasına da bir şeyler koymuş ama ben koymadım kendi alır heralde evden

Kuzeycim bildiğiniz asabi (babaya çekmiş) Kök söktürecek bana şimdiden sinyallerini veriyor Rahat bi pozisyonda yatarken kaldırıyorum ıııığğğ ıııı ıııığğ diye söyleniyor bana Bugün dışarı çıktık yüzüne güneş geldi yine başladı ıııı ııığğ güneşe bile söyleniyor çocuum

Valla bende bilmiyorum 40ta gelmezse acaba 42ye kadar bekler mi doktor diyorum
Bana 38+5de suni sanci veririz demislerdi aha bugun 38+5 oldum
Pzrtesi rdvum var normal sartlarda sezeryan programlamamiz gerekir ama bunlarda 42ye kadar bekleyelim deme potansiyeli var
Hic belli olmaz cnm bunlar hersey diyebilirler hazirlikli olalim

Doğum yapanlar ben arada göbeğime yatırıyorum Kuzey'i çok keyifle uyuyor. Huzursuz olduğu zamanlar üstünüzü çıkarıp teninize karnınıza yatırıp bi sakinleştirmeyi deneyebilirsiniz. Kulağını da karnıma koyunca anne karnı sesleri de rahatlatıyor olabilir. Annem de çocuk oraya doyamadan geldi napsın diyor

El çantası ile gittim

Canım ben orta boy valize sığdım ama yanıma anne bebek çantası felan almadım sadece orta boy Valiz var
Kimisi kocasına da bir şeyler koymuş ama ben koymadım kendi alır heralde evden
Eşime sadece pijama takımı bir de tişörtle terlik aldım ya onları çıkarsam bile sığamıyorum imkansız yani
Ohoo ben çantasız gittim
Kız ben niye böyle oldum ki
Valize ek bir de eşimin spor çantası var büyük el valizi gibi onu doldurduk ve ufak tefek şeyler de kaldı yine takı yastığını koyamadım mesela bir de puseti arabaya indircez pusetin içine koycam elimde çıkarıcam onu yukarı
Gecelikler yine kırışır bavulun içinde diye dikey ütümü de alacaktım o da yalan oldu imkansız onu da almam kırışık buruşuk giycem artık

ay ben de aynnı durumdayım kabinle büyük var orta yok bizde anne çantamı da doldurdum ama sığmadı tam pc sırt çantamı da kullanıcamhalbuki gördüğüm listelerden hep azalta azalta koydum her şeyi

Neler aldın ki o kadar Ben hiç çanta hazırlayamadığımdan napardım hiç bilmiyorum Pijamalardan kırışsın ya zaten yatarken kırışacak ütülesen de

Ne koydun da sıgamadın bak sana taktık vereyım herseyı çıkart dık ayağa , ve o sekılde diz sığar kesın

Eklentiler

• 385403B0-0FB2-4095-B972-FC0658532E40.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 54
Canım benim maşAllah Barlas beye Allah analı babalı büyütsün

Benim orta boy valize sığdı herşey boşlukta kaldı sen çok teferruatlı doldurdun galiba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…