2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
EVET bizim bebek aldı Dilber zzeynrbim :)
Ama 15 günden sonra olmazmış öyle söylediler bugün biz 16 günlük olduk tabi ben hem emzirme hem mama beraber gidiyorum

Canim uyanmazsa sarilik olur biraz emzir birazda baska biraey ile disardan destekle sütünü sağ ver üzerine aldıgı kadar duzenli ciş ve kaka takibi yap

Astronot tulum öneririm ayaklari kapali olandan hiç üşümez erzurum sogugunda kizima almistm saglik ocagina falan giderken giydirdim hep sıcaktı elleri ayakları

Ben sırt üstü yatıp göğsüme koyuyorum orda hem gazini cikariyor hemde sakinlesiyor çok sinirli degil ama acayip sesler cikariyor nasil birsey birde habire yemek istiyor oyu

Bıraksan aksama kadar emer sabaha kadar emer ama yarim saat garanti uyuyakalirsa biberonla veriyorum bekadar alirsa iyi kilo almış tosuncuk olmuş
Benimki yeni daha 3 ü geçti bakalım aylık kontrol gelsin belli olur 15 gün kilo almadı zaten doğum kılosunun üstüne çıkamadı yanı daha yenı basladı Maşallah ona

Benimki yeni daha 3 ü geçti bakalım aylık kontrol gelsin belli olur 15 gün kilo almadı zaten doğum kılosunun üstüne çıkamadı yanı daha yenı basladı Maşallah ona
Bir ayda kuvezde bir kilo aldi eve geldik bir haftada 400 gram aldı bendemi sorun var hastanedemi bilemedim ama bir yeni bir sorun ogrendm moralim çok bozuk

Kızlar rop muayenesinde göz damarlari gelismemis dedi doktor ama kuvezden cikarken hicbirsey demediler normalde yatarken rop yapildi birtane A vitamini agırliklı beslensem faydasi olurmu ya biri bende faydasi oldu demisti orda kuvezde emzirme icin kapida beklerken azda olsa düzelme baslamis demisti ayni seyi yaosam ne derece düzelme olur aklmda cok soru var nasil bir sıkıntı olur bir hafta sonra belli olacak dedi doktor etken mudahale icin kritik zaman dedi kazer yapabiliriz dedi

Canım kaç günlükken aldı fototerapi ve kaç gün kaldı? Görüşme, emzirme nasıl oldu?
Bizimkide aldı 3 günlüktü kuveze aldilar tedaviyi verdikleri zaman emzirmene izin vermiyorlar genelde ama tedavi saatleri dısında emzirmeye izin veriliyor hastaneye gôrede degişebilir tabi degerine göre kaç gün kalacagi belli olmaz ama sen sütünu sağ her ihtimale karsi verilsin mamadan daha iyidir anne sütü 32 gün hastanede kaldık oksijen sorunuda eklendi bizimkine hep gönderdim kendim gittim evladın seni hissettiginda daha çabuk iyilesme sağlıycaktır emin ol

Canım kaç günlükken aldı fototerapi ve kaç gün kaldı? Görüşme, emzirme nasıl oldu?
Bizimki 6 günlüktü verdıler şöyleki bı emzırmeye gıttım 3 te mesela sarıydı dıger emzırme seansında 6 da bembeyazdı o ara vermısler kuvezın üstünde duruyordu

Hayırdır kuzum
Ropta göz damarlari gelişmemiş dediler haftaya tekrar muayenesi var eger gelisme olmamış ise lazer dedi doktor kritik zamanı geçmememiz lazm dedi şaştım kaldım taburcu olurken demeleri gerekiyirdu yatarken rop kuayenesi yaılmıştı hicbirsey demediler

Sanırım 5. Gününde aldı çünkü 1 gece hastanede kaldık 2. Gün çıktık üatüne 3 gün ekle. Kontrolde 14 çıkınca aldı yeni doğan yoğum bakımda mavi ışık aldı 1 gece aşdı aralıklarla seni çağırıyorlar emzirme ve süt sağıp getirmen için bizi çağırmışlardı ve sabahına elinin üstünden damardan bilirubine bakıp 6 ya düşmüştü çıkardılar. Sonra acıbademin doğum paketi içinde eve hemşire geldi o da ölçtü sarılığını gene 6 lardaydı 2 hafta sonra geçer dediler inş geçmiştir. Sizin nasıl ?

Bizimki 6 günlüktü verdıler şöyleki bı emzırmeye gıttım 3 te mesela sarıydı dıger emzırme seansında 6 da bembeyazdı o ara vermısler kuvezın üstünde duruyordu
Bu kaş gün tehlike sevam ediyor. Bizim bugün 16 günlük oldu iyi gibi suruyor ama ben süt artı mama ile devam ediyorum. Çiş yapıyor ama bugün hiç kaka yapmadı

Sağolun kızlar, valla kendisi de çok emmek istiyor o halsiz, huysuz sarılık bebeği gibi değil, kilo da almış ama belki ebrunun dediği gibidir. İnşallah hepimizin yavruları sağlıkla büyür gider ya

Eğer özelde alırsa bebegınle kakıyorsun zaten kuzum
Ben kalamadım çünkü yeni doğan yoğun bakım alıyorlar. Eğer doğumdan hemen sonra hastaneden çıkmadan verirkerse yanında kalabilirsin biz acıbadem de kalamadık. Korkma ama ben çok korkmjştum elimden aldıkar diye ışıkla düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…