2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Orasi hic belli olmaz bizimki bir haftada 400 gram aldı şuan 4 kilo olmiştur tek sorunumuz göz onuda halledebilirsek bizden iyisi yok doymazsa katiyen uyumaz gaz varsa gep aç gibi agzi acik surekli yedirsen yer ama sorunu gaz olunca cozunce bakmissin dalmış bebege baktikca bazi seyleri tecrube ediyor insan her hareketinde anliyirsun neye ohtiyac oldugunuz o bedenle endise etmeyin su akip yolunu bulur emzirdimten sonra ekstradan üzerine verin ki hem memede uyumasn hemde tam diysun kilo alsjn

Kızlar ben ishalim hafif mide bulantım var annemde hastaydı ondan mı bulaştı bilmiyorum. Keşke doğum belirtisi olsa ama sanmıyorum galiba annemden geçti wcden önce sancı geliyor çünkü
Sancı arkadan makattan mı geliyor canım ben de 2-3 gündür ishalim makattan sancı giriyor belime de vuruyor affedersin tuvaleti yaptıktan sonra rahatlıyorum genel olarak da ben belden çok çekiyorum

Hayırla kolaylıkla gelsin Perşembe günü nst de sıra beklerken biriyle konuştuk 40+5 teyim Meryem Ana otu çaylar hurmalar hiçbiri fayda etmedi hala tık yok diyordu
39u bitirmek istemiyorum dayanamıcam artık çocuk salı gübü 3700küsürdü ağırlaştıkça nefes alamıyorum. Yapmadığım bişe kalmadı benim de pilates topu, hurma, ananas, hint yağı, çuha çiçeği fitili, ahududu yaprağı çayı. Buna rağmen tık yok

Bende Jel kremini değil de serumu var bir tane kahverengi onu deneyeceğim canım geçerse geçer geçmezse mecbur kabulleneceğiz
O serumdan tam 7 şişe bitirdim ve hiçbir işe yaramadı canım inşallah sana şifa olur
Jel kremi değil de o serumu güya işe yarıyor diyorlar bakalım deneyeyim bi 2-3 ay

İnşallah öyle olur canım emzirdikten sonra üstüne ekstra mama mı verelim

Bende Jel kremini değil de serumu var bir tane kahverengi onu deneyeceğim canım geçerse geçer geçmezse mecbur kabulleneceğiz

Jel kremi değil de o serumu güya işe yarıyor diyorlar bakalım deneyeyim bi 2-3 ay
İnşallah faydalı olur Ben de selim dereli de görünce heveslenmiştim minimum 8 haftalık kullanım istiyordu 8 haftada toplam 7 şişe bitirdim ama bana faydalı olmadı belki doğumdan sonra dermaroller ile yaparsan daha faydalı olur canım onu da sadece 2 hafta da bir kullanmak gerekiyor Ben de doğumdan sonra başlayacağım

Aynen bende selin derelide gördüm
Baya da kullanmışsın aslında eski değil de yeni oluşan çatlaklar için etkili deniyor bakalım bitmese azalsa bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…