Kendim için olabilir de sen bence max 5 güne doğurursun benceSenle ben ekim ayini kapaticaz bu gidisle. Agrim sancim.falan kalmadi ya sanki dogumuna 9 gun kalmis ben degilim
Hadi insallahKendim için olabilir de sen bence max 5 güne doğurursun bence
Valla canım 3-6 ay da eğer 3 kg ve 50 cm civarı bebeğin olursa bol falan olur ama olur. Benimkini biliyorsun. Eve geldikten sonra 0-3 ay tulumları 2-3 kere anca giydirdim hemen küçüldü. Büyük her türlü giydiriliyor azcık yaka dekoltesi falan oluyorAnnem yenidoğan alma hemen büyüverir dedi diye sadece 2 takım aldım ben. Boyu şuan 50 cm zaten, yenidoğanlar da en fazla 50 cm oluyor diye 3-6 ay alıyorum hep. Çocuğum doğunca çıplak kalmasa baribir kaç da 0-3 ay alayım bari
Kız bebek anneleri ben kızcağzıma bluz kazak bişey bulamıyorum adam akıllı yaa.. Öneri verir misiniz? Hep alt almışım
Satilucky
@ririi
@srsrnr
@dra21
@dunyalibiri
@Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
İnşallah diyorumdoktorum aradı şimdi şehirdışına çıkacakmış bu gece, pazar gecedi döncekmiş. Acil bi durumda başka bi doktora yönlendircekmş beni. Bu inat kızım durdu durdu bu gece ya da yarın doğarsa gör sen işi
Bende aksama olabilir mi diyorum kuzum. Ama ne agri ne bisey. Sadece hareketler azaldi o biraz tedirgin etti beni ya
Selam kızlar biz evimize geldik çok şükür sormak istediklerim var parol içtim sabah ama kafam çok ağrıyor nescafe su takviye ediyorum siz nasıl yaptınız, bir de emzik verdiniz mi verdiyseniz kaçıncı günde? Tecrübelerinize ihtiyacım var
@ebru_can_ebru
atatalya
Papatyamaviss ve diğer yeni anneler
Kızlar ben ishalim hafif mide bulantım varannemde hastaydı ondan mı bulaştı bilmiyorum. Keşke doğum belirtisi olsa ama sanmıyorum galiba annemden geçti wcden önce sancı geliyor çünkü
Ben kendimi sezeryan olmuş saymıyorumSelam kızlar biz evimize geldik çok şükür sormak istediklerim var parol içtim sabah ama kafam çok ağrıyor nescafe su takviye ediyorum siz nasıl yaptınız, bir de emzik verdiniz mi verdiyseniz kaçıncı günde? Tecrübelerinize ihtiyacım var
@ebru_can_ebru
atatalya
Papatyamaviss ve diğer yeni anneler
Haha Kuzey de aynı ben idare eder diyorum mama yapana kadar ama nerdee 2 çekiyor kandırma beni kadın diyorO ağrıyı sadece diklaron iğne geçiriyor kuzum ben ucuncu günü hastaneden çıkınca saglık kabınınde yaptırmıştım parol fıss yanı bol bol iç duş al , ben emzik verdim hanı çok gönüllü degıl ama bes on dk oyalıyor yerı geldiğinde, şuan için biraz vermesen de olur daha tam tokluk açlık kavramı gelişsin onu emıp doydum zannedebilir belki açsa benimki iki çekip yaygara koparıyor mesela emziği atıyor asla almıyor gibi gibi oyalamak ıcın gerek görürsen ver yıne cenesını guclendırır uzun uzun durmasın ağzında
Geçmiş olsun kısa zamanda düzelir inşallah1. Haftadan bildiriyorum . Oğlumda düşük tiroid çıktıBelli bir süre tiroid ilacı kullanacağız . Onun dışında lohusa sendromu bir gelip gidiyor gibi ama güçlü olmam gerekiyor bunun için direniyorum . Oğlumu çok seviyorum. Sanki onun için var olmuşum gibi hissediyorum
Dün hastanede fototerapiden çıkmadan vereyim diye iki saate bir falan sağayım dedim benim de öyle oldu dedim sütüm bitiyorrrr, ama emzirince yine şişti boşaltmıştır belki bebiş biraz bekle bakalım.Ya sanki sütüm azalıyor mu negöğüslerimde ki o doluluk hissinde azalma oluyor sanki. Normal mi acaba ki
Canım instagramda bir gönderi de göğüs dolgun değil diye süt yok demek değildir yazıyordu. Şu emzirme danışanları paylaşımlarındandı. Ama için rahat etmiyorsa sağ bak bi ne durumdalar. Sen aktif enziriyorsun azalacağını sanmıyorum. Su içme atladıysan farkedebilir anlıkYa sanki sütüm azalıyor mu negöğüslerimde ki o doluluk hissinde azalma oluyor sanki. Normal mi acaba ki
Saol canımmAllah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Emzirme ve sağma gerçekten çok farklı. Benim sol göğsümden sağmada az süt geliyor. Ama Kuzey de en çok o göğsü rahat emiyorDün hastanede fototerapiden çıkmadan vereyim diye iki saate bir falan sağayım dedim benim de öyle oldu dedim sütüm bitiyorrrr, ama emzirince yine şişti boşaltmıştır belki bebiş biraz bekle bakalım.
Valla ben kızım emzik almayınca ucuz yollu civil den almıştım iki defa denedim aldı ama çok uzun tutmasına izin vermiyorum papatya nın dediği gibi tokluk hissi vermesin aç bebeyeYaaa iyiymiş. Benim ki günde 7-8 kez en azbir de uzun sürüyor ki üzülüyorum sanki canı acıyor
Geçmiş olsun canımbenim dr da emzik başlayabilirsin dedi sorun yok dedi. Ama Duru emzik tutmadı. Avent yalan oldu elimde patladı
Evet ben de üzülüyorum gördükçe. Ama bir süre sonra o morluklar gidince daha az belli olacaklar diye avunuyorum. Lierac kullandığım halde çatladım ya şimdi dermanı Lierac da bulacağımı sanmıyorum. Bıraktım görmüyorum.
Canım topuk kanı ile mi tespit edildi ? Geçmiş olsun inşallah
Yarım kundak yapmıyor musun canım çok işime yaradı benim satın almamıştım iç battaniye ile yarım kundak yapıyorum sıçramasını önlüyorBiz bugün minik oğluşumla ve 23 aylık bebemle başbaşa kaldık.sabahtan beri koşturuyorum.inşallah kayınvalidem gelir de yemek yapar diye bekliyorumbu arada bugün doğru düzgün uyumadı sürekli sıçrıyor inşallah geçicidir kucağımdan indiremedim.bir yandan emzirip bir yandan kızıma yemek yediriyorum fena dağıldım
Teşekür ederim canımBen kazak tarzı bişey almadım hiç, alt üst zıbın tarzı var hep.Evin içi sıcak olur ,üstünde battaniye olur diye düşünüyorum.
Disari giderken de sarıp sarmalanir.3. Aydan sonra bakarım duruma göre.
10 Ekim salı saat.9.00 da randevumuz (38+2 olacağız ogün)
Benim doktorda Instagram'da paylasmis iki gün yokum diye.Gece karın ağrısı gibi ağrım vardı, bir iki gündür belimde ağrıyor.Kasıklarda ara ara sancı var.Doktorun dönüşünü beklesin , acele etmesin diyorum minnosum.
Geçen gün bende de hiç hareket yoktu nerdeyse.Cok canım sıkıldı.Olan hareketlerde çok zayıftı.Korkuttu beni, iki gün sonra parti moduna geçti yine çok şükür.Dedim hep hareket et sen ,durma hiç
Dün beni sağlık ocağındaki ebe aradı, güncel bilgileri almak için.Emzik verme hemen dedi.Emmeye alışsın iyice ondan sonra vermek istersen ver dedi.
Aman dikkat et.Bana da annemden bulaştı çok tedirgin oldum atlatana kadar.
Demekki doktordan doktora görüşler değişebiliyorBen kendimi sezeryan olmuş saymıyorumBende baş ağrısı da olmadı. Galiba benim ani doğum şoku bütün ağrılarımı götürdü ☺ Emzik de eve geldikten sonra vermeye başladım ben ama acıkıp ağladığında yemiyor emziği Mama yapana kadar bişey gelmediğini farkedip basıyor çığlığı Emzik emme konusunda da destek ben doktora sordum o prematüre olduğu için tavsiye ediyorum dedi.
Parol bende de işe yaramaz ama ihtiyacım olmadı çok şükür. İnşallah gelmiştir ilaç. Fazla nescafe de iyi değil süte geçerse bebiş uyumaz sonraDemekki doktordan doktora görüşler değişebiliyorvalla senin kadar ani olmasa da kayıt yaptırırken hazırlayıp götürdüler bende ay noluyo noluyooo oldum ama ağrı sızı çok oldu hala daha başım ağrıyor eşim ilaçları almaya gitti sabah gittiğinde akşama gelir demişler umarım gelmiştir yoksa nescafe yi içiyorum 1 saat sonra tekrar başlıyor ağrı parolun da kendine hayrı yok zaten
Ya onu da bilemiyorum emdiği göğüs daha sert oluyor ama diğerine geçmesi lazım falan bocalıyorum hangisini versem. Ya bi de çok saçma bir şey oluyor, çocuk bi göğsümü emerken diğeri akıyor normal bu? Sürekli çarşaf tişört falan değiştiriyorum, mochisiz, kalkansız emzirme yapamıyorumEmzirme ve sağma gerçekten çok farklı. Benim sol göğsümden sağmada az süt geliyor. Ama Kuzey de en çok o göğsü rahat emiyor
Birini emerken diğeride sızlıyor süt inerken onada etkısı oluyor ılk baslarda olur alısır göğüsler zamanlaYa onu da bilemiyorum emdiği göğüs daha sert oluyor ama diğerine geçmesi lazım falan bocalıyorum hangisini versem. Ya bi de çok saçma bir şey oluyor, çocuk bi göğsümü emerken diğeri akıyor normal bu? Sürekli çarşaf tişört falan değiştiriyorum, mochisiz, kalkansız emzirme yapamıyorumSızdırıyorum... Bugün falan beyazlaştı sulu kıvama geçtik artık tamamen galiba.
Sabah biraz emzirip diğerini mochiyle sağdım uyudum annemler beslemiş, kalktım çocuğu emziricem göğüslerim dolmuş ikisi birden akıyor boş boş. Of süt deliklerim mi büyük ne bu ya. Sonra emzirirken mochiyi taktım öyle aşırı fazla süt de gelmedi
Bu arada tek gecede 10a düştü sarılığı her gören diyor ağladığına değdi mi, dedim değdi rahatlıyorum ben öyleÇıktık hastaneden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?