2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu kaş gün tehlike sevam ediyor. Bizim bugün 16 günlük oldu iyi gibi suruyor ama ben süt artı mama ile devam ediyorum. Çiş yapıyor ama bugün hiç kaka yapmadı
Sarılık bı kere düşmeye başladıysa bıdaha yukselmez, 14 günden sonra riski zaten yok , diyorum ya benimki 9 günlükken 12 çıktı , 14 den düştü doktor eve gönderdi hiçbişey demedi olumsuz yani , eğer kan uyuşmazlığı anne sütü sarılığı gibi bişey yoksa uzamaz zaten ki 6 değer çok normal bi değer

Benim kuzum 7 gün yenidoğan da yattı zaten ayrı kaldım

Kizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Annemin sonuclari pek temiz degil
Kanserden supheleniliyo buyuk ihtimal
Doktor ilk bana soyledi cok zor anlar yasadim
Kardesime anlatirken hungure hungure agladim
Cok kotuyu
Umarım doğru değildir canım Rabbim yardımcınız olsun ilk sana söylemesi biraz can sıkıcı olmuş aklımıza hemen kötüyü getirmeyelim

Cok kotuyum
Kuzum net bir şey yok daha sanırım kendini bu kadar üzme rabbim şifasını verir inşallah
Rabbim teyzeyi evlatlarına bağışlasın torunlarıyla uzun güzel ömrü olsun

Cok kotuyum
Kuzum sonuclar netlessın belkıde iyi huylu bıseydır hemen en kötüyü düşünme lütfen

Cok kotuyum
Canım inşallah kötü bir şey yoktur, dua edeceğim

Cok kotuyum
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Cok kotuyum
Canım arkadaşım Allah korusun , inşallah sadece şüpheyle kalır

Cok kotuyum
Bir şüphe için bu kadar üzme kendini inşallah bir şey olmaz hemencecik iyileşir

Canım sağlıkla büyüsün tebrikler satlarımız aynı ama benimki geç döllenme olduğu için bir hafta geriden geliyor. Senin bebişin kaç gram doğdu ve boyu ne kadar?

Yatıp dinlenince geçmiyor mu?
Bugün onu okudum yattiginizda geçiyorsa yalancı sanvi diye yazmisti
Ya benim geçen hafta çok oluyordu bu ağrı sızı saatlerce sürüyordu aynı seviyede çok ilginç bir şey uzaniyordum duş alıyordum aynı devam ediyordu bu hafta tık yok sadece yürürken rahmimde bir taş var gibi batıyor nedendir bilmiyorum pazartesi randevum soracağım

Müthiş derece de boynum ve omzum ağrıyor nescafe içiyorum nasıl geçer bi fikri olan?

Rabbim şifa versin canım, inşallah kötü huylu bir şey değildir hemencecik iyileşir annen...

İnsallah atlatir kuzum uzme kendini bebeginde etkileniyor.

Canım çok geçmiş olsun ama galiba tam net değil şuan şüphe halinde biyopsi belki düşünüldüğü gibi çıkmaz.Rabbim şifa versin inşAllah şüphede kalır

Allah şifa versin canım inşallah hemen atlatılacak bir şeydir, dualarımız sizinle

Rabbım şifalar versin inşallah canım umarım sadece şüphe ile kalır kolay bir şekilde tedavi olur

Umarım doğru değildir canım Rabbim yardımcınız olsun ilk sana söylemesi biraz can sıkıcı olmuş aklımıza hemen kötüyü getirmeyelim

Kuzum net bir şey yok daha sanırım kendini bu kadar üzme rabbim şifasını verir inşallah
Rabbim teyzeyi evlatlarına bağışlasın torunlarıyla uzun güzel ömrü olsun

Kuzum sonuclar netlessın belkıde iyi huylu bıseydır hemen en kötüyü düşünme lütfen

Canım inşallah kötü bir şey yoktur, dua edeceğim

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Canım arkadaşım Allah korusun , inşallah sadece şüpheyle kalır

Bir şüphe için bu kadar üzme kendini inşallah bir şey olmaz hemencecik iyileşir
Hepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.

Suphe %90, bukadar emin olmasa doktor boyle soylemezdi. Adam tecrubelerime dayanarak teshisim bu %90 kanser dedi. biyopsi sadece isi resmilestirecek dedi. buyuzden annenizi yavastan hazirlayin bu duruma, herseye hazirlikli olmali dedi.

Suan tek dilegim insallah cok ilerlememistir, eger ilerlemediyse ameliyatla alip temizleriz kontrol altinda tutariz dedi
ama ilerlemisse tedavi sureci daha uzun olur dedi

Aslinda cok tuhaf ama beni korkutan hastalik degil, kanser artik cok yaygin bise oldu. Tedaviler gelisti teknoloji gelisti beni en cok dusunduren yonu annemin bu hastalik karsisinda pes etmesi

Annemin karakteri pes etmeye, demoralize olmaya cok musait. Herseyde cok cabuk dramatize edebbilen biri. Zaten psikolojik destek aliyodu ve antideprasan kullaniyo onlara ragmen...

Guclu bi karakteri olsa zaten o bunun ustesinden gelir deyip icimi rahatlaticam ama degil, bide yanliz yasiyo durup durup kuracak eskilere gidecek dusuncelere dalacak ...

Doktor ilk beni aradi soyledi cunku hastaneden cikarken numarami birakmistim, uyaninca tlfn ederseniz gelip aliriz demistim.

suan 1hafta sonra biyopsi sonuclari cikacak orada ogrenicez ne kadar ilerlemis. 16sindada diger organlarina sicramismi diye genis capli bakilacak. 18indede doktor nasil bi yol izleyecek onu aciklicak.

beynimden vuruldum, uzzuuuuuun yillardir bukadar cok aglamadim. Elimde degil, aslinda icime atipda hic etkilenmemis gibi yaparsam firtina kopacakti. oyuzden bugun guvendigim yakinlarimizla paylasip aglastik.
Simdi bi dus aldim daha iyiyim. aglamak konusmak iyi geldi.

Insallah korkulacak evreye gelmemistir, ameliyatla alinacak biseydir.
Hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin

İnşallah düzelir canım ya bu rop muayenelerinde bende çok korkuyorum 10 Ekimde tekrar var. Küvezden çıkarken belki normaldir doğum tarihine kadar aralıklı takip ediyorlar çünkü. Ben hiç duymadım A vitamini beslenme ama denesen birşey olmaz herhalde

Cok kotuyum
Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin , Tedavi sürecinde yardımcısı olsun. Sanki bağırsak gibi hatırlıyorum yazışmaları eğer öyleyse ilerleme olmadıysa o kısmı alıyorlar diğer kanserlere göre daha risksiz. İnşallah ilerleme de olmamıştır, şimdi bebişin annene güç kuvvet olur. Yeniden anneanne olmak pes etmesine engel olabilir. Sende bol bol ona ihtiyacın olduğunu hissettirirsin. Pek yardım istemiyorsun normalde bildiğim kadarıyla ama sanki yardımı gerekiyormuş gibi yap bence bu süreçte. Anneni tabi en iyi sen tanırsın ama sizleri kendinden çok düşünüyordur illaki o yüzden sizin için pes etmez

Önemli olan o soguk havayı cok solumaması kuzum yanı bebek arabasında durursa cok sorun olmaz mutlaka bebek arabasının üstünü de ortmelısın
Aynen valla o bebek arabasında iken beni sıcak basıyor Baya korunaklı bebek arabaları da burası şu an çok sıcak olduğundan acaba pişiyor mu diyorum

İç çamaşırı ben hamilelikte kullandıklarımı kullandım geniş geniş rahat oldu. Benim pek kanama olmadı o yüzden bi 12 saat sonra falan normal pede geçtim.

Çok geçmiş olsun.. ama hele bir biyopsi sonucu çıksın, belki de endişelenecek bir durum yoktur. İçini ferah tut şimdilik, iyi düşün ki iyi olsun, hem bebeğin de etkilenmesin bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…