Valla ben gülüp geçiyorum canını sıkma elbet doğacaklarBunu bana da yapıyolar sinir oluyorum saçları örülecek oldu bu kızın ne zaman doğacak diyorlarbi tanesine de aa göbeğim çok mu kalmış dedim bozuldu sen derken bişey yok insanı strese. Sokuyolar
Amin canım benim inşallahGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah, şansı bahtı açık olsunİnşallah süt de gelir kısa zamanda
Evet herkesin bir fikri var ama gülüp geçin kızlar çünkü psikoloji gerçekten çok önemli strese girmeye hiç gerek yokHiç sorma ben de sinir oluyorum herkesin aptal fikrini belirtmesinedün eksik birkaç şeyi almak için e bebeke gittik eşimin iş arkadaşları ile karşılaştık maalesef onlarında 1.5 yaşında kızı var kadın bana diyor ki aaaaa ne kadar çok kilo almışsın. Kendi tabak gibi yüzünü unuttun galiba diyesim geldi evet çok kilo aldım deyip geçtim .
İnşallah kuzumcanim yarinmi sezeryanin senin
hayirlisi olsun bakalim vardir onunda gunu cnm saglikli olsunda
canim gozun aydin, hayirli olsun
insallah en yakin zamandada sutun gelir canim
yanlis anlamadim demi yarin sezeryan oluyosun
canim hamilelikte yuksek tansiyon riskli diye biliyorum, haftasini bitirmen sart degil
hayirlisi olsun, saglikli olsunda
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
canim 19una rdvuyu ne icin verdi, kontrolmu yoksa dogum icinmi?
canim cok gecmis olsun
senin dogum icin ne bekliyolar
canim sutun gelmiyo demi? benmi yanlis anliyorum
mamayla destekliyosun diye hatirliyorum dogrumu?
offf baya uzakmis son gunlerinde gidip yakin biyerde kalamazmisin
bidahaki rdvun nezaman ? gununde yaklasmis
Kendi de yaşamış bazı şeyleri ama işte gereksiz samimiyet kurmaya çalışmışHiç sorma ben de sinir oluyorum herkesin aptal fikrini belirtmesinedün eksik birkaç şeyi almak için e bebeke gittik eşimin iş arkadaşları ile karşılaştık maalesef onlarında 1.5 yaşında kızı var kadın bana diyor ki aaaaa ne kadar çok kilo almışsın. Kendi tabak gibi yüzünü unuttun galiba diyesim geldi evet çok kilo aldım deyip geçtim .
Yok kuzum zaten yapılacak çok bir şey olmuyor papatya suyu sıkmaya başladım o rahatlatıyor kaşıntıyıAhaha çok iyi yaürtikerini napıcaksın doktorla konuşabildin mi
Birkaç kez bıraktığımız oldu canım kısa süre ve yan yatırarak dönemiyorlar zatenAy evet yaa bu konulara geçebilir miyiz artık
Gaz yapmamasına çok sevindim ya çok önemli o
Evet canım tummy aldım bende en çok onun için istemiştim çokta hafif yatakiçinde tek bırakabiliyor musun
Kaşıntı çok zor gerçekten haklısın inşAllah ilerlemesindeYok kuzum zaten yapılacak çok bir şey olmuyor papatya suyu sıkmaya başladım o rahatlatıyor kaşıntıyı
Kusarsa sıkıntı olmasın diye değil miydi bu yatak yinede sırt üstü bırakamıyor musunuz tummynin üstündeBirkaç kez bıraktığımız oldu canım kısa süre ve yan yatırarak dönemiyorlar zatenama bizim artık yeni bir huyumuz var maalesef sırt üstü yatmak istiyor yan yatmayı istemiyor çünkü kollarını istediği gibi oynatamıyor. İki gündür o uyuduktan sonra yan çeviriyoruz uyuyana kadar gözümüz üzerinde öyle bakıyoruz resmen kusarsa sırt üstü yatıyor diye
Kiz benimki 20 ekim aliriz gelmezse diyoçok inanıyor bu hafta içinde doğumun olacağına kafasıyla çok güzel bastırıyor kesin doğurursun dedi bakalım bizim sihirli küre nasılmış
Doğru söylüyorsun kuzum strese gerek yokEvet herkesin bir fikri var ama gülüp geçin kızlar çünkü psikoloji gerçekten çok önemli strese girmeye hiç gerek yok
Milletin ağzı torba değil büzemiyoruz boş verin biz onları sallamayalım
Gaz verme bak simdi dogurup gelirim@Devakus ve diğer gebeler hadi doğurun gariiiiiiii yaaaa artık süt mama meme isilik kaka konuşmalıyız
Bu lafi bende cok kullandim yaa9 gün kaldı
Ama ben doğurana kadar herkes doğurmuş olacak sanırım
Kuzum işte korku, endişe bırakmak istemiyorumKaşıntı çok zor gerçekten haklısın inşAllah ilerlemesinde
Kusarsa sıkıntı olmasın diye değil miydi bu yatak yinede sırt üstü bırakamıyor musunuz tummynin üstünde
Karnı tok sırtı pekse duruyorSoru su o yatağın üstünde duruyormu uyanıksa tabı
benimkinede 4 - 4,5 kg arasi dogacak dedilerTabi zamanını bekleyecek canımen doğru zamanı seçip gelsin inşallah benim kilo 4 e yakın hesaplanıyordu ama 3400 doğdu. Yani demem o ki o hesaplara da çok güven olmuyor. Hiç strese girme. Bebeğine güven o çok güzel ayarlayacak kendini
Benımkıde kısa duruyor 5-10 dk maxKarnı tok sırtı pekse duruyorbakınıyor biraz biraz ağlamadan ben de zeka kartlarını göstermeyi düşünüyorum artık siz başladınız mı?
Ağlamaya başladığında kucağıma alıp piş patlarla sakinlestirip hemen geri bırakıyorum böyle böyle bir süre oyalanıyor
Bilemedim bende sana sormak istedimKuzum işte korku, endişe bırakmak istemiyorumkendi gözümün önündeyse sırt üstü yatırıyorum. Sahi bu yatağın özelliklerinden biri bu cidden kusarsa nefes borusuna kaçmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?