Ben de korkuyorum işte alacaklar diye aman iyi olsunlar daBen kalamadım çünkü yeni doğan yoğun bakım alıyorlar. Eğer doğumdan hemen sonra hastaneden çıkmadan verirkerse yanında kalabilirsin biz acıbadem de kalamadık. Korkma ama ben çok korkmjştum elimden aldıkar diye ışıkla düzeliyor
Alt camasira gerek uok canım hasta bezi takılıyor iki gün zaten . Üstüne sadece emzirme sutyeni alt üst pijama al yelek al can bebe kullandım bende cok güzeldi. Orkidi evde kullanırsın. Pijama yedekli olsun 1 gün kalacaksan 2 eğer 2 gün kalacaksan 3 tane pijama alKızlar özellikle sezeryan olan anneler, hastane çantasını hazırlıyoruz annemle, iç çamaşırı ne koyayım bu karin paneli iç çamaşırı mi yoksa eski düşük bel iç camasirimi mi koyayım? Depent muadili can bebe vardı evde 5 tane de ondan koydum, orkid yada mesane pedi de alıp koyacağım
Başka eksik bisi var mi?
Çok üzücü almalari almazlar inşallah kötü düşünmeyin beslenmesine dikkat edin alsalar bile biraz toparlanmak icin size mola olur cok zor oluyor ayrı ama kavuşmalar hep güzelBen de korkuyorum işte alacaklar diye aman iyi olsunlar da
Çok sağol canım büyük beden hediye geldi ama 1 aylık olmadan çıkacağız dışarı 0-3 ay bakayım bir de 3-6 ay alayımAstronot tulum öneririm ayaklari kapali olandan hiç üşümez erzurum sogugunda kizima almistm saglik ocagina falan giderken giydirdim hep sıcaktı elleri ayakları
Direk 3/6 alsan daha iyi olur okadar çabuk gelisiyorlar kiÇok sağol canım büyük beden hediye geldi ama 1 aylık olmadan çıkacağız dışarı 0-3 ay bakayım bir de 3-6 ay alayım
5 tane aldım yanıma canım yeterli olur değil mi,? İki gece kalınıyor hastane öyle söyledi.. çok teşekkür ederim cevabın içinAlt camasira gerek uok canım hasta bezi takılıyor iki gün zaten . Üstüne sadece emzirme sutyeni alt üst pijama al yelek al can bebe kullandım bende cok güzeldi. Orkidi evde kullanırsın. Pijama yedekli olsun 1 gün kalacaksan 2 eğer 2 gün kalacaksan 3 tane pijama al
Canped dimi 5 tane yeter canım bende paketi böldüm 4 tane kullandım 2 tane de evden sonra orkide geçtim5 tane aldım yanıma canım yeterli olur değil mi,? İki gece kalınıyor hastane öyle söyledi.. çok teşekkür ederim cevabın için
Canım makinan var mi markası ney benim kızımdan kalma lansinoh var ama göğsümü güzel bosaltamiyor elimde sagsam daha çok çıkacak sankiAy ben 9 ay bekledim 40 gün daha beklerim yaaa.
Canım Duru’nun da 10 çıktıdoktorumuz sadece anne sütü dedi sık sık emzir dedi. Zorla uyandırmaya çalışıyoruz genelde 2 saatte bir bazen 1,5 saat uyandırmaya çalışıyorum. Bir de normalde göbek bağı düşmeden yıkamayın derler ya bizim dr 5. Gün yıkattı bize. Yüzü yere bakacak şekilde ters tuttuk bebeği elimizle kordonu kapattık su kaçmasın diye. Sırtından aşağı su döktük. Bir kez köpükledik hemen suya değdirip çıkardık yani. Adam akıllı bi yıkama değildi. O kadar iyi geldi ki eli yüzü açıldı. Rengi yerine geldi. Yarın kontrolü var bakalım düştü mü göreceğiz.
Lohusa terlemesi bende de var. Geceleri defalarca kıyafet değişiyorumay ben de zorlanıyorum ya şu acemiliği bi atsaydık üstümüzden.
Ben de ellerini ıslak mendille siliyorum huzursuzlanıyor öyle uyanıyor. Sanırım @aise8818 almıştı fototerapi. Biz de sınırdayız inşallah gerek kalmaz yaaa.
Canım çok geçmiş olsun, lütfen biraz olsun sakin olmaya çalış. Geçen sene benim annemin ses tellerindeki nodüller için de kanser başlangıcı dedi doktorlar. Acil ameliyata aldılar, neler çektiğimi ne kadar üzüldüğümü bir ben bilirim. Doktor uzun uzun anlatmıştı, çok çok erken bir teşhis bu çok şanslısınız diye. Çok şükür annem şu an iyi. Gönlünü ferah tutmaya çalış, hem kendin, hem annen, hem evlatların için. Umarım kanserse de anneminki gibi çok erken bir teşhistir ve hayatınızdan yok olup gider kısa bir tedavi ile. Dua edeceğim sizin için.Kizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Annemin sonuclari pek temiz degil
Kanserden supheleniliyo buyuk ihtimal
Doktor ilk bana soyledi cok zor anlar yasadim
Kardesime anlatirken hungure hungure agladim
Cok kotuyum
Canım net bişey dememiş ki kendini üzme şu aşamada. Hem kanser tedavileri aşırı ilerledi resmen grip gibi oldu kanser olmayan yok. Hem ilk aşamadadır ve daha çabuk atlatır inşallah lütfen üzme kendini bi dur bakalım tam sonuç ne olacak. Rabbim hiç gelmemiş gibi gitmesini sağlığını geri nasip etsinKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Rabbim şifa versin canım, inşallah kötü huylu bir şey değildir hemencecik iyileşir annen...Kizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
İnsallah atlatir kuzum uzme kendini bebeginde etkileniyor.Kizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Büyük ihtimalle geçmez ama seninle aynı tuvaleti kullanan insanlara geçebilirKizlar ben bağırsak enfeksiyonu oldum kusma ateş üşüme ishal var bebeğe geçer mi korkuyorum
Bende de lansinoh var kuzum kaç saatte bir kac dk sağım yapıyorsun mochinin manuel pompası var ben de beceremedimCanım makinan var mi markası ney benim kızımdan kalma lansinoh var ama göğsümü güzel bosaltamiyor elimde sagsam daha çok çıkacak sankikızımda mochi vardı sattım beceremedim yine mi alsam cok pismanim
Allah şifa versin umarım sadece bir şüphedir hepimiz sağlıklı ve çok mutlu olalım inşallahKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Canım çok geçmiş olsun ama galiba tam net değil şuan şüphe halinde biyopsi belki düşünüldüğü gibi çıkmaz.Rabbim şifa versin inşAllah şüphede kalırKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Allah şifa versin canımKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Rabbım şifalar versin inşallah canım umarım sadece şüphe ile kalır kolay bir şekilde tedavi olurKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Ben artık sagmiyorum cok mama içerse o zaman sagiyorjm emmiuor diye 30 ml ancak çıkıyor sonra bakıyorum hala var ama makina almıyor sanırım göğsüme uygun değil başlığı bilmiyorum herkes cok memnun ondanBüyük ihtimalle geçmez ama seninle aynı tuvaleti kullanan insanlara geçebilir
Bende de lansinoh var kuzum kaç saatte bir kac dk sağım yapıyorsun mochinin manuel pompası var ben de beceremedim
Allah şifa versin umarım sadece bir şüphedir hepimiz sağlıklı ve çok mutlu olalım inşallah
Olması doğal bişey mi kı kuzum inşallah sağlıkla çözülürRopta göz damarlari gelişmemiş dediler haftaya tekrar muayenesi var eger gelisme olmamış ise lazer dedi doktor kritik zamanı geçmememiz lazm dedi şaştım kaldım taburcu olurken demeleri gerekiyirdu yatarken rop kuayenesi yaılmıştı hicbirsey demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?