2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok sık tutmuyor gunde 2-3 kez karnımda da oyle cok sık değildi
Yaaa iyiymiş. Benim ki günde 7-8 kez en az bir de uzun sürüyor ki üzülüyorum sanki canı acıyor
Geçmiş olsun canım benim dr da emzik başlayabilirsin dedi sorun yok dedi. Ama Duru emzik tutmadı. Avent yalan oldu elimde patladı
Valla benim görünce moralim bozuluyor maaş yatsın lieracın çatlak serumu var yeni oluşmuş çatlaklar için onu alıp denemeyi düşünüyorum
Evet ben de üzülüyorum gördükçe. Ama bir süre sonra o morluklar gidince daha az belli olacaklar diye avunuyorum. Lierac kullandığım halde çatladım ya şimdi dermanı Lierac da bulacağımı sanmıyorum. Bıraktım görmüyorum.
Canım topuk kanı ile mi tespit edildi ? Geçmiş olsun inşallah

Biz bugün minik oğluşumla ve 23 aylık bebemle başbaşa kaldık.sabahtan beri koşturuyorum.inşallah kayınvalidem gelir de yemek yapar diye bekliyorum bu arada bugün doğru düzgün uyumadı sürekli sıçrıyor inşallah geçicidir kucağımdan indiremedim.bir yandan emzirip bir yandan kızıma yemek yediriyorum fena dağıldım

Ay Allah yardımcın olsun canım

Allah yardımcın olsun

39+0 bugün.. Ben 38i görmem diyodum tık yok yav tık

Al benden de o kadar kızına yaptı yaptı götürdü ilk aylardan itibaren .. daha bana bişey yok üstüne kendi gelip benden bekliyor ekmeği aşı benim ilk ve ikinci çocuklarım arasında da 26 ay var çok zor gerçekten birde gurbette tektim ben birde çalışıyordum eşimde yurtdışı görevlere gidiyordu Allah yardımcın olsun

Ağzın bal yesin inşallah artık zorlanıyorum ya sağa sola işkence bi de son üç gündür sürekli mide yanması ekşi su ile baş etmeye çalışıyorum ama sancı falan yok sadece duştan sonra oluyor az sola uzanıyorum bitti
Randevum da Salı günü 39+1 oluyorum

39+0 bugün.. Ben 38i görmem diyodum tık yok yav tık
Hayırla kolaylıkla gelsin Perşembe günü nst de sıra beklerken biriyle konuştuk 40+5 teyim Meryem Ana otu çaylar hurmalar hiçbiri fayda etmedi hala tık yok diyordu

Kızlar ben ishalim hafif mide bulantım var annemde hastaydı ondan mı bulaştı bilmiyorum. Keşke doğum belirtisi olsa ama sanmıyorum galiba annemden geçti wcden önce sancı geliyor çünkü

Kızlar ben ishalim hafif mide bulantım var annemde hastaydı ondan mı bulaştı bilmiyorum. Keşke doğum belirtisi olsa ama sanmıyorum galiba annemden geçti wcden önce sancı geliyor çünkü
Dogumu tetikleyebilir birkacgün oncesinde bende öyle birsey yasadm karin agrisi hamile iken acayip biraey karnini bastiramiyirsun bile beren agridigini anlamiyorsun bile sen yinede kontrole git belki acilma yaoabilir bu agrilar

Dogumu tetikleyebilir birkacgün oncesinde bende öyle birsey yasadm karin agrisi hamile iken acayip biraey karnini bastiramiyirsun bile beren agridigini anlamiyorsun bile sen yinede kontrole git belki acilma yaoabilir bu agrilar
İnşAllah tetikler o zaman ben halsiz düşerim diye tedirgin oldum belime vuruyor ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…