2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bunu bana da yapıyolar sinir oluyorum saçları örülecek oldu bu kızın ne zaman doğacak diyorlar bi tanesine de aa göbeğim çok mu kalmış dedim bozuldu sen derken bişey yok insanı strese. Sokuyolar
Valla ben gülüp geçiyorum canını sıkma elbet doğacaklar
Sende doğar doğmaz sırma saçlı olacak benim kızım bakımına para vermek zorunda kalacağız babası yandı felan deseydin

Evet herkesin bir fikri var ama gülüp geçin kızlar çünkü psikoloji gerçekten çok önemli strese girmeye hiç gerek yok
Milletin ağzı torba değil büzemiyoruz boş verin biz onları sallamayalım

İnşallah kuzum

Kendi de yaşamış bazı şeyleri ama işte gereksiz samimiyet kurmaya çalışmış

D dra21 kuzum sen yatağı tummy almıştın değil mi? İnanılmaz memnun kalacaksın yalnız bırakmak istemediğimizde yemek masasının üzerine bile koyuyoruz yemek yerken
Ben almadım ama emzirme yastığını o şekilde kullanırım dedim yüz üstü koyunca o şekilde rahatlıyorlarmış sanırım

Ay evet yaa bu konulara geçebilir miyiz artık
Gaz yapmamasına çok sevindim ya çok önemli o
Evet canım tummy aldım bende en çok onun için istemiştim çokta hafif yatak içinde tek bırakabiliyor musun
Birkaç kez bıraktığımız oldu canım kısa süre ve yan yatırarak dönemiyorlar zaten ama bizim artık yeni bir huyumuz var maalesef sırt üstü yatmak istiyor yan yatmayı istemiyor çünkü kollarını istediği gibi oynatamıyor. İki gündür o uyuduktan sonra yan çeviriyoruz uyuyana kadar gözümüz üzerinde öyle bakıyoruz resmen kusarsa sırt üstü yatıyor diye

Yok kuzum zaten yapılacak çok bir şey olmuyor papatya suyu sıkmaya başladım o rahatlatıyor kaşıntıyı
Kaşıntı çok zor gerçekten haklısın inşAllah ilerlemesinde Kusarsa sıkıntı olmasın diye değil miydi bu yatak yinede sırt üstü bırakamıyor musunuz tummynin üstünde

çok inanıyor bu hafta içinde doğumun olacağına kafasıyla çok güzel bastırıyor kesin doğurursun dedi bakalım bizim sihirli küre nasılmış
Kiz benimki 20 ekim aliriz gelmezse diyo
Ulen zaten sezeryan illa sanci su beklemekmi lazim
20 ekimde 40+6 olacaktik dusun
Ben bu cumayi dile getirdimde ikna oldu bi minnet

Seninkinide soyle bi sarsmak gerek
Rdvunda 40+3 olacaksin ozamana kadar insallah gelir, gelmezsede o gune bi dogum plani yapar hasbam

Evet herkesin bir fikri var ama gülüp geçin kızlar çünkü psikoloji gerçekten çok önemli strese girmeye hiç gerek yok
Milletin ağzı torba değil büzemiyoruz boş verin biz onları sallamayalım
Doğru söylüyorsun kuzum strese gerek yok yine de keşke herkes yerini bilse

Kaşıntı çok zor gerçekten haklısın inşAllah ilerlemesinde
Kusarsa sıkıntı olmasın diye değil miydi bu yatak yinede sırt üstü bırakamıyor musunuz tummynin üstünde
Kuzum işte korku, endişe bırakmak istemiyorum kendi gözümün önündeyse sırt üstü yatırıyorum. Sahi bu yatağın özelliklerinden biri bu cidden kusarsa nefes borusuna kaçmaz değil mi

Soru su o yatağın üstünde duruyormu uyanıksa tabı
Karnı tok sırtı pekse duruyor bakınıyor biraz biraz ağlamadan ben de zeka kartlarını göstermeyi düşünüyorum artık siz başladınız mı?
Ağlamaya başladığında kucağıma alıp piş patlarla sakinlestirip hemen geri bırakıyorum böyle böyle bir süre oyalanıyor

benimkinede 4 - 4,5 kg arasi dogacak dediler
anneme diyorum 4kilo alti cikarsa al bak hıh gordunmu hani 4 diyodun hani siskoydu al kırdin kirdin derim doktora heralde

Benımkıde kısa duruyor 5-10 dk max benim hanım resmen kucakta durup laf dınlemek ıstıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…