- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Sarılık bı kere düşmeye başladıysa bıdaha yukselmez, 14 günden sonra riski zaten yok , diyorum ya benimki 9 günlükken 12 çıktı , 14 den düştü doktor eve gönderdi hiçbişey demedi olumsuz yani , eğer kan uyuşmazlığı anne sütü sarılığı gibi bişey yoksa uzamaz zaten ki 6 değer çok normal bi değerBu kaş gün tehlike sevam ediyor. Bizim bugün 16 günlük oldu iyi gibi suruyor ama ben süt artı mama ile devam ediyorum. Çiş yapıyor ama bugün hiç kaka yapmadı
Benim kuzum 7 gün yenidoğan da yattı zaten ayrı kaldımBen kalamadım çünkü yeni doğan yoğun bakım alıyorlar. Eğer doğumdan hemen sonra hastaneden çıkmadan verirkerse yanında kalabilirsin biz acıbadem de kalamadık. Korkma ama ben çok korkmjştum elimden aldıkar diye ışıkla düzeliyor
Umarım doğru değildir canım Rabbim yardımcınız olsun ilk sana söylemesi biraz can sıkıcı olmuş aklımıza hemen kötüyü getirmeyelimKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Annemin sonuclari pek temiz degil
Kanserden supheleniliyo buyuk ihtimal
Doktor ilk bana soyledi cok zor anlar yasadim
Kardesime anlatirken hungure hungure agladim
Cok kotuyu
Tamam canım yani biz çabuk dışarı çıkacağız 15 günlükken çıkınca 3-6 çok büyük mü olur dedimDirek 3/6 alsan daha iyi olur okadar çabuk gelisiyorlar ki
Kuzum net bir şey yok daha sanırım kendini bu kadar üzme rabbim şifasını verir inşallahKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Kuzum sonuclar netlessın belkıde iyi huylu bıseydır hemen en kötüyü düşünme lütfenKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Canım inşallah kötü bir şey yoktur, dua edeceğimKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versinKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Canım arkadaşım Allah korusun , inşallah sadece şüpheyle kalırKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Bir şüphe için bu kadar üzme kendini inşallah bir şey olmaz hemencecik iyileşirKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Canım sağlıkla büyüsün tebriklerDogumdan ciktim cok sukur bebek de ben de cok iyiyiz
Epidural sezaryen oldum, soyleyebilecegim tek sey korkulmasi gereken hicbir durum yok. Her ameliyatta oldugu gibi guclu durup kendinizi toparlamaya calisirsaniz isler kisa surede yoluna girecektir
Insallah sizler de hayirli zaman geldiginde saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz
Ya benim geçen hafta çok oluyordu bu ağrı sızı saatlerce sürüyordu aynı seviyede çok ilginç bir şey uzaniyordum duş alıyordum aynı devam ediyordu bu hafta tık yok sadece yürürken rahmimde bir taş var gibi batıyor nedendir bilmiyorum pazartesi randevum soracağımYatıp dinlenince geçmiyor mu?
Bugün onu okudum yattiginizda geçiyorsa yalancı sanvi diye yazmisti
Canım çok geçmiş olsun, lütfen biraz olsun sakin olmaya çalış. Geçen sene benim annemin ses tellerindeki nodüller için de kanser başlangıcı dedi doktorlar. Acil ameliyata aldılar, neler çektiğimi ne kadar üzüldüğümü bir ben bilirim. Doktor uzun uzun anlatmıştı, çok çok erken bir teşhis bu çok şanslısınız diye. Çok şükür annem şu an iyi. Gönlünü ferah tutmaya çalış, hem kendin, hem annen, hem evlatların için. Umarım kanserse de anneminki gibi çok erken bir teşhistir ve hayatınızdan yok olup gider kısa bir tedavi ile. Dua edeceğim sizin için.
Canım net bişey dememiş ki kendini üzme şu aşamada. Hem kanser tedavileri aşırı ilerledi resmen grip gibi oldu kanser olmayan yok. Hem ilk aşamadadır ve daha çabuk atlatır inşallah lütfen üzme kendini bi dur bakalım tam sonuç ne olacak. Rabbim hiç gelmemiş gibi gitmesini sağlığını geri nasip etsin
Rabbim şifa versin canım, inşallah kötü huylu bir şey değildir hemencecik iyileşir annen...
İnsallah atlatir kuzum uzme kendini bebeginde etkileniyor.
Büyük ihtimalle geçmez ama seninle aynı tuvaleti kullanan insanlara geçebilir
Bende de lansinoh var kuzum kaç saatte bir kac dk sağım yapıyorsun mochinin manuel pompası var ben de beceremedim
Allah şifa versin umarım sadece bir şüphedir hepimiz sağlıklı ve çok mutlu olalım inşallah
Canım çok geçmiş olsun ama galiba tam net değil şuan şüphe halinde biyopsi belki düşünüldüğü gibi çıkmaz.Rabbim şifa versin inşAllah şüphede kalır
Allah şifa versin canıminşallah hemen atlatılacak bir şeydir, dualarımız sizinle
Rabbım şifalar versin inşallah canım umarım sadece şüphe ile kalır kolay bir şekilde tedavi olur
Umarım doğru değildir canım Rabbim yardımcınız olsun ilk sana söylemesi biraz can sıkıcı olmuş aklımıza hemen kötüyü getirmeyelim
Kuzum net bir şey yok daha sanırım kendini bu kadar üzme rabbim şifasını verir inşallah
Rabbim teyzeyi evlatlarına bağışlasın torunlarıyla uzun güzel ömrü olsun
Kuzum sonuclar netlessın belkıde iyi huylu bıseydır hemen en kötüyü düşünme lütfen
Canım inşallah kötü bir şey yoktur, dua edeceğim
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Canım arkadaşım Allah korusun , inşallah sadece şüpheyle kalır
Hepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.Bir şüphe için bu kadar üzme kendini inşallah bir şey olmaz hemencecik iyileşir
İnşallah düzelir canım ya bu rop muayenelerinde bende çok korkuyorum 10 Ekimde tekrar var. Küvezden çıkarken belki normaldir doğum tarihine kadar aralıklı takip ediyorlar çünkü. Ben hiç duymadım A vitamini beslenme ama denesen birşey olmaz herhaldeKızlar rop muayenesinde göz damarlari gelismemis dedi doktor ama kuvezden cikarken hicbirsey demediler normalde yatarken rop yapildi birtane A vitamini agırliklı beslensem faydasi olurmu ya biri bende faydasi oldu demisti orda kuvezde emzirme icin kapida beklerken azda olsa düzelme baslamis demisti ayni seyi yaosam ne derece düzelme olur aklmda cok soru var nasil bir sıkıntı olur bir hafta sonra belli olacak dedi doktor etken mudahale icin kritik zaman dedi kazer yapabiliriz dedi
Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin , Tedavi sürecinde yardımcısı olsun. Sanki bağırsak gibi hatırlıyorum yazışmaları eğer öyleyse ilerleme olmadıysa o kısmı alıyorlar diğer kanserlere göre daha risksiz. İnşallah ilerleme de olmamıştır, şimdi bebişin annene güç kuvvet olur. Yeniden anneanne olmak pes etmesine engel olabilir. Sende bol bol ona ihtiyacın olduğunu hissettirirsin. Pek yardım istemiyorsun normalde bildiğim kadarıyla ama sanki yardımı gerekiyormuş gibi yap bence bu süreçte. Anneni tabi en iyi sen tanırsın ama sizleri kendinden çok düşünüyordur illaki o yüzden sizin için pes etmezKizlar ben cok kotuyum aglamaktan gozlerim sisti
Cok kotuyum
Benim doktor da 40 gün yasak dedi canım. Bence enfeksiyon riskine karşı diyorlarNormal doğumda olabılır mı kuzum sezeryan da aşağıda hıcbı ıslem yok ya
Aynen valla o bebek arabasında iken beni sıcak basıyorÖnemli olan o soguk havayı cok solumaması kuzum yanı bebek arabasında durursa cok sorun olmaz mutlaka bebek arabasının üstünü de ortmelısın
İç çamaşırı ben hamilelikte kullandıklarımı kullandım geniş geniş rahat oldu. Benim pek kanama olmadı o yüzden bi 12 saat sonra falan normal pede geçtim.Kızlar özellikle sezeryan olan anneler, hastane çantasını hazırlıyoruz annemle, iç çamaşırı ne koyayım bu karin paneli iç çamaşırı mi yoksa eski düşük bel iç camasirimi mi koyayım? Depent muadili can bebe vardı evde 5 tane de ondan koydum, orkid yada mesane pedi de alıp koyacağım
Başka eksik bisi var mi?
Çok geçmiş olsun..Suphe %90, bukadar emin olmasa doktor boyle soylemezdi. Adam tecrubelerime dayanarak teshisim bu %90 kanser dedi. biyopsi sadece isi resmilestirecek dedi. buyuzden annenizi yavastan hazirlayin bu duruma, herseye hazirlikli olmali dedi.
Suan tek dilegim insallah cok ilerlememistir, eger ilerlemediyse ameliyatla alip temizleriz kontrol altinda tutariz dedi
ama ilerlemisse tedavi sureci daha uzun olur dedi
Aslinda cok tuhaf ama beni korkutan hastalik degil, kanser artik cok yaygin bise oldu. Tedaviler gelisti teknoloji gelisti beni en cok dusunduren yonu annemin bu hastalik karsisinda pes etmesi
Annemin karakteri pes etmeye, demoralize olmaya cok musait. Herseyde cok cabuk dramatize edebbilen biri. Zaten psikolojik destek aliyodu ve antideprasan kullaniyo onlara ragmen...
Guclu bi karakteri olsa zaten o bunun ustesinden gelir deyip icimi rahatlaticam ama degil, bide yanliz yasiyo durup durup kuracak eskilere gidecek dusuncelere dalacak ...
Doktor ilk beni aradi soyledi cunku hastaneden cikarken numarami birakmistim, uyaninca tlfn ederseniz gelip aliriz demistim.
suan 1hafta sonra biyopsi sonuclari cikacak orada ogrenicez ne kadar ilerlemis. 16sindada diger organlarina sicramismi diye genis capli bakilacak. 18indede doktor nasil bi yol izleyecek onu aciklicak.
beynimden vuruldum, uzzuuuuuun yillardir bukadar cok aglamadim. Elimde degil, aslinda icime atipda hic etkilenmemis gibi yaparsam firtina kopacakti. oyuzden bugun guvendigim yakinlarimizla paylasip aglastik.
Simdi bi dus aldim daha iyiyim. aglamak konusmak iyi geldi.
Insallah korkulacak evreye gelmemistir, ameliyatla alinacak biseydir.
Hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?