Biz hemen başlayalım gelene kadar kaç gr alırsa kardırBende aşkoooo
Sağol canım Kuzeytoşta güle güle giysin inşallahEvet kardeşim demişti A101 e bebek kıyafetleri gelecek diye de bakmadım az durayım diye ama eve geldim june siparişi verdimgüle güle giysin
Çok iyi bence 1 haftada 3 kg doğsa süper zaten doğana kadar daha fazla da olabilir maşallahBen günde 5 tane yiyordum etkiledimi bilmiyorum işte 200 gr almış en kötü geçen haftaya göre
Valla bende bilmiyorum 40ta gelmezse acaba 42ye kadar bekler mi doktor diyorumAynen canim gelmeye niyeti yok bu bebelerin
Bakalim ne zaman gelecekler
Canım ben orta boy valize sığdım ama yanıma anne bebek çantası felan almadım sadece orta boy Valiz varArkadaşlar hastane çantamı hazırlayayım dedim ama ben patladım yakabin boy valize sığamadım her şey kaldı ortada
Diğer bavul da Battal boy 85 cm neredeyse eşim bununla gidersek herkes bize güler diyor
Napacayuk siz hangi boy valize sığdınız ben mi fazla şey aldım niye böyle oldu ki ya
Instagramdaki herkes minicik valize sığıyordu halbuki
Bana 38+5de suni sanci veririz demislerdi aha bugun 38+5 oldumValla bende bilmiyorum 40ta gelmezse acaba 42ye kadar bekler mi doktor diyorum
Arkadaşlar hastane çantamı hazırlayayım dedim ama ben patladım yakabin boy valize sığamadım her şey kaldı ortada
Diğer bavul da Battal boy 85 cm neredeyse eşim bununla gidersek herkes bize güler diyor
Napacayuk siz hangi boy valize sığdınız ben mi fazla şey aldım niye böyle oldu ki ya
Ohoo ben çantasız gittimEl çantası ile gittim
3500 üstü doğuramazsın demişti bana pubik kemiği yüzünden ama o kadar olmaz herhalde yaÇok iyi bence 1 haftada 3 kg doğsa süper zaten doğana kadar daha fazla da olabilir maşallah
Yanı canta cokta ısıme yaramadı benım de zatenOhoo ben çantasız gittim
Amin canım Allah razı olsunMaşallah canım benim gelmiş minik kuşun Allah analı babalı büyütsün
Off salı günü son ölçümde 3700 küsür çıkan çocuk doğsub diye 2 gündür yediğim hurmanın haddi hesabı yok benimki niye bişe demedi yaaaHurmayı günlük 1 kilo yemeliyim
Eşime sadece pijama takımı bir de tişörtle terlik aldım yaCanım ben orta boy valize sığdım ama yanıma anne bebek çantası felan almadım sadece orta boy Valiz var
Kimisi kocasına da bir şeyler koymuş ama ben koymadım kendi alır heralde evden
Kız ben niye böyle oldum kiOhoo ben çantasız gittim
ay ben de aynnı durumdayım kabinle büyük var orta yok bizde anne çantamı da doldurdum ama sığmadı tam pc sırt çantamı da kullanıcamArkadaşlar hastane çantamı hazırlayayım dedim ama ben patladım yakabin boy valize sığamadım her şey kaldı ortada
Neler aldın ki o kadarEşime sadece pijama takımı bir de tişörtle terlik aldım yaonları çıkarsam bile sığamıyorum imkansız yani
Kız ben niye böyle oldum ki
Valize ek bir de eşimin spor çantası var büyük el valizi gibi onu doldurduk ve ufak tefek şeyler de kaldı yine takı yastığını koyamadım mesela bir de puseti arabaya indircez pusetin içine koycam elimde çıkarıcam onu yukarı
Gecelikler yine kırışır bavulun içinde diye dikey ütümü de alacaktım o da yalan oldu imkansız onu da almam kırışık buruşuk giycem artık
Ne koydun da sıgamadın bak sana taktık vereyım herseyı çıkart dık ayağa , ve o sekılde diz sığar kesınEşime sadece pijama takımı bir de tişörtle terlik aldım yaonları çıkarsam bile sığamıyorum imkansız yani
Valize ek bir de eşimin spor çantası var büyük el valizi gibi onu doldurduk ve ufak tefek şeyler de kaldı yine takı yastığını koyamadım mesela bir de puseti arabaya indircez pusetin içine koycam elimde çıkarıcam onu yukarı
Gecelikler yine kırışır bavulun içinde diye dikey ütümü de alacaktım o da yalan oldu imkansız onu da almam kırışık buruşuk giycem artık
Canım benim maşAllah Barlas beyeKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Benim orta boy valize sığdı herşeyEşime sadece pijama takımı bir de tişörtle terlik aldım yaonları çıkarsam bile sığamıyorum imkansız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?