2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de korkuyorum işte alacaklar diye aman iyi olsunlar da

Alt camasira gerek uok canım hasta bezi takılıyor iki gün zaten . Üstüne sadece emzirme sutyeni alt üst pijama al yelek al can bebe kullandım bende cok güzeldi. Orkidi evde kullanırsın. Pijama yedekli olsun 1 gün kalacaksan 2 eğer 2 gün kalacaksan 3 tane pijama al

Astronot tulum öneririm ayaklari kapali olandan hiç üşümez erzurum sogugunda kizima almistm saglik ocagina falan giderken giydirdim hep sıcaktı elleri ayakları
Çok sağol canım büyük beden hediye geldi ama 1 aylık olmadan çıkacağız dışarı 0-3 ay bakayım bir de 3-6 ay alayım

5 tane aldım yanıma canım yeterli olur değil mi,? İki gece kalınıyor hastane öyle söyledi.. çok teşekkür ederim cevabın için

Canım makinan var mi markası ney benim kızımdan kalma lansinoh var ama göğsümü güzel bosaltamiyor elimde sagsam daha çok çıkacak sanki kızımda mochi vardı sattım beceremedim yine mi alsam cok pismanim

Kizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Annemin sonuclari pek temiz degil
Kanserden supheleniliyo buyuk ihtimal
Doktor ilk bana soyledi cok zor anlar yasadim
Kardesime anlatirken hungure hungure agladim
Cok kotuyum
Canım çok geçmiş olsun, lütfen biraz olsun sakin olmaya çalış. Geçen sene benim annemin ses tellerindeki nodüller için de kanser başlangıcı dedi doktorlar. Acil ameliyata aldılar, neler çektiğimi ne kadar üzüldüğümü bir ben bilirim. Doktor uzun uzun anlatmıştı, çok çok erken bir teşhis bu çok şanslısınız diye. Çok şükür annem şu an iyi. Gönlünü ferah tutmaya çalış, hem kendin, hem annen, hem evlatların için. Umarım kanserse de anneminki gibi çok erken bir teşhistir ve hayatınızdan yok olup gider kısa bir tedavi ile. Dua edeceğim sizin için.

Cok kotuyum
Canım net bişey dememiş ki kendini üzme şu aşamada. Hem kanser tedavileri aşırı ilerledi resmen grip gibi oldu kanser olmayan yok. Hem ilk aşamadadır ve daha çabuk atlatır inşallah lütfen üzme kendini bi dur bakalım tam sonuç ne olacak. Rabbim hiç gelmemiş gibi gitmesini sağlığını geri nasip etsin

Cok kotuyum
Rabbim şifa versin canım, inşallah kötü huylu bir şey değildir hemencecik iyileşir annen...

Cok kotuyum
İnsallah atlatir kuzum uzme kendini bebeginde etkileniyor.

Kizlar ben bağırsak enfeksiyonu oldum kusma ateş üşüme ishal var bebeğe geçer mi korkuyorum
Büyük ihtimalle geçmez ama seninle aynı tuvaleti kullanan insanlara geçebilir
Canım makinan var mi markası ney benim kızımdan kalma lansinoh var ama göğsümü güzel bosaltamiyor elimde sagsam daha çok çıkacak sanki kızımda mochi vardı sattım beceremedim yine mi alsam cok pismanim
Bende de lansinoh var kuzum kaç saatte bir kac dk sağım yapıyorsun mochinin manuel pompası var ben de beceremedim
Cok kotuyum
Allah şifa versin umarım sadece bir şüphedir hepimiz sağlıklı ve çok mutlu olalım inşallah

Cok kotuyum
Canım çok geçmiş olsun ama galiba tam net değil şuan şüphe halinde biyopsi belki düşünüldüğü gibi çıkmaz.Rabbim şifa versin inşAllah şüphede kalır

Cok kotuyum
Allah şifa versin canım inşallah hemen atlatılacak bir şeydir, dualarımız sizinle

Cok kotuyum
Rabbım şifalar versin inşallah canım umarım sadece şüphe ile kalır kolay bir şekilde tedavi olur

Ben artık sagmiyorum cok mama içerse o zaman sagiyorjm emmiuor diye 30 ml ancak çıkıyor sonra bakıyorum hala var ama makina almıyor sanırım göğsüme uygun değil başlığı bilmiyorum herkes cok memnun ondan

Olması doğal bişey mi kı kuzum inşallah sağlıkla çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…