Orasi hic belli olmaz bizimki bir haftada 400 gram aldı şuan 4 kilo olmiştur tek sorunumuz göz onuda halledebilirsek bizden iyisi yok doymazsa katiyen uyumaz gaz varsa gep aç gibi agzi acik surekli yedirsen yer ama sorunu gaz olunca cozunce bakmissin dalmış bebege baktikca bazi seyleri tecrube ediyor insan her hareketinde anliyirsun neye ohtiyac oldugunuz o bedenle endise etmeyin su akip yolunu bulur emzirdimten sonra ekstradan üzerine verin ki hem memede uyumasn hemde tam diysun kilo alsjnAhahajaj çok komik yaGeçen kayınvalidemin yengesi video atmış ufuğun bebeği böyle olur diye olabilir mi bu dedim boğum boğum bir bebe ufuğa benzerse böyle olur dedi kv dedim o kadar mı dobiş
Bakalım büyüdükçe göreceğiz artık dobiş mi cılız mı olacaklar seninki az çok belli ediyor artık 3 hafta oldu doğalı
Bizde doğurunca anlarız artık nasıl olacak
Beline vurmaz vuruyorsa dogum sancisidir sikilma tarzinda birsey varmi nerden baslayip devam ediyorİnşAllah tetikler o zaman ben halsiz düşerim diye tedirgin oldum belime vuruyor ağrısı
Sancı arkadan makattan mı geliyor canım ben de 2-3 gündür ishalim makattan sancı giriyor belime de vuruyor affedersin tuvaleti yaptıktan sonra rahatlıyorum genel olarak da ben belden çok çekiyorumKızlar ben ishalim hafif mide bulantım varannemde hastaydı ondan mı bulaştı bilmiyorum. Keşke doğum belirtisi olsa ama sanmıyorum galiba annemden geçti wcden önce sancı geliyor çünkü
39u bitirmek istemiyorum dayanamıcam artıkHayırla kolaylıkla gelsinPerşembe günü nst de sıra beklerken biriyle konuştuk 40+5 teyim Meryem Ana otu çaylar hurmalar hiçbiri fayda etmedi hala tık yok diyordu
Aa değişme şansı olmuyor mu ki doğum anına kadarAmin amin cumlemizin insallah
2 normalden sonra sezeryan canim
Kendi istegim degil bebek makat geliste oldugu icin
Ahahahaj ben etmek istemiyorum ama oğluş da tık yokSen acik acik sahalari terk ediyosun
Bende Jel kremini değil de serumu var bir tane kahverengi onu deneyeceğim canım geçerse geçer geçmezse mecbur kabulleneceğizEvet ben de üzülüyorum gördükçe. Ama bir süre sonra o morluklar gidince daha az belli olacaklar diye avunuyorum. Lierac kullandığım halde çatladım ya şimdi dermanı Lierac da bulacağımı sanmıyorum. Bıraktım görmüyorum.
Jel kremi değil de o serumu güya işe yarıyor diyorlar bakalım deneyeyim bi 2-3 ayO serumdan tam 7 şişe bitirdim ve hiçbir işe yaramadı canım inşallah sana şifa olur
Dggdjsjka neyse önümüzdeki maçlara bakalım tutacak mı?He ya beni yanılttın
İnşallah öyle olur canım emzirdikten sonra üstüne ekstra mama mı verelimOrasi hic belli olmaz bizimki bir haftada 400 gram aldı şuan 4 kilo olmiştur tek sorunumuz göz onuda halledebilirsek bizden iyisi yok doymazsa katiyen uyumaz gaz varsa gep aç gibi agzi acik surekli yedirsen yer ama sorunu gaz olunca cozunce bakmissin dalmış bebege baktikca bazi seyleri tecrube ediyor insan her hareketinde anliyirsun neye ohtiyac oldugunuz o bedenle endise etmeyin su akip yolunu bulur emzirdimten sonra ekstradan üzerine verin ki hem memede uyumasn hemde tam diysun kilo alsjn
Mama ver süt ver sağ ver ne verirsen ver yeterki verİnşallah öyle olur canım emzirdikten sonra üstüne ekstra mama mı verelim
Ahahaha tamamMama ver süt ver sağ ver ne verirsen ver yeterki ver
Kız doğuma mı gitti yoksa
İnşallah faydalı olurBende Jel kremini değil de serumu var bir tane kahverengi onu deneyeceğim canım geçerse geçer geçmezse mecbur kabulleneceğiz
Jel kremi değil de o serumu güya işe yarıyor diyorlar bakalım deneyeyim bi 2-3 ay
Aynen bende selin derelide gördümİnşallah faydalı olurBen de selim dereli de görünce heveslenmiştim minimum 8 haftalık kullanım istiyordu 8 haftada toplam 7 şişe bitirdim ama bana faydalı olmadı belki doğumdan sonra dermaroller ile yaparsan daha faydalı olur canım onu da sadece 2 hafta da bir kullanmak gerekiyor Ben de doğumdan sonra başlayacağım
Görünce yazar bakalım bende merak ettimBilemedim valla
Emzirme sonrası doyup sızan bebek almazki ne verirsen ver oyle her bebekte olmuyor o iş canımMama ver süt ver sağ ver ne verirsen ver yeterki ver
Senle ben ekim ayini kapaticaz bu gidisle. Agrim sancim.falan kalmadi ya sanki dogumuna 9 gun kalmis ben degilimGörünce yazar bakalım bende merak ettim
Genelde doyduğu icin degil yeni doganlarda yorulduğu icin uyuyor bizimkinde kuvezde girdum uyusun uyumasn veriliyor alsin almasn o sut mama her neyse hasirlanacakEmzirme sonrası doyup sızan bebek almazki ne verirsen ver oyle her bebekte olmuyor o iş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?