Yaaa iyiymiş. Benim ki günde 7-8 kez en azCok sık tutmuyor gunde 2-3 kez karnımda da oyle cok sık değildi
Geçmiş olsun canımSelam kızlar biz evimize geldik çok şükür sormak istediklerim var parol içtim sabah ama kafam çok ağrıyor nescafe su takviye ediyorum siz nasıl yaptınız, bir de emzik verdiniz mi verdiyseniz kaçıncı günde? Tecrübelerinize ihtiyacım var
@ebru_can_ebru
@atatalya
@Papatyamaviss ve diğer yeni anneler
Evet ben de üzülüyorum gördükçe. Ama bir süre sonra o morluklar gidince daha az belli olacaklar diye avunuyorum. Lierac kullandığım halde çatladım ya şimdi dermanı Lierac da bulacağımı sanmıyorum. Bıraktım görmüyorum.Valla benim görünce moralim bozuluyor maaş yatsın lieracın çatlak serumu var yeni oluşmuş çatlaklar için onu alıp denemeyi düşünüyorum
Canım topuk kanı ile mi tespit edildi ? Geçmiş olsun inşallah1. Haftadan bildiriyorum . Oğlumda düşük tiroid çıktıBelli bir süre tiroid ilacı kullanacağız . Onun dışında lohusa sendromu bir gelip gidiyor gibi ama güçlü olmam gerekiyor bunun için direniyorum . Oğlumu çok seviyorum. Sanki onun için var olmuşum gibi hissediyorum
Ay Allah yardımcın olsun canımBiz bugün minik oğluşumla ve 23 aylık bebemle başbaşa kaldık.sabahtan beri koşturuyorum.inşallah kayınvalidem gelir de yemek yapar diye bekliyorumbu arada bugün doğru düzgün uyumadı sürekli sıçrıyor inşallah geçicidir kucağımdan indiremedim.bir yandan emzirip bir yandan kızıma yemek yediriyorum fena dağıldım
Doğumunuz çok ama çok kolay olur inşallah hiç zorlanmazsınız39 haftadayim son 2 haftadir nefes alirken zorlaniyorum ama gecici bise biliyorum
Hareketlenince cok guzel bi his oluyo
Allah yardımcın olsunBiz bugün minik oğluşumla ve 23 aylık bebemle başbaşa kaldık.sabahtan beri koşturuyorum.inşallah kayınvalidem gelir de yemek yapar diye bekliyorumbu arada bugün doğru düzgün uyumadı sürekli sıçrıyor inşallah geçicidir kucağımdan indiremedim.bir yandan emzirip bir yandan kızıma yemek yediriyorum fena dağıldım
39+0 bugün.. Ben 38i görmem diyodumBenim kendimden umudum yok bence bu hafta dogurmamnst de sadece 1 tane sancı çıktı normalde de kasilmalarim yok. Diğer ikisi de tam 40+1 ve 40 +0 da doğdular bu da gününü bekleyecek gibi
İlk doğumum öyle oldu. Eşim ise gitmedi doğar diye ama bende bir enerji bir hareketlilik merdiven inip çıktım temizlik vs yaptım sancı başlar diye ama yok akşama doğru bebek karnimin içini cirmaliyor sıkıyor gibi biseyler yaptı bir süre. sonra yatmadan önce bir duş alayım deyip banyoya girdim suyum geldi
O serumdan tam 7 şişe bitirdim ve hiçbir işe yaramadı canım inşallah sana şifa olurValla benim görünce moralim bozuluyor maaş yatsın lieracın çatlak serumu var yeni oluşmuş çatlaklar için onu alıp denemeyi düşünüyorum
Al benden de o kadar kızına yaptı yaptı götürdü ilk aylardan itibaren .. daha bana bişey yok üstüne kendi gelip benden bekliyor ekmeği aşıBiz bugün minik oğluşumla ve 23 aylık bebemle başbaşa kaldık.sabahtan beri koşturuyorum.inşallah kayınvalidem gelir de yemek yapar diye bekliyorumbu arada bugün doğru düzgün uyumadı sürekli sıçrıyor inşallah geçicidir kucağımdan indiremedim.bir yandan emzirip bir yandan kızıma yemek yediriyorum fena dağıldım
Ağzın bal yesin inşallah artık zorlanıyorum ya sağa sola işkence bi de son üç gündür sürekli mide yanması ekşi su ile baş etmeye çalışıyorum ama sancı falan yok sadece duştan sonra oluyor az sola uzanıyorum bitti@Satilucky
R ririi
S srsrnr
D dra21
dunyalibiri
Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
Hayırla kolaylıkla gelsin39+0 bugün.. Ben 38i görmem diyodumtık yok yav tık
Canım bunlar doğumu başlatmaz diyordu bi doktor .. başlayan doğumu kolaylaştırır gibi bişey demiştiHayırla kolaylıkla gelsinPerşembe günü nst de sıra beklerken biriyle konuştuk 40+5 teyim Meryem Ana otu çaylar hurmalar hiçbiri fayda etmedi hala tık yok diyordu
Doğrudur baslatmamis zatenCanım bunlar doğumu başlatmaz diyordu bi doktor .. başlayan doğumu kolaylaştırır gibi bişey demişti
Dogurmazsam 11 ekim randevumuz var.39+2 oluyoruz@Satilucky
R ririi
S srsrnr
D dra21
dunyalibiri
Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
Amin amin cumlemizin insallahDoğumunuz çok ama çok kolay olur inşallah hiç zorlanmazsınızNormal doğum mu yapacaksınız peki?
Kızimında iki kaş arasinda var sinirlenince ahlauinca çıkıyorAy evet kuzumbenımde bebekken anlımda böyle ıkı parmak izle doğmuşum ağlayınca kızınca çıkar direk oğlum da direk o iki parmakla doğdu alnında onda da var
Dogumu tetikleyebilir birkacgün oncesinde bende öyle birsey yasadm karin agrisi hamile iken acayip biraey karnini bastiramiyirsun bile beren agridigini anlamiyorsun bile sen yinede kontrole git belki acilma yaoabilir bu agrilarKızlar ben ishalim hafif mide bulantım varannemde hastaydı ondan mı bulaştı bilmiyorum. Keşke doğum belirtisi olsa ama sanmıyorum galiba annemden geçti wcden önce sancı geliyor çünkü
İnşAllah tetikler o zaman ben halsiz düşerim diye tedirgin oldum belime vuruyor ağrısıDogumu tetikleyebilir birkacgün oncesinde bende öyle birsey yasadm karin agrisi hamile iken acayip biraey karnini bastiramiyirsun bile beren agridigini anlamiyorsun bile sen yinede kontrole git belki acilma yaoabilir bu agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?